✅ نقشه یهود برای تهاجم فرهنگی به مسلمانان
💢 تفسیر آیه «وَ قالَتْ طائِفَهٌ مِنْ أَهْلِ الْکِتابِ آمِنُوا بِالَّذِی أُنْزِلَ عَلَى الَّذِینَ آمَنُوا وَجْهَ النَّهارِ وَ اکْفُرُوا آخِرَهُ لَعَلَّهُمْ یَرْجِعُون»(آلعمران/۷۲).
❇️ دوازده نفر از دانشمندان یهودِ خیبر و نقاط دیگر نقشهاى ماهرانه براى متزلزل ساختن بعضى از مؤمنان طرح نموده و با یکدیگر تبانى کردند که صبحگاهان خدمت پیامبر اکرم(ص) برسند و ظاهراً ایمان بیاورند و مسلمان شوند؛ ولى در آخر روز از این آئین برگردند.
❇️ هنگامى که از آنها سؤال شود چرا چنین کردهاند، بگویند «ما صفات محمد(ص) را از نزدیک مشاهده کردیم و هنگامى که به کتب دینى خود مراجعه نموده و یا با دانشمندان دینى خود مشورت کردیم، دیدیم صفات و روش او با آنچه در کتب ما است تطبیق نمىکند؛ ولذا برگشتیم.»
❇️ تا این موضوع سبب شود عدهاى بگویند «اینها به کتب آسمانى از ما آگاهترند؛ لابد آنچه را مىگویند، راست گفتهاند» و به این وسیله، متزلزل مىگردند.
❇️ آیات فوق، پرده از روى یکى دیگر از نقشههاى ویرانگر یهود برمىدارد و نشان مىدهد که آنها براى متزلزل ساختن ایمان مسلمانان از هر وسیلهاى استفاده مىکردند؛ تهاجم نظامى، سیاسى و اقتصادى و فرهنگى و آیات فوق اشاره به بخشى از تهاجم فرهنگى آنها دارد.
📌 برگرفته از تفسیر نمونه، ج2، صص613-614
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
💯 آیا پیامبر(ص) دستور ترور کعببناشرف را صادر کرده بودند؟
✅ سؤال: با توجّه به اینکه ترور در اسلام تجویز نشده است، پس ترور کعببناشرف توسّط یاران پیامبر اسلام(ص) با چه توجیهی صورت گرفت؟
💢 پاسخ: «ترور» که واژهای فرانسوی است، معادل «فَتک» در عربی و در فرهنگ سیاسی بهمعنای کشتن غافلانه و هدفمند است؛ بنابراین ترور کور معنی ندارد.
🔹 با نگاهی به سیره و روایات معصومین(ع) درمییابیم که آن بزرگواران چنین امری را تجویز نکرده و خود نیز از آن پرهیز میکردهاند.
🔹 کشتن مجرمی که خود میداند تحت تعقیب و حکمش اعدام است، ترور و فتک بهشمار نمیآید؛ بلکه آن را «اغتیال» گفتهاند. بنابراین ترور به مواردی اطلاق میشود که قاتل هشداری به فردِ هدف و تحت تعقیب ندهد.
🔹 یکی از شخصیتهای یهودی که یاران پیامبر(ص) او را کشتند، کعببناشرف بود. برخی کشته شدن کعب را نوعی ترور میدانند که رسول خدا(ص) مرتکب آن شده است. درحالی که با توجّه به تعریف و ویژگیهای ترور این قتل از این تعریف خارج است.
🔹 وقتی فتنهگریهای کعب از حد گذشت و به رویارویی تبلیغاتی با پیامبر(ص) و مسلمانان رسید، آن حضرت بهطور علنی و رسمی در مسجدالنّبی(ص) دستور کشتن او را صادر کرد.
🔹 کعب نیز بهخوبی میدانست که اگر مسلمانان به او دست یابند، خونش را خواهند ریخت. بنابراین کشته شدن وی از مفهوم ترور خارج است.
📌 برگرفته از: کتاب دشمن شدید(جریانشناسی انحراف در تاریخ با محوریت یهود)، ص216
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
💥 پیشگامی و پیشتازی علما در مبارزه با رژیم صهیونیستی؛
✅ علامه شیخ محمد حسین کاشف الغطاء؛ وجوب جهاد با رژیم صهیونیستی
🔹 از نظر علامه کاشف الغطاء مسأله رژیم صهیونیستی معضلی است که توسط استعمارگران غربی(انگلیس و آمریکا) ایجاد شده و همه مسلمانان باید در رفع این مشکل تلاش کنند.
🔹 او شکل گیری صهیونیسم را مشکل جهان اسلام میدانست که ناشی از سه پدیده؛ عدم اتحاد میان مسلمین، ضعف دولتهای مسلمان و از همه مهمتر اختلاف اعراب و مسلمانان بعد از جنگ جهانی دوم بود.
🔹 او سفرهای فراوان به کشورهای اسلامی داشت. در تاریخ ۱۳۵۰ ه.ق به قدس سفر کرده و به مسلمانان نسبت به خطر جریان صهیونیسم هشدار میدهد.
🔹 همچنین بعد از تشکیل رژیم اسرائیل و جنگ شش روزه، سران کشورهای عربی را به جرم کوتاهی در مبارزه و بسیج عمومی محکوم و فتوا به جهاد در مقابل رژیم اسرائیل داد و از همه کشورهای اسلامی خواست در این جهاد شرکت کنند.
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
✅ پیامبر(ص) از سوی خداوند مأمور بخشیدن فدک به حضرت زهرا(س) شد/ درآمد سالانه فدک چقدر بود؟
💯 پیامبر(ص) پس از جنگ خیبر، فدک را به حضرت زهرا(س) بخشیده بود.
💯 رسول گرامی اسلام(ص) که از برآوردن درخواست حضرت زهرا(س) در اعطای یک کنیز برای کمک در کار منزل، استنکاف کرده و به جای آن، ذکر تسبیحات را به او آموخته است(1). هنگام نزول آیه «وآتِ ذالقُربی حقَّه»(2)، از سوی خداوند مأمور شد فدک را به فاطمه(س) ببخشد.
💯 پیامبر(ص) زهرا(س) را به مسجد فراخواند و فدک را تقدیم او کرد.(3) درباره ارزش مادی فدک، همین بس که یهودیان فدک حاضر شدند محصول یک سال آنجا را به بیست و چهار هزار دینار از پیامبر(ص) بخرند(4).
💯 اگر بخواهیم این مبلغ را به قیمت امروز بسنجیم، با احتساب اینکه یک دینار، حدود چهار و نیم گرم طلاست، به قیمت امروز، محصول یک سال فدک، بیش از یک میلیارد تومان تخمین زده میشود.
💯 طبیعتاً چنین ملک عظیمی باید چند صد کارگر ثابت داشته باشد و هنگام جمع آوری محصول، به چند هزار کارگر نیاز دارد و باید در مدینه دارای دفتر تجاری باشد. در این زمان، فاطمه(س) برای دفتر فدک مسؤولی معین کردند.
💯 این مال هنگفت در زمانی به حضرت زهرا(س) بخشیده شد که هنوز مسلمانان در تنگدستی به سر میبرند.
💯 زهرا(س) همانند پدر، دنیا گرایی در وجود مبارکش، راه ندارد و اگر چون فقرا زندگی می کند، از فقر نیست؛ بلکه اگر غنی هم شود، تغییری در زندگی او رخ نخواهد داد.
💯 طبیعی است که درآمد فدک را در تمام این سالها(از سال هفتم تا یازدهم) در اختیار پیامبر(ص) قرار میداده است تا صرف مسلمانان شود.
💯 یعنی در عین حال که فدک، ملک فاطمه(س) بود، اما از درآمدهای ثابت حکومت پیامبر(ص) محسوب میشد و یکی از مؤلفههای مخارج مدینه در حکومت حضرت رسول(ص) بود.
📌 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی
🔻 پی نوشت؛
1 - علل الشرائع، ج2، ص366.
2- سوره اسراء، آیه26.
3- الدر المنثور، ج4، ص177.
4- الخرائج و الجرائح، ج1، ص113.
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
#حضرت_زهرا
#رهبر_انقلاب
💢 نمونههای زنانه برای مؤمنان تاریخ
🔹 ما باید راجع به حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) از این نگاه دوّم، یعنی اسوه بودن و مثال بودن نگاه [کنیم].
🔹 خدای متعال در قرآن راجع به دو زن بهعنوان اسوهی مؤمنین و دو زن [بهعنوان] نمونهی کافرین -ضَرَبَ اللهُ مَثَلًا لِلَّذینَ ءامَنُوا امرَاَتَ فِرعَون، و بعد از یک آیه: وَ مَریَمَ ابنَتَ عِمرٰن- مثال زده است و برای مؤمنین -نه برای زنهای مؤمن؛ مرد و زن- دو نمونه آورده است.
🔹 با این نگاه میشود به این بزرگواران نگاه کرد بهعنوان نمونه و از آنها درس گرفت. خب، فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) صدّیقهی کبرا است در میان صدّیقین و صدّیقات، کبرا یعنی بزرگترین صدّیقه است این بزرگوار.»
📌 مقام معظم رهبری؛ ۱۳۹۵/۱/۱۱
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
#یهود
#سلطه
💯 راهکارهای یهود برای جبران ضعف خود
✅ یهود با وجود تفکر نژادپرستانه و استیلاجویانه میداند که دستکم به لحاظ عددی و قومی ضعیف است و به هیچ روی تاب مقابله با ملل دیگر عالم را ندارد؛ بنابراین کوشیده است تا راههای دیگری بیابد که آن راهها عبارتند از؛
1️⃣ سلطه اقتصادی و به دست گرفتن منابع مالی جوامع بشری که به گمان یهود، نبض حیات بشر است.
2️⃣ ایجاد ضعف در ملتهای دیگر از طریق ایجاد جنگها و تفرقهها و ترویج شهوترانی و انحرافهای جنسی، مالاندوزی و لذتپرستی، مادیگرایی و دوری از معنویت و... .
📌 منبع: کتاب «عملکرد صهیونیسم نسبت به جهان اسلام صف 289» نوشته علی جدیدبناب
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
#ائمه
#اسلام
❇️ در مکتب اسلام، انتقام شخصی وجود ندارد
💥 حضرت امیر(ع) در جریان جنگ خندق، پس از اینکه عَمروبنعبدِوُد به حضرت جسارت کرد، از روی سینه او برخاست، کمی قدم زد و بعد بازگشت و کار را تمام کرد.
💥 محال است کسی که در هرچه مینگرد، قبل و حین و بعد از آن خدا را میبیند، از رفتار سبکسرانه عمرو برای غیرخدا عصبانی شود.
💥 او میخواهد به ما بفهماند که در این مکتب انتقام شخصی وجود ندارد و هرچه هست برای خداست.
📘 برگرفته از تبار انحراف 3(پژوهشی در جریانشناسی انحرافات تاریخی)، ص176
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
💢 داستان فرزندان آدم(ع)/ دلیل اختلاف هابیل و قابیل چه بود؟
🔹 بعد از مدتی حضرت آدم(ع) و همسرش دارای فرزندانی شدند و نیاز بود که آدم(ع) برای زمان بعد از خودش، جانشینی تعیین کند.
🔹 خدای متعال بعد از نقل داستان حضرت آدم(ع) و مشخص کردن خط کلی قضایا به سراغ نقل درگیری فرزندان آدم(ع) میرود.
🔹 آیه: «وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَاناً فَتُقُبِّلَ مِن أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الآخَرِ قَالَ لَأَقْتُلَنَّكَ قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ. لَئِن بَسَطتَ إِلَيَّ يَدَكَ لِتَقْتُلَنِي مَا أَنَاْ بِبَاسِطٍ يَدِيَ إِلَيْكَ لِأَقْتُلَكَ إِنِّي أَخَافُ اللّهَ رَبَّ الْعَالَمِينَ»(مائده/27 و 28)
🔹 معنا: «و داستان راستين دو پسر آدم (ع) را برايشان بخوان؛ آنگاه که قربانيای کردند و از يکي پذيرفته شد و از ديگری پذيرفته نشد. گفت: تو را میکشم. گفت: خدا قربانی پرهيزگاران را می پذيرد. اگر تو بر من دست گشايی تا مرا بکشی، من بر تو دست نگشايم که تو را بکشم. من از خدا که پروردگار جهانيان است، میترسم.»
🔹 در اینجا سؤالی میشود: چرا دو فرزند آدم(ع) قربانی آوردند و چه ارتباطی بین قربانی آوردن و درگیری بین این دو وجود داشته است؟ از این جمله که یکی از آنها به برادر خود گفت: «من تو را خواهم کشت»، معلوم میشود که این دو بر سر چیزی باهم اختلاف داشتهاند.
🔹 حالا اینکه دعوای آنها بر سر چه چیزی بوده است، ما میخواهیم از خود قرآن به دست بیاوریم. در منابع دیگر غیر از قرآن کریم، عنوان شده است که دعوای آنها بر سر زن بوده است، اما در قرآن، چنین چیزی مطرح نیست.
🔻 داستان شایع درباره فرزندان آدم(این نظر مورد قبول استاد نیست)
🔸 آنچه که در منابع انجیلی و توراتی و اسلامی آمده و شایع نیز میباشد، این است که دعوای آن دو بر سر زن بوده است.
🔸 به گفته این منابع، دو پسر حضرت آدم(ع) زن میخواستند. دو دختر هم بودند که یکی زیبا بود و دیگری زشت.(ما در اینجا کاری نداریم که این دو دختر، از نسل جن بودند یا از ملائک و یا از فرزندان خود آدم).
🔸 آدم(ع) دختر زیبا را به برادر کوچک و دختر زشت را به برادر بزرگ داد و در پی آن مورد اعتراض برادر بزرگ قرار گرفت. آدم(ع) به آنها گفت: قربانی بیاورید؛ قربانی هر کس که قبول شد، دختر زیبا متعلق به او خواهد بود.
🔸 بعد از اینکه قربانی برادر کوچک قبول و قربانی برادر بزرگ رد شد، برادر بزرگ، برادر کوچک را به خاطر آن دختر به قتل رساند.
📝 ادامه دارد...
📌 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
استاد مهدی طائب
💢 داستان فرزندان آدم(ع)/ دلیل اختلاف هابیل و قابیل چه بود؟ 🔹 بعد از مدتی حضرت آدم(ع) و همسرش دارای
💯 درگیری هابیل و قابیل بر سر جانشینی بود/ وجه اشتراک داستان حضرت ابراهیم(ع) و فرزندان آدم(ع)
🔰 آیا میتوانیم داستان فرزندان حضرت آدم(ع) را از خود قرآن به دست بیاوریم؟ آنچه که به ذهن بنده آمده و میشود درباره آن تحقیق کرد، این است که ما میتوانیم از داستان حضرت ابراهیم(ع)، برای فهمیدن این داستان استفاده کنیم:
🔹 خدای متعال به حضرت ابراهیم(ع) فرمود: من میخواهم تو را به مقام امامت برسانم؛ ولی قبل از اینکه به مقام امامت برسی، باید تو را مورد ابتلا و آزمایش قرار بدهم «وَ إِذِ ابْتَلىَ إِبْرَاهِیمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنّى جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا…» (بقره/124).
🔹 سختترین آزمون ابراهیم(ع)، قربانی کردن فرزندش بود «… قالَ يا بُنَيَّ إِنّي أَرَى فِي المَنامِ أنّي أَذبَحُك… »(صافات/102).
🔹 خدای متعال به چه دلیل میخواست از ابراهیم (ع) قربانی بگیرد؟ برای مسأله امامت بود و خداوند متعال هم اصل قربانی را نفی نکرد و گفت: «و فَدَیناهُ بِذِبحٍ عَظیمٍ»(صافات/107).
🔹 پس در جایی از قرآن، قربانی بر سر مسأله امامت مطرح است. آیا از آنجا نمیتوانیم استفاده کنیم که داستان پسران آدم(ع) هم که خدا از آنها قربانی خواست، مسأله امامت بوده است؟ خدای متعال برای دعوا بر سر دو زن، قربانی نمیخواهد.
🔹 خداوند متعال به آدم(ع) ابلاغ کرد که بعد از تو، این فرزندت جانشین تو خواهد بود. آدم(ع) این مطلب را به خانوادهاش اطلاع داد که «هذا ابنی الامامُ بَعدی». («بَعد» در اینجا به معنای زمانی نیست، بلکه به این معنا است که زمانی که من نیستم، او جانشین من است).
🔹 زمانی که برادر بزرگ این مطلب را شنید، نسبت به آن اعتراض کرد. خداوند به فرزندان آدم (ع) فرمود: برای به دست آوردن مقام امامت، قربانی بیاورید؛ هر کس که قربانی او مورد پذیرش قرار بگیرد، مقام امامت به او داده میشود.
🔹 قبول و یا عدم قبول قربانی هم بر اساس حکمت بوده است. مانند اینکه ما نماز میخوانیم و امام زمان(عج) نیز نماز میخواند؛ اگر نماز ما با نماز آن حضرت تعارض کند، نماز ما قبول نخواهد بود، ولی اگر نماز ما با نماز امام(ع) پیوند برقرار کند، قبول خواهد شد.
📌 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
💢 ائمه اطهار(ع) اعتقادی به کشور گشایی نداشتند/ پاسخ به شبهه حضور حسنین(ع) در جنگهای دوران خلفا
✅ سیره نبی مکرم اسلام(ص) نشان میدهد که آن حضرت در تمام دوران سیزده ساله مکه، به هیچ کس اجازه درگیری نمیداد.
✅ ایشان تنها به تربیت درست افراد میاندیشد و در پی پرورش شخصیتهای ناب اسلامی بود و پیوسته با منطق و بیان معارف عالی اسلام در پی نشر این دین مبین بود.
✅ میتوان گفت حتی پس از آنکه پیامبر(ص) در مدینه مستقر شد و تشکیل حکومت اسلامی داد، جنگها همگی وِجهه دفاعی داشت و تا آنجا که خطری متوجه اسلام نمیشد، با گروهی وارد جنگ نمیشد.
✅ علی(ع) نیز در اندیشه تربیت افراد بود و هرگز به کشورگشایی نمیاندیشید؛ بنابراین به محض اینکه پس از عثمان، حکومت را به دست گرفت، اینگونه جنگها را تعطیل کرد.
✅ در عصر حکومت آن حضرت از این کشورگشاییها خبری نیست. ولی با شهادت ایشان و انتقال حکومت اسلام به دست بنی امیه، این کشورگشاییها دوباره آغاز شد.
✅ هیچ کدام از این فتوحات مورد تأیید امامان معصوم(ع) نبوده است؛ بنابراین در جایی از تاریخ، ردی از شرکت علی(ع) در یکی از این جنگها نخواهید یافت.
✅ آن حضرت دلسوزترین مردم به اسلام و قهرمان همیشه میدانهای نبرد بود و بدیهی است اگر این نبردها به نفع اسلام بود، میبایست در آن پیش قدم باشد.
✅ برخی محققان معاصر، درباره اینکه آیا امام حسن(ع) و امام حسین(ع) دراین جنگها شرکت داشتند معتقدند: حسنین(ع) در هیچ کدام از آن فتوحات شرکت نکردند و آن فتوحات اصلاً در صلاح و نفع اسلام نبود؛ اگر نگوییم که آن جنگها به ضرر اسلام و مسلمین انجام یافت.(1)
📌 برگرفته از کتاب الحیاة السیاسیة للإمام الحسن(ع)، ص135.
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
#یهود
#تورات
💢 سوء استفاده از تورات/ تورات اصلی دست چه کسی است؟
✅ اگر تحریف تورات نه یک حادثه عادی، که یک توطئه ازپیشطراحیشده باشد، بیشک تورات اصلی اینک بایستی نزد تحریفکنندگان آن موجود باشد.
💯 بر این اساس، میتوان با توجه به حقایقی که از جریان آخرالزمان در این کتاب آسمانی وجود داشته است، بسیاری از اقدامات و برنامهریزیهای دشمنان را در امروز، به سوءاستفاده آنان از مطالب این کتاب آسمانی نسبت داد که البته از تقدیر و قضای الهی خارج نیست.
📌 محمدهادی همایون، تاریخ تمدن و مُلک مهدوی، صص294-295
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.
#یهود
#نبی_اکرم
#شهادت
❇️ دستهای پشت پرده در شهادت نبی اکرم(ص)/ سپاه اسامه حرکت میکرد کار یهود تمام بود
🔰 مطابق روایات معتبر رسول گرامی اسلام با شهادت از دنیا رفته است.(1) برخی شهادت حضرت را بر اثر سمّی دانستهاند که زنی یهودی در عملیات خیبر در گوشت گوسفند کرده و به ایشان خورانده بود.(2)
🔰 اما اشکال بزرگی بر این نظر وارد است؛ با توجه به فاصله چهار سالهی عملیات خیبر تا شهادت پیامبر صلیاللهعلیهوآله آیا اثر کردن این زهر چهار سال طول کشیده است؟! بنابراین، نمیتوان پذیرفت که این سم مربوط به خیبر باشد.
🔰 شاید در تاریخ دست برده و کلمه «خیبر» را بدان افزوده باشند تا خطی را در کورهراههای تاریخ گم کنند. شهادت رسولالله صلیاللهعلیهوآله در برههی حساس و مهمی رخ داد.
🔰 درست در زمانی که آن حضرت سپاه اسامه را بسیج کرده بود تا به سوی موته پیش رود و شکست پیشین مسلمین را در این منطقه جبران کند، به یکباره و بدون هیچ سابقهای، حال پیامبر صلیاللهعلیهوآله دگرگون شد.
🔰 اگر اسامه در این نبرد پیروز میشد، سد مستحکم یهود به سوی قدس فرو میریخت و از سوی دیگر با شکست یهود، نفاق نیز در مدینه شکست میخورد و یهود آخرین پایگاه امید خویش را هم از دست میداد.
🔰 بنابراین، یهود برای جلوگیری از فتح قدس به دست پیامبر اسلام صلیاللهعلیهوآله دست به کار شد.
🔰 اگر پیامبر صلیاللهعلیهوآله تنها یک ماه دیگر زنده میماند و این سپاه به جنبش درمیآمد، مرگ یهود قطعی بود، اینجا بود که منافقان مدینه، برای حفظ حیات خویش و یهود، به پیامبرصلیاللهعلیهوآله زهرنوشاندند.(3)
🔻 پی نوشت؛
1 - تفسیر العیاشی، ج۱، ص ۲۰۰؛ تهذیب الاحکام، ج۶، ص ۲٫
2 - السیرة النبویة، ج۲، صص ۳۳۷ و ۳۳۸٫
3 - ر.ک: تفسیر العیاشی، ج۱، ص ۲۰۰٫
🌐 کانال تاریخ بصیرتافزا
http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301
🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
🇮🇷 با ما همراه باشید.