این چند روز که نت نداشتم یکم گوشیمو گذاشتم کنار، اومدم تو جمع خانواده، یکم باهاشون بیشتر آشنا شدم. آدمای خوبی بهنظر میرسن
فهمیدم دخترم سه سالش شده
پسرمم داره میره مدرسه، کلاس اوله
دیشب بهش دیکته میگفتم، گفتم بنویس
بابا نت ندارد😭😂
پسرم گفت خب بقیش، گفتم ندارد دیگه، از روی همین صدبار بنویس. والا
تو این بینتی کی حوصله املا گفتن داره
#حسین_دارابی
🔴 #کودتای_آمریکایی l خبری مهم که در حاشیه ی اغتشاشات سوخت‼️
🔻 در حالی که همه نگاه ها معطوف به تحلیل مسائل داخلی است متاسفانه اخبار پیرامونی به حاشیه رفته و فراموش شده است. یکی از مهمترین تحولات روزهای اخیر کودتای آمریکایی علیه مورالس بود که کمتر به آن پرداخته شده است. عنایت به اهمیت موضوع در ادامه تحلیل جناب محمدصادق مصطفوی از کارشناس زمانه در حوزه ی مسائل بین الملل خواهید خواند:
🔹 کودتای اخیر بولیوی که منجر به کناره گیری مورالس از قدرت شد از ابعاد مختلف قابل بررسی است، چرا که در مسائل و پدیده های سیاسی که در سطح بین الملل اتفاق می افتد عوامل متعددی نقش دارند که به طور کلی می توان به دو دسته کلان عوامل داخلی و خارجی اشاره کرد. آنچه که در خصوص بررسی و تحلیل کودتای مذکور حائز اهمیت است نقش کمرنگ مؤلفه های داخلی و در مقابل نقش پررنگ و مؤثر عوامل خارجی و بین المللی به ویژه مشارکت سازمان های اطلاعاتی و امنیتی وابسته به ایالات متحده آمریکا در سازماندهی کودتا و تحریک عناصر مخرب علیه دولت قانونی مورالس و حضور چهره های پیدا و پنهان اطلاعاتی و سیاسی آمریکایی در روند شکل گیری این کودتاست.
🔹در اثبات این موضوع به عنوان نمونه می توان به توئیت یکی از سناتورهای اسبق آمریکایی به نام مایک گراول اشاره کرد که پس از کناره گیری اجباری مورالس از قدرت و جایگزینی عناصر کودتاچی نوشت: «دروغی که شما میشنوید این است که کشورهای سوسیالیستی به طور خودجوش شکست خورده اند. در واقع این تلاش هماهنگ ماشین امپریالیسم آمریکا برای خرد کردن هر ملتی بوده که در هر زمانی توانسته با آن ها مخالفت کند. باید سقوط دولت بولیوی را به سازمان سیا تبریک گفت».
🔹در همین پیوند و در تبیین مطالب گفته شده باید اشاره داشت استعفای اوو مورالس، رئیس جمهور قانونی این کشور در حالی صورت گرفت که طی روزهای گذشته، ایالات متحده و هم پیمانانش در آمریکای لاتین به ویژه برزیل، کلمبیا و پرو از هیچ اقدامی برای به وجود آوردن تنش و نا آرامی در لاپاز و سایر مناطق و شهرهای بولیوی دریغ نکرده اند. این در حالی است که، ادعای تقلب در انتخابات این کشور به اندازهای بی اساس بوده که حتی ناظران بینالمللی حاضر در این انتخابات نیز پذیرای این موضوع نیستند چرا که اوو مورالس در انتخاباتی حائز اکثرت آرا شد که بیش از ۲۵۰ ناظر بینالمللی بر صحت برگزاری آن نظارت داشتند.
🔹 حال سوال اصلی این است که علت حمایت ترامپ از کودتا در بولیوی چیست؟ در پاسخ میتوان گفت وجه اشتراک رؤسای جمهور سابق آمریکا از بوش گرفته تا اوباما و ترامپ در حوزه آمریکای لاتین چیزی نیست جز تلاش برای به پایان رساندن هر گونه تفکر معارض با رویکرد امپریالیستی آمریکا در منطقه مذکور زیرا این نوع تفکر نه تنها نافی موجودیت امپریالیستی آمریکاست بلکه پیوندی است میان این کشورها با روسیه و همچنین ایران به عنوان معارضان کانونی در عرصه های سیاسی، منطقه ای و حتی نظامی با آمریکا. معارضانی که اکنون دارای حوزه نفوذ جهانی اند و در تمام نقاط جهان یکه تازی آمریکا را به چالش کشیده اند.
🖌 #مصطفوی (کارشناس زمانه)
↶ #زمانه: محفل تحلیلی نخبگان سیاسی ↷
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
⭕️ تفاوتهای افزایش قیمت بنزین در سالهای ۸۹ و ۹۸ در سه پرده
🔹تفاوت نخست پرداخت مبلغ یارانه پیش از تغییر قیمت در سال ۸۹ و تعیین قیمتها در حدود انتظار افکار عمومی بود.
🔹تفاوت مهم دیگر، آمادهسازی افکار عمومی و سخن گفتن رو در روی رئیسجمهور با مردم و تلاش گسترده رسانهای برای اقناع مردم بود که در سال ۹۸ اتفاق نیفتاد.
🔹و تفاوت سوم نیز تلاش دولت برای همراه کردن گروههای مرجع، نمایندگان مجلس و بخشی از کارشناسان غیردولتی بود که این موضوع هم از سوی دولت دوازدهم به کلی نادیده گرفته شد.
✅
@Masaf_raefipour
AUD-20191110-WA0004.mp3
5M
⭕️ نظام تصمیم جدی داره که دیگه به راحتی کسی تایید صلاحیت نشه
💢 منصوبین رهبری بودجه شون دست #دولت هست
اختیارات این دولت از همه دولت ها بیشتر بوده...
حسن عباسی
🚩 @masaf_raefipour
⭕️ دانیال زاده به مرخصی رفت!
▪️سخنگوي قوه قضاييه گفت: به لحاظ اعتمادي که دانيال زاده به قوه قضاييه کرد، ارفاق هايی صورت گرفت که برخي از اين ارفاق ها، مرخصي است.
#دانیال_زاده
#سلطان_فولاد
✅ @efshagari_ir
✡ بومیسازی «صنعت هولوکاست» با ادای دین به اسپیلبرگ (١)
✍ نویسنده: کیان طبری
1⃣ #هالیوود فقط کارخانهی سرگرمیسازی نیست. هالیوود در بنیان خود، کارخانهی ایدئولوژیسازی و تولید جهانبینی برای انسان مدرن نیز هست.
2⃣ از این رو، بزرگان هالیوود، از دوران صامت تا به امروز، از سیسیل بی. دومیل و جان فورد و کوبریک تا اسپیلبرگ، کامرون، لوکاس و همین کریستوفر نولان، هر کدام یک «پروژه» بودهاند که پشتسر خود انباشتی از ایدئولوژی، فکر و اعتقاد و سلیقه هنری داشتند، چرا که آنان بنا بود جهانبینی، اصول اعتقادی، طرز تفکر و طرز نگرش به خود و به جهان را به #انسان_مدرن القا کنند.
3⃣ بیجهت نبود که #محسن_مخملباف، در کشاکش دگردیسی فکری و شخصیتی خود از یک «انقلابی رادیکال» به یک «لیبرال رادیکال»، در تعریف فیلم «زیر بال فرشتگان» ویم وندرس، تحت تأثیر «چشم سفید سینما»، فیلمسازان را «پیامبران» عصر جدید لقب داد.
4⃣ از همان ابتدای شکل گرفتن هالیوود، آبای بنیانگذار آن میدانستند که قرار است این پدیدهی جدید، نقشی حیاتی در سامان دادن به جهان-زیست مطلوب صاحبان پشتپرده آمریکا در ذهن انسان مدرن در اقصی نقاط جهان ایفا کند، و امروز دیگر امر پوشیده و پنهانی نیست که هالیوود از انعقاد نطفهی خود تا همین امروز در قبضهی شبکهی جهانی #صهیونیسم است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بومیسازی «صنعت هولوکاست» با ادای دین به اسپیلبرگ (٣)
✍ نویسنده: کیان طبری
1⃣ یکی از همین مفاهیم قدسی که از مبدأ جنگ دوم جهانی به معبد #هالیوود راه یافت، «هولوکاست یهودیان در جنگ دوم جهانی» است.
2⃣ #هولوکاست مفهومی غیرقابل خدشه در جغرافیای هالیوودیسم است که هیچ فیلمسازی، هرچقدر گردنکلفت و هرچقدر بزرگ، حق نگاه غیرارتدوکس به آن را ندارد و از این رو، در تاریخ هفتادساله اخیر هالیوود، فیلمی در نظام استودیویی ساخته نشده که کوچکترین خدشهای به این مفهوم و به روایت پذیرفتهشده از آن در معبد وارد کند!
3⃣ بهعکس نامهایی بودند که با ادای دین به این مفهوم «قدسی»! خود به «قدیس» معبد هالیوود تبدیل شدند که در رأس آنها، #استیون_اسپیلبرگ یهودی و فیلم معروف #فهرست_شیندلر (1993) قرار دارد.
4⃣ جدای از اسپیلبرگ، کمتر فیلمساز یهودیتباری بوده که در دوران اوج کاری خود، بهسان یک مأموریت اعتقادی، ادای دین به این مفهوم نکند. #ادوارد_زوئیک (عصیان، 2008)، #رومن_پولانسکی (پیانیست، 2002)، #جیلو_پونته_کوروو (کاپو، 1960)، #آلن_جی_پاکولا (انتخاب سوفی، 1982)، #استنلی_کریمر (محاکمه در نورنبرگ، 1961)، #سیدنی_لومت (گروگیر، 1964)، #پل_ورهوون (کتاب سیاه، 2006) و... .
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
مفید:
#فتنه_اکبر
مرحوم آیت الله مولوی قندهاری که پیش از وقوع فتنه سال 88 آن را پیشبینی کرده بوند، در گفتارهای خود از فتنهای بزرگتر از فتنه سال 88 خبر داده بودند. فتنهای که از آن با عبارت #فتنه_اکبر یاد میکردند. در رابطه با این فتنه ایشان چنین بیان داشتهاند: فتنههایی میآیند که من در آن زمان نیستم و شما باید سینههایتان را سپر این سید عظیم الشأن (یعنی آیت الله خامنهای) کنید. ایشان سپهسالار امام زمان (عج) هستند و روز به روز به جمال و کمال این سید افزوده میشود.
حال سوال این است که آیا حوادث چند روز اخیر همان فتنه اکبر است که ایشان خبر از آن داده بودند؟ پاسخ منفی است. ابتدائا نیاز است توجهی به تفاوت میان فتنه و اغتشاش داشته باشیم. فتنه یعنی فضای غبارآلودی که نتوان در آن حق و باطل را از هم تشخیص داد؛ اما اغتشاش یعنی حرکتهای خشن و خلاف قانون و ایجاد رعب در جامعه. حرکتهایی که عوام به سادگی میتوانند باطل بودن آنها را تشخیص دهند. لذا اتفاقات اخیر به هیچ وجه عنوان فتنه ندارند. مردم به سادگی از همان ساعتهای اولیه باطل بودن آنها را تشخیص دادند و صف خود را از آن جدا کردند. اما مثلا در فتنه 88 ماهها طول کشید تا واقعا عوام تشخیص دهند که طرف باطل کدام است. حتی هنوز عدهای نسبت به باطل بودن جریانی که در سال 88 به بهانه تقلب در کشور آشوب ایجاد کرد، در تردید هستند.
این حوادث آیا نشانههای پدید آمدن فتنه اکبر است؟ نتنها این حوادث نشانه آغاز فتنه نیست، بلکه در نقطه مقابل، نشانه پایان فتنه اکبر است. فتنهای که فضای حق و باطل را از سال 92 غبار آلود کرد و تا امروز ادامه داشت. فتنهای که در آن افراد معلوم حال به سادگی توانستند مردم را فریفته خود کرده و خود را به آنها تحمیل کنند.
بزرگترین ضربهای که احمدی نژاد به انقلاب زد، آن بود که باعث شد مردم اقبال مجدد به "اکبر" هاشمی رفسنجانی پیدا کنند. فردی که در دوران ریاست جمهوری خود ریل انقلاب را از مسیر اصلی آن خارج کرد و امروز هر آنچه در اقتصاد و کاستیهای آن مردم را به ستوه آورده، نتیجه تفکری است که از او در بدنه اجرایی کشور نهادینه شده است. اقبال به "اکبر" هاشمی رفسنجانی همان فتنه اکبری بود که از سال 92 کشور را درگیر خود کرده است. سالهایی که این قماش به راحتی خود را داعیهدار حمایت از عدالت و حق جا زده بودند. به راحتی دلسوزان انقلاب را آماج تهمتها قرار میداند. بر بیت المال چمبره زده و میان خود و همکیشانشان تقسیم میکردند و در عین وقاحت غارت بیت المال را به دیگران نسبت میداند. دورانی که سلیبریتیها خود را غمخوار مردم و نگران کشور جا زده بودند؛ کسانی که حتی ننگشان میآید فرزندشان در ایران به دنیا بیاورند تا نکند چرا که برایشان شناسنامه ایرانی داشتن ننگ به حساب میآید. دورانی که مردم به سادگی این تهمت احمقانه را که «اگر رقیب رأی بیاورد در پیاده روهای خیابان دیوار خواهد کشید» به سادگی باور میکردند. دورانی که قاتل زنان، داعیه دار حمایت از حقوق زنان بود. دورانی که صحبتهای خالصانه و صادقانه دلسوزان انقلاب برای مردم قابل شنیدن نبود. و خب امروز نشانههای پایان این دوران کاملا هویداست.
اگر احمدی نژاد با انحرافها و خودسریهای خود باعث شد اکبر هاشمی رفسنجانی، یاران و انصارش و تفکرات متضاد او با انقلاب، فرصت جولان و فتنهانگیزی پیدا کند، در مقابل، حسن روحانی که میراث دار تام و تمام تفکر اکبر هاشمی رفسنجانی است، بزرگترین خدمت را به انقلاب نمود. او با عملکرد خود به بهترین نحو، این تفکر و این جریان به جا مانده از اکبر هاشمی رفسنجاری را به لجن کشید. با حماقتهای خود باعث شد مردم از خواب خرگوشی بیدار شوند. امروز تفکر هاشمی منفورترین ایده در میان مردم است و هر آنکه منتسب به اوست و ذیل جریان هاشمی تعریف میشود، هیچ جایگاهی میان مردم ندارد. دیگر حنایشان رنگ باخته و مردم آرام آرام حق را از باطل تشخیص میدهند. وقتی با مردم کوچه بازار صحبت میشود به سادگی میشنویم که بسیاریشان امروز از حرفها و موضعگیریهای پیشین خود تعجب میکنند. این نوید پایان یافتن دورانی است که عوام در فضای غبار آلود فتنه، توان تشخیص حق از باطل را نداشتند.
این اغتشاشات همگی به مثابه دردهای ناشی از حجامت است. خون چرک اجتماع در حال خارج شدن از بدن جامعه است. امروز پایان فتنه اکبر و جریان تشکیلاتی و اندیشه تئوریزه شده توسط اکبر هاشمی رفسنجانی است.
"محمد مفید"
🔺افشاگری بعیدینژاد از پشتپرده مالی شبکه منوتو
🔹حمید بعیدی نژاد در صفحه توییتر خود نوشت: «تراز مالی شبکه «من و تو» نشان میدهد که از نظر اقتصادی شرکتی کاملا ورشکسته است. از 95 میلیون پوند سرمایه، این شبکه فقط 3 میلیون درآمد داشته و بقیه ضرر بوده است. این شبکه که از طریق تزریق پول و اموال به غارت رفته ملت ایران توسط خانواده پهلوی اداره میشود به دستگاه تبلیغاتی پهلوی مبدل شده است.»
@jaarchi