⚜️مسابقه هفتگی (سوال هشتم)⚜️
🔻از مهم ترین عوامل فرونشست زمین چه می باشد ؟
۱- برداشت های بی رویه آب های زیرزمینی
۲- مدیریت نامناسب آب های سطحی
۳- معدن کاری و حفر آن
۴ - همه ی موارد
🔹️گزینـــــــــه صحیـــــــــح را به آیـــــــــدی @ad_omraneshahr ارسال کنیـــــــــد .
⭕️ مهلت ارسال فقط تا آخر وقت روز پنجشنبه ۱۱ خرداد می باشد و پس از این زمان پذیرفته نخواهد بود .
❗️شرکت کننده باید عضو کانال عمران شهر باشد
🎁 به سه نفر از عزیزان که پاسخ صحیح را ارسال کرده اند جایزه نقدی ۲ میلیون ریالی اعطا خواهد شد .
#مسابقه
•لینک کانال جهت شرکت در مسابقه👇🏻
↳https://eitaa.com/joinchat/1548222681C96f3bed197
🔻در چهل هفتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر اسلامشهر مصوب گردید :
💠 واگذاری طبقه پایین سینما فجر به بخش خصوصی
🔹️در راستای ایجاد درآمد پایدار
صدور مجوز به سازمان فرهنگی ورزشی اجتماعی شهرداری در خصوص برگزاری مزایده عمومی با قیمت کارشناسی مبنی بر اجاره زیر زمین سینما پردیس فجر به بخش خصوصی به مدت سه سال
┄┄┅┅❅💠💠❅┅┅┄┄
#اسلامشهر
#شورای_اسلامی_اسلامشهر
#شورای_ششم
#کمیسیون_عمران_حمل_و_نقل_ترافیک
•
↳| @omraneshahr |
🏢 خشت گذاری و احداث ۷ مدرسه جدید در اسلامشهر به همت دولت مردمی
🔹 حسین حبیبی در سخنانی با بیان اینکه به یمن سالروز میلاد پرخیر و برکت حضرت امام رضا(ع) و دهه کرامت شاهد برپایی این مراسم هستیم اظهار داشت: بحمدا... با پیگیری های مستمر صورت گرفته جهت اجرایی شدن مصوبات سفر آذرماه سال گذشته #رئیس_جمهور کشورمان به اسلامشهر، امروز شاهد اجرایی شدن بخشی از این مصوبات در حوزه آموزش و پرورش هستیم.
🔸️وی با بیان اینکه این هفت مدرسه #جدید (پنج مدرسه در #اسلامشهر و دو مدرسه در #چهاردانگه) با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان احداث می شوند، گفت: طبق اعلام مسئولان سازمان نوسازی مدارس ان شاءا... این مدارس تا ابتدای #مهر_ماه سال جاری به بهرهبرداری رسیده و در سال تحصیلی جدید مورد استفاده دانش آموزان قرار خواهند گرفت.
🔹رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان با بیان اینکه با ساخت این مدارس ۱۰۶ کلاس درس جدید به ظرفیت واحدهای آموزشی شهرستان اضافه خواهد شد، ادامه داد: احداث سالن ورزشی چند منظوره #شیخ_کلنی در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر مربع و #مقاوم_سازی دو مدرسه با ۳۰ کلاس درس نیز امروز آغاز شد.
•
↳| @omraneshahr |
🔻افتتاح دو مدرسه خیرساز در اسلامشهر با ۲۵ کلاس درس
🔹در آستانه سالروز ولادت با سعادت عالم آل محمد(ص) حضرت امام رضا(ع) دو مدرسه خیرساز با ۲۵ کلاس درس، با حضور مهدی شریفیان نماینده مجلس شورای اسلامی، حمیدرضا خانمحمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، میرمحمد غراوی معاون عمرانی استاندار تهران و حسین حبیبی فرماندار اسلامشهر افتتاح شدند.
🔸️به گزارش روابط عمومی فرمانداری اسلامشهر مدرسه ۲۱ کلاس شهبد زند کریمی در شهرک امام حسین(ع) و مدرسه چهار کلاس پنج تن آل عبا(ع) در شهرک قائمیه به همت خیرین مدرسه ساز احداث و در سال تحصیلی جدید مورد استفاده دانش آموزان قرار می گیرند.
🔹گفتنی است در مراسمی که به همین منظور برگزار شد پس از سخنرانی مهدی شریفیان نماینده مجلس شورای اسلامی، حمیدرضا خانمحمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور و ارائه گزارش از سوی اکبر قنبری مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر، از کرامت اسدی خیر مدرسه ساز و بانی مدرسه پنج تن آل عبا(ع) نیز تجلیل به عمل آمد.
•
↳| @omraneshahr |