👈 اطلاعیه
#حقوق خرداد ماه ۱۴۰۴، باتوجه به شرایط خاص کشور و تصمیمات مسئولین کشوری و با توجه به وقوع حملات گسترده سایبری، بالاجبار زودتر از روال هرماه، بر اساس مبالغ حقوق اردیبهشت ماه پرداخت شده است.
🔴 باتوجه به اینکه مبالغ مربوط به اردیبهشت میباشد و تغییرات خرداد لحاظ نشده است معوقه فروردین ماه نوبت دوم مدیران پرداخت نشده است، و به تبع همکاران قطع حقوق و مرخصی در خرداد ماه بازهم طبق ماه قبل حقوق دریافت کرده اند و همچنین همکارانی که ماه قبل قطع حقوق بوده و این ماه برگشت بکار شده بودند و می بایست حقوق دریافت می کردند ، واریزی نداشته اند.
🔴 همکاران محترم خدماتی نیز طبق ماه قبل معوقه ی فروردین را مجدداً دریافت کرده اند که می بایست مدیریت مبلغ دریافتی مربوطه را داشته باشند زیرا در حقوق ماه بعد این اضافه پرداختی از حقوق ایشان کسر خواهد شد.
👈 ضمن درخواست درک شرایط جنگی موجود از همکارانی که تغییرات مثبت عمده در حقوق خرداد ماه داشتند و عرض پوزش و بیان این نکته که تمام اختلاف های پرداختی در حقوق تیرماه اصلاح و جبران خواهد شد.
Iran 11 110_1.mp3
زمان:
حجم:
30M
❌ایران دستور تخلیه دیمونا را صادر کرد / گزارش لحظه به لحظه از جنگ / در این گزارش در خصوص تحولات اخیر نکات مهم را بررسی خواهیم کرد.
🗓۲۹ خرداد ماه ۱۴۰۴
#آقای_تحلیلگر
فردا عراقچی گفته میخوام با رییس شورای اروپایی صحبت کنم !!!
باز چه گندی قراره بزنی ؟؟؟باز چهنقشهای توسرته ؟؟؟
بخدا اگه حرف از صلح وپادرمیونی و مذاکره باشه ملاحظه هیچی رو نمیکنیم .
🇮🇷#الدنگ_بیشعور
🌎 معرفی موتور جستجو ایرانی (Search Engine) جایگزین سرویس های خارجی
1️⃣ ذرهبین
https://zarebin.ir
2️⃣ مرورگر گردو و گردو لایت
https://gerdoo.me
📄 ترجمه (Translator)
1️⃣ ترگمان
http://targoman.ir
2️⃣ فرازین
https://www.faraazin.ir
حرف از مذاکره یعنی
فرصت نفس کشیدن و تجدید قوای دشمن!
دشمنی که عین شیطان کینه داره.
آیا انسان، باز فریب شیطان را خواهد خورد؟
محسن رضایی:
ما مجازات سختی کردهایم ولی کافی نیست، مجازات باید پشیمان کننده و بیمه کنندهی آیندهی کشور باشد.
حمله سپاه با پهپاد رزمی به مواضع اسرائیل برای اولین بار
بیانیه جدید سپاه پاسداران: در عملیات امروز از پهپادهای رزمی برای حمله به زیرساختهای نظامی اسرائیل استفاده کردیم.
این برای اولین بار است که ما پهپاد رزمی ایران وارد سرزمینهای اشغالی میکنیم و با موشک و بمب هواپرتاب به صهیونیستها حمله میکنیم.
شیعه یکبار زخم عملیات فریب و ترساندن مردم از ورود سپاه یزید به کوفه رو خورده و بهای سنگین شهادت حسین بن علی ع رو پرداخته.
ولی ما اهل کوفه نیستیم که با خبر ورود یک مردک قمار باز دروغگو و بزدل، به میدان جنگ، قافیه را ببازیم
ما اومدیم که دیگه اجازه تکرار تاریخ رو ندیم..
#مطهره_وافی_یزدی