✨✨✨
#نکات_عالی
🔹ولایت و محبت اهل بیت و خصوصاً امیرالمومنین سکرات را آسان می کند. امیرالمومنین ملاک حق و باطل است.
🔹 شیعه و سنی نقل کرده اند که پیامبر فرمود: «یاعلی حبک ایمان و بغضک کفر»؛ پیامبر فرمود: اگر کسی علی(ع) را دوست داشته باشد سختی های مرگ بر او آسان می شود.
#شیخ_مسعود_عالی
🆔 @ostad_aali110
14-Aali(www.rasekhoon.net)_05.mp3
22.22M
🔉 #فایل_صوتی | سخنرانی(منبر کامل)
▫️ حجة الاسلام والمسلمین عالی
👈 موضوع » شرح زیارت جامعه کبیره»
🔹 جلسه #پنجم
💭عوالم پنجگانه
┅═✧❁یازهرا❁✧═┅
✅ آرشیو منبرهای استاد عالی
🔸🔸🔸
@aali_menbar
🔹در هیاهوی شب عید تورا گم کردیم
🔹غافل از اینکه شما اصل بهاری آقا
🌺اَللّهُمَ عَجّل لِوَلیِکَ الفَرَج🌺
✅کانال رسمے استاد عالے
🌺 @ostad_aali110
1_55852968.mp3
3.45M
🔰نصب علی حق است🔰
💠استاد #شیخ_مسعود_عالی
✨ #خدا_دستور_داده
✨ #نعمان_بن_حارث
✨ #تعلقات
🔹🔹🔹🔹🔹🔸🔸🔹🔹🔹🔹🔹
┄┅═✧❁یازهرا❁✧═┅┄
✅کانال رسمے استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
💐 همميهنان عزيز عيدتان مبارک 💐
🚩 سال۹۸؛ سال #رونق_تولید
┄┅═✧❁یازهرا❁✧═┅┄
✅کانال رسمے استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
💠✨💠✨
#گزیده_منبر_عالی
🌺ویژه ولادت مولا امیرالمؤمنین
✳️حجت الاسلام #عالی
#لقب_امیرالمؤمنین_از_طرف_خدا
💠لقب امیرالمومنین را خداوند به حضرت علی(ع) داد و اولین کسی که از طرف خدا مامور شد تا امیرالمومنین را با این لقب صدا بزند، پیامبر اکرم بود.
💠 ابن عباس می گوید ما با پیامبر از کوچه ای گذر می کردیم دیدیم از طرف مقابل امیرالمومنین آمدند و به حضرت سلام کردند. پیامبر اکرم جواب سلام حضرت را اینگونه دادند که «السلام علیک یا امیرالمومنین»؛ ابن عباس می گوید ما تعجب کردیم و این اولین باری بود که پیامبر به علی(ع)، لقب امیرالمومنین می دهد. می گوید از پیامبر سوال کردم که یا رسول الله آیا به جهت محبتی که به پسرعمویتان دارید او را امیرالمومنین خطاب کردید یا این فرمان خدا بود؟
💠پیامبر فرمود: ابن عباس وقتی در معراج در آن مقامی بودم که فقط و فقط من بودم و خدا و با خدا تکلم می کردم، صدای خدا را با صدای علی(ع) شنیدم.
💠 تعجب کردم. سوال کردم «یا رب تخاطبنی ام علی» خدایا تو با من سخن می گویی یا علی؟
💠خداوند فرمود ای حبیب من چون در زوایای قلب تو گشتم و دیدم محبوب تر از علی در بین انسان ها نیست در این مقام خواستم با صدایی با تو سخن بگویم که برایت آرامش داشته باشد.
💠تصور کنید کسی مستقیم در حال گفتگو با خداست. این چه عظمت و ابهتی دارد؟ طبیعی است که اضطراب به وجود ادمی بیفتد و آدم مضطرب شود.
💠لذا خدا به پیامبر فرمود با صدایی با تو حرف زدم که برایت آرامش داشته باشد، چون با او انس داری.
💠پیامبر ادامه می دهد که بعد خدا به من فرمود که ای رسول ما، علی را با نام امیرالمومنین به مردم معرفی کن، نامی که تا احدی قبل از او و بعد از او به این نام نخوانده اند.
┄┅═✧❁یازهرا❁✧═┅┄
✅کانال رسمے استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
✨✨✨✨
#مَثَل_علی_مَثَل_سوره_توحید
🌴سلمان میگوید از پیامبر شنیدم که مَثَل علی(ع) در قران مانند مَثَل سوره توحید است.
🌴شنیدم پیامبر خطاب به امیرالمومنین می فرمود یا علی(ع) اگر کسی تو را با قلب دوست داشته باشد یک سوم ایمان را دارد، اگر با قلب و زبان دوست داشته باشد دوسوم و اگر با قلب و زبان و عمل تو را دوست داشته باشد ایمانش کامل است.
🌴 از پیامبر شنیدم که یا علی، خدا فرمود اگر آنچنان که آسمانیان تو را می شناسند، زمینی ها هم تو را می شناختند جهنم را خلق نمی کردم.
#شیخ_مسعود_عالی
🆔 @ostad_aali110
🏴🏴🏴
#نکات_عالی
⚡️حضرت زينب (س) عفت و حيا را نيز از مادرشان حضرت فاطمه ، صبر را از برادرشان امام حسن و عزت را از حضرت سيدالشهدا به ارث برد.
⚡️ لذا ايشان شبيهترين شخص به برادرشان حضرت اباعبدالله الحسين بودند.
#شیخ_مسعود_عالی
🆔 @ostad_aali110
14-Aali(www.rasekhoon.net)_06.mp3
18.16M
🔉 #فایل_صوتی | سخنرانی(منبر کامل)
▫️ حجة الاسلام والمسلمین عالی
👈 موضوع » شرح زیارت جامعه کبیره»
🔹 جلسه #ششم
💭سلام خدا به انبیاء و اولیاء خودش
┅═✧❁یازهرا❁✧═┅
✅ آرشیو منبرهای استاد عالی
🔸🔸🔸
@aali_menbar