eitaa logo
حامیان استاد رائفی پور
66.1هزار دنبال‌کننده
34.2هزار عکس
23.3هزار ویدیو
999 فایل
🌹 سلام دوستان ما به نهادی وابسته نیستیم و #آتش_به_اختیار فعالیت می کنیم در راستای #جهادتبیین از کانال استاد لفت میدی؟😔🖐 @masaf ⏰ شمارش معکوس ظهور ⏰ @Ad_asia_doreyahood ادمین تبلیغات
مشاهده در ایتا
دانلود
معنی « » چیست❓ حضرت آیت‌الله : ✅اوّلاً سرعت اتّفاقات در دنیا، سرعت عجیبی است که خود این سرعت، دلالت بر این است که ، به فضل و کرم الهی است. گرچه بیان شده است: «کذب الوقّاتون» آن‌هایی که وقت تعیین کنند، کذّاب و دروغگو هستند و نمی‌تواند وقت را تعیین کند. امّا: معنی «کذب الوقّاتون» چیست؟ از کجا معلوم است حوادثی که دارد به وجود می‌آید و ما در شُرُف آن اتّفاقات هستیم، برای ظهور است❓ معنای «کذب الوقّاتون» یعنی کسی بگوید: روز، فلان ساعت، حضرت ظهور می‌کند که هیچ‌کس نمی‌تواند چنین مطلبی را تبیین و کند. لذا تعیین وقت محال است. گرچه برخی از بزرگان و اعاظم بیان فرمودند: امکان دارد که برای برخی معلوم و مشخّص باشد❗️ دلیل این است که قرآن هم می‌فرماید: از علم آگاهی ندارند، مگر تعداد اندکی وَ ما أُوتيتُمْ مِنَ الْعِلْمِ إِلاَّ قَليلا. 🔺لذا برخی قائل به این هستند که شِقّ دوم آن هم موجودیّت دارد. یعنی امکان دارد برخی از اعاظم و بزرگان ما، حتّی از زمان ظهور هم داشته باشند که آن هم به این دلیل است که آن‌ها از مقام تقوا به أتقی رسیده‌اند و تالی‌تِلو گردیده‌اند. امّا اگر از این باب بگذریم که وقت و روز و ساعت معیّن معلوم نیست، إلّا تبارک و تعالی ، یعنی شقّ دوم را قبول نکنیم و همان شقّ اوّل را مدّنظر داشته باشیم. 🔺پس اگر این‌طور هم باشد «کذب الوقّاتون» به این معنا نیست که اگر اعاظم و بزرگان و اکابر ما بیان کردند که اتّفاقاتی که رخ می‌دهد، دلیل بر ظهور است، ما آن‌ها را هم نعوذبالله دروغگو بدانیم و بگوییم: کذب الوقّاتون. باید دقّت کنیم که معنای «کذب الوقّاتون»، این نیست. پس معلوم می‌شود «کذب الوقّاتون» شامل کسی می‌شود که روز و را تعیین کند. 🔺لذا این که بیان می‌شود علائم نشان می‌دهد که در راه است که است، بیجا نیست. "اللهم عجل لولیڪ الفرج"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👤 توییت استاد به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ‏رسول خدا (ص) می فرمایند: «حق پدر این است که از او در طول زندگی اطاعت کنی و اما حق مادر را هرگز نمی توانی ادا کنی. اگر به تعداد شن های بیابان و قطره های باران، روزها در خدمتش بایستی، حتی به جای زحمات طاقت فرسای دوران بارداری او نخواهد بود»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امام صادق علیه السلام : نگاه حرام ، تیری مسموم از تیرهای ابلیس است و چه بسا نگاهی که حسرت طولانی به بار می آورد الکافی، ج ۵، ص ۵۵۹ 🌸 #پویش_حجاب_فاطمے #حجاب
⭕️ ارتفاع برف🌨 در شهرستان گِرمی استان اردبیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فرمانده هوافضاي سپاه: به زودي درباره عمليات موفق عين الاسد اطلاع رساني ميکنيم 🔹موشکهاي ايراني به حيثيت امريکا در منطقه ضربه زد👊
⭕️ جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه در مصاحبه با المسیره گفت: انتقام قدرتمند ایران تا اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه ادامه دارد، به طوری که رژیم صهیونیستی بدون سرپرست در منطقه تنها بماند. 🔹نبرد ما با دشمن و حضور ما در میادین جنگ تا زمانی که ظلم و تجاوزگری وجود داشته باشد، ادامه خواهد داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از یاوران علوی ایتام
بنام خدا سلام دوستان عزیز. درآستانه ی فرارسیدن سال نو وشادکردن دل فرزندان خانواده های محروم ونیازمند، نیاز به یاری شماداریم درصورت تمایل وشرکت دراین امرخیراطلاع دهید. 100 سهم هرنفر 20 هزارتومان ✅ بانک ملی ایران 6037991935223515 ✅ بنام علی اصغرمهدوی یاوران علوی ایتام ➖➖➖➖ 🆔 eitaa.com/joinchat/335544320C96c362ce7c ➖➖➖➖ 💠 @aytam_Ya_Ali
🔹‏برادرا؛ خواهرا هم را بزنیم! حسابی هم بزنیم! وقتی که خوب هم را زدیم و کینه‌ها در دل نشست، لیست اصلاحات در لحظه آخر یعنی از ۸صبح پنج‌شنبه ۱ اسفند به کمک BBC و تلگرام، بازی را به نفع خود تغییر می‌دهند! "علی قلهکی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا