16.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آدم باید خیلی نادان باشه که هنوزم اینترنشنال ببینه!
#نشر_حداکثری_با_شما
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
یک هفته بعد از حمله ایالات متحده آمریکا به #ایران و بمباران تأسیسات هستهای، حتی روشون نمیشه جمله #مرگ_بر_آمریکا رو نقلقول کنن و بهجاش نوشتن مرگ بر نقطهچین!
✍سیدرضی
#مرگ_بر_آمریکا
#مرگ_بر_بیشرف
#مرگ_بر_احمق
مصاحبه خبرنگار صدا و سیما با هموطنان در نزدیکی مرز با جمهوری باکو و بیان مشاهدات عینی آنان در مورد ورود جنگنده ها و پهپادهای رژیم صهیونیستی از خاک جمهوری باکو به ایران در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه. حالا باز انکار کنید!
#اسراییل_دوم
#اسرائیل_همسایه_شمالغرب
#باکو_وطن_دوم_صهیونیستها
‼️ویل شریور، کارشناس نظامی و اقتصادی: کمتر کسی میداند که روسیه و ایران در دریای کاسپین مرز دریایی مشترک دارند.
با روند فعلی، ممکن است دوباره مرز زمینی مشترکی هم داشته باشند.
یادتون هست درباره آغاز تغییرات مرز زمینی در باکو چی عرض کرده بودم.
ضربه اول رو که روسیه بزند قیافه لابی باکو دیدنی خواهد بود. همان بی وجود هایی که برای علیف در تهران جشن تولد میگرفتند.
خطای بزرگ
در سایت رهبری آمده پزشکیان خطای بزرگی مرتکب شده ....به دقت بخونید ...
توییت رهبری معظم امروز؛
از بعضی مسئولان حرفهایی شنیده شد که مایه تأسف است.
آمریکا سالهاست از نفوذ ایران در منطقه ناراحت است و شهید سلیمانی را برای همین به شهادت رساند.
چنین خطای بزرگی نباید از مسئولین سربزند و حرفی بزنیم که تداعی شود حرف دشمن را درباره نیروی قدس و شهید سلیمانی تکرار میکنیم.
#خطای_بزرگ
#استیضاح_پوزیده
🔴 به لینک زیر مراجعه و کارزار عزل پزشکیان
✍ کارزار استیضاح پزشکیان را امضا کنید:
https://www.karzar.net/236130