eitaa logo
🇱🇧فن امینی خواه
421 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
181 ویدیو
93 فایل
اى خداوندى كه واپس نمى‏‌زنى ارمغانى را كه به پيشگاهت آرند، هر چند خرد و بى‏‌مقدار باشد، و هيچ كارى را بى‏‌اجر نمى‏‌گذارى، هر چند ناچيز باشد. اى خداوندى كه اندك عملى را مى‏‌پذيرى و بر آن پاداش میدهی. کانال دوم: https://eitaa.com/mahsolaat_farhangi_saaleh
مشاهده در ایتا
دانلود
✍️ اگر با زنی بخاطر دینش ازدواج کنید...
﷽ ✨ همیشه در دوران نامزدی بمان! ✍🏻 هدف مشترک در مهم‌تر از صفات مشترک است. اما به همان میزان که هدف مشترک در ابتدای زندگی مهم است، ماندگاری این تفاهم به ماندگاری علاقه‌های دوران نامزدی منجر خواهد شد. ✍🏻 زن و شوهر، باید مراقبت ویژه داشته باشند که نه خودشان هدف را گم و فراموش کنند و نه همسرشان دچار نسیان و ضلالت شود. ⬅️ و هرگاه ذره‌ای انحراف از هدف‌های ابتدای زندگی دیدند باید سریع یکدیگر را هشدار
داده و هوشیار کنند.
﷽ ✅ مهم‌تر از "صفات مشترک" ✍🏻 فرض کنید می‌خواهید مسافتی را با کسی هم مسیر باشید. آنچه بیش و پیش از همه چیز در پیش رفتن راه آرامش‌بخش است، هم مقصد بودن است. ✍🏻 اگر یکی از همسفران مقصد خود را نداند در طول سفر مداوم تشویش دارد. اگر هم مقصدها یکی نباشد، به جدایی و نیمه‌راهی می‌انجامد؛ حتی اگر مسافت مشترک هر دو زیاد باشد. ⬅️ پس در که همسفری برای یک عمر است، آنچه مهم تر از «اشتراک در صفات» است، «تفاهم هدف» است. زیرا ممکن است روحیه‌ها و مزاج‌ها با هم موافق باشند، اما تضاد در عزم و قصد، سبب دوری و جدایی زوجین می‌شود.
✍️ چه کسی می‌تواند فرزند ما را خوشبخت کند؟
﷽ ✅ او آدم حسابی خدا بود. 🔰 خدا در قرآن قواعدی را بیان کرده‌ است. یکی از این قوانین در آیه ۵۴ سوره‌ مائده آمده است؛ «مَنْ يَرْتَدَّ مِنْكُمْ عَنْ دينِهِ» ✍🏻 خداوند در این آیه با برشمردن ویژگی‌های افراد برتر جامعه، نسبت به بقیه‌ بشر پز داده است و با این مضمون می‌فرماید: «هر که می‌خواهد برود برود، هر که می‌خواهد نسبت به جامعه کافر بشود، بشود.» من یکسِری آدم‌هایی در میان مردم دارم که کار را با آنها پیش می‌برم و جامعه با وجود آنها درست می‌شود. ✍🏻 اینها کسانی هستند که با خدا محبت دو طرفه دارند؛ «هم خدا دوستشان دارد و هم آنها خدا را دوست دارند، در مقابل مؤمنین متواضع و خادم، و در مقابل کافرین با صلابتند. در راه خدا جهاد می‌کنند و از ملامت سرزنش‌گرها نمی‌ترسند.» (سوره مائده، آیه۵۴).
اینها آدم حسابی‌های من هستند.
⬅️ ما یکی از این آدم حسابی‌ها بود. 📌 برگرفته از جلسات «رئیسی روحانی بود»
﷽ 🔅 محبوبم کن امام سجاد (علیه‌السلام) می‌‌فرمایند: 🔰 «خداوند متعال به حضرت موسی‌ (علیه‌السلام) وحی فرمود: مرا در بین خلق محبوب کن و خلقم را نیز برای من محبوب کن. 🔖 حضرت موسی (علیه‌السلام) عرض کرد: خداوندا چگونه چنین کنم؟ خداوند فرمود:
نعمت‌ها
 و احسان‌های
مرا برای آنان بیان کن، که ایشان در توجه به نعمت‌ها به من محبت پیدا می‌کنند. اگر کسی را که از آستان من روگردان شده به سویم بازگردانی، برای تو بهتر است از صد سال عبادت که روزهایش را روزه و شب‌هایش را در شب‌زنده‌داری و قیام برای من باشی. 🔖 حضرت موسی (علیه‌السلام) عرض کرد: «این بنده که از تو کنار کشیده کیست؟ خداوند فرمود: بنده گنهکاری که تمرد کرده است. 🔖 گفت: آنکه از درگاه تو گم شده کیست؟ فرمود: آنکه به امام زمانش جاهل است از درگاه من گم شده است. پس امامش را به او بشناسانی که چون او امام زمانش را نشناخت، امامش از او غایب شد. و آنکه جاهل به شریعت دینش است را با دینش آشنا کنی و آنچه که به وسیله آن خدا را بپرستد و به رضایت الهی برسد به او بیاموزی. ✍🏻 سپس امام سجاد (علیه‌السلام) فرمودند: علمای شیعه ما را به عظیم‌ترین ثواب و وافرترین جزا بشارت دهید.»[1] ⬅️ پس می‌توان گفت برگرداندن یک بنده جدا شده از آستان الهی، در ملکوت عالم، نورانیتی معادل صد سال عبادت دارد. [1] منیة المرید، ج ۱، ص۱۱۷. 📌 برگرفته از جلسات «ادب‌ علم‌ آموزی»
📌 حمایت مالی + همکاری موسسه تعالی در جهت بهبود فعالیت‌های خود به صورت کمّی و کیفی در زمینه های مختلف، برای مخاطبین در رده‌های سنی نوجوان، جوان و بزرگسال در نقاط مختلف کشور و نیز دنیا نیازمند همراهی شما عزیزان می‌باشد. ♦️ همچنین لازم به ذکر است که فعالیت بسیاری از دوستان به صورت داوطلبانه انجام می‌پذیرد و همین نیت خالصانه دوستان باعث حرکت و رشد موسسه تعالی می‌باشد. 🔸 بخشی از فعالیت‌های موسسه تعالی: ۱. طراحی و به‌روز‌رسانی اپ و سایت مختص موسسه ۲. تحقیق و پژوهش‌ ۳. تولید کلیپ، پادکست، موشن، عکس‌نوشته وخلاصه‌های متنی ۴. ترجمه و انتشار به زبان‌های عربی، انگلیسی ۵. ادارۀ سایت و شبکه‌های اجتماعی ۶.تولید موشن گرافی ۷. داستان نویسی ۸. گویندگی ۹. ضبط جلسات ۱۰. تهیه تجهیزاتی برای ضبط و اتاق استدیو از قبیل تهیه دوربین، رکوردر، سیستم مناسب برای تدوین ۱۱.و ... 🔻موشن معرفی فعالیت‌ها https://eitaa.com/taalei_edu/881 شماره ثبت موسسه : 7459 🔻شماره کارت
5029-0870-0142-5035
به نام موسسه فرهنگی تعالی (روی شماره بزنید کپی میشود) ◽️شماره حساب
1900.201.6103100.1
از بانک توسعه تعاون ◽️شماره شبا
IR800220190002016103100001
🔻واریز آنلاین https://zarinp.al/taalei-edu.ir ♦️فرم همکاری با موسسه تعالی https://taalei.ir/cooperate-with-us/ انشالله بتوانیم در کنار هم در مسیر خداوند گامی برداریم. پ.ن: چنانچه افرادی را هم میشناسید که در زمینه های مختلف در موسسه تعالی میتوانند همراه ما باشند، این فرم را برایشان ارسال کنید و در این امر سهیم باشید.
هدایت شده از سید کاظم روح بخش
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ خبر خوب دارم برات: می خوام از طرف تو طواف مستحبی بجا بیارم هفته پیش ۲ میلیون و۵۰۰هزار نفر اسم نوشتن. الان هم اسم خودت و خانواده ات و امواتت رو تو این لینک وارد کن👇 https://roohbakhshac.ir/ziyarat ⭕️ مهم اینه👇 این روزا که مکه هستم سعی می کنم هر طوری شده تورو همراه خودم کنم در یک سفر مجازی، چه در موسم حج یا عرفات یا منا و حتی مدینه که می خوام برم طوری برات عکس و فیلم بذارم که حس کنی اونجایی و جای خالی ات رو پر کنم کانال رو همین الان دنبال کن که گمش نکنی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2334982163C65bbc6af0d واسه عید غدیر هم خبرای خوبی در راهه😎
﷽ 🔰 همه‌ زندگی همین است ✍🏻 انتخاب‌های انسان همیشه بر اساس تحلیل و برآورد او از هزینه‌ها و فایده‌هاست. یعنی انسان در هر تصمیمی و پیش از هر انتخاب تحلیل می‌کند که انتخاب او چقدر خرج و چقدر فایده دارد. ↩ اگر فایده‌ کار بر هزینه‌اش چربید، انسان دست به انتخاب می‌زند. ✍🏻 اصلا همه‌ زندگی همین است؛ سنجش فایده‌ها و هزینه‌ها. و همه‌ آدم‌ها بر همین اساس انتخاب می‌کنند، اما مسئله، تفاوت نگاه انسان‌ها به هزینه و فایده است و بر اساس این نگرش‌های متفاوت یک نفر امام خمینی (رحمةالله‌علیه) می‌شود و یک نفر صدام (لعنةالله‌علیه)! 📌 برگرفته از جلسه «خمینی، هزینه، فایده»
﷽ ✨ محبوب کن تا محبوب شوی 🔰 بنده‌ای که از (یاد و اوامر) خداوند کنار کشیده، همان بنده گنهکاری است که گم شده‌‌ درگاه الهی و جاهل به شریعت اوست؛ که چون امام زمانش را نشناخته امامش از او غایب شده. ✍🏻 لذا عظیم‌ترین ثواب و وافرترین جزا برای شیعه‌ است که بنده متمرد دور افتاده از درگاه الهی را برگرداند، با امام زمانش آشنا کند و واجبات و محرمات دین را به او بیاموزد تا محبوب خدا شود. این برایش بهتر از صد سال عبادت است که روزها روزه و شب‌ها به قیام باشد. ✅ با یاد نعمت‌ها، خداوند محبوبِ بنده و با عمل به شریعت دین، بنده محبوب خدا می‌شود. 📌 برگرفته از جلسات «ادب‌ علم‌ آموزی»
﷽ ▫️ارتفاع در توهم ✍🏻 در اصل به قیامت گفته می‌شود، به این جهت که حق در قیامت نمایان می‌شود. یکی از خواص و مختصات قیامتی یوم‌الله، بالا و پایین شدن‌های مقام‌های اعتباری و توهمی دنیوی است. به فرموده‌ قرآن روز قیامت «خَافِضَةٌ رَافِعَةٌ» (سوره واقعه، آیه۳) است؛ یعنی خیلی از افراد که به حسب دنیایی بالا هستند و در توهمات خودشان ارتفاع گرفته‌اند، روز عیان می‌شود که در حقیقت اینها چقدر حقیر و پست بوده‌اند. ✍🏻 و برخی از افراد در دنیا به حسب موقعیت اجتماعی و خیالات و اوهامِ مردم، کوچک و بی‌ارزشند، اما در قیامت بلندی وسعت آنها عیان می‌شود. ⬅️ این شرایط و مختصات یوم‌الهی است. 🔰 اگر چه یوم‌الله یکی از نام‌های قیامت است اما برخی پدیده‌ها در دنیا نیز به خاطر خواص و مختصات قیامتی که دارند و سبب آشکار شدن حق می‌شوند، یوم الله محسوب می‌شوند. ✍🏻 حادثه‌ شهادت مرحوم رئیسی یوم‌الله بود و خیلی از حقایق با شهادت ایشان برملا و دست‌های آلوده‌ جبهه‌ باطل نمایان‌تر شد. 📌 برگرفته از جلسه «بیّنات انتخاب»