eitaa logo
حامیان استاد رائفی پور
66.6هزار دنبال‌کننده
34هزار عکس
23.2هزار ویدیو
998 فایل
🌹 سلام دوستان ما به نهادی وابسته نیستیم و #آتش_به_اختیار فعالیت می کنیم در راستای #جهادتبیین از کانال استاد لفت میدی؟😔🖐 @masaf ⏰ شمارش معکوس ظهور ⏰
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 قوت غــالـب ♻️ به چه خوراکی میگن و بهتریــن غذاهایی که برای بدن مفیده کدامند؟ و آیا اصولا غذاها صرف نظر ازینکه باشن باهم فرق دارن..؟ بادیدن این کلیــپ پاســـخ این سوالات را دریافت میکنیــمـ.
🔴 سعودی ، امارات ، مصر و ترکیه برای تقابل مستقیم در لیبی آماده می شوند ؟ 🔹 منابع دیپلماتیک مصر اعلام کردند که تماسهای متعددی میان ریاست جمهوری مصر و سازمان اطلاعات این کشور با سران ابوظبی و ریاض برقرار شد؛ در این تماسها، سران ابوظبی و ریاض بر تحرک اقتصادی و نظامی مصر در امور لیبی تاکید کرده و از گزینه نظامی برای حل درگیری ها میان شبه نظامیان حفتر و نیروهای دولت وفاق استقبال کردند. 🔹 منابع دیپلماتیک مصر همچنین تصریح کردند که پس از شکست های پی در پی حفتر در فرماندهی شبه نظامیان، اینک به نفع امارات است که مصر فرماندهی اقدامات نظامی نیروهای شرق لیبی را به عهده بگیرد. 🔹اما این مساله نقطه اصلی اختلاف میان مصر و امارات در خصوص مساله لیبی است؛ زیرا امارات می خواهد به حفتر فرصت دیگری برای اداره اوضاع بدهد؛ اما محمد بن زاید ولیعهد امارات بر این باور است که تداوم این وضعیت به معنای هدر دادن کمکهای امارات به حفتر و از میان رفتن فرصتها می داند بویژه که عقیله صالح رییس پارلمان طبرق که پس از شکست های مکرر حفتر، نیروهای منطقه ای و بین المللی با جدیت بیشتری با او تعامل می کنند، شخصیتهای دیگری به امارات و مصر پیشنهاد داد تا جایگزین حفتر باشند. 🔹اما به گفته منابع مصری، امارات و عربستان بر این باورند که اوضاع اینک به قدری حساس و خطرناک شده است که دیگر نمی توان به شخصیت لیبیایی اعتماد کرد تا مبادا مانند حفتر دست به حماقتهای متعدد بزند. 🔹 اظهارات اخیر رییس جمهور مصر و برخی اشاره ها درباره دخالت مستقیم نظامی حاکی از تغییراتی در برخی اوضاع جبهه شرق لیبی است؛ مهمترین این تغییرات آن است که ماموریت کنونی حفتر آخرین فرصت به او برای حمایت از سرت و الجفره و جلوگیری از فروپاشی ارتش شرق لیبی و عدم ارتکاب اشتباهات راهبردی جدید است و در صورت شکست، قطعا شخصیت دیگری جای حفتر را خواهد گرفت و ممکن است حفتر به طور کامل از عرصه سیاسی لیبی حذف گردد و در این صورت ائتلاف منطقه ای مخالفِ دولت وفاق، به عقیله صالح تکیه خواهد کرد.
⁉️ که اگه نیّت ما از غذا خوردن، انرژی گرفتن برای خدمت به امام زمان و شیعیانشون باشه، غذا خوردنمون هم عبادت به حساب میاد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5778561760109791316.mp3
42.79M
🔷تقریبا قدیمی ترین سخنرانی رسمی 😍 ✅موضوع :همایش "شیطان" (فراماسونری،نمادشناسی) 📅تاریخ : 1388.9.29 مکان : دانشگاه آزاد قزوین @masafbox @masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷 امام على عليه السلام : بهترين دانش، آن است كه با عمل همراه شود 📗 غرر الحكم، حدیث ۴۹‌۶۸
رهبر معظم انقلاب: انتظار یعنی قانع نشدن، قبول نکردن وضع موجودِ زندگی انسان و تلاش برای رسیدن به وضع مطلوب که مسلّم است وضع مطلوب با دست قدرتمند مهدی صاحب زمان(عج)تحقق پیدا خواهدکرد.
21.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️ امتحانات الهی از زمان قوم یهود و بنی اسرائیل و بعد آن زمان پیامبر اسلام تا زمان کنونی و انقلاب اسلامی ایران ❓چگونه در این امتحانات الهی موفق شویم؟ ✅حتما ببینید
💗یکی از مسؤلیت های مهمی که بر عهده والدین است آماده کردن مسیر ازدواج و کمک کردن به جوانان در این زمینه است. یعنی والدین باید به فکر ازدواج جوانان باشند. 💔متاسفانه بعضی از والدین تاکید بسیاری بر مساله اقتصادی دارند. 💓اگر بخواهیم دستورات دینی را ملاک کارمان قرار دهیم می بینیم که تاکیدی بر روی مسائل اقتصادی نشده است. ✨امام رضا (ع): اگر مردی برای خواستگاری نزد تو آمد و دین و اخلاق او را پسندیدی به وی زن بده و فقر و ناداری اش، مانع تو از این کار نشود. 📚(بحار الانوار ج ۱۰۰ ص ۳۷۲) قطعا مسؤلین و دیگر افراد جامعه هم در این زمینه باید کمک کنند.