9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهندسین فوق دکترای از دانشگاه رب العالمین
الله اکبر
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌👌👌👏👏👏واقعا"چه کلیپ قشنگی😍😍😍
حیفم اومد نبینید
هم خودتون ببینید و هم نشر بدید که همه ببینن و مطمئنا"
🌹باقیات الصالحات🌹
شما بزرگواران خواهند بود🙏
اظهار نظر دکتر مسلم دهقانی اشکذری پزشك فوق تخصص خون و انکولوژی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران:
این روزها بویژه با مرگ چند هنرمند، همه جا از سرطان و شیوع بی سابقه آن در ایران که سه برابر کشورهای دنیاست حرف می زنند...!!!
اما گاهی لازم است به این مسایل هم کمی فکر کنیم
⚠️ همه جای دنیا قلیان را یکی از خطرناک ترین عوامل سرطان زا می دانند اما در بسياري خانه های ایرانیان هست و خانوادگی استفاده می کنند و هیچ اقدامی هم برای تعطیلی قهوه خانه ها نمی شود!!!
⚠️ روغن پالم سرطان زاست اما وقتی همه فهمیدند لبنیات ما آلوده به پالم است کسی حتی؛ كمتر؛ ماست نخریدند!!!
⚠️ مرغ در حالت عادی ۱۲ الی ۱۸ ماه زمان رشد سالم می خواهد اما در ایران از تخم تا طبخ ۴۵ روز است و هورمون های استفاده شده همه سرطان زا هستند اما جالب اینکه مردم فقط با قیمت مرغ مشکل دارند نه با بیماری زایی آن!!!
⚠️ همه می دانند که برنج آوازه و محسن و .... سرشار ازسم آرسنیک و مواد سرطان زا و غیرطبیعی است، اما مردم ایران با تهییج و تبلیغات وسیع صدا و سیما دو برابر پول می دهند تا برنده جایزه مرگشان باشند!!!
⚠️ همه می دانند چای معطر دارای اسانس های شیمیایی سرطان زاست اما مردم به عشق قرعه کشی و برنده شدن به قیمت گزاف می خرند و در خوردن داغ داغ آن بر هم سبقت می گیرند و با دست خود سرطان مری و معده و ... را برای خود به ارمغان می آورند!!!
⚠️ همه می دانند سوسیس و کالباس و همبرگر و پیتزا آن هم با آن وضعیت تولید در ایران بیشترین سهم را در عوامل اصلی و جدی انواع سرطان به خود اختصاص داده اما شیک ترین مغازه ها پیتزا فروشی و فست فودی ها هستند و غذای آدم های با کلاس و های کلاس شده!!!
⚠️ مگر در ۴۰ نوع مواد افزودنی سوسیس و کالباس چیزی جز مواد سرطان زا دیده می شود؟!!!
⚠️ همه می دانند غذاهای سرخ کرده و پرچرب عامل سرطان است اما سرخ می کنند و با چربی ترانس بالا می خورند!!!
⚠️ همه می دانند بسیاری از این روغن های نباتی اصلا خوردنی نیستند اما با قیمت بالا خریداری کرده و می خورند!!!
⚠️ همه می دانند چاقی و اضافه وزن و کم تحرکی عامل مهم انواع سرطان ها و کبدهای چرب و بیماری های قلبی و عروقی و انواع سکته هاست اما اکثر مردم در پرخوری و پر خوابی و کم تحرکی گوی سبقت را از هم می ربایند!!!
⚠️ همه می دانند سیگار و مواد مخدر عامل مهم سرطان ریه و ... است اما بیشتر از ۱۰ میلیون نفر معتاد به مواد مخدر و بیش از ۲۰ میلیون نفر سیگاری در ایران داریم!!!
⚠️ همه می دانند استرس های روانی یکی از عوامل اصلی سرطان و بیماری های روانی است. اما همه به عشق زندگی اشرافی و آسایش بیشتر همه جور استرس بدهکاری ها و وام و ... را به جان می خرند و آرامش خود را فدای آسایش خیالی می کنند!!!
⚠️ همه می دانند بی خوابی و خواب ناصحیح دیر خوابیدن و دیر بیدار شدن پایه بسیاری از بیماری هاست اما دير خوابيدن عادت بسياري از ما شده!!!
✅ لطفا اندکی ؛ بیشتر بیاندیشیم
⚠️ نان های کپک زده را به سرعت از داخل خانه دور کرده و در زمین دفن کنید . کپک نان سرشار از سم آفلا توکسین است که عامل سرطان خون می باشد. تغذیه دام ها با نان کپک زده باعث ورود آفلاتوکسین به شیر و گوشت می گردد. از فروش نان کپک زده به دوره گرد ها جدا پرهیز کنید.
✅ خوشحالی ما زمانی بیشتر می شود که: در اثر بازنشر و تکثیر این پست و پست های مشابه عزیزان مان از گزند بیماری های گوناگون در امان بمانند ....
با آرزوی سلامتی برای همه هموطنان عزيزمون.
🔰 صداوسیما و تکرار عادت غلط و تحریف حقایق جامعه
👈🏻در سفر #آقای_رئیسی به شهر مقدس #قم آقای سلامی نیز به عنوان گزارش گر در جمع مردم قم حضور پیدا کردند.
👈🏻ایشان در دو گزارش ارسالی خود
تنها با دو بانو به عنوان نماینده بانوان قمی صحبت کرده که هر دو بدون چادر و یکی هم بدون رعایت حجاب شرعی بود.
⭕️این در حالیست که تصاویر عمومی حضور بانوان قمی چیز دیگری می گوید.
❌نکته جالب اینکه در یکی از گزارش ها بانویی که با او صحبت می شود در حلقه ای از #زنان چادری قرار دارد اما بنا به عادت همیشگی و خصلت مگس گونه صداوسیما سراغ بانوان با پوشش خاص رفت.
📣خواهش می کنم برای صیانت از حریم بانوان چادری قم با ۱۶۲ #صدا_و_سیما تماس گرفته بخواهید تا در این روش غلط خود تجدید نظر نمایند.
🔸 پ.ن.
بعضی از خبرنگاران و گزارشگران مریض هستند و مریضی ایشان به شدت خطرناک و واگیردار است.
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی رهبری معظم در نمایشگاه کتاب به غرفه کتابهای فال و طالعبینی میرسن؟ 😄
قدرت تخریب 100 از 100 (پوچه..)
جالبه میگن همشو دارم😂
❌قابل توجه مسولانی که در بیان موضع گیری ها و واقعیت ها به فکر ریزش آرای خاکستری و کمبود محبوبیت خود هستند😏
بقول رهبری حفظه الله در دیدار سال قبل با مسولان کشور:کار را برای خدا انجام بدید نگاه نکنید کدام طیف خوشش میاد و... حداقل اثرات اینکه کار برای خدا نباشد این هست که برکت از کار می رود/👌
این هم نفر سوم!
🔺 چند ماهی است به طور ویژه در مورد «ترویج موسیقی» و «کنسرت سازی مراسم های مذهبی» می نویسم و می گویم.
🔺 در این میان، فارغ از بحث فقهی، نظر چند کارشناس تربیتی را هم منعکس کردم.
👈 آقای تراشیون: اینجا
👈 آقای عزیزی: اینجا
🔺 و حالا مطلب آقای عباسی ولدی را می بینید!
🔺 چندین ماه قبل نوشتم و در مصاحبه با ماهنامه خیمه گفتم:
🔹 «آنچه که من بر آن تأکید می کنم، انحراف هیئات ما به سمت ذائقه متأثر از فرهنگ غرب در مخاطب است. دنباله روی از این ذائقه ها باعث می شود که دیگر هیئت ذائقه ساز نشود.
🔹 ای کاش به همین جا ختم بشود. با نگاه دقیق تر باید بگویم ما می آییم ذائقه متدینین و کودکان را با ذائقه غربی و ذائقه مخاطب کمتر مذهبی خراب می کنیم. خطر همین جا است ...
🔹 با این وضعیت که پیش می رویم بعید نیست چند وقت دیگر فرزند من به من بگوید: بابا به من پول بده می خواهم بروم ترکیه در فلان کنسرت شرکت کنم!»
✅ مسأله «ترویج موسیقی» را جدی بگیریم.
یاعلی🌹
✍ #طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
روشنگران امت برتر
این هم نفر سوم! 🔺 چند ماهی است به طور ویژه در مورد «ترویج موسیقی» و «کنسرت سازی مراسم های مذهبی» می
متأسفانه برنامه سازان مذهبی و غیر مذهبی در ترویج موسیقی و عادی سازی انواع حرام آن مسابقه گذاشته اند.
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشتی از خروارها سرود رایج در این روزها...
🔸 این سرود یا آن سرود، این موسیقی یا آن موسیقی، حلال یا حرام بودنش را نبینید، روند را ببینید! حرکت کلی را ببینید! با این روند چه آینده ای را برای مراسمات دینیِ ما و فرزندانمان پیشبینی می کنید!؟
🔸 آیا حواسمان هست داریم با ذائقه دختران و فرزندان ایران چه می کنیم!؟
🔸 چرا به دختران معصوم و متدین این سرزمین رحم نمی کنیم!؟ چرا با بی تدبیری آنان را به ناکجا آباد می کشانیم!؟
🔸 باشد! نیت ها همه عالی است. اما آیا نباید کارها و آثار هم عالی، طبق ضابطه و با آینده نگری باشد!؟
🔺 «ترویج موسیقی»؛ «اختلاط دختر و پسر»؛ «تغییر ماهیت هیئات»؛ «کنسرت سازی مراسم های مذهبی»؛ «عادی سازی تکخوانی دختران»؛ «تعلیم عشوه گری و نازهای ظاهری و بعضا کارگردانی شده!»؛ «حجاب های جلوه گر!»؛ «حیازدایی»؛ «گاهی با چادر و گاهی بی چادر» و ...
✅ در یک کلام: «انحراف و تغییر ذائقه ها به سمت ذائقه های متأثر از غرب»
🔸 اصلا اتفاق ساده و کوچکی نیست! بر آینده ایمانی فرزندانمان مؤثر است! دل بسوزانیم...
🔸 نسبت به کمیت نسل شیعه در ایران که غفلت کردیم! / حداقل به کیفیت این نسل توجه کنیم...
پ.ن: می دانم! در پاسخ سریعا می گویند که رهبری با این سرودهای موزیکال موافق است!!
جواب را ببینید:
👈 بابا! آقا هم که خودش اهل آهنگه!
👈 ترویج سرود نه موسیقی!
👈 گنجشک را رنگ کرده به اسم قناری می فروشند!
یاعلی🌹
✍ #طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «ببینید وقتی یک بی حجاب وارد جامعه میشود چه خطراتی دارد؟!»❤️🔥🔥🔥🔥
این گناه، گناه فردی نیست.
_ میتونه حلالیت بگیره؟
حق الناس هزاران گناه بر عهده اوست
🎙استاد عالی
#حجاب
https://eitaa.com/yamahdiadrekni72
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 گاهی وقتا غیرت یزید نسبت به ناموسش از برخی عزاداران امام حسین علیه السلام بیشتره.. چرا؟؟؟!
کلیپ رو ببینید متوجه میشید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون شرح!😳
یک چیزایی هست که ما نمیدانیم...لا حول و لا قوة الا بالله...🤔.