هدایت شده از تبلیغات گسترده انصار
👣جاسوسان زن که به "پرستو" شهرت یافتهاند.
🕵♀طعمه ها در #ایران چه کسانی بودند.
👳👴👱💆♂تا کنون کدام یک از #وزیران و #شهردارها در تور پرستو گرفتار شدند و لو رفتند.
دلیل استعفاها چیست⁉️
👠آخرین پرستوهای شناسایی شده را بشناسید.
ببینید و نشر دهید.👇
eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
هدایت شده از دیدهبان دولت
درحالیکه خود غربیها اذعان دارند که میخواهند از طریق #FATF به تراکنش های مالیِ کشور ما دست پیدا کنند اما معلوم نیست چرا عدهای در داخل اصرار دارند آن را عملی کنند؟!
✅ @efshagari_ir
هدایت شده از صوراسرافیل
#پست_ویژه
👈ابهام در میزان طلب ایران از بریتانیا در قراردادهای تانک چیفتن
مقاله آقای مجید تفرشی درباره تاریخچه فروش تانک چیفتن به ایران بر اساس اسناد بریتانیا (وبسایت مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، ۳۰ آبان ۱۳۹۶) خواندنی است.
http://css.ir/fa/content/112732/
این گزارش ارزشمند بر اساس اسناد علنیشده بریتانیا روشن میکند که طبق توافق شاه و بریتانیا در دسامبر ۱۹۷۴/ دی ۱۳۵۳ مقرر شد از سال ۱۹۷۶/ ۱۳۵۵ بریتانیا در مرحله اول ۲۰۰ تانک چیفتن معمولی، در مرحله دوم ۱۲۵ تانک چیفتن نوع یک و در مرحله سوم ۱۲۲۵ تانک چیفتن نوع دو (با تغییرات کلی در ساخت و تجهیزات اضافی) به ایران تحویل دهد. هر دستگاه تانک چیفتن نوع یک ۵۱۹ هزار پوند و نوع دو ۵۶۵ هزار پوند قیمتگذاری شده بود.
ایران قبلاً در سال ۱۹۷۳ هشتصد دستگاه تانک چیفتن و ۲۵۰ تانک اسکورپیون از بریتانیا خریداری کرده بود.
گزارش ۲۳ آوریل ۲۰۱۰ روزنامه انگلیسی ایندپندنت مدعی است که بریتانیا بابت قرارداد سال ۱۹۷۶ [بطور عمده شامل ۱۲۲۵ دستگاه تانک چیفتن نوع دو به قیمت هر دستگاه ۵۶۵ هزار پوند] ۶۵۰ میلیون پوند دریافت کرده و تا زمان انقلاب (۱۹۷۹) فقط ۱۸۵ تانک چیفتن [علیالقاعده بابت مرحله اول قرارداد و از نوع معمولی یعنی ارزانترین نوع تانک چیفتن] به ایران تحویل داده است.
http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/the-mod-the-arms-deal-and-a-30-year-old-bill-for-pound400m-1952972.html
طبق گزارش آقای تفرشی «کل مبلغ خرید زرهی ایران از بریتانیا در پایان سال ۱۹۷۶ به یک میلیارد پوند میرسید.»
پرداخت مبلغ ۶۵۰ میلیون پوند از سوی ایران بابت قرارداد فوق، و تحویل فقط ۱۸۵ دستگاه تانک چیفتن تا زمان انقلاب، در شماره اخیر خبرنامه پژوهشی مجلس عوام بریتانیا (۱۷ نوامبر ۲۰۱۷) نیز، بنقل از همان گزارش روزنامه ایندپندنت، ذکر شده است.
https://researchbriefings.parliament.uk/ResearchBriefing/Summary/CBP-8147
http://researchbriefings.files.parliament.uk/documents/CBP-8147/CBP-8147.pdf
آقای تفرشی مبلغ دقیق مطالبات ایران از بریتانیا را بابت قراردادهای تانک چیفتن ذکر نکرده ولی نوشتهاند:
«با پیروزی انقلاب اسلامی بریتانیا مسئله مالی را بهانه کرده و با وجود پرداخت چند صد میلیون پوند از سوی ایران به بریتانیا از فروش این تانکها به ایران خودداری کرد و نمونههای آماده شده براساس طراحی مورد علاقه و متناسب با ایران را به دیگر کشورها فروخت.»
در اینجا آقای تفرشی از پرداخت «چند صد میلیون پوند» از سوی ایران به بریتانیا بابت قراردادهای تانک چیفتن گفتهاند.
آقای بعیدینژاد، سفیر ایران در بریتانیا، در یادداشتی که ۳۰ آبان ۱۳۹۶/ ۲۱ نوامبر ۲۰۱۷ بنقل از ایشان در برخی کانالهای تلگرامی منتشر شد، طلب ایران از بریتانیا در زمان انقلاب بابت قرارداد تانک چیفتن را ابتدا حدود ۱۲۰ و سپس حدود ۱۰۰ میلیون پوند و فقط بابت دو قرارداد اعلام کردهاند که ربطی به قراردادهای دیگر ندارد. بنقل از ایشان اینگونه نوشته شده:
«اصل پول طلب ایران در سال پس از انقلاب حدود صد و بیست میلیون پوند بوده است نه چهارصد و پنجاه میلیون پوند. چهار صد و پنجاه میلیون پوند محاسبه نهایی امروز مبلغ بدهی شامل بدهی اولیه باضافه تمامی سود بانکی آن در این سالها باضافه هزینههای دادرسی است. چند سال مذاکرات همین محاسبات طول کشیده است. در این شکی نیست که ما اینجا در مورد شکایت ایران در خصوص دو قرارداد مشخص صحبت میکنیم که در سال ۱۹۶۴ و ۱۹۷۶ بسته شدهاند و بخشی که توسط انگلیس انجام نشده است و طلب ما محسوب میشود حدود صد میلیون پوند بوده است. بخشی از همان قراردادها اجرا شدهاند. رقمهای دیگر یا غلط است یا به صورت نادرستی با قراردادهای دیگر جمع شده است.»
ظاهراً آقای بعیدینژاد فقط از طلب ایران در دو قرارداد متعلق به سالهای ۱۹۶۴ و ۱۹۷۶ سخن میگویند نه کل مطالبات ایران در زمان انقلاب بابت قراردادهای خرید تانک چیفتن از بریتانیا.
سپاسگزار میشوم اگر جناب آقای بعیدینژاد این ابهام را بطور مستند برطرف کنند و روشن کنند که در زمان انقلاب طلب ایران بابت قراردادهای تانک چیفتن دقیقاً چه مقدار بوده است؟
از محقق ارجمند جناب آقای تفرشی نیز سپاسگزار میشوم اگر، با توجه به اشرافی که بر اسناد علنیشده بریتانیا دارند، گزارش مشروحی از قراردادهای تسلیحاتی ایران و بریتانیا در دهههای ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ و میزان مطالبات ایران از بریتانیا در زمان انقلاب عرضه کنند.
#ایران_پلاس_رصدگر
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3123773440C0d4920dd4b
هدایت شده از شبکه ادیان
#جمله_ای_مهم_و_مشکوک از رئیس موساد:
ما چشم و گوش و بیشتر از این ها در ایران داریم!..
وی ماموریتهایی مثل عملیات خرابکارانه هسته ای در ایران و ترور دانشمندان هسته ای را داشته
🌐 @adyan8
قم عُشّ آل محمد ۱
📍 نباید زمین دشمن را خالی کرد! اگر شما هم با این 👆 استدلال کسانی که علیرغم امر امام در تلهگرام مان
هدایت شده از شبکه ادیان
#دوست_خانوادگی_بنیامین
کوهن به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی مسلطه
ببینید صهیونیست ها برای سرپرستی اغتشاشات در ایران چه نیروهایی تربیت میکنند!
ترور دانشمندان هسته ای نیز به دستور وی بوده
🌐 @adyan8
هدایت شده از شبکه ادیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
”ازدواج با خود “😕
#رواج_ازدواج_با_خود_در_غرب
#جاهلیت_مدرن
🌐 @adyan8
هدایت شده از شبکه ادیان
#ابن_تیمیه اعتراف میکنه که جمع کثیری از یهود که به #اسلام گرویده اند #شیعه میشوند چون، جانشینان دوازده گانه را در #تورات دیده اند.
🌐 @adyan8
💠 شبکه ادیان
هدایت شده از شبکه ادیان
#اروپا غرق در عظمت و شکوه تمدن اسلامی
اروپایی که امروز مدعی است ، ۶۰۰ سال پای درس مسلمانان بود..
🔹بخوانید و به مسلمان بودنتان افتخار کنید...
#عظمت و #شکوه تمدن اسلام👌
گوستاو لوبون؛ فیلسوف، جامعه شناس، پزشک و مورخ بزرگ فرانسوی میگوید:
اروپاییان عار دارند که اقرار کنند مسلمانان بودند که سبب شدند اروپای مسیحی از حال وحشی و جهالت خارج گردد! لذا آن را مخفی نگاه میدارند❗ ولی این کار به اندازه ایی تأسّف آور و بی اساس است که به آسانی میتوان آن را ردّ نمود.
نفوذ اخلاقی اعراب مسلمان [و نیز دیگر اقوام مسلمان]، اقوام وحشی اروپا را که سلطنت روم را زیر و زبر کردند وارد مسیر آدمیت کرد❗
و نیز نفوذ عقلانی مسلمانان دروازه علوم و فنون و فلسفه را که اروپاییان از آن بکلّی بیخبر بودند به روی آنها باز کرد #و_تا_ششصد_سال استاد_ما_اروپاییان_بودند❗
ویل دورانت ، فیلسوف و مورخ بزرگ امریکایی میگوید:
پیدایش و اضمحلال تمدّن اسلامی از حوادث بزرگ تاریخ است.
اسلام طیّ ۵۰۰ سال از لحاظ نیرو و نظم و بسط قلمرو و اخلاق نیک و تکامل سطح زندگانی و قوانین منصفانه انسانی و تساهل دینی [احترام به عقاید و افکار دیگران] و ادبیّات و تحقیق علمی و علوم و طبّ و فلسفه پیشاهنگ تمام جهان بود❗
دنیای اسلام در جهان مسیحی نفوذهای گوناگون داشت.
اروپا از اسلام #غذاها ، #شربتها ، #دارو ، #درمان و اسلحه و #نشانهای_خانوادگی، #سلیقه و #ذوق_هنری، ا#بزار و رسوم #صنعت_و_تجارت، قوانین و رسوم #دریانوردی را فرا گرفت و غالبا لغات آن را نیز از مسلمانان اقتباس کرد❗[یعنی اروپا آنقدر در علم عقب بود که برای تعریفات و یافته های علمی مسلمانان واژه جایگزین بیان نمیکرد ، چون سواد آن را نداشت]
دانشمندان مسلمان #ریاضیات و #طبیعیات و #شیمی و #هیأت و #طبّ یونان را حفظ کردند و به کمال رسانیدند و میراث یونان را که بسیار غنیتر شده بود، به اروپا انتقال دادند. فیلسوفان مسلمان آثار ارسطو را برای اروپای مسیحی حفظ و ضمنا تحریف [از نوع اصلاح ، زیرا نواقص فلسفه یونان با ظهور فلسفه اسلامی آشکار شد و این مسلمانان بودند گه ضمن ترجمه آثار فلاسفه یونان نواقص آن هارا هم اصلاح کردند] کردند.
#ابن_سینا و #ابن_رشد [بزرگترین فلاسفه اسلام] بر فلاسفه اروپا پرتو افکندند❗ صلاحیّتشان چون یونانیان مورد اعتماد بود.
در تمام دوران های طلایی تاریخ بشریت، یک جامعه میتوانسته است در مدّتی کوتاه این همه مردان معروف در زمینه سیاست و تعلیم و ادبیّات و لغت و جغرافیا و تاریخ و ریاضیات و هیأت و شیمی و فلسفه و طبّ و مانند آنها که در چهار قرن اسلام، از هارون الرّشید تا ابن رشد بودهاند، به وجود آورد. [و آنهم تنها و تنها تمدن اسلام بود]
قسمتی از این فعالیّت درخشان از میراث یونان مایه گرفت؛ امّا قسمت #اعظم آن، بخصوص در سیاست و شعر و هنر، ابتکارات گرانبها بود.
📚کتاب انسان و سرنوشت ، اثر فیلسوف عالیقدر استاد شهید مرتضی مطهری ره
به استناد بزرگان تاریخ جهان #گوستاو_لووبون ، تاریخ اسلام و عرب و #ویل_دورانت ، تاریخ تمدن ، جلد ۱۱
🌐 @adyan8
💠 شبکه ادیان،پنجره ای به آگاهی🌅
هدایت شده از اندیشه یقین
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
هر كس ثروتمندى را به طمع دنياى او احترام بگذارد و دوستش بدارد خداوند بر وى خشم گيرد ودر طبقه پايين دوزخ با قارون دريك درجه باشد
ميزان الحكمه ج12 ص420
هدایت شده از اندیشه یقین
جمله جالب یک حامی خارجی #ملت_فلسطین در مورد همبستگی با مردم #غزه:
لازم نیست که حتما #مسلمان باشی تا با غزه همبستگی کنی،
همینکه #انسان باشی کافی است!
@AndishehYaghin
هدایت شده از زندگی مومنانه
#کلام_علما
💠آیتالله حاج آقا مجتبی تهرانی: عبد، هر گره کوری داشته باشد، در ماه مبارک رمضان با ربّ خود در میان بگذارد، خداوند آن را باز میکند.
پس، از ماه رمضان غفلت نکنید!
💠: @momenane🌷