سلام استاد محمدی🌹
نظر شما درباره متن این کلیپ چیست؟👇
نماز حضرت زینب سلاماللهعلیها برای شفای مریض؛ هدیهی أیام ولادت حضرت زینب.
روزی منزل یکی از علمای بزرگ منبر میرفتم، بعد از منبر، این عالم بزرگوار فرمودند میخواهم یک هدیه به شما بدهم.
گفتند نمازی هست به نام نماز حضرت زینب، ایشان فرمودند من یک روزی مریض بودم و حالم خیلی خراب بود، حاج آقا رحیم ارباب، آمدند عیادت من و به من یک نمازی را یاد دادند که بعد از سه روز، کل مریضی از بدن من خارج شد و من که نمیتوانستم از جایم بلند بشوم، کامل شفا پیدا کردم.
نماز این است: بین نماز مغرب و عشا، دو رکعت نماز میخوانید به نیت نماز حضرت زینب اما نماز برای خدا است و اسم نماز، نماز حضرت زینب است یعنی برای حضرت زینب نماز نمیخوانید، برای خدا میخوانید.
دو رکعت نماز بین نماز مغرب و عشا میخوانید، بعد که نماز تمام شد به سجده میروید و در سجده، با حضور قلب و توجه، شصت و نه بار «یا رباه» میگویید.
«رب» به کسی میگویند که میآفریند ولی بساز بفروش نیست! دیدهاید که بعضیها خانه میسازند و میدهند به کسی دیگر و میگویند مهم نیست چه بلا سرش میآید، بعضیها برای دل خودشان میسازند؛ «رب» خالقی است که می آفریند و مربی و مراقب است، و «یا» که میآید کنار «رب» عبارتی به اسم «منادا» میشود یعنی سوز و گداز میشود! و وقتی «آه» هم که اسمی از أسماءالله است، کنارش میآید✍ امام محمد باقر علیه السلام با اصحابش رفتند عیادت یک مریض مریض مدام آه میکشید، این صحابهی امام محمد باقر علیهالسلام گفت چرا آه میکشی؟! بگو یا الله!
آقا علیهالسلام فرمودند بگذارید آه بکشد! «آه» إسمٌمِن أسماءالله است!
خدا اسم خودش را آه قرار داد تا مریض وقتی آه میکشد اسم خدا را بر زبان جاری کرده باشد و خدا بگوید «لبیک»! از بس که خدا مهربان است.
شصت و نه بار در نماز در سجدهی نماز و بعد از نماز بگویید «یارباه» که این شصت و نه عدد نام حضرت زینب علیهاالسلام است.
این نماز خیلی محرب است.
خود مریض یا نزدیکترین افراد به مریض، این نماز را بخوانند؛ انشاءالله که خدا شفا عنایت میکند.
و یادتان باشد امام موسی کاظم علیهالسلام فرمودند: برای شفای مریضتان، بیش از حد، صدقه بدهید.
انشاءالله اهل بیتی باشید، و برنده باشید.
213.6K
👆نظر شما درباره این نماز چیست؟
✅ بسمالله الرحمن الرحیم
اول اینکه این گونه کارها را به قصد ورود نمیشود انجام داد.
جایز نیست که انسان به قصد ورود انجام بدهد، اما حالا با امید رجا اشکال ندارد.
دوم اینکه اگه اینها مستند به روایات باشد و منبع شرعی داشته باشد خوب است اما اینکه حالا فردی با ذوق خودش مطلب را گفته است و معصوم هم نیست، ممکن است قضیةٌفیواقعةٌ باشد یعنی ممکن است برای همان یک موردی که او گفته بود با توجه به شناختی که نسبت به آن شخص داشته، گفته است که این نماز مشکلش را حل میکند، یا ممکن است که احتمالهای دیگری هم وجود داشته باشد.
به هر حال خواندنش به قصد رجا اشکال ندارد، اما به قصد ورود خوانده نشود که جایز نیست.
و بعد هم ممکن است در حد مقتضی تاثیر داشته باشد، اما علت تامه نیست.
321K
سلام خدمت استاد عزیز
آیا این احادیثی که پیامبر ص درباره روستائیان میگویند صحت دارد؟
حديث :
۷۴۴۸.پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :اى على! در روستا سكونت مكن ؛ زيرا كه پيران روستا نادانند و جوانانش شرور و زنانش بى پرده و حجاب و عالِم در ميان آنها چونان لاشه مردارى است در ميان سگان .
۷۴۴۹.پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :هركه در دين خدا ورع و پارسايى نداشته باشد ، خداوند او را به سه چيز گرفتار سازد: يا جوان مرگش كند ، يا به خدمت گزارى سلطان درآوردش ، يا در روستاها ساكنش گرداند .
۷۴۵۰.پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :شش گروهند كه به سبب شش خصلت ، بى حساب به دوزخ روند : . . . و روستاييان به سبب جهل و نادانى .
شنیدن این احادیث یکم خشن به نظر میان مگه اون بنده های خدا دست خودشون بوده که توی روستا به دنیا بیان يا جای دیگه؟👇
✅ بسمالله الرحمن الرحیم 👆
منظور از روستا و روایاتی از این قبیل، اعرابیت است، نه محل سکونت؛ یعنی جغرافیا مطرح نیست بلکه آن فرهنگ مطرح است.
اعرابیّت، خب بله، اینکه انسان دور از تمدن باشد، دور از انسانیت باشد، دور از فرهنگ دینی باشد، این را اعرابی میگویند و در نقطه مقابلش میشود همان متمدن شهرنشین حالا به قول ما!
شهرنشین، معناش این نیست که در شهر زندگی میکند، بلکه درواقع معنایش این است که متمدن است.
روایت داریم که «تَفَقُّه فی دین الله و لا تکونوا اعرابا» دین خدا را یاد بگیرید و اعرابی نباشید؛ معنای اعرابی نباشید، این نیست که در روستا زندگی نکنید! معنایش این است که بیتمدن نباشید. حالا راه اینکه بیتمدن نباشیم چیست؟! تَفَقُّه در دین.
حالا آنکه در روستا «تَفَقُّه در دین دارد، پس درواقع او شهرنشین است. حالا اگر کسی در شهر تهران زندگی میکند اما تَفَقُّه در دین ندارد، پس این شخص، اعرابی است.
106.1K
سلام خدمت استاد محمدی
کسانی که با حسرت یا حسرت هایی به دل ، از دنیا می روند
آیا همان احساس حسرت دنیایی شون را ، با خود به برزخ می برند ؟
و برای اینکه اون احساس حسرت را نخواهیم ببریم ، چه باید کرد ؟
✅ پاسخ
بسم الله الرحمن الرحیم
نه ، وقتی که اینها داخل برزخ می شوند می خندند به اینکه ما سر چه چیزهایی حسرت داشتیم ، اینها را خیلی بچه گانه میبینند و تعجب میکنند چرا سر این چیزهای بسیار جزئی غیر قابل توجه وقت گذاشتند ،فکر کردند ، حسرت خوردند . نه آنجا حسرت ندارد.
🖊پیاده شده از صوت استاد
⏪⏪ کانال اصول دین
استاد محمدی⬇️⬇️
https://eitaa.com/joinchat/3602645023C15b0da7178
آدرس تلگرام
https://t.me/osooledin1
💐💐💐
330.6K
سلام
سوال اینکه؛ آیا حسادت در بهشت مارو اذیت نمیکنه؟؟
بهر حال مقامها اونجا درجهبندی هست
من بهشت هم برم، حسرت درجههای بالاتر بهشت رو میخورم که نمیتونم بهشون دست پیدا کنم...
« زندگی ابدیست، پس تا ابد در حسرت خواهم ماند و اذیت میشم...»
✅ پاسخ
بسم الله الرحمن الرحیم
در بهشت پائینی ها از بالا خبر ندارند ، خیال میکنند بهشت همینی است که آنها دارند جوری نیست که ببینند بالایی ها مثلا" در نعمت هایی هستند که آنها نیستند .، چون بُلوغش را ندارند ، آن معرفت لازم را ندارند .
در دنیا آیا پسر سه ساله از اینکه مثلا" پدرش برای برادر بزرگش که بیست ساله است زن آورده ، ازدواج کرده غصه میخورد؟ ناراحت است ، میگوید چرا من زن ندارم ؟ نه ، چون بلوغش را ندارد ، نمی فهمد اصلا چیزی در نظر او بعنوان لذت ازدواج معنی ندارد ، او همان پفک ، شکلات و بستنی خود را می خواهد . در بهشت هم اینگونه است آنهایی که پایین هستند در همان حدی که هستند هر چیزی که بخواهند فراهم است هیچ محدودیتی ندارند ، از آن بالاها هم خبر ندارند که چیه، بله ، بالایی ها از پائینی ها خبر دارند اما پائینی ها خیال میکنند که همه بهشت همینی است که آنها دارند . پس حسرتی نیست .
بله ، در روز قيامت غبطه برای مومن هست آن هم حسرت نیست ، غبطه است اما در بهشت نه.
📌📌 کانال اصول دین
پاسخ به سوالات اعتقادی توسط
حجت الاسلام والمسلمین رضا محمدی⬇️⬇️
https://eitaa.com/joinchat/3602645023C15b0da7178
لطفا با معرفی کانال به دیگران در ثواب نشر معارف اهل بیت علیهم السلام شریک باشین
💐💐💐
107.4K
سلام علیکم استاد عزیز. سند حدیثی کرامات امام صادق (علیه السلام) در خصوص ماجرای کاشت هسته خرما و رشد معجزه آسای آن و تبدیل شدن به نخل و ثمردادن آن درخت در لحظه درست است؟ آیا این دست از روایات را که قابل درک برای بعضی از مردم نیست می توان روایت کرد؟ متشکرم اگر پاسخ دهید.
✅ پاسخ
بسم الله الرحمن الرحیم
این کارها برای شاگردان امامان یک کار بسیار پیش پا افتاده و خیلی راحت بوده چه برسد به خود امام که میتواند مرده را زنده بکند و از همه عوالم هستی با خبر است. اینها چیزهای بدیهی است، منتها اگر مخاطبین کسانی هستند که ظرفیت ندارند و واکنش نشان میدهند نباید این گونه احادیث را برای آنها نقل کرد .
🖊پیاده شده از صوت استاد
⏪⏪ کانال اصول دین
استاد محمدی⬇️⬇️
https://eitaa.com/joinchat/3602645023C15b0da7178
آدرس تلگرام
https://t.me/osooledin1
💐💐💐
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اولین بار که آیتالله خامنهای شعر «علی ای همای رحمت» را شنیدند
🔹️«علی ای همای رحمت» مطلع شعری بهیادماندنی از استاد شهریار در فضیلت مولای متقیان حضرت علی علیهالسلام است که رهبر انقلاب اسلامی، آن را از جمله برترین اشعار در مدح امیرالمؤمنین علیهالسلام دانستهاند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگن علی کیست.
این علی همه چیز است🌷🌸🌹🌺💐
معنای علیٌ ولی الله یعنی چه توضیح دهید؟.mp3
1.52M
معنای علیٌ ولی الله یعنی چه توضیح دهید؟
274.5K
سلام
شنیدم هرکس نماز نخواند، هرعمل صالحی انجام میدهد قبول نیست. من نمازم را به خاطر تنبلی گاهی میخوانم گاهی نمیخوانم اما اعتقاد کامل دارم. همش در ذهنم هست. کلی نماز قضا دارم که باید بخوانم. حالا من که کلی دست مردم را گرفتم از نظر مالی و جانی، کمک به ایشان کردم هیچ جایگاه و مرتبهای ندارم؟
✅ پاسخ
بسم الله الرحمن الرحیم
روایت این است که اگر نماز انسان قبول نشود بقیه اعمالش هم قبول نمیشود، اما اینکه قبول نمی شود معنایش این نیست که بی خاصیت است ، بی فایده است مثلا کسی که نمازش قبول نشده ، خوانده و قبول نشده نه اینکه اصلا" نخوانده ، نخواندن که خیلی گناه بزرگی است . خوانده ولی نمازش قبول نشده، اما روزه گرفته ، روزه اش بی فایده است؟ خیر، اگر روزه نمی گرفت هم قضا به گردنش بود و هم کفاره باید به ازای یک روز شصت روز روزه میگرفت ، هم گناه کبیره انجام داده و گناه بسیار بزرگی انجام داده. خب این آثار برایش مترتب است ، اما حالا روزه گرفته روزه اش قبول نشد اما دیگر قضا ندارد ، دیگر کفاره ندارد ، دیگر گناه انجام نداده الی آخر.
این دو باید از هم جدا بشوند ، اینکه قبول نمی شود معنایش این نیست که خاصیت ندارد .
🖊پیاده شده از صوت استاد
⏪⏪ کانال اصول دین
استاد محمدی⬇️⬇️
https://eitaa.com/joinchat/3602645023C15b0da7178
آدرس تلگرام
https://t.me/osooledin1
💐💐💐