💠✨💠✨
#گزیده_منبر_اخلاقی_عالی
✳️حجت الاسلام #عالی
☘سلام هایت بوی نفت میداد☘
🔺خدا می فرمايد که رنگ خدايی بگيريد . رنگ خدا بی رنگی است . رنگ خدا خلوص و پاکی است .
🔺انسان وقتی کاری را انجام ميدهد برای خدا انجام بدهد او خودش مهر خلوص را می زند .
🔺خدا بايد اين جوری رنگ آميزی بکند . يکی از علما ميگفت که حرفهای يک نفت فروش من را خيلی تکان داد . اوايل که در تهران گاز کشی شده بود ولی هنوز نفت هم بود .
🔺نفت فروش محله با چرخش گالن های نفت را می برد ، به من سلامی کرد و من جوابش را دادم و داشتم توی خانه می رفتم . گفت : حاجی آقا بيست روز است که سلام و عيلک شما با ما عوض شده است .
🔺 بيست روزی است که فرق کرده ای، بالاخره خانه گاز کشی شده و خانه ی شما هم گاز کشی شده ، شما قبل از گازکشی ها ، وقتي به من سلام می کردی با لبخند همراه بود.
🔺حتی احوال خانواده را هم از من می پرسيدی ولی از وقتی گاز به خانه ات آمده ، ما را تحويل نمی گيری. حاج آقا می دانی که سلام هايت بوی نفت می داد .
🔺 شايد آن موقع هم که به قصابی و نانوايی می رفتی، سلام هايت بوي نفت ، نان و گوشت می داد .
🔺بنده خدا گفت : تکانی خوردم و ياد اين آيه صبغة الله ... افتادم به خودم گفتم : وای اگر از پس امروز بود فردايی و در آخرت به من بگويند که عبادات و اعمالت بوي طمع می داد ، بوی خدا نمی داد .
🔺 کارهايت رنگ خدايی نداشت و تاييد خدا روی آن نداشت چه چيزی بايد بگويم ⁉️ و اين ارتباط مستقيم با نيت ما دارد .
#اخلاص
┄┅═✧❁یازهرا❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
@ostad_aali110.mp3
19.11M
🔉 #فایل_صوتی | سخنرانی(منبر کامل)
📌 حجة الاسلام والمسلمین عالی
📝 موضوع » #عظمت_های_ماه_مبارک
🔺دعای ۴۴صحیفه سجادیه/ورود به ماه مبارک
🔹 جلسه #دوم
🗓رمضان سال 88
🕌مهدیه تهران
✅کانال استاد عالے
🔸🔸🔸
🆔 @ostad_aali110
@ostad_aali110.mp3
1.17M
🔰ماه رمضان اول ساله❗️...🔰
💠استاد #شیخ_مسعود_عالی
✨ #سید_بن_طاووس
✨ #ماه_بندگی
✨ #قدم_های_بندگی
🔹🔹🔹🔹🔹🔸🔸🔹🔹🔹🔹🔹
🌷حداقل برای یک نفر ارسال کنید
┄┅═✧❁یازهرا❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
💠نکات کوتاه ماه مبارك رمضان در کلام استاد #عالی
✅#رحمت خدا عجیبه با اینکه خدا غضب هم داره،اما رحمتش بر غضبش سبقت گرفته،داریم ،«یا من سبقت رحمتُه غضبَه».
🌷هر رحمتی و مهر و عاطفه ایی تو دنیا میبینید،شعاعی از رحمت خداست.
خدا از صد جز رحمتش فقط یک جزء رو در عالم قرار داده ۹۹جزء رحمت خدا فردای قیامت هست که حتی ابلیس هم در رحمت خدا طمع میکنه،«یَطمَع ابلیس فی رحمته». ⚠️شیطانی که گناه اولین و آخرین به دستش هست وقتی این رحمت عجیب خدا رو می بینه میگه بریم شاید شامل من هم شد.
🔺باید سعی کنیم در این ایام خودمون رو در معرض رحمت خدا قرار بدیم،رحمت خدا زیاده منتها اگر ما نخوایم بهره ببریم ،مشکل رحمت خدا نیست مشکل ماست که راه ندادیم این رحمت به ما بخوره❗️
🌙 #رمضان_الکریم
📝 #نکات_عالی
🆔 @ostad_aali110
#بوّاب_قلب_خود_باشید
💠به تعبیر روایات انسان باید بوّاب باشد. من این را اوّل از همه از آقای #اراکی شنیدم. ایشون میگفت: بوّاب قلب، بعد دیدم در روایات ما است.
🌷 از امیر المؤمنین سؤال کردند: از چه راهی به این مقام رسیدی ⁉️ حضرت فرمودند: «کنت بوّاباً علی باب قلبی» من #بوّاب_دل خود بودم.
✅بوّاب یعنی #نگهبان، دربان که باب و در را مراقب است چه کسی میآید و چه کسی بیرون میرود.❗️
♨️دقیق مراقب است که چه کسی داخل میآید و چه کسی میرود. این واردات و صادرات چیست⁉️ورود خروج قلبش را کنترل میکند.⚠️
#شیخ_مسعود_عالی
🆔 @ostad_aali110
@ostad_aali110.mp3
18.65M
🔉 #فایل_صوتی | سخنرانی(منبر کامل)
📌 حجة الاسلام والمسلمین عالی
📝 موضوع » #عظمت_های_ماه_مبارک
🔺حمد اللهی در صحیفه سجادیه
🔹 جلسه #سوم
🗓رمضان سال 88
مهدیه تهران
✅کانال استاد عالے
🔸🔸🔸
🆔 @ostad_aali110