Copy of صبح ایران.m4a
3.47M
گفتگو با آقای ابوالفضل ظهرهوند نماینده تهران در مجلس درباره رأی به قانون اصلاح تابعیت و مسئولین
_سال ۹۲ آقای ظریف آمدند و حکماخراج بنده را از کابل زدند.
_ عکسی از بنده که در اختیار مجلس بود را کنار آقای قالیباف قرار دادند و من را مخالف و ایشان را موافق نوشتند.
_ چطور ۹ میلیون رای را کنار میزدیم تا با سه میلیون رای، آقای جلیلی به نفع شما کنار میرفت؟
_ انتقام حمایت از دکتر جلیلی را میگیرند.
_ حرف رهبری این بود که لایحه ببرید به مجلس (هرچه که مجلس گفت) من هم حمایت میکنم
حجم تقریباً ۳ مگابایت
Copy of کارگاه تفکر ۲۳.m4a
1.73M
استاد شجاعی کارگاه تفکر ۲۳
آنچه در پادکست بیست و سوم میشنوید :
- شناخت خودِ حقیقی: عالیترین موفقیت در زندگی انسان
- علّت نفاقهای قلبی و تغییرات ناگهانی در تغییر سبک زندگی
-شاخصهی مومنان زیرک و هوشمند از نگاه خداوند
- پرسرعتترین انسانها در مسیر «خلیفهاللهی»
منبع پادکست : جلسه ۱۰ از کارگاه تفکر
حجم تقریباً ۱ مگابایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ زنکُشون با رضایت همسر...😳😱😜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ مقایسه قضیه وام مسکن جوانان دولت ما با وام در برَرِه ...
🤣🤣🤣😜
═━⊰⊰❀🕊️☀️🕊️❀⊱⊱━═
وَلَا تَيْأَسُـوا مِـن رَّوْحِ اللَّهِ ۖ
(یوسف/۸۷)
و از رحمت خدا ناامید نشوید.
#پیام_هایی_از_قرآن
چقدر زیبا هستند وعدهای الہـی...!
لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ... ۷ ابراهیم
اگر سپاس گذاری کنید،قطعا نعمت
خودرا برشما می افزایم
فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ ...۱۵۲ بقره
من را یاد کنید تا شما را یاد کنم
ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ ... ۶۰غافر
من را بخوانید تا شما را اجابت کنم
#گرانترين_معامله_زندگي_ارزان #ازدست_دادن_عمراست
⭕️ در وفاداری غلامان خانه زاد
🔹در جلسه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی(یکم آذرماه ۱۴۰۳) کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا، استرالیا، بلژیک، اوکراین، کانادا، ژاپن، کره جنوبی، ایتالیا، لوگزامبورگ، هلند و... به قطعنامه ضد ایرانی رای دادند!
🔹در همین جلسه ،روسیه و چین به نفع ج.ا.ا رای داده و با قطعنامه ضد ایرانی مخالفت کردند.
🔹در دو هفته اخیر انگلستان ، فرانسه و آلمان،دو تحریم جدید علیه هواپیمایی ج.ا.ا و کشتیرانی ج.ا.ا وضع کردند!
🔹ماه گذشته اتحادیه اروپا هماهنگ با شورای همکاری کشورهای جنوب خلیج فارس،ج.ا.ا را اشغالگر جزایر سه گانه عنوان کرد و خواستار تحویل این جزایر به امارات شد.
▪️متاسفانه در یک ماه اخیر آنهایی که با کوچکترین غلطکاری چین و روسیه،درد وطن پرستی می گرفتند و فریادهای ضد چینی و ضد روسی شان فضای مجازی را دچار آلودگی صوتی می کرد(از روزنامه ها و کانالهای تلگرامی و حسابهای کاربری اینستا و توئیتری گرفته تا برخی اساتید دانشگاه ،مجمع محققین و مدرسین ، فعالان سیاسی مشارکتی ،ظریف ، پرستو صالحی ، پروفسور عباس عبدی)همزمان در برابر دشمنیها و ابراز کینه شدید اروپا علیه کشورمان،دچار آلزایمر شدید،کوری مفرط،از دست دادن تکلّم و فورمت شدن وجدان! شده و جمله ای علیه غربیها به زبان نیاورده و ننوشته اند!
(از حق نگذریم خانم سخنگو یکی دوبار "چو ایران نباشد تن من مباد" را زمزمه کرده ولی علیه اروپا جسارتی مرتکب نشده اند!)
▪️در چنین مواقعی آدم به موفقیت غربیها در پرورش غلامان خانه زاد و نمک پرورده، غبطه می خورد!
⭕️ گداییِ تعامل و التماسِ مذاکره؟
🔹علیرغم صدور قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در محکومیت فعالیتهای هستهای ایران،بهروز کمالوندی (سخنگوی سازمان انرژی اتمی) معتقد است:«هنوز برای تعامل و همکاری و کنار گذاشتن رویکرد فشار و تهدید فرصت باقی است»
کمالوندی (در روزنامه ایران شنبه ۳ آذر)نوشته است: «ایران تعامل را به تقابل» ترجیح میدهد.
🔹به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه،دور جدید مذاکرات ایران و سه گانه اروپایی(انگلیس،فرانسه و آلمان) از ۹ آذر امسال در ژنو انجام خواهد شد.گفتگوهادر سطح معاونان وزرای خارجه اروپایی(انگلستان،فرانسه،آلمان) و معاون وزیر خارجه ایران،صورت می گیرد.بقایی تایید کرد طیفی از مباحث و موضوعات منطقهای و بینالمللی از جمله موضوع فلسطین و لبنان و نیز موضوع هستهای مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
🔹این در حالی است که آلمان ، انگلستان و فرانسه در یک ماه اخیر :
▪️پرواز هواپیمایی ج.ا.ا به اروپا را ممنوع کرده اند...
▪️کشتیرانی ج.ا.ا را مورد تحریمهای جدید قرار داده اند...
▪️در بیانیه رسمی، مالکیت جزایر سه گانه ایرانی را متعلق به امارات و ایران را اشغالگر این جزایر دانسته اند..
▪️و قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس را تهیه و تصویب کرده اند!!( تعطیلی کنسولگریهای ج.ا.ا در آلمان و توقیف برخی اموال ملت ایران در انگلیس طی یک ماه اخیر را هم به این فهرست بلند بالا اضافه کنید!)
🔹شاید باند ظریف(عراقچی،تخت روانچی و..) عاقبت پوچ برجام و "اینستکس" را فراموش کرده، یا از خصومت عملی و پی در پی کشورهای سه گانه اروپایی در یک ماه اخیر بی اطلاع باشند اما این نکته را باید بدانند که مذاکره مساوی"معامله" است و ملت ایران مایل است بداند که جناب تخت روانچی قرار است چه امتیازی به گرگهای سه گانه اروپایی تقدیم کند؟
آیا قرار است بر سر فلسطین و لبنان معامله شود!؟ (مقاومت اسلامی فلسطین و لبنان کجا و چگونه به باند ظریف برای مذاکره وکالت داده اند؟)
نکند دوباره بحث رقیق کردن اورانیوم غنی شده ۶۰ درصدی، مطرح باشد؟
نکند "وعده صادق ۳ " قربانی این دور مذاکرات شود؟
🔹 آیا اروپایی که این روزها ملت ایران را با تحریمهای پی در پی مورد عنایت قرار داده،با شنیدن سخنان آقای تخت روانچی متحول شده و تحریمها را لغو کرده و مقابل آمریکا خواهد ایستاد؟
وزارت خارجه باید شفاف به مردم بگوید که خروجی این مذاکرات و دستاورد آن چیست ؟
آیا قرار است این دور مذاکرات هم مانند مذاکرات برجام به دادن دهها امتیاز گرانبها و گرفتن "کاپ اخلاق" ختم شود؟
🔹 اروپا با چه زبانی باید بگوید که اهل تعامل با ایران نبوده و نیست و در برابر ایران فقط مایل به زورگویی و تخاصم است؟
آیا روش ابتکاری و ابداعی گروه ظریف در برابر سه گانه اروپایی،گدایی مذاکره و خواهش برای تعامل است؟
واقعا کدام جاهلی از رفتارهای اخیر اروپایی ها بوی تعامل استشمام کرده است؟
🔰یکی از مهمترین دستور کارهای اجلاس COP29، «تامین مالی اقلیمی» است و قرار است بودجۀ این کار از هدف 100 میلیارد دلاری سال ۲۰۰۹، به رقم 1.8 تریلیون دلار تا سال ۲۰۳۰ برسد.
🔹در واقع قرار بوده این ارقام به کشورهای در حال توسعه داده شود تا در مسیر اقتصاد کم کربن گام بردارند. اقتصاد کم کربن یعنی اقداماتی که به معنای محدودیتهای جدی برای استفاده از منابع نفت و گاز کشورهاست.
🔸در گذر زمان، کشورهای ثروتمند، به توسعهای که میخواستند، رسیدهاند و اکنون به بهانۀ گرمایش جهانی و کاهش انتشار گازهای گلخانهای، دسترسی کشورهای درحال توسعه به رشد اقتصادی بیشتر را محدود میکنند. این کشورها، همواره از پرداخت کمک به کشورهای درحال توسعه سر باز زده و به تعهداتشان ذیل همین COP و امثالهم عمل نکردهاند.
🔹انرژی هستهای ما که کلاً تعطیل شد (قسمهای جلالهء صالحی در مجلس در مورد برنامۀ هستهای و بتنریزی در رآکتور را به یاد دارید؟) نفت و گاز هم قرار هست با این ترفندها از دسترسمان خارج شود، تا وابستۀ انرژیهای گران و کمبازدهی چون انرژی خورشیدی -که به دروغ انرژی پاک خوانده میشود (اینجا را ببینید)- شویم.
❓آیا شینا انصاری (رییس کنونی سازمان محیط زیست و مدیر قبلی محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران) میتواند در برابر حیلههای بینالمللی برای بستن دست کشور ما در مسیر پیشرفت، ایستادگی کند؟
➖قطعاً خیر! چرا که تفکرش بر مبنای آموزههایی است که حذف کربن را درست میداند.
🔸در این میان امیدی به سایرین هم نیست؛ مثلاً سلیمانی (رئیس مرکز نوآوری و فناوری منابع طبیعی و آبخیزداری که قبلاً در COPها حاضر بوده) هم از دیگر طرفداران پر و پا قرص ننگنامهء پاریس است.
🔹تقریباً اکثر محیط زیستیهای ایران، همان قدر دلداده و شیفتۀ کنوانسیونهای بینالمللی هستند که دکترهای وزارت بهداشت، عاشق پروتکلهای سازمان بهداشت جهانی!
منابع: ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵
🌀خانم رفیعی، چند روز پیش در کنفرانس COP29 گفت: «ایران به دلیل تحریمها هیچ تسهیلات و کمکی از تسهیلات مربوط به تغییرات اقلیمی دریافت نکرده».
❓آیا واقعاً چنین هست؟
▪️پیشتر، توضیح کوتاهی در باب GCF دادم (اینجا) و در ادامه هم به کمکهای GCF به ایران خواهم پرداخت، اما تنها تأمینکنندۀ کمکهای مالی اقلیمی، GCF نیست. برخی از کمکهای مالی که ایران تاکنون در خصوص برنامههای اقلیمی/ زیست محیطی دریافت کرده، از سوی Global Environment Facility (GEF) بوده است. تسهیلات جهانی محیط زیست (GEF) یک صندوق چندجانبه است که کمکهای مالی را برای پروژههای مختلف زیست محیطی، از جمله تغییرات اقلیمی در کشورهای در حال توسعه پرداخت میکند که در ۱۹۹۲ تاسیس شد و دبیرخانهاش در واشنگتن است.
🔻ایران -دستکم- بین سالهای 2001 تا 2017، برخی کمکهای مالی را برای انجام پروژههای زیست محیطی را از GEF دریافت کرده که برای مثال، پروژهء منارید در حد فاصل 2010 تا 2017، یکی از آنهاست. جالب آنکه در سال ۱۳۹۶، این پروژه، پروژهای با مدیریت اسراییل و در راستای منویات سند 2030 معرفی شد، پروژهای مرتبط با جاسوسان زیست محیطی و کاووس سید امامی.
▪️اما برگردیم به صندوق سبز اقلیمی.
🔺از شروط اصلی دریافت تسهیلات از صندوق سبز اقلیمی (GCF)، همراستایی پروژههای تعریف شده با عهدنامۀ پاریس و توسعۀ پایدار است.
🔻به نظر میرسد که در سال ۲۰۲۰، اولین پروژهء GCF با ایران، تحت عنوان «شناخت شکاف» و با هدف آمادهسازی و تعیین خط مشیها، آغاز شده. بهدنبال آن دور دوم برنامۀ کشوری ایران با GCF برای سالهای 2024-2027 تدوین شده و ظاهراً در حال اجراست. صرفاً برای مثال، یکی از پروژههای برنامۀ ۳ سالۀ جاری GCF با ایران، تأسیس نیروگاه بادی در آذربایجان شرقی است.
🔺مطابق اطلاعات ارائه شده در پروفایل کشوری GCF، دولت ایران، برای اجرای سند اقتصاد کم کربن (در خصوص این سند، توضیح خواهم داد) خواستار تلاشهای سریع برای بهسازی شدت مصرف انرژی حذف تدریجی یارانههای انرژی و کاهش انتشار گازهای گلخانهای شده است. در این راستا،تا سال ۲۰۱۸، دو میلیارد دلار پروژه با کمک بانک توسعه اسلامی، بانک سرمایه گذاری زیرساخت آسیا و بانک اکو اجرا شده است.
دقت کنید! آنچه عمدتاً با نام "کمک/ تسهیلات" آمده، وامهای بهرهداری هستند که کشور را مقروض خارجیها میکنند.
☑️یادآور میشود که رهبری در فروردین ۱۳۹۷، مخالفت صریح خود را با وام گرفتن از بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول اعلام کردند.
معالاسف به موازارت بانک جهانی و IMF، چندین بانک و صندوق ریز و درشت، در بخشهای مختلف تأسیس شده و مسوولان ایرانی هم بر خلاف امر رهبری، از آنها وام گرفته و کشور را مقروض این نزولخورهای بینالمللی کردهاند.
⁉️راستی آیا حرمت ربا، برای دولتیها بیمعنی است؟ خانم رفیعی چه علاقهای به گرفتن تسهیلات از این بانکها -بر خلاف امر رهبر- دارند؟
▪️صفحۀ ایران سازمان ملل، مرداد ماه امسال و در راستای اجرای هدف ۱۳ سند ۲۰۳۰، خبر از آغاز پروژۀ مشترک ایران، FAO و GCF برای تقویت تابآوری اقلیمی داد.
🔻پروژههای دیگری هم با همکاری GCF در حال آغاز/انجام در کشور هستند که برای جلوگیری از اطالۀ کلام، به آنها نمیپردازم.
🔺نکتۀ بسیار مهمی که در این میان وجود دارد، رویکرد ذلیلانۀ مذاکره محور دولت ۱۴ هست، که همه چیز را به تحریم مرتبط میداند که باید برای رفعش، مذاکره کرد و شاید این صحبتهای خانم رفیعی نیز، بیارتباط با رویکرد دولت برای مذاکره نباشد.
منابع: ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵