15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ریختهگران چگونه سهامدار بانک سرمایه شد؟! رمزگشایی از حمایتهای «عضو شورایشهر تهران» از ریختهگران
▪️ویدئوی اختصاصی از لامبورگینیسواری آقازادهها در دبی!
▪️ریشهی فساد بانک سرمایه در کجاست؟!
▪️لیل بلاتکلیفی پرونده سهامدار کلان بانک سرمایه چیست؟!
✅ @efshagari_ir
⭕️ "جلال حاجی زوار" جاسوس آمریکایی ها که از وزارت دفاع ایران جاسوسی میکرد، اعدام شد ولی چرا در موارد مشابه جاسوسها مبادله میشوند؟!
▪️زورِ حلقه حامی "حاجی زوار" کم بود و یا ارزش چندانی برای آمریکاییها نداشت؟!
▪️شایدم تابعیت مضاعف امثال جیسون رضاییانها بهانه خوبی برای گریختن جواسیس است!
#علی_قلهکی
✅ @efshagari_ir
❌#ژاپن بدهکار ترین کشور جهان است و ۲۵۰ درصد تولید ناخالص ملی خود بدهکار است.
#ایران کمتر از ۳۰ درصد تولید ناخالص ملی خود بدهی دارد.
❌ژاپن حتی از #یونان که ورشکسته ترین کشور اروپا است نیز بدهی بیشتر دارد.
#آمریکا نیز با فاصله کمی بعد از ژاپن جز بدهکارترین کشورهای جهان می باشد.
❌ژاپن تنها با وارد کردن کشور در بزرگترین رکود تاریخ خود توانسته آثار این بدهی غیرقابل حل را تا حدی مهار کند؛ روشی که هرگز نمی تواند دائمی باشد.
❌آینده ای سخت تر از زندگی در خانه های ۱۰ متری منتظر مردم ژاپن است که برای دفاع از خود محتاج ارتش سایر کشورها است.
منبع:
http://bit.ly/2x5YIdO
@kharej2025
✡️ «راهبه»ای بهدنبال تطهیر شوالیههای مسلمانکُش!
1️⃣ یک جریان فکری در سینمای #هالیوود، دائماً به دنبال القای این اندیشه به مخاطبان و علاقهمندان ژانر وحشت است که:
👈 اهریمن همواره از شرق طلوع میکند.
2️⃣ این اندیشه در فیلم قوی و شاخصی همچون #جنگیر (The Exorcist) وضوح شگفتآوری داشت، آنگاه که «پدر مارین» در مقابل مجسمهی #پازوزو (Pazuzu) در سرزمین نینوای عراق قرار گرفت،
3️⃣ و در ادامه برای مخاطب روشن شد اهریمنی که ریگن، دختربچه آمریکایی را تسخیر کرده، همان اهریمنی است که از شرق برخاسته است!
👇👇👇
‼️کورورش و حقیقت ؟!!!!
🔻در اینجا می خواهیم در ۵ دقیقه در مورد کوروش یک بررسی ساده انجام دهیم و به این سوال پاسخ دهیم که چرا کرسی کورورش شناسی در دانشگاه ها وجود ندارد؟!
➖در مورد کوروش عمده مطالبی که مطرح می شود در فضای مجازی است و در مجامع دانشگاهی چندان زمینه بحث در این زمینه مطرح نیست
🔹علت آنست که در متون تاریخی چندان اطلاعات کاملی از کوروش در دست نیست و عمده کتاب هایی که در آن بطور نسبتا مفصل به کوروش پرداخته شده حداکثر مربوط به حدود یکصد سال اخیر است در حالیکه کوروش مربوط به چند هزار سال قبل است لذا اطلاعات دقیقی از این پادشاه در دست نیست و عمده ی آنچه که در فضای مجازی درباره این پادشاه منتشر می شود فاقد منبع و سند درست و بیشتر زاده ذهن افراد است.
❓اما در مورد کوروش سوالاتی جدی مطرح است که بسیاری از ادعاهای مطرح شده درباره این پادشاه را زیر سوال میبرد
از آنجمله اینکه افرادی مدعی هستند کوروش از خوش نام ترین و برترین پادشاهان ایران زمین بوده که در زمان او مردم در رفاه و خوشی بوده اند، اما برای درک صحت این صحبت ها کافیست به بررسی شواهد بپردازیم
☝️اولین شاهد آنست که در زمان گذشته در میان مردم ایران چندان نام کورورش رایج نبوده و غیر از کوروش هخامنشی هیچ یک شخصیت های مطرح تاریخ ایران نام کورورش را بر خود نداشته اند و در گورستان های قدیمی ایران هم تقریبا هیچ نام کورورشی به چشم نمی خورد و این درحالیست که در میان مردم ایران و مردم همه ی کشورهای جهان معمولا اسامی شخصیت های خوش نام آنها بسیار رواج پیدا می کند و مردم نام آن شخصیت را روی فرزندان خود می گذارند، همانطور که امروز و همچنین در گذشته نام محمد شایع ترین نام در میان مردم بوده است و بسیاری از شخصیت های ایرانی و حتی پادشاهان ایران اسامی شخصیت های اسلامی را بر خود داشته اند (حتی رضاشاه و محمدرضا شاه پهلوی...)
💢و اما شاهد دومی که صحت بسیاری از ادعاهای مطرح شده در مورد کوروش را زیر سوال میبرد آنست که در هیچ یک از آثار فاخر شعرا و نویسندگان بزرگ تاریخ ایران مانند سعدی، حافظ، رودکی، نظامی، باباطاهر، ابوسعید ابوالخیر، خاقانی، عطار نیشابوری، شمس تبریزی و صدها شاعر و ادیب دیگر و حتی در شاهنامه فردوسی هیچ اشاره ای به کوروش نشده در حالیکه در آثار اکثر این شعرا اشعار برجسته ای در مدح پیامبر اسلام به عنوان یک شخصیت بزرگ وجود دارد و حتی در متون دیگر دانشمندان تاریخ ایران از جمله ابوعلی سینا هم بخش های ویژه ای در مدح پیامبر اسلام و اثبات نبوت وجود دارد مثلا در کتاب منطق شفای ابوعلی سینا (این حاکی از آنست که کوروش شخصیت چندان محبوبی در بین مردم ایران نبوده)
💢اما شاهد سوم اینکه هیچ یک از پادشاهان بعد از کوروش هیچ بنا و نماد و اثر تاریخی ارزشمندی به یاد کوروش نساختند و هیچ محل مهمی را با نام او نام ننهادند در حالیکه اگر واقعا کوروش چنان شخصیت شایسته و بزرگی بود پادشاهان بزرگ ایران زمین در حفظ نام وی می کوشیدند و هر کدام یک بنای فاخر به یاد او می ساختند.
‼️اما از حدود زمان رضاشاه بود که با باز شدن پای انگلیسی ها در ایران کم کم نام کورورش برجسته شد و برخی کتاب ها درباره او نوشته شد و البته امروز نه در ایران و نه در هیچ یک از دانشگاه های جهان، تحقیق درباره شخصیت کورورش مطرح نیست و هیچ کرسی کوروش شناسی برقرار نیست، چرا که بر خلاف فضای مجازی ، در مجامع دانشگاهی نمی توان این دست موارد را بر اساس ادعاهای مبهم پیش برد و باید بصورت مستند و بر پایه متون تاریخی بررسی شود که در مورد کوروش، غیر از اشاره هایی کلی به نام او و دوران حکومتش، چیزی که برای مورخان قابل اعتماد باشد، در متون تاریخی ایران و در آثار ادیبان و شعرای پارسی موجود نیست.
♦️چند سال قبل نیز یک محقق تاریخ شناس به همراه یک تیم تحقیقاتی با سفر به تخت جمشید و بررسی دقیق بناهای واقع شده در این مکان مشاهده کردند که برخی ستون های مهم این بنای تاریخی بصورت نیمه کاره تراش خورده است که حاکی از آنست که این بنا هرگز به مرحله تکامل و بهره برداری نرسیده.
این محقق نتایج تحقیقاتش را در فیلم مستندی بنام «تخت گاه هیچ کس» منتشر کرد که برخی قسمت های این مستند را در لینک زیر میتوانید مشاهده کنید :
http://yon.ir/he5oc
📚 منابع:
▪️http://yon.ir/wJU4I
▪️http://yon.ir/Xlgd9
@jaryan_s
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️بازخوانی صحبتهای روحانی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر:
"بنیصدر در دوره تصدی خودش، شخصا اجازه میداده و خبرنگاران آمریکایی و انگلیسی، از تمام خصوصیات ناوهای ما با خبر میشدند."
⛔️جیسون رضاییان (جاسوس - خبرنگار آمریکایی): "آنقدر به رئیسجمهور (روحانی) نزدیک شدم که طعم و مارک آدامسی را که میجوید، میدانستم."❗️
@khakestary_amar
⭕️ تحلیلگر مسائل اقتصادی: دوران افول اقتصاد ایران از زمان آقای عالیخانی شروع شد/ مدافعان عالیخانی میدانند اواسط دهه ۵۰، ۹۸ صادرات ایران "نفت" بود؟! این عدد نتیجه سیاستهای او بود!/ عالیخانی ساواکی و جزء مهرههای امنیتی محمدرضا شاه بود
▪️دکتر محمد کهندل، اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه در واکنش به انتشار برخی مطالب درباره "علینقی عالیخانی، وزیر اقتصاد ایران در دهه ۴۰" که او را یک اقتصاددان شهیر، برجسته و معمار اقتصاد ایران نامیدهاند به «نود اقتصادی» گفت: واقعیت اینطور نیست، آقای "علینقی عالیخانی" از وزیران سابق اقتصاد در قبل از انقلاب بوده است که بنظرم اقدام مثبت و خاصی برای اقتصاد ایران انجام نداد، اگرچه امروز لیبرالها و ضد انقلاب میگویند او معمار اقتصاد ایران بوده، اما شواهد تاریخی نشان میدهد آنچه در سالهای ۵۰ تا ۵۶ بر سر اقتصاد ایران آمد، نتیجه اقدامات وزیر اقتصاد و دوستانش در دهه ۴۰ بود.
▪️من ماندهام امروز عده ای که اصلا از آن دوران چیزی نمیدانند فردی مثل عالیخانی که ساواکی و آدم امنیتی شاه بود را اقتصاددان شهیر می نامند. آنهایی که میگویند عالیخانی، معمار اقتصاد ایران بوده، بنظرم مطالعات اقتصادی ندارند و کم سوادند. آمارها به خوبی نشان میدهد اقتصاد ایران در اواخر دهه ۴۰ و اواسط دهه ۵۰ به ویرانهای تبدیل شده بود که این ویرانگی از تبعات وزارت مرحوم عالیخانی بوده است.
▪️آمارها نشان میدهد واردات مواد مصرفی در دهه ۴۰ و ۵۰ چه اعدادی وحشتناکی است! خودکفایی در آن سالها به دلیل اعمال برخی سیاستهای آقای عالیخانی در وزارت اقتصاد از بین رفت و حتی ما به شدت در حوزه محصولات کشاورزی نیز وارد کننده شدیم! اواخر دهه ۴۰ و کل دهه ۵۰ وابستگی در اقتصاد ایران موج میزند، چطور آقایان میگویند آن دوران خوب بوده و ما این موقعیت خوب را مدیون افراد خوش فکری مانند عالیخانی هستیم!؟
▪️وی با طرح این سوال از مدافعان عملکرد اقای عالیخانی پرسید، آیا میدانید در دهه ۵۰، ترکیب صادرات ایران ۹۸ به ۲ بوده است؟ یعنی ۹۸ درصد صادرات نفت و فقط ۲ درصد صادرات غیرنفتی؟! آیا این اعداد میتواند نتیجه یک معماری در اقتصاد ایران باشد؟
#نود_اقتصادی
✅ @efshagari_ir
⭕️ در پرونده #بانک_سرمایه چه داریم؟
اصولگرا، اصلاحطلب، وزیر، نمایندهمجلس، سفیر، نظامی، امنیتی، بانکی، تاجر، صنعتگر، فیلمساز، فوتبالی، خبرنگار، پرستو، آقازاده، کارتنخواب، ریشو، کرواتی، پیر، جوان، لواسان، خانیآباد، بخش دولتی، بخشخصوصی و...
▪️ مبارزه با این شبکهی پیچیده، پیچیدهست!
#میلاد_گودرزی
✅ @efshagari_ir
⭕️سه دهه مسابقه «تاجرمدیران» برای تسخیر اقتصاد
▪️ دهه دوم عمر انقلاباسلامی، اولین مقطع بروز تغییرات در رویکردهای عمومی مسئولان و مدیران جامعه بود. از جمله مهمترین نشانههای این تغییر، بروز خوی #اشرافیگری و مسابقه #ثروتاندوزی در میان دولتمردان بود. با آنکه ۱۰ سال پیش از آن با پیروزی انقلاب، اشرافیت طاغوتی کنار زدهشده بود و طبقه جدید مدیران انقلابی، روش ساده زیستی و مردمی بودن را در سبک زندگی شخصی و اداری در پیش گرفتند.
▪️در دورهای که به #سازندگی معروف شد، رسوخ تجملگرایی از عالیترین مقام دولت آغاز شد و مردم و مسئولان از رئیسجمهور وقت، توصیه به #مانور_تجمل شنیدند. سوت مسابقه ثروتاندوزی و راحتطلبی میان مدیران دولتی و خانوادههای آنها به صدا درآمد و شاهد جلوههای جدیدی از «تاجرمدیر» و «آقازاده»ها در فضای مدیریتی سیاسی کشور شدیم.
▪️فرصتهایی که در اختیار مدیران و آقازادههایشان از لحاظ دسترسی به اطلاعات سودآور و نیز اختیارات تصمیمگیری و تصمیمسازی سودساز وجود داشت عملاً میدانی #نابرابر برای آنها ایجاد کرد که بتوانند در رقابت با بخش خصوصی واقعی و اصحاب کسبوکار با شتابی خیرهکننده حرکت کنند.
▪️هرچند مسابقه کسب ثروت نجومی مسئولان پایان نیافت، اما با روی کار آمدن #دولت_یازدهم، موج دوم اشرافیگری دولتی ظهور یافت. تحت عنوان بهکارگیری مدیران توانمند و کاربلد و به عبارت دقیقتر «ژنرالها» طبقه «تاجرمدیران» بار دیگر بر کرسی قدرت رسیدند و هیچ ابایی از اذعان به داشتن ثروت ۱۰۰۰ میلیاردی و فراتر از آن نداشتند.
▪️اکنون شش سال از آغاز موج دوم اشرافیگری دولتی میگذرد. اگر در موج اول مدیران بهتدریج به ثروتاندوزی روی آوردند و رحل اقامت در منازل اعیاننشین و مجلل گزیدند، این بار طبقه تاجرمدیران اشرافی از ابتدا دارای ثروتهای صدها میلیاردی هستند، در منازل دهها میلیاردی در ولنجک، الهیه، زعفرانیه، فرمانیه، نیاوران و ... سکونت دارند، همزمان با تصدی وزارت و ریاست سازمان و ... مالک چندین شرکت خانوادگی به همراه فرزندان و همسران خود هستند و آنها را اداره میکنند و در بخشهای گوناگون واردات، ساختوساز، انحصارات و ... از جایگاه خوبی برخوردارند.
▪️ناگفته پیداست که نمیتوان از مدیری که خوشنشینی در خانه ۱۰۰ میلیاردی در ولنجک را برگزیده یا سرگرم دلمشغولیهای اقتصادی شخص خود و خانوادهاش است، انتظار داشت که درد حاشیهنشینان بیبضاعتی را بفهمد که کل امیدشان به یارانه ناچیز ماهانه است، یا حال زن سرپرست خانواری را درک کند که برای خرجی خود و فرزندانش، خود را به مشقت فراوان میاندازد، یا حس پدری را بفهمد که چند فرزند بیکار و فارغالتحصیل دانشگاه دارد یا مصائب مردم رنجدیده جنوب غرب کشور بر اثر ریزگردها را اندکی متوجه شود.
▪️اصل ۱۴۲ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تأکید میکند «دارایی رهبر، رئیسجمهور، معاونان رئیسجمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضائیه رسیدگی میشود که برخلاف حق، افزایش نیافته باشد.»
▪️ اینک صرف رسیدگی رئیس قوه قضائیه نمیتواند اقناعگر افکار عمومی باشد. بهنظر میرسد فضایی برای اطلاعرسانی شفاف در خصوص دارایی و سبک زندگی مسئولان و خانوادهشان شکل گیرد و به این منظور ضروری است سامانهای مشخص برای این منظور ایجاد و در دسترس #عموم_مردم قرار گیرد. از جمله اولین حقوق شهروندان آن است که حاکمان خود را دقیق و واقعی بشناسند.
محمد جواد اخوان
برشی از یادداشت #روزنامه_جوان با عنوان "رونمایی از ثروت مسئولان و آقازاده ها
✅ @efshagari_ir