⁉️ چرا هر زمان اتفاق بدی میافتد، میگوییم مصلحت بوده است؟
🔰پاسخ:
بیشتر به خاطر این است که از یک سو بسیار از خود راضی هستیم و گمان میکنیم که عبد صالح و مخلص خدا میباشیم و هر چه پیش میآید، لابد خیر و مصلحت ما در آن بوده است!
و از سوی دیگر تنبل هستیم و حوصله تفکر، تأمل، بصیرت و تدبر و برنامهریزی برای اصلاح نداریم.
نه به گذشته و علل اتفاقات بد توجه داریم که عبرت بگیریم، نه به آینده و اصلاح بدی توجه داریم که برنامهریزی کنیم و فایده ببریم.
خداوند متعال فرمود تمامی این ابتلائات سویی که متوجه شما میشود، از خودتان است.
ما درست برعکس کرده و میگوییم: لابد خدا برایمان چنین خواسته و مصلحت ما این است.
بله، یک موقع انسان، به حد توان و ظرفیت خودش، با ایمان، توکل، توسل، تدبر، اخلاص، فکر، برنامهریزی، بصیرت و توجه جلو رفته، اما برایش حوادثی پیش میآید که ظاهرش خوشایند به نظر نمیرسد. آنجا "مصلحت خداست" برای او.
گاهی چیزی را خوب میداند و هر چه میرود به آن نمیرسد، چون برایش خوب نیست و نمیداند و مصلحت این است که نرسد، گاهی چیزی را بد میداند و از آن فرار میکند، اما با آن مواجه میشود، چون مصلحتش در همین است.
چنان چه با مثال آوردن جنگ، که در اصل نزد همگان ناخوشایند است، اما به هنگام حمله دشمن، چارهای از آن نیست، فرمود:
«كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ» (البقره، 216)
ترجمه: بر شما كارزار (با كفار، منافقین، دشمنان، مهاجمین و ...) نوشته و مقرر شد و حال آنكه براى شما ناخوشايند است، و بسا چيزى را خوش نداريد و آن براى شما بهتر است، و بسا چيزى را دوست داريد و آن براى شما بدتر است، و خدا مىداند و شما نمىدانيد.
اما وقتی کسی به خود و اطراف و احوالات فردی و اجتماعیاش بیبصیرت نگاه میکند، بیفکر تصمیم میگیرد، بیتدبر و آیندهنگری انتخاب میکند، بی خیال عمل میکند، به هر طرف باد بوزد میرود (یَمیلونَ بِکِلّ ریح / نهج البلاغه) ...، آن وقت خر چه به سرش بیاید حق اوست که خودش به سر خودش آورده است.
در چنین صورتی مصلحت این است که با سر به دیوار بخورد، شاید بیدار شود. نه این که الزاماً با سر به دیوار خوردن خیلی چیز خوبی است.
✅ آیدی دریافت سوالات 👇👇
@pasokhgo313
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi
آیا جان حیوانات و حتی حشرات ... را هم حضرت عزرائیل می گیرد و به چه شکلی؟.mp3
451.2K
سوال: 1076
#عزرائیل_و_حیوانات
⁉️ آیا جان حیوانات و حتی حشرات ... را هم حضرت عزرائیل می گیرد و به چه شکلی؟
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️🎥 آیا این که بعضی از مردم ما به خوبی پایبند دین نیستند و حجاب را خوب رعایت نمی کنند اشکال از مبلغین و روحانیون نیست که خوب تبلیغ نکردند؟
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰
میلادی: Sunday - 30 May 2021
قمری: الأحد، 18 شوال 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه)
- ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه)
- یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️7 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام
▪️13 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️23 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️41 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️48 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
#تقویم_شیعه
✅ آیدی دریافت سوالات 👇👇
@pasokhgo313
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi
💠امام علیه السلام فرمود :
🍃أَکْبَرُ الْعَیْبِ أَنْ تَعِیبَ مَا فِیکَ مِثْلُهُ.
بزرگترین عیب آن است که آنچه را در خود توست براى دیگران عیب بشمارى.
📚 نهج البلاغه حکمت 353
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
حکمت 353 نهج البلاغه.mp3
698.4K
💠 شرح #نهج_البلاغه
🔸 حکمت 353
🎙 استاد محمدی شاهرودی
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
از قدیم میگن آدم از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشه واقعا نمیدونم چرا مردم ما قبل انتخابات که میشه از گرونی ها و نداری ها می نالند وقت انتخابات که میشه یادشون میره که در چه وضعی زندگی می کردند و دوباره از همون جایی که یه بار گزیده شدند رای میدن!!
👌 حالا جالبه دلیل اصلیشون هم اینه که دیوار نکشن و جنگ نشه و اینترنت باشه و.... انگار که تا الان آقا زاده های اونا در آمریکا و انگلیس و... واسطه میشدن جنگ نشه!! و بچه های انقلابی و شهداء هم رفته بودن سوریه و عراق لب دریا خوش گذرانی!!!
دوست عزیز این بار نیان بگن که اون ماری که توی این سوراخ بود فرار کرده!!! سوراخی که قبلا توش مار باشه هیچکی جاش نمیاد مگه یه مار دیگه!!😜
💠 امیر المومنین علی علیه السلام می فرمایند:
فإنّما البَصیرُ مَن سمِعَ فتَفَکّرَ، و نَظرَ فأبْصرَ، و انْتَفعَ بالعِبَرِ، ثُمّ سَلَکَ جَدَدا واضِحا یَتَجنّبُ فیهِ الصَّرْعَةَ فی المَهاوِی.
با بصیرت کسی است که بشنود و بیندیشد، نگاه کند و ببیند، از عبرتها بهره گیرد، آن گاه راه روشنی را بپیماید که در آن از افتادن در پرتگاهها به دور ماند.
📚 بحار الانوار ج ۷۴ ص۴۰۷
#انتخابات
#انتخابات_1400
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_درست
✅ آیدی دریافت سوالات 👇👇
@pasokhgo313
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️🎥 جنیان که قابلیت های بیشتری نسبت به ما انسانها دارند پس چرا ما اشرف مخلوقات شده ایم؟
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi
⁉️ بعضي ها مي گويند زمان قبل از انقلاب اعتقادات مردم به دين و اسلام از الان خيلي بيشتر بوده و الان ضعيف تر شده است؟
👈 جهت پاسخ به این پرسش باید به این نکته دقت کرد که بحث اعتقادات امری قلبی است و امری ظاهری نیست که بتوان به این راحتی تشخیص داد که در کدام زمان اعتقادات مردم و چه کسانی بیشتر است.
📌 البته ما می توانیم به عواملی که باعث می شود در اعتقادات مردم تاثیر گذار باشد و آن را قوی یا ضعیف کند و همچنین آثار پدید آمده در جامعه را در قبل از انقلاب و بعد آن بررسی کنیم تا مشخص شود که عوامل و آثار قوت اعتقادات دینی در قبل از انقلاب بیشتر بوده یا بعد از انقلاب بوده است.
✍️ یکی از علل اصلی که مردم از وضع موجود آن زمان ناراضی بودند و انقلاب صورت گرفت قوانین و اعمال ضد دینی بود که باعث سست شدن اعتقادات دینی مردم می شد از جمله آن : مساله کشف حجاب، ممنوع کردن پوشیدن لباس بومی، ممانعت از برگزاری مراسم مذهبی، گسترش قمار خانه ها و مراکز فحشا و مشروب فروشی ها و نمایش فیلم های مبتذل در سینما و تلویزیون و... لذا علماء و مردم جهت حفظ مکتب اسلام و اعتقادات در مقابل این جریان ضد دینی ایستادند و بعد از انقلاب همه این قوانین ضد دینی حذف شد.
💠 اما در مقابل به آثار ظاهری که بیان کننده اعتقادات مردم در بعد از انقلاب است می پردازیم که نشان دهنده بیشتر شدن اعتقادت دینی می باشد.
1️⃣1- حمایت های جدی مالی و جانی مردم در طول هشت سال دفاع مقدس، حضور در راهپیمایی ها و انتخابات عمومی، گسترش و نشر انقلاب اسلامی به سایر ممالک و...است که همگی نشانه باور و اعتقاد محکم دینی مردم می باشد که به منصه ظهور در عملکرد دینی آنان رسیده است.
2️⃣2- برخی از مصادیق عینی که هر کس با دقت و تأمل می تواند به آنها پی ببرد و شواهد مسلمی بر رشد اعتقاد و عمل دینی است، عبارتند از: حضور مستمر و رو به ازدیاد در نمازهای جمعه، مراسم احیاء، شب زنده داری هیئات مذهبی، عضویت در بسیج و مراکز اسلامی، احساس همبستگی با مردم مظلوم مسلمان در سرتاسر جهان، مثل فلسطین، افغانستان، عراق و...، ولایت مداری و حضور زنان مسلمان در موقعیت ها و مسئولیت ها کارساز جامعه، توسلات و شرکت در مراسمات دعا و زیارت ائمه معصومین ـ علیهم السلام ـ چه در ایران و چه در کشورهای اسلامی، داشتن روحیه جهاد و شهادت و رشد آن به ویژه میان نسل جوان.
🔰 با ذکر این ویژگی ها و نشانه های رشد یافتگی، این را نباید فراموش کنیم که جامعه ما در راه اسلامی شدن گام بر می دارد و تا رسیدن به نقطه آرمانی و تحقق جامعه ای کاملاً اسلامی فاصله زیادی دارد مقام معظم رهبری دراین زمینه فرموده اند: ما در اول راهیم، آن تصویری که از جامعه اسلامی در ذهن ماست با وضع کنونی، فاصله زیادی دارد. ما توانستیم حصاری را بشکنیم و مانع را از سر راه حرکت به سمت دولت اسلامی و جامعه اسلامی و دنیای اسلامی برداریم.
#انتخابات_1400
#انتخاب_درست
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ @ostadmohamadi