هدایت شده از سه شنبه های مهدوی
آری!
جامانده ایم...
اما قصد داریم در ایام اربعین سید و سالار شهیدان، به نیّت سلامتی مولا و صاحبمان (عج)، عطرِ #اطعام_حسینی را در کوچه پس کوچه های شهر و دیارمان پراکنده سازیم تا حال و هوای مسیرِ اربعین را در دل ها زنده کنیم.
به امید ظهورش...
و به امید گوشه چشمی!
شما هم می توانید در طرح #اطعام_حسینی و جاری کردن این خیر کثیر، با ما همراه باشید.
#سه_شنبه_های_مهدوی
🤝پرداخت نذورات :
💳
5041721112421939بنام سه شنبه های مهدوی (جهت کپی، برروی شماره کارت کلیک کنید.) 📱*۷۸۰*۳۱۲# 🔗 3shanbe.com/etam کانال رسمی سه شنبه های مهدوی: ➕https://eitaa.com/joinchat/1043595267Cfd9a9234d0
✍امام هادی علیه السلام:
نادان، اسير زبان خود است.
📚 الدرّة الباهرة، ص۴۱
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 @ostad_daneshmaand
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ ظهور امام مهدی علیهالسلام، مشکلی را از جهان حل نخواهد کرد!
👈 صفحه اختصاصی اربعین
#کلیپ | #آیت_الله_حائری_شیرازی
#استاد_شجاعی
@ostad_shojae | montazer.ir
✨﷽✨
✅ با خطاهای فرزندان، صبورانه برخورد کنید.
وَجَآؤُوا عَلَي قَمِيصِهِ بِدَمٍ كَذِبٍ قَالَ بَلْ سَوَّلَتْ لَكُمْ أَنفُسُكُمْ أَمْراً فَصَبْرٌ جَمِيلٌ وَاللّهُ الْمُسْتَعَانُ عَلَي مَا تَصِفُونَ.
(یوسف /١٨)
ترجمه :
و پيراهن يوسف را آغشته به خونى دروغين (نزد پدر) آوردند. (پدر) گفت: چنين نيست بلكه نفسِتان كارى (بد) را براى شما آراسته است. پس (من را) صبرى جميل و نيكوست و خدا بر آنچه مى گوييد به كمك طلبيده مى شود.
حضرت يعقوب فهمیده بود که پسرانش دروغ می گویند، ولی مستقیما به رویشان نیاورد و برخورد عجولانه ای نکرد تا بتواند این بیماری حسد و دروغگویی را از ریشه درمان کند.
و برای این هدف، صبوری و استعانت از خدای بزرگ لازم است.
گاهی لازم است برای تربیت فرزندان، اجازه خطا کردن به آنان بدهیم، تا به رشد برسند.
و این یعنی:
مدیریت شرایط بحرانی.
✅رهبر جامعه نیز، همچون پدری حکیم، با وجود علم به خطاهای عده ای، اما با صبوری و عکس العمل مناسب، سعی در تربیت و رشد دادن جامعه دارد.
✅ کانال استاد دانشمند
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
http://eitaa.com/joinchat/592117774Cb596248863
✍ امیرالمومنین علی علیه السلام:
در شگفتم از کسی که دنیا، این سرای فنا را آباد میکند، در حالی که در سرای بقا فرود میآید.
📚 بحار الأنوار: 78/94/107.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 @ostad_daneshmaand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هر وقت اشکت جاری شد بدون ...
👤حجت الاسلام و المسلمین دانشمند
✅ کانال استاد دانشمند
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
http://eitaa.com/joinchat/592117774Cb596248863
✨﷽✨
🟢 ای دوستان امروز! ای گروهی که منافع دنیایی، شما را در یک جا جمع و متحد کرده! در قیامت دشمن خونی یکدیگر خواهید بود.
«الْاخِلّاءُ یوْمَئِذٍ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ الَّاالْمُتَّقینَ» [در قیامت، دوستان تبدیل به دشمن یکدیگر میشوند مگر متقیان] (زخرف/ ۶۷) همیشه وقتی دو نفر و یا یک عده با یکدیگر دوست میشوند یک وجه مشترکی در کار است که آنها را همگروه و همنشین و معاشر و همپیاله کرده است. محال است که دو نفر که با یکدیگر هیچ سنخیت روحی ندارند و از وجود یکدیگر بهرهای نمیبرند و در [جلب] منفعتی یا دفع ضرری مشارکت ندارند با یکدیگر دوست بشوند.
مولوی در شعرهای معروف خود مثال میآورد که محال است دو نفر با یکدیگر دوست شوند مگر اینکه وجه مشترکی بین آنها باشد. داستان دوستی زاغ و لکلک لنگ ...
حکما میگویند معلول تابع علت است؛ تا علت هست معلول هست، علت که رفت معلول هم میرود. این سماوری که ما روشن میکنیم تا وقتی آتش زیر آن مشتعل است میجوشد، به محض اینکه آتش خاموش شود جوشش هم از بین میرود.
دوستیهایی که بر مبنای مطامع مادی است تا وقتی میتواند ادامه داشته باشد که پای مطامع مادی در میان باشد؛ وقتی که اینها رفت علت دوستی از میان میرود، خصوصاً اگر با آشکار شدن حقایق همان علت دوستی به علت دشمنی تبدیل شود. مثلًا میدید که این شخص به او فلان منفعت را میرساند؛ این سبب میشد که دوستیاش زیادتر بشود.
در قیامت که حقایق برایش آشکار میشود میبیند همان چیزی که در دنیا محبتش را جلب میکرد برایش آتش آورده است؛ یعنی همان ملاک دوستی، ملاک دشمنی میشود. به هر میزان که آن پیوند در دنیا بیشتر منشأ دوستی بوده، در قیامت بیشتر منشأ دشمنی میشود. این در صورتی است که مناط و ملاک، مطامع مادی باشد.
اما اگر دو نفر نه بر مبنای مادیات بلکه بر مبنای معنویات، بر اساس توحید و بندگی خدا و عقیده و ایمان در دنیا با یکدیگر دوست باشند، در قیامت این دوستی نه تنها از بین نمیرود بلکه شدیدتر میشود چون علت باقی است. تا علت باقی است معلول باقی است.
📗 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ۱۹-۱۷، (با تلخیص)
✅ کانال استاد دانشمند
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
http://eitaa.com/joinchat/592117774Cb596248863
✅ كیفر بی توجهی به نیاز مردم
همان گونه كه یاری كردن مردم و رفع نیاز آنان پاداشی دنیوی و اخروی دارد، بی تفاوتی در زمینه رفع مشكل و نیازمندی های مردم نیز پیامدهایی ناگوار و كیفرهایی متعدد در پی دارد كه در روایات به آنها اشاره شده است. در این بخش به چند مورد بسنده می شود.
خروج از ولایت الهی: امام كاظم (ع) فرمود: كسی كه برادری دینی به او پناه برد و او در حالی كه قدرت دارد به برادرش پناه ندهد (و او را یاری نكند) به تحقیق ولایت خدا را قطع كرده است. [1]
[1]. مَنْ قَصَدَ إِلَیهِ رَجُلٌ مِن ْإِخْوَانِهِ مُسْتَجِیراً بِهِ فِى بَعْضِ أَحْوَالِهِ فَلَمْ یجِرْهُ بَعْدَ أَنْ یقْدِرَ عَلَیهِ فَقَدْ قَطَعَ وَلایةَ اللَّهِ عَزَّ وَ جل (الكافى، ج2، ص366ـ367).
📚 مفاتیح الحیات ص 499
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 @ostad_daneshmaand
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥توصیه علیرضا پناهیان، برای کمک به در راه ماندگان اربعین.
🔹آخرین فرصت ممکن رو از دست ندید🙏
🔹شماره کارت:
6104338804040406(روی شماره بزنید کپی میشود👆) 🔹شماره شبا:
IR900120010000000000004040بنام بنیاد بين المللی اربعین
✍امام سجاد علیهالسلام:
بارالها! ... ديده دلهايمان را از آنچه مخالف دوستى توست، كور گردان.
📚 صحیفه سجادیه، دعای ۹
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠 @ostad_daneshmaand
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کوتاه "با چفیه میآییم"
کارگردان: علی قطرانی
تهیهکننده: محمدرضا عبدالحمیدی
تهیه شده در خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ
✨﷽✨
✍در روایت دارد یک روزی نبی اکرم صلی الله علیه و آله بیت المال را تقسیم میکردند، یک نفر قد بلند و سیاه چهره وارد شد، و خیره، خیره به نبی اکرم صلی الله علیه و آله نگاه کرد و گفت: یا رسول الله! با عدالت تقسیم کن.
حضرت فرمودند: اگر رفتار من عادلانه نباشد پس رفتار چه کسی عادلانه است؟ بعضی افراد ناراحت شدند و به رسول خدا عرض کردند اجازه دهید گردن او را بزنیم.
حضرت فرمود: نه بگذارید او باشد. بايد هم خودش امتحان بشود، و هم اینکه وسيله امتحان دیگران شود! همه بايد امتحان بشوند.
در آینده برای خودش حزبی درست میکند و افرادی را دور خود جمع میکند که از نظر نماز و روزه از همه شما بظاهر برتر هستند اما از دین، مانند خارج شدن تیر از کمان، خارج میشوند.( بحارالأنوار ج : 22 ص : 38 با اندکی تفاوت)
جنگ نهروان را همین شخص که اسمش حرقوص بن زهیر معروف به ابن ابی خویصره بود، به پا کرد و در جنگ نهروان مغلوب شدند و به دست امیر المومنین علیه السلام هم به درک واصل شدند.
انسان باید در برابر امام علیه السلام تسلیم محض باشد. نه یک قدم جلوتر برود و نه یک قدم از امام عقب بیفتد. نه به امام اشکال و ایراد بگیرد و نه به او پیشنهاد بدهد مگر در جایی که خودشان بفرمایند. و گر نه دچار لغزش و هلاکت میشود.
کانال رسمی آیت الله ناصری
✅ کانال استاد دانشمند
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
http://eitaa.com/joinchat/592117774Cb596248863