فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضور مولوی حافظ اسماعیل معاون دارالعلوم مسجد مکی زاهدان و جمعی از اساتید حوزه علمیه اهل سنت زاهدان برای دیدار با حجت الاسلام اکبری
🔹مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان روز یکشنبه در جریان سفر نماینده رهبری به سیستان و بلوچستان با ایشان دیدار کرد.
🔹در این دیدار که نماینده ولی فقیه در سیستان و برخی علماو اساتید اهل سنت نیز حضور داشتند در مورد حوادث اخیر بحث و تبادلنظر شد.
🔹حجتالاسلام محمدجواد حاج علی اکبری امروز یکشنبه به همراه هیاتی بلندپایه به نمایندگی از رهبر انقلاب به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده است.
🔹حاج علی اکبری قرار است تدابیر عالی رهبری برای حل مشکلات سیستان را با بزرگان استان و گروههای مختلف در میان گذارد.
🔹وی همچنین قرار است با آسیبدیدگان حوادث اخیر دیدار کند.
@orve313
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اندر حکایات تحصیل و نخبگی و کاسبی در ایران...
#پایان_مماشات
@orve313
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشای نقش مدیران نالایق در اغتشاشات اخیر در نطق طوفانی نماينده مردم قاينات و زيركوه در صحن علني مجلس
🔹به والله قسم مدیران نالایق هم در اغتشاشات سهم دارند، باید آنها راهم مجازات کنید
🔹چرا یک بار مسئولان آن کارخانه را که محصولاتش را گران کرد؛ در وسط شهر شلاق نزدید؟
🔹چرا مدیران خودروساز راست راست در وسط شهر با امنیت تردد میکنند و حتی ریاست میکنند؟
🔹چرا یک بار نیامدید بگویید انتقام بیکفایتی خودروسازان را که داغ جوانان را به سینه گذاشته است را ما میگیریم؟
🔹به خدا قسم آرزوی خودرو برای مردم آرزوی دست نیافتنی شده است
🔹باید واردات خودرو آزاد شود
@orve313
اعلامیه هایی که فتنه گران در خانه های مردم می اندازند!!
دیگه وقتی درد ، توی کوچه رقصیدن باشه، اتقلابشون هم این مدلی میشه!🤪🤪
انقلاب قرتی ها..!
#لبیک_یا_خامنه_ای
@orve313
پشت پرده
((((( میان ماه من تا ماه گردون. تفاوت از زمین تا آسمان آست)))))) جوانان دهه شصتی کجا و برخی جوانان
🔻تجربه تاریخی در عمامهپرانی
✍ سید عبدالله هاشمی
🔸 تجربه عمامهپرانی در ایران، به صد و اندی سال پیش برمی گردد.
روز سیزدهم رجب 1327 قمری یک ساعت و نیم به غروب، میدان توپخانه تهران، جمعیت سوت و کف می زدند و یک ریز فحش و دشنام می دادند. فاتحان تهران درحال رسیدن به فتح الفتوح خود بودند. نادر ترین حادثه سیاسی اجتماعی ایران در حال شکل گرفتن بود. علامه شیخ فضل الله نوری با راهنمایی یکی از فاتحان و با پای مجروح خود با صلابت و پرهیبت، راهی چوبه دار شد.
کنار چهارپایه که رسید با خدا و مردم و روحانیت خواب آلوده، سخن گفت:
«خدايا تو شاهد باش که من آنچه را که بايد بگويم به اين مردم گفتم... خدايا تو خودت شاهد باش که من برای اين مردم به قرآن تو قسم ياد کردم. گفتند: قوطی سيگارش! بود...
در ادامه به خدا گفت که مردم بشنوند:
«خدايا تو خودت شاهد باش که در اين دم آخر هم باز به اين مردم ميگويم که مؤسسين اين اساس، لامذهبين هستند که مردم را فريب دادهاند... اين اساس مخالف اسلام است... محاکمه من و شما مردم بماند نزد پيغمبرخدا، محمدبن عبدالله...»
🔹هنوز صحبت شیخ شهید، تمام نشده بود که يوسفخان ارمنی به طرز خفت باری عمامه از سر شيخ برداشت و به طرف جمعيت پرتاب کرد. این اولین تجربه عمامه پرانی در ایران بود. طولی نکشید که همه فهمیدند مشکل مشروطه، عمامه شیخ فضل الله نبود و عمامه پرانی شیخ، مقدمه ای برای کلاه پهلوی بود که با خون دل بر سر شاهدان اهانت به شیخ فضلالله و ملت ایران گذاشتند.
🔹حاج شيخ با همان صدای بلند و پر طنين خطاب به روحانیت کنار آمده با مشروطه و خواب آلود، گفت: «اين عمامه را از سر من برداشتند از سر همه برخواهند داشت».
درست یک سال بعد از شهادت شیخ، سید عبدالله بهبهانی در خانه ترور شد[توسط همانانی که سنگشان را به سینه میزد!]، سه سال بعد ثقة الاسلام تبریزی به همراه هفت تن دیگر در روز عاشورای سال ۱۳۳۰ قمری برابر با ۹ دیماه ۱۲۹۰ خورشیدی توسط روس ها[ی تزاری] بهدار کشیده شدند.
🔶 این داستان به جایی رسید که نحوست روحانی بخشی از ادبیات عمومی و فرهنگ عامه شد. (فاعتبروا یا اولی الابصار)
🔶 آخرين جمله شيخ که حکايت از بیوفایی و در عين حال جهالت مردم زمانه خود داشت و در حقيقت گونهای پيشبينی تکرار حوادث صدر اسلام در مشروطه و آينده آن بود عبارت « هذه کوفه الصغيره» بود. پس از آن يپرم ارمنی، طناب دار را در پایتخت جامعه شیعه و در مقابل چشمان مردم بر گردن مرجع اول تهران افکند.
شیخ فضلالله مرجع اول تهران و محبوب مردم بود. یک شخصیت عادی نبود. این مسأله از نگاه بیگانگان نیز دور نمانده است. ادوارد براون انگلیسی [مأمور سرویس جاسوسی انگلیس در ایران] نیز شیخ فضلالله را در اجتهاد «برتر از دیگران» میداند و در مورد مقام علمی وی مینویسد: «شیخ فضلالله از لحاظ علم و آراستگی به کمال معروف بود ... مجتهد سرشناس و عالمی متبحر که از لحاظ اجتهاد برتر از دیگران بود».
[زنده یاد جلال] آل احمد درباره شهادت شیخ می نویسد:
«من نعش آن بزرگوار را بر سر دار، همچون پرچمى مى دانم که به علامت استیلاى غربزدگى، پس از دویست سال کشمکش بر بام سراى این مملکت افراشته شد و اکنون در لواى این پرچم، ما شبیه به قومى از خود بیگانهایم»
❇️ اکنون نیز عمامه پرانی با آموزش بیگانگان برای گذاشتن کلاهی دیگر بر سر مردم است و مقدمه ای برای حذف موانع غربی سازی جامعه ایران است. همه آنچه شیخ پای دار گفت را امروز باید شنید تا دوباره، گرفتار تلخی های آن روز نشویم.
@orve313