سانحه برای شناور «کنارک» نداجا/ شهادت یک نفر و مجروحیت تعدادی از کارکنان ارتش
🔹روابط عمومی منطقه یکم دریایی بندرعباس از بروز حادثه برای یکی از شناورهای سبک این منطقه در محدوده آبهای بندر جاسک خبر داد.
🔹بعدازظهر روز گذشته در حین انجام تمرین دریایی توسط تعدادی از شناورهای نیروی دریایی ارتش، شناور پشتیبانی سبک کنارک دچار حادثه شد.
🔸تا کنون شهادت یک نفر محرز و تعدادی نیز مجروح شده اند. ابعاد حادثه در دست بررسی دقیق کارشناسان فنی است.
___
به کانال رسمی اصولگرایان، خانه بچههای انقلاب بپیوندید👇
🇮🇷 eitaa.com/OsoulgaraNews
🔴️ هر جا قوی تر شدیم و حرفی برای گفتن داشتیم،
زیر هجمه قرار گرفت!
روزی هسته ای
روز دیگر توان موشکی
پدافند هوایی
ماهواره برها
و حالا سعی در تضعیف نیروی دریایی ارتش و سپاه را دارند!
معلوم است راهمان صحیح است و قدرت مان دشمن را ترسانده!
این راه ادامه دارد...
#ایران_تسلیت
#کنارک
👤 رضا مهدیار
___
به کانال رسمی اصولگرایان، خانه بچههای انقلاب بپیوندید👇
🇮🇷 eitaa.com/OsoulgaraNews
⭕️ حادثه هر علتی داشته باشه
بچه های این خاک برای امنیت کشورشون داشتن تلاش میکردن که این حادثه ناگوار رخ داده
ما به #ارتش کشورمون افتخار میکنیم
سعودیها،براندازان و صهیونیستا خوشحال نباشن باید شک کرد
شغالها از کشته شدن شیر خوشحال میشن
👤 علی سیستانی
___
به کانال رسمی اصولگرایان، خانه بچههای انقلاب بپیوندید👇
🇮🇷 eitaa.com/OsoulgaraNews
📲 وزیر بهداشت: درباره بازگشایی مساجد با رعایت «دستورالعملهای محکم» در شبهای قدر، به راهکار مناسبی رسیدیم
___
به کانال رسمی اصولگرایان، خانه بچههای انقلاب بپیوندید👇
🇮🇷 eitaa.com/OsoulgaraNews
مدیر پیام رسان ایتا در برنامه گفت و گوی اجتماعی رادیو؛
شبکههای اجتماعی از چه زمانی درآمدزا می شوند؟
به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس، محسن غفاری مدیر پیام رسان داخلی ایتا در برنامه گفت و گوی اجتماعی رادیو گفت و گو با اشاره به تعداد کاربران فعال این پیام رسان گفت: کاربران ما از نگاه کافه بازار حدود سه میلیون و 300 هزار نفر هستند؛ ما معمولا برای شبکه های اجتماعی معیاری از قبیل کاربر نصبی، روزانه و فعال ماهانه در نظر می گیریم و کاربران فعال روزانه ما یک میلیون و 300 هزار نفر هستند، البته تا قبل از سال جدید تا یک میلیون و 700 هزارتا هم پیش رفتیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا ایتا قرار است درآمدزا باشد یا خیر، عنوان کرد: شبکه های اجتماعی معمولا سه سال بعد از اینکه به کاربران پایدار و ضریب چسبندگی 50 درصد می رسند، وارد درآمدزایی می شوند. عمده درآمد شبکه های اجتماعی در کل دنیا برای تبلیغات است، چون درآمدی خالص است.
مدیر پیام رسان ایتا، درباره علل موفق نشدن پیام رسان های داخلی تشریح کرد: در حال حاضر پیامرسان های داخلی به دلیل کمبود علاقه کاربران به تبلیغات، چندان وارد این مقوله نشدند و به طور طبیعی آینده پیامرسان های داخلی منوط به خدماتی مانند پرداخت هایی است که از طریق آنها انجام می شود.
وی ادامه داد: فعلا در سیستم کشور ما ورود به موضوع درآمدزایی برای ایتا چالش زیادی نسبت به هزینه ها دارد، شاید تبلیغات اندکی بتواند هزینه ها را پوشش دهد، اما نمی تواند هزینه گسترش و توسعه شبکه را بدهد.
غفاری با اشاره به اینکه هزینه پیام رسان تلگرام بسیار سرسام آور است و مشخص نیست که چطور از آن درآمد به دست می آورند، افزود: خدماتی که تلگرام در جهان ارائه می دهد، ابری است؛ یعنی دائم محتوا را نگه میدارد و این به شدت سربار است.
وی افزود: تلگرام از لحاظ دارا بودن محتواهای بزرگ اطلاعات خیلی ارزشمند است، اما اینکه این محتوا را کجا مصرف می کنند نیز اهمیت دارد؛ مهمترین جایی که این اطلاعات می تواند برای تلگرام اثربخش باشد، تبلیغات است، اما باز هم وارد این مقوله نشده است.
مدیر پیام رسان ایتا تصریح کرد: درصد استفاده از پیام رسان ها و سایت های خارجی برای مخاطب و درآمدزایی آن برای اپراتورها بیشتر است و در بعضی مناطق اپراتور برای حفظ کیفیت خود پهنای باند یک گیگ خود را تبدیل به 95 درصد پهنای باند خارجی و 5 درصد داخلی کرده بود، جالب اینکه وقتی کاربر از VPN استفاده می کرد، سرعتش بهتر می شد، اما زمانی که مخاطب وارد سایت های داخلی می شد، اینترنت کند می شد و نمی توانست وارد پیام رسان های داخلی شود.
وی درباره علل پرداخت نشدن کمیسیون به پیام رسان ها توسط دولت گفت: در کشور سال 95 طرح خوبی به نام کانتنت فمیلی برای تسهیم درآمد بین تولید کننده، ارائه کننده و نشر دهنده محتوا وجود داشت. فکر میکردیم که یکی از ارائه دهندگان این طرح که آقای جهرمی بود و حالا وزیر شده، این طرح را گسترش دهد، اما اجرا نشد.
غفاری اظهار داشت: اگر خواستار رونق اکوسیستم محتوا در کشور باشیم، باید سیستم کانتنت فمیلی در کشور اجرا شود و اتفاقا یک سال هم اجرا شد، اما جنبه اختیاری داشت و چون به صورت قانون در نیامد اپراتورها از انجام آن شانه خالی کردند و انجام ندادند.
وی درباره طرح های جدید امسال توضیح داد: در سال جدید وزارت ارتباطات طرحی را برای خرید پهنای باند از پیام رسان داخلی تصویب کردند، اما باز این مصوبه مدنظرمان نیست. در این مصوبه گفته شده نصف پهنای باند اینترنت را از ما بخرید نه محتوا را.
مدیر پیام رسان ایتا با اشاره به اینکه ما در این سیستم دو ملاک داریم که یکی پهنای باند است، افزود: ما آی اس پی نیستیم، اما احساس می کنم وزارت ارتباطات با اپراتورها خیلی مماشات می کند، بسیاری از اپراتورها درآمد سرسام آوری از فروش محتوای خارجی در ایران دارند. یک هفته ای که اینترنت قطع شد اپراتورها اذعان کردند که 100 میلیارد تومان ضرر کردند و در حال حاضر درآمدها فقط به اپراتورها و دولت می رسد.
___
به کانال رسمی اصولگرایان، خانه بچههای انقلاب بپیوندید👇
🇮🇷 eitaa.com/OsoulgaraNews
💥پرواز لاشخورها بر سر ناوچه کنارک در فضای مجازی شروع شد ...
⭕️ مراقب باشیم...
اجازه نمی دهیم یک حادثه که هنوز ماهیت آن معلوم نیست وسیله ای برای هجوم به نیروهای مسلح عزیزمان بشود...
___
به کانال رسمی اصولگرایان، خانه بچههای انقلاب بپیوندید👇
🇮🇷 eitaa.com/OsoulgaraNews