eitaa logo
🇱🇧فن امینی خواه
425 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
180 ویدیو
93 فایل
اى خداوندى كه واپس نمى‏‌زنى ارمغانى را كه به پيشگاهت آرند، هر چند خرد و بى‏‌مقدار باشد، و هيچ كارى را بى‏‌اجر نمى‏‌گذارى، هر چند ناچيز باشد. اى خداوندى كه اندك عملى را مى‏‌پذيرى و بر آن پاداش میدهی. کانال دوم: https://eitaa.com/mahsolaat_farhangi_saaleh
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽ 🔰 بهره‌مندی‌های متفاوت میلیونی ✍🏻 هزینه و فایده در آشکار می‌شود و همین هم تعریف اصلی امتحان است؛ سنجش هزینه و فایده. غالبا ما چیزی را انتخاب می‌کنیم که هزینه‌اش کم و فایده‌اش زیاد باشد، و از آنچه فقط هزینه‌دار یا فاقد فایده است، دوری می‌کنیم. ⬅️ و این ارزیابی هزینه و فایده، به نگرش ما نسبت به نقص و کمال بستگی دارد. ✍🏻 اما چیزی که تعیین می‌کند چگونه این نقص و کمال را درک و تعریف کنیم، به فهم ما از خود، دنیا، زندگی و هستی بستگی دارد. ▫️لذا حتی اگر میلیون‌ها نفر یک کار را انجام دهند یا در آن شریک باشند، سطح بهره‌مندی و اثرگذاری هر فرد می‌تواند به‌طور قابل توجهی متفاوت باشد! 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
📸 🔰 «مجموعه پوستر مبحث از حیوانیت تا حیات» 🔖 جلسه دهم، بخش دوم / انتخاب حیاتی
﷽ 🔰 بنده آنم که اعتبارم از آنست! «وَتِلْكَ نِعْمَةٌ تَمُنُّهَا عَلَيَّ أَنْ عَبَّدْتَ بَنِي إِسْرَائِيلَ» (سوره شعراء، آیه۲۲) بنی اسرائیل را به بردگی گرفتی. 🔖 چه زمانی انسان برده و بنده می‌شود؟ وقتی که درک انسان از هزینه و فایده پایین می‌آید. وقتی احساس کردم فایده من در ارتباط با شماست، اعتبار من با شماست و اگر از شما جدا بشوم بی‌اعتبار می‌شوم، قلبا بنده و مطیع شما می‌شوم. ▫️ غالب ما وقتی از خدا به دیگری رو می‌آوردیم، می‌آید ما را برمی‌گرداند. ✍🏻 نمرودی که این قدر مسلط است که منجنیق درست کرده، آتش چند کیلومتری مهیا کرده و حضرت ابراهیم را به آتش انداخته، نمرودی که می گوید؛ «أَنَا أُحْيِي وَأُمِيتُ» (سوره بقره، آیه۲۵۸). «یک مگس از دماغش به سرش وارد می‌شود و آنقدر سرش را به دیوار می‌کوبد...» [1] مگس مأموریست که ذلت و فقر ما را در عین ادعاهای بزرگمان، نشان دهد. [1] حیات القلوب، ج۱،ص۳۴۵. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
﷽ 🔰 صابرین؛ راجعین الی‌الله ✍🏻 هدف از ابتلا برای است. یک مرتبه رجوع به طاعت است، مرتبه دیگر رجوع به خداست. ▫️فرمود: «وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ» (سوره بقره، آیه۵۵). من همه شما را با ترس، گرسنگی، مال، جان، سرمایه هایتان امتحان می کنم، ولی تو به آنهایی که اهل صبر هستند بشارت بده. 🔖 اهل چه کسانی هستند؟ ▫️«الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ» (سوره بقره، آیه۵۶). کسی که صابر است می‌گوید: من مال خدا هستم و به او رجوع می‌کنم. حواسش هست رجوع الی الله خواهد داشت. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
﷽ 🔰 با پای وظیفه یا با پای غریزه ✍🏻 سهم انسان از عمل با ارتقا می‌یابد و نیت، خود از تعریف فرد از هزینه و فایده شکل می‌گیرد. این تعریف نیز به نگرش فرد از نقص و کمال وابسته است، که در نهایت از شناخت فرد از خود و زندگی ناشی می‌شود. ⬅️ این مراحل، مسیر عبور از حیوانیت به سمت حیات است. ✍🏻 آن حیات حیوانی که خدا به همه داده، کمال خاصی به حساب نمی‌آید. بلکه چیزی‌ ارزشمند است که فرد برای به دست آوردن آن تلاش کرده است؛ «لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى» (سوره نجم، آیه 39). لذا انسان باید برای آنچه که به دست می‌آورد، تلاش و هزینه کند. ✍🏻 و آن نگاه سطحی که انسان را تنها در مرتبه‌ای معادل و مشترک با حیوانات قرار می‌دهد، نمی‌تواند برای حقیقت انسان کافی باشد. چرا که تفاوت اصلی میان انسان و حیوان در این است که انسان با پای و پیش می‌رود، در حالی که حیوانات با پای غریزه عمل می‌کنند. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
﷽ 🔰 غلط فهمیده‌ایم ✍🏻 انسان چون خودش را دوست دارد، باورهای خود را نیز دوست دارد و آنها را درست دانسته و به سختی می‌پذیرد که ممکن است این باورها اشتباه باشند. این موضوع، چالش بزرگی است که انبیا با آن مواجه‌اند. ✍🏻 مشکل اینجاست که اکثریت مردم، شاخص‌های کمال را در سطح حیوانی قرار می‌دهند و زندگی خود را بر اساس پایین‌ترین سطح ممکن و نادرست‌ترین تعریف‌ها و ناقص ترین برآوردها بنا می‌کنند. ⬅️ و این درک نادرست از زندگی و کمال، مسأله‌ای است که انبیا آمده‌اند به اصلاح آن بپردازند و نشان دهند که "بیشتر مردم زندگی را غلط فهمیده‌اند." 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
📸 🔰 «مجموعه پوستر مبحث از حیوانیت تا حیات» 🔖 جلسه دهم، بخش سوم / انتخاب حیاتی
﷽ 🔖 چرا خدا طومار رژیم صهیونیست را در هم نمی‌پیچد؟ 🔰 یهودی‌ها همیشه روی این آیه دست می‌گذارند؛ «يَدُ اللَّهِ مَغْلُولَةٌ» دست خدا بسته است. خدا زورش به ما نمی‌رسد. این انگاره و توهم یهود است. «بَلْ يَدَاهُ مَبْسُوطَتَانِ» (سوره مائده، آیه۶۴) درحالیکه دوتا دست خدا باز است، دست اینهاست که بسته است. 🔖 ولی آن روزی که روز ضربه به می‌شود خدا چطور به این‌ها ضربه می‌زند؟ «در دل‌هایشان رعب و ترس انداخت به گونه‌ای که خانه‌هایشان را به دست خودشان و به دست مؤمنان ویران کردند.» (سوره حشر، آیه۲). 🔖 می‌گویند پس چرا هر کاری که دلمان می‌خواهد می‌کنیم، هیچ‌کس هم جلودارمان نیست؟ ✍️🏻 این سنت خداست که مهلت می‌دهد تا همه در این جرم و جنایت شریک باشند و همه را جمع کند. هنوز هستند کسانی که خود را در این جنایت‌ها نشان نداده‌اند و دستشان به خون آلوده نشده، اما از پشت حمایت کرده‌اند. خداوند یک پیمانه دارد و فرصت می‌دهد تا هم گناهکاران پیمانه‌شان پر بشود، و هم پیمانه صبر جبهه مؤمنین پر ‌شود. ▫️خداوند همزمان همه را امتحان می‌کند. و این ابتلای سختی است. ✍️🏻 اگر کسی با تحلیل دقیق و عمیق نگاه کند، می‌بیند که خدا دارد پرونده صهیونیست را جمع می‌کند و همه دنیا در حال یک دگردیسی جدید و یک فروپاشی فرهنگی است. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
﷽ 🔰 رسانه آزاد، اهرم قدرت یهود ✍️🏻 چون گفتند: «دست خدا بسته است.» (سوره مائده، آیه۶۴)، خدا خواست که با دست خودشان آنها را نابود کند؛ «يُخْرِبُونَ بُيُوتَهُمْ بِأَيْدِيهِمْ» (سوره حشر، آیه۲). ⬅️ به این صورت که صهیونیست‌ها رسانه‌های آزاد و غیر رسمی را تولید کردند، که در واقع رسانه‌های رسمی را دور زد و شد یک اهرم خوبی در دست یهود که افکار عمومی دنیا را در دست بگیرد. ▫️اما ناگهان در قضیه ، رسانه‌های غیر رسمی مجازی با حمایت از مردم غزه و انزجار از اعمال جنایتکارانه صهیونیست، شد یک ابزار ضد اسرائیلی. ✍️🏻 خداوند اراده کرده که این‌ها را با هر آنچه در دستشان است نابود کند. این از سنت‌های خداست برای نابودی کافران. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
زیارت اربعین.pdf
571.5K
📜 متن 🔖 توصیه و سفارش قرائت زیارت اربعین از امام صادق علیه‌السلام
﷽ 🔰 نعمت‌هایی که مفت به دست نمی‌آید ✍🏻 شک و تردید در مسائلی چون رحمت، عدالت و حکمت خداوند، ناشی از درک نادرست ما از زندگی و امکانات آن است. این مشکل زمانی آغاز می‌شود که ما تفاوت‌های دنیوی در استعدادها و امکانات را به‌عنوان امتیاز یا نقص می‌بینیم و به اشتباه فکر می‌کنیم که نعمت‌های دنیایی نشانگر برتری یا استحقاق افراد است. ▫️و حتی گاهی در تحلیل‌های خود خدا را مقصر کمبودهای خود می‌دانیم و شاید گاهی منطق‌های بی‌پایه‌ای مثل اینکه «گویا هر چه گناه کنی اوضاعت روبه‌راه‌تر است»، در ذهن فرد رسوخ می‌کند. ⬅️ در حالی که این دیدگاه نادرست است. چرا که زندگی دنیوی، آزمون است، نه نشانگر استحقاق. ✍🏻 خداوند متعال استحقاق فرد را فقط در امور معنوی در نظر می‌گیرد و کمالات درونی را مفت به هر کسی نمی‌دهد در حالی که نعمت‌های مادی، برای امتحان ما و بر پایه‌ی «لِيَبْلُوَكُمْ» (سوره ملک، آیه۲) هستند. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
﷽ 🔘 خودکشی با توبه! 🔰 توبه یعنی رجوع و چون رجوع است در هر توبه‌ای مرگی نهفته است. یک جان کندنی دارد. توبه با خودکشی قرین است توبه بدون خودکشی نداریم. به آدم فشار می‌آید جان کندن دارد. مخصوصا برای کسی که عادت به کرده. ✍🏻 ما اشتباها فکر می‌کنیم توبه یعنی اینکه به خدا می‌گوییم خدایا ببخش، حالا من یک خطایی کردم چکی که باید بابتش بخورم را نزن. توبه به معنای نزن نیست، توبه یعنی برگشت، یعنی . ▫️از سویی تکفیر سیئات داریم، غفران داریم، عفو داریم... این‌ها از سر رحمت خداست ولی توبه اساسا چیز دیگری است. ✍🏻 توبه به معنای رجوع است یعنی روندی که تا الان داشتم را عوض می‌کنم. این است. آن هم که گفته غفران می‌کنم، عفو می‌کنم تکفیر سیئات می‌کنم، تبدیل سیئات به حسنات می‌کنم همه را منوط کرده است به توبه. ✍🏻 گاهی توبه یک اقرار قلبی است به اینکه من اشتباه کردم و همین که پشیمان بشوم توبه است. همین که عزم کنم به اینکه دیگر این کار را انجام ندهم ولو به فعل هم نرسد اصلا عمرم کفاف ندهد، همین توبه قبول است. گاهی هم در رفتارهایم تفاوتی و اصلاحی ایجاد می‌شود خدای متعال به واسطه همین می‌گذرد. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 🔰 لعنت خدا بر تحریف‌کنندگان 🔖 کتمان و تحریف یعنی چه؟ یعنی کسی که می‌تواند جامعه‌ای را راهبری کند و جهت بدهد و خط مشی تعریف کند، تو او را از اعتبار و جایگاه می‌اندازی. دیگر حرفش خریدار ندارد. ▫️هر دوی اینها گناه علما و دانشمندان است و به ابدیت آدمی
خسارت می‌زند.
✍️🏻 آیه قرآن فرمود: «کسانی که حقایق را تحریف می‌کنند، خدا لعنتشان می‌کند»؛ «أُولَٰئِكَ يَلْعَنُهُمُ اللَّهُ وَيَلْعَنُهُمُ اللَّاعِنُونَ» (بقره، ۱۵۹). هیچ لعنی در قرآن شدیدتر از این نداریم. این لعنی است که هم خدا لعنت می‌کند، هم ملائکه‌ هم «وَيَلْعَنُهُمُ اللَّاعِنُونَ». همه موجودات این‌ها را لعن خواهند کرد. بخاطر اینکه آسیب می‌زنند به مسیر هدایت. ⬅️ هزینه واقعی این است که چنین خسارتی را متحمل شوی. این محاسبه هزینه و فایده است. هزینه واقعی در عقوبت اخرویست نه در دنیا و نان و آب… 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
﷽ 🔰 مرتبه دوم ابتلا؛ مکر (سوره یونس، آیات ۲۱-۲۳) ✍🏻 آیه ۲۱؛ «کمی که در ابتلائات اوضاع سخت می‌شود، دوباره شرایط را بر می‌گردانم و رحمت می‌فرستم. این مکر ماست.» ▫️مرتبه دوم ، مکر است و این سنت خداست. ✍🏻 آیه۲۲؛ «او کسی است که در خشکی و دریا شما را سیر می‌دهد، وقتی که در کشتی هستید، باد خوشی هم می‌آید و با همین‌ها شاد هستید، ناگاه تند بادی می‌آید و موج از هر طرف به کشتی می‌زند، احساس می‌کنید در چنگ خدایید و احاطه شدید.» ⬅️ آن حالت توجه و حضور قلبی که اولیای خدا در نماز دارند همین حال است. در آن حال می‌فهمید خدا همه کاره است و اسباب، کاره‌‌ای نیست، اسباب هم در مشت خداست. انسان یکباره رجوع الی الله می‌کند و خدا را در عین اخلاص می‌خواند و به می‌رسد. ✍🏻 «با خدا عهد می‌بندد که خدایا تو مرا از این اوضاع نجات بده، من شاکر و حرف گوش کن تو می‌شوم، همانی که تو می‌خواهی می‌شوم.» این می‌شود . ▫️در حالیکه قبلش فکر می‌کرد جانش دست ناخداست، دست دکتر و جراح است. ✍🏻 وقتی ابتلا تمام می‌شود و پایش به خشکی می‌رسد، دوباره می‌رود در طلب چیزهایی که ربطی به حق و حقیقت و خدا ندارد و باز به همین‌ها دل خوش می‌کند. «إِنَّ رَبَّكَ لَبِالْمِرْصَادِ» (سوره فجر، آیه۱۴). ای آدمیزاد این سرکشی‌هایت، سرکشی به خودت است، سر من کلاه نگذاشتی. 🔘 وای از آن وقتی که دیگر پروردگار نخواهد تو را ملتفت کند و تو را به حال خود رها کند، آن اصل عذاب و گرفتاری و بدبختی است. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
﷽ 🔰 رجوع ما… رجوع اولیاءالله! ✍🏻 رجوع مراتب دارد حتی اگر شما به نفس مطمئنه هم برسی آنجا هم هست. گریه اولیای خدا برای گناه و معصیت که نیست. ناله‌های اولیای خدا برای این است که خدا آنها را در آشوب‌هایی به نام دنیا قرار داده و درگیر کرده با این دنیایی که همه‌اش ابزار امتحان است. ✍🏻 ولیّ خدا، همه امتحان‌ها را هم درست انجام می‌دهد ولی در وجودش آتش است که این امتحان کی تمام می‌شود که به محبوب برسم، همه توجهش به محبوب است. رجوع او این است. ▫️رجوع من همین بود که حواسم به طاعت باشد ولی رجوع او این است که وجه محبوب را ببیند. ✍🏻 این آن لحظه آخر است که؛ «يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ، ارْجِعِي إِلَىٰ رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً، فَادْخُلِي فِي عِبَادِي، وَادْخُلِي جَنَّتِي» (سوره فجر، آیات ۲۷-۳۰) ای نفس مطمئنه، برگرد. تا حالا درگیر وظیفه و راضی کردن من بودی، حالا دیگر برگرد. ⬅️ رجوع آن‌ها که در قله‌اند، این است. که آن هم با حاصل می‌شود. اصولا هر رجوعی وابسته به بلاست. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
﷽ 🔰 حسنات و سیئات، ابزار ابتلائات ✍🏻 قاعده ، توجه به نقص و کمال و هدف ابتلا رجوع است؛ «وَبَلَوْنَاهُمْ بِالْحَسَنَاتِ وَالسَّيِّئَاتِ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ» (اعراف، آیه۱۶۸). با حسنات و سیئات آنها را مبتلا می‌کنیم شاید برگردند. ✍🏻 هر چه خوب است خدا داده، هر چه بد است از خودت است. در عین حالی که همه شرور، آفات، گناه و بدی‌ها را خدا داده اما این بدی‌ها به خدا نسبت داده نمی‌شود. چون آنچه او داده ممکن است بد باشد ولی آنچه او می‌کند خوب است. ▫️همانطور که یک پزشک آمپول را به بچه ضعیف می‌زند. همه می‌فهمند سوزن خوب نیست، درد دارد، ولی در عین حال عمل تزریق خوب است، برای درمان و شفاست. خوب یا بد، هر چه از جانب اوست امتحان است. ✍🏻 این حسنات و سیئات از یک جهت همان خیر و شر است. «وَنَبْلُوكُمْ بِالشَّرِّ وَالْخَيْرِ فِتْنَةً» (سوره انبیاء، آیه۳۵) شما را مبتلا می‌کنیم به خوبی و بدی که هر دو فتنه است. همه زندگی دنیا امتحان و آزمونیست با محوریت رجوع. ⬅️ خوبی‌ها و بدی‌هایی را می‌دهد تا ملتفت بشویم و به سوی او کنیم. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
﷽ 🔘 مراتب مرگ ✍🏻 هر رجوع الی الله یک مرتبه از است. مرگ مراتب دارد. ممکن است کسی در این دنیا باشد، به حسب ظاهر نمرده، ولی نفسش مرده باشد. مردن فقط این نیست که نَفَس نکشد، مرگ یعنی کندن، بریدن و . انجام همین دستورات ظاهری- مانند اینکه با نامحرم شوخی نکن، نخند... -نوعی مرگ است. 🔖 از پیامبر پرسید: «فَکَیْفَ الطَّریقُ إلى وَصْلِ الْحَقِّ فَقَالَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ هَجْرُ النَّفْسِ» [1] چگونه به او می‌رسم؟ فرمود: از خودت باید جدا بشوی.
تو نباشی به او می‌رسی.
[1] مستدرک الوسائل، ج ۱۱، ص ۱۳۸. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
💠 اگر قرار است سفری باشد که قبری در آن زیارت شود؛ آن قبر، قبر اهل بیت علیهم السلام است.
﷽ 🔰 پارامترهای فرعونی ✍🏻 داستان‌هایی مانند داستان قوم موسی و کربلا همیشه تکرار می‌شود. فرعون گفت: «هر کس امروز رقیبش را از صحنه حذف کند به فلاح رسیده است.» (سوره طه، آیه۶۴). ⬅️ این نگرش هنوز هم وجود دارد و بسیاری فلاح را در قدرت و تسلط می‌بینند. افرادی که فلاح را در قدرت‌های دنیوی جستجو می‌کنند، ممکن است حتی دین را به «وسیله‌ای برای رسیدن به هدف» تبدیل کنند. ✍🏻 خداوند درباره منافقین می‌فرماید: «اتَّخَذُوا أَيْمَانَهُمْ جُنَّةً» (سوره منافقون، آیه۲). یعنی آن‌ها از اهرم‌های مقدس برای پیش‌برد منافع خود استفاده می‌کنند و به‌ جای مؤمنين، به دنبال عزت نزد کافران هستند. در حالی که عزت واقعی تنها در نزد خداست و فرد باید این حقیقت را به عنوان عنصر اصلی در نظر گیرد. 📌 برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
﷽ 🔰 پیامبر رَحمت و رَأفت 🔖 آیا خداوند نام کسی را کنار نام خودش می‌گذارد؟! ✍🏻 خداوند غیور است و شریک نمی‌پذیرد، کسی را کنار خود نمی‌پذیرد، اما نسبت به خودش ابتهاج دارد و این ابتهاج را نسبت به وجود نبی اکرم‌(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) نیز دارد. لذا، گاهی اوقات نام پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) را در کنار نام خودش آورده است؛ «وَ مَنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللهَ‌» (سوره نساء، آیه۸۰). ⬅️ خداوند در قرآن کریم، پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) را با کلمه و وصف می‌کند. ✍🏻 مقام نبی اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله)، مقام آیینه مطلق است و ایشان به همان وسعت و به موازات کمالات الهی، آیینه است، هم در جهت طولی، هم عرضی و عمقی؛ در واقع، هر آنچه از رحمت خدا بوده در این آیینه وجود ایشان، جلوه کرده است. آیینه شو جَمالِ پَری‌طَلعتان طلب جارو کن خانه و پَس میهمان طَلب 📌برگرفته از جلسه «دنبال نور»
﷽ 🔰 پدر حقیقی ✍🏻 یتیم حقیقی کسی نیست که پدر و مادر و نزدیکانش را از دست داده باشد، این یتیم مادی و دنیوی است! ▫️بلکه یتیم حقیقی آن است که پدر حقیقی خود را از دست داده باشد. ✍🏻 پدر دنیایی، پدر مجازی است که در واقع به واسطه زحمات او، تربیت و نفس حیوانی ما رشد می‌کند. ولی پدر حقیقی پدری است که ما را تربیت معنوی و حقیقی کند و نفس انسان را در مسیر کمال رشد دهد. ⬅️ می‌توان گفت حضرت رسول اکرم (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌) کسی است که نفس انسانی ما را رشد می‌دهد. 📌 برگرفته از جلسات «ادب علم آموزی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا