هدایت شده از نماز جمعه آمل
📸 | #گزارش_تصویری | #حضور_جمعه
برگزاری آئین نماز عبادی سیاسی جمعه آمل در هفتم اردیبهشتماه
🇮🇷 | حضور خواهران زینبی و دهه نودی های عزیز در نماز عبادی سیاسی جمعه و بازی خردسالان در مهد آدینه مصلی به همراه مربی پرورشی، جهت آرامش مادران نمازگزار
┄┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┈
روابط عمومی ستاد نماز جمعه شهرستان آمل
🌐 | https://eitaa.com/setad_n_j_amol
41.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماهنگ | وداع با شهید مظلوم
🎞 لحظه ورود پیکرمطهر #شهید آیتالله سلیمانی در مراسم وداع و اشک های ارادتمندان آن شهید عزیز
💠#روحانیخدوم_شهیدمظلوم
🗓پنجشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
📍مصلیالمهدیعجبابلسر
┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅
کانـال رسـمی استاد ابراهیم یـعـقـوبیــان
🌐 | @ostadyaghobian
هدایت شده از نماز جمعه آمل
khotbe avval 14030207.mp3
6.08M
🎧 | #صوت | #خطبه_جمعه
خطبه اول نماز وحدت بخش جمعه شهرستان هزارسنگر آمل در تاریخ ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
موضوع :اخلاق و آداب مخالفت کردن
خطیب: حجتالاسلام استاد یعقوبیان
┄┅┅┅┅❀🇮🇷❀┅┅┅┅┄
روابط عمومی ستاد نماز جمعه شهرستان آمل
🌐 | https://eitaa.com/setad_n_j_amol
هدایت شده از نماز جمعه آمل
khotbe dovvom 14030207.mp3
10.51M
🎧 | #صوت | #خطبه_جمعه
خطبه دوم نماز دشمن شکن جمعه شهرستان هزارسنگر آمل در تاریخ ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
موضوع: مناسبت ها و رویدادها
خطیب: حجتالاسلام استاد یعقوبیان
┄┅┅┅┅❀🇮🇷❀┅┅┅┅┄
روابط عمومی ستاد نماز جمعه شهرستان آمل
🌐 | https://eitaa.com/setad_n_j_amol
هدایت شده از نماز جمعه آمل
📸 | #گزارش_تصویری | #جمعه_خشم
راهپیمایی حمایـــ✊ــت از مردم مظلوم فلسطین
🇵🇸 به گزارش ستاد نماز جمعه آمل: مردم همیشه در صحنه هزارسنگر بعد از اقامه نماز عبادی و سیاسی جمعه (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از مصلی قدس تا میدان ۱۷ شهریور راهپیمایی نموده و با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل خشم و انزجار خود را از جنایتهای پیدرپی و نسل کشی رژیم غاصب صهیونیست اعلام داشته و بر حمایت همه جانبه از ملت فلسطین و خصوصا” مردم مظلوم غزه تاکید کردند.
┄┅┅❀مـ✊ـرگ بر اسـ🏴☠️ـرائیل❀┅┅┈
🌐 | روابط عمومی ستاد نماز جمعه آمل
https://eitaa.com/setad_n_j_amol
📝 | #پیام
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹شاید بیش از دو هزار و پانصد سال است که کاسمولوژیست ها شناخت ذاتیات و حدود هر چیزی را به ترکیب گره زدند آن هم در آئینه مقولات عشر به دست آمده از استقراء. بدیهی است که چنین شناختی نمی تواند شناخت تامی از ماهیت و حدود اشیاء به دست دهد، شناخت ذاتیات به دست آمده از راه نظر به مقولات عشر و به برکت ترکیب
🔹زیرا ترکیب در ذات خودش همان استقراء با منفیِ عوارضِ مشخصه است و ترکیب حاصل، خود محصول استقراء غیر تام است پس چگونه می توان از این راه به شناخت ذات رسید؟!
ذات بینی راه خودش را دارد و البته در عقل بسیاری نگنجد زیرا نیازمند طی دو مرحله عقلی و شهودی هم زمان است که شرط اصلی آن طهارت اندیشه از وهم و خیال و شک و تردید و ابهام و تطهیر دل از رذائل اربعه؛ خود خواهی، خود بینی، خود رائی و دنیا خواهی است که در شرح حدیث جنود عقل و جهل امام آمده است.
🔹حدود با علوم تحصیلی قابل اقتناص نیست، بلکه فرایندی دو وجهی است و نیاز به دو عامل معرفتی هم زمان است. تبدلات که محصول تبادلات و معاملات است را باید این گونه مورد مداقه و بررسی قرار دارد چه در حوزه اعیان و واقعیات خارجی و چه در حوزه امور اعتباری! در غیر این صورت هیچ نسخه کار آمدی نمی توان در هیچ حوزه از جمله اعیان متبدله خارجیه و رفتارهای اعتباریه ارائه کرد، الا شتابی که نفعی نمی رساند و دردی دوا نمی کند.
🔹دوا پذیری درد های اخلاقی و ناهنجاری های اجتماعی و کژتابی های ادبیاتی محصول شناخت ذات متبدله است.
مگر موضوع همه بحث های امروزی، انسان نیست؟! چه زن و چه مرد؟!
بدون شناخت ذات منقلبه متبدله انسان امروزی چگونه می توان رفتارها و کردار هایش را منشا یابی کرد و در مقام یک پاتولوژیست توانمند اقدام به درمان نمود؟!
بی تردید ضعف ما در حوزه اپیدمیولوژی و نظام آماری به ضعف در عرصه شناخت ذات بر می گردد و ذات انسانهای امروزی در عصر فن آوری ارتباطات و هوش مصنوعی را نمی توان با دست آوردهای کاسمولوژیست های چند هزار سال قبل تحصیل کرد.
🔹اندوخته های ما در این حوزه به شدت نیازمند به روز رسانی است و راه به روز رسانی آن هم رجوع به دو منبع بی مانند شناختی و معرفتی یعنی قرآن و عترت است است
"انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی ما ان تمسکتم بهما لن تضلوا بعدی ابدا."
نوع معرفتی که در پرتو قرآن و عترت به دست می آید معرفتی عمودی از آدمی و حیات آدمی است. انسان و شئون او بیش از آنکه افقی باشد عمودی است و بیشتر نسبت های او نیز عمودی تعریف شده است.
🔹غفلت از این حقیقت موجب ناتوانی در ارائه استراتژی و راهکار های عملی برای برون رفت از معضلات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اجتماعی خواهد شد. روش علمای ربانی شیعه در نظام مدیریتی و تزکیه ای و مهندسی فرهنگی جوامع شیعی، مبتنی بر مسائل پیش گفته بود.
🔹امور تاثیر گذار نامرئی و تاثیر و تاثرات در این حوزه نیز بخش قابل توجهی از نوشته ها و هدایت ها و ارشادها را به خود اختصاص داده است.
اهل معرفت نیز آدمی را در بدو پیدایش احدی المعنی و غیر مرکب می دانند اما به مرور آدمی گاهی ماهیتی ترکیبی می یابد و ماسمح الله اشتر گاو پلنگ می شود.باید تشکیک در ماهیت را مطابق ره آورد حکمت متعالیه و عرفان شیخ اکبر پذیرفت و بر اساس آن نظام تربیتی را سامان داد.
🔹ماهیت ترکیبی و تشکیکی آدمی در شرح حدیث جنود عقل و جهل امام رضوان الله علیه به تفصیل آمده است. پس اول باید ماهیت را شناخت که آیا بسیط است یا متبدله مرکبه و سپس نسخه اصلاح و راه درمان ارائه کرد. امیدوارم چنین نگاهی به حل بسیاری از مشکلات بیانجامد.
والسلام علیکم و رحمه الله
🗓️ | شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ه ش
✍️ | راجی الغفران ابراهیم یعقوبیان
┄┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┈
کانال رسمی استاد ابراهیم یعقوبیان
🌐 | @ostadyaghobian