محمد استوار میمندی
🔰تبلیغ دانشآموزی؛ راه مهم مقابله با استحاله فرهنگی( بخش اول) ✍ محمد استوار میمندی 🔸مقدمه مقام مع
🔰تبلیغ دانش آموزی؛ راه مهم مقابله با استحاله فرهنگی (بخش دوم)
🔸بحران کرونا و آسیب های آموزش مجازی
آموزش مجازی در دوران کرونا، زیستبوم بسیاری از دانش آموزان را به فضای مجازی منتقل کرد و بهتبع آن، شاکله ذهنی و شخصیتی دانش آموزان بر اساس منظومه ارزشی فضای مجازی که فاصله زیادی با منظومه ارزشی الهی و دینی دارد، شکل گرفت و روح حاکم بر بسترهای موجود در آن فضا، روح و روان فرزندان ما را تحت تأثیر خود قرار داد. درنتیجه معماری فکری و روحیِ بخش قابلتوجهی از دانش آموزان بر اساس همان دادههای مجازی شکل پیدا کرد؛ ازاینرو در دوره پسا کرونا، مدیران و معلمان با دانشآموزانی مواجه شدند که علاوه بر افت شدید تحصیلی، تحت تأثیر ارزشگذاریهای مجازی، از فضای حقیقی پیرامون خود نیز فرسنگها فاصله گرفته بودند.
در حوادث پاییز سال ۱۴۰۱ و اغتشاشاتی که در برخی از شهرهای ایران رخ داد نیز میتوان بهوضوح این آسیب را مشاهده کرد؛ چراکه دشمن با رصد و تحلیل خود از تأثیرگذاری تهاجم فرهنگی در بسترهای مختلف فضای مجازی، اعم از پیامرسانها، شبکههای اجتماعی و بازیهای رایانهای، نقشه حساب شدهای برای ایجاد آشوب در ایران، کشیده بود که شروع سال تحصیلی در اولین سال پس از کرونا، فرصتی طلایی بود که حکمرانان اصلی فضای مجازی نمیتوانستند از آن صرفنظر کنند و در دسترسترین اهداف این نقشه، نوجوانانی بودند که بیش از دو سال تحت تربیت فکری و روحی دستگاه فکری و معرفتی دشمن قرار گرفته بودند؛ ازاینرو درصد بالای مشارکت دانش آموزان در حوادث پاییز سال گذشته، عجیب و غیرمنتظره نیست.
🔸طرح امین و آثار آن
البته بیش از یک دهه است که مسئولان محترم حوزه علمیه با همراهی وزیران وقت آموزشوپرورش، طرح تربیتی «امین» را در برخی از مدارس کشور اجرا کردهاند که اصلیترین شاخصه آن حضور یک مبلغ در مدرسه است که به دلیل محدودیتهای مختلف، این طرح در مدارس محدودی اجرایی شده بود، اما در دو سال گذشته با توجه بهشدت آتش تهاجم فرهنگی نظام سلطه و ضرورت مقابله با آن و همچنین همراهی و استقبال مسئولان آموزشوپرورش و بسیاری از مدیران متعهد مدارس، حجم به کارگیری مبلغان برادر و خواهر در مدارس آموزشوپرورش نسبت به سابق چندین برابر شد و همین مسئله سبب شد رسانههای معاند و ضدانقلاب، جیغ بنفش سر دهند و علیه حضور مبلغان دینی در مدارس کشور هیاهو راه بیندازند و حتی چند فیلم مستند علیه آن بسازند.
♻️ادامه دارد...
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
محمد استوار میمندی
🔰تبلیغ دانش آموزی؛ راه مهم مقابله با استحاله فرهنگی (بخش دوم) 🔸بحران کرونا و آسیب های آموزش مجازی
🔰تبلیغ دانش آموزی؛ راه مهم مقابله با استحاله فرهنگی (بخش سوم)
🔸بایسته های تبلیغ دانش آموزی
طرحهایی مثل طرح تربیتی «امین» در مدارس آموزشوپرورش و یا طرح «روشنا» در مدارس استعدادهای درخشان، طرحهای بسیار لازم و مؤثری هستند، اما آنچه باید هر مبلغ دینی بهعنوان یک راهبرد به آن بنگرد، ضرورت ارتباط با فضای دانشآموزی و حضور فعال و مؤثر در مدارس است. به همین منظور، سرفصل نکاتی که رعایت آن در اثرگذار بودن حضور مبلغان در مدارس اهمیت زیادی دارد، به اختصار خدمت مخاطبان عزیز تقدیم میشود:
1⃣تبلیغ با نگاه تربیتی
در مفهوم شناسی تربیت، تربیت را جریانی منظم و مستمر که هدف آن کمک به رشد جسمانی، شناختی، روانی، اخلاقی و اجتماعی متربی است، دانستهاند که شخصیت افراد را در جهت کسب هنجارهای مورد پذیرش جامعه و کمک به شکوفا شدن استعدادهای آنها رشد میدهد . با این تعریف، نگاه تربیتی به حضور مبلغان در مدارس بدین معناست که مبلغ به انتقال احکام شریعت و معارف دینی به دانش آموزان اکتفا نمیکند، بلکه با برنامهریزی مناسب آنها را به سمت کسب هنجارهای دینی، اخلاقی و نهادینه کردن آن هنجارها در میان دانش آموزان و درنهایت رشد و تعالی آنان سوق میدهد. در این صورت طبق بیانیه گام دوم انقلاب که مقام معظم رهبری در آن، جامعه پردازی را یکی از اهداف حرکت در گام دوم انقلاب برشمردهاند، لازم است یکی از پایگاههای مهم جامعه پردازی یعنی مقاطع سهگانه مدارس آموزشوپرورش موردتوجه قرار گیرد تا با نگاه تربیتی برگرفته از آموزههای دینی، جامعه پردازی مطلوب نظام توحیدی اسلام در جامعه ایرانی شکل بگیرد.
2⃣استمرار
یکی از آسیبهای تبلیغ رایج در میان مبلغان، عدم استمرار حرکت تبلیغی است؛ چون بسیاری از مبلغان اولاً فقط در مناسبتهای خاصی مثل ماه رمضان و یا دهه محرم به فعالیت تبلیغی میپردازند و ثانیاً مدام مناطق تبلیغی خود را تغییر میدهند؛ به همین جهت امکان برنامهریزی برای اجرای یک فرآیند تربیتی بوجود نمیآید که امتداد چنین رویهای در تبلیغ دانشآموزی نیز همین آسیب را در فضای مدارس ایجاد میکند. ازاینرو استمرار در تبلیغ میتواند در تکمیل فرآیند تبلیغی و تربیتی دانش آموزان مؤثر و مفید باشد، به همین دلیل به مبلغان عزیز توصیه میشود، اصل استمرار را در حضور تبلیغی خود در مدارس و فضاهای دانشآموزی مورد توجه قرار دهند.
3⃣نظم
یکی از آسیبهای حضور مبلغان در مجموعه های فرهنگی، بینظمی است که این مساله در مدارس و در ارتباط با نوجوانان می تواند آسیب بیشتری داشته باشد. رعایت نظم توسط مبلغان در مدارس، از یکسو، تبلیغ عملی نسبت به توصیههای دینی است که رعایت نظم نیز یکی از آن توصیه هاست و از سوی دیگر، برنامهریزی برای ارتباط گرفتن دانش آموزان با مبلغ را تسهیل میکند و از سوی سوم به مسئولان مدرسه امکان برنامهریزی بهتر در جهت استفاده بیشتر از ظرفیت مبلغان را فراهم میآورد.
4⃣استفاده از روشهای اثرگذار
با توجه به گستردگی نیاز روز دانش آموزان از یکسو و تنوع سلیقهها و استعدادها از سوی دیگر و همچنین جذابیتهای رقیب در ابزارهای مختلف رسانهای لازم است مبلغانی که در مدارس حضور پیدا میکنند، اضافه بر تسلط بر محتوای لازم، با مهارتهای ارتباطی و روشهای اثرگذار تبلیغی نیز آشنا باشند تا اثرگذاری بیشتری بر مخاطبان خود داشته باشند. ازاینرو مبلغان محترم در کنار شرکت در کارگاهها و کلاسهای آموزشی مربوط به روشها و مهارتهای تبلیغی که در نهادهای حوزوی بهصورت حضوری یا مجازی برگزار میشود، میتوانند از ماهنامه «سفیر امین» که ویژه مبلغان دانشآموزی است، نیز استفاده نمایند.
♻️ ادامه دارد...
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
محمد استوار میمندی
🔰تبلیغ دانشآموزی؛ راه مهم مقابله با استحاله فرهنگی( بخش اول) ✍ محمد استوار میمندی 🔸مقدمه مقام مع
🔰تبلیغ دانش آموزی؛ راه مهم مقابله با استحاله فرهنگی (بخش چهارم)
🔸بایسته های تبلیغ
5⃣بروز بودن مطالب ارائه شده و تسلط بر شبهات رایج در مدارس
توجه به مقتضیات زمان و مکان در مطالب ارائه شده و همچنین تسلط بر شبهات روز در مدارس برای حضور مؤثر در بین دانش آموزان بسیار مهم است، بهویژه در عصر ارتباطات که غالب دانش آموزان با در دست داشتن ابزار ارتباطی بهراحتی میتوانند از بسیاری از اخبار روز اطلاع پیدا کنند و ذهن آنها نیز ممکن است از شبهات مختلف اعتقادی و دینی انباشته شده باشد. ازاینرو اگر بروز بودن مبلّغ و مطالب ارائه شده، رعایت نشود، مخاطب نمیتواند متناسب با نیاز خود، کاربردی بودن مباحث مطرح شده را درک کند. به همین دلیل ممکن است بهتدریج اعتماد مخاطبان نسبت به مبلغان از بین برود، افزون بر اینکه خود مبلغان نیز بهتر میتوانند مسیر صحیح را تشخیص دهند و دیگران را به آن مسیر هدایت نمایند .
6⃣احساس دلسوز بودن و سعه صدر
در دعای منسوب به امام زمان علیهالسلام یکی از دعاهایی که برای عالمان دین شده «نصیحت» است ، نصح و نصیحت به معنای دلسوزی است؛ دلسوزی برای خدا، دین خدا و خلق خدا، اگر مردم احساس کنند عالمان دین، دلسوز آنها هستند، همراهی بیشتری در تبعیت از آنها خواهند داشت. در این میان دانش آموزان با توجه به اینکه در سن کودکی و نوجوانی قرار دارند، بیش از دیگران تحت تأثیر حس دلسوزی مبلغان قرار خواهند گرفت و البته در این میان سعهصدر مربیان و مبلغان که آن هم از توصیه های دینی است در مواجهه با هیاهوهای بچگانهای که غالب دانش آموزان دارند، به دریافت حس دلسوزی مبلغان از سوی آنها بسیار کمک خواهد کرد.
7⃣ترغیب و تشویق دانش آموزان به علم آموزی و پیشرفت تحصیلی
با توجه به ضرورت تربیت نیروی انسانی نخبه، دانشمند و متخصص برای پیشرفت آینده کشور لازم است گرایش به علم آموزی از اوان کودکی در بین دانش آموزان ایجاد شود تا با میل و رغبت بیشتری به فراگیری دانش بپردازند در حالیکه امروز به دلائل فرهنگی و اجتماعی شاهد بی میلی بخش قابل توجهی از دانش آموزان به کسب علم و دانش هستیم و این بی رغبتی، در دوران کرونا که شیوه آموزش غیرحضوری در دستور کار نهادهای آموزشی قرار گرفت و تا حد زیادی آموزش و تربیت را به تعطیلی کشاند بیشتر نمودار شد. طبق برخی از آمار در دوران کرونا دانش آموزان حدود ۳۰ درصد افت تحصیلی داشتند و در هر سه مقطع تحصیلی به ویژه مقطع ابتدایی بیشترین آسیب های آموزشی به عرصه تعلیم و تربیت وارد شد، از این رو مبلغان محترم با حضور در مدارس و انس با دانش آموزان آنها را نسبت به تلاش و کوشش در تحصیل و دانش اندوزی ترغیب و تشویق نمایند.
📣خلاصه آنچه که نگارنده در این سطور می خواست به آن تاکید ورزد ضرورت اهتمام عالمان دین، مبلغان پرتلاش و طلاب عزیز به مساله تبلیغ دانش آموزی به عنوان یکی از راه های مهم مقابله با استحاله فرهنگی جامعه و بلکه پایگاه مهم جامعه پردازی در مسیر تأسیس تمدن اسلامی است که به منظور رسیدن به اهداف مورد نظر بایسته هایی در استفاده بهینه از این ظرفیت لازم است مورد توجه قرار گیرد که بدون بهره گیری از آنها تبلیغ دانش آموزی به اهداف خود نخواهد رسید.
✍ محمد استوار میمندی
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
هدایت شده از خبرگزاری رسا
27.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه اقوام و مذاهب اسلامی با محوریت پیامبر (ص) در مقابل استکبار پیکره واحد تشکیل دهند
گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین استوار میمندی از اساتید سطوح عالی
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
18.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مصاحبه
گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین استوار میمندی پیرامون نمایشگاه فعالیتها و دستاوردهای مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
🔰اندکی صبر سحر نزدیک است
عملیات ۱۵ مهر گروه های مقاومت فلسطین عملیاتی بی نظیر بود که نقطه عطفی در تاریخ مبارزه با اشغالگری صهیونیستی ایجاد کرد و مبدأ تاریخ شکل گیری جبهه جدید مقاومت شد.
رژیمی که از همان آغاز شکل گیری بر اصل خشونت و بی رحمی پایه گذاری شد و با حمایت قدرت های بزرگ جهانی تبدیل به نماد شکست ناپذیری شد و به دنیا اینگونه القاء شد که هیچ نیرویی توان شکست این اهریمنان تاریخ معاصر را ندارد اما انقلاب اسلامی، این معادله را تغییر داد و آرام آرام شکست پذیری اسرائیل را باورپذیر کرد و به گروه های مقاومت لبنان و فلسطین اعتماد به نفس، شجاعت و استقامت داد.
عقب نشینی اسرائیل از جنوب لبنان، ناکامی آنها در جنگ۳۳ روزه با حزب الله و ۲۲ روزه با حماس و شکست های سایبری و اطلاعاتی در مواجهه با گروه های مقاومت آنها را کلافه کرد و غافلگیر شدن آنها در عملیات #طوفان_الاقصی نیز تیر خلاصشان بود.
امروز صهیونیست های غاصب در ادامه جنایتهای ۸۰ ساله خود بمب هایشان را بر سر مردم بی پناه غزه میریزند که تا امروز بیش از هزار نفر از مردم که بیشتر آنها زن و کودک هستند را قتل عام کردهاند اما هرگز نخواهند توانست بیآبرویی شکست در عملیات الاقصی را جبران کنند.
به نظر می رسد وعده نصرت الهی به شکست ستمگران نزدیک است ولشکر امت اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری متحد و آماده است تا بساط شرارت این جنایت کاران را جمع کنند.
«فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا».
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
عصر امروز حضرت آیت الله شب زنده دار دام ظله العالی در جمع مدیران ستادی و استانی حوزه های علمیه حاضر شدند و نکات اخلاقی بسیار موثری بیان کردند.
ایشان در ضمن توصیه به یاد خدا چند حکایت کوتاه از استاد خود مرحوم آیت الله شیخ مرتضی حائری بیان کردند:
1⃣مرحوم آقای حائری در حین درس با همه عمق علمی که درس ایشان داشت اما معلوم بود که ایشان در حین درس متوجه خدای متعال است.
2⃣گاهی چند بار که با شاگردان اشکال و جواب می شد می فرمود بس است می ترسم جدال بشود( چون مراقب بودند غیر از نیت خالصانه برای خدا بحثی نشود).
3⃣گاهی وقتی در ضمن درس اشکالات متعددی به مبانی بزرگان وارد می کردند می فرمودند: مقصود ما اشکال به دیگران نیست بلکه مقصود ابانه حق است( یعنی روشن شدن حرف حق).
4⃣گاهی در اشکال به مبانی پدرشان مرحوم شیخ آیت الله شیخ عبدالکریم حائری می فرمود: «والحق احق ان یتبع»( یعنی درست است که ایشان پدر است و حق بزرگی دارد اما در مساله علمی تبعیت از حق سزاوارتر است).
🌸رضوان الله تعالی علیه و علی جمیع العلماء الربانیین
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
انا لله و انا الیه راجعون
از خوی توحش صهیونیستهای خونخوار آنقدر دیده ایم و شنیده ایم که بمباران بیمارستان و قطعه قطعه کردن صدها کودک، غیر قابل باور نیست اما سکوت جهانیان و مدعیان حقوق بشر آن هم در مقابل این وحشی گری های دیوانه وار غیر قابل باور است، دست روی دست گذاشتن حکام به ظاهر مسلمان قابل تحمل نیست و صبر بیش از حد گروه های مقاومت اعجاب آور است.
مصیبت بزرگ قتل عام امت رسول الله توسط اشرار یهود را به ساحت قدسی امام عصر ارواحنا فداه تسلیت عرض می کنم.
مطمئن باشید صهیونیست ها با کشتار وحشیانه زنان و کودکان بیمارستان غزه گور خود را کندند و آتش خشم امت اسلامی را شعله ور کردند.
امشب فرزندان حیدر کرار خواب را بر نتانیاهو و توله سگ هایش حرام خواهند کرد.
حیدر حیدر یا صهیون
جیش محمد قادمون
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
هدایت شده از مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ حوزههای علمیه
◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️
بسم الله قاصم الجبارین
انا لله و انا الیه راجعون
جنایت بی سابقه و ددمنشانه رژیم سفاک و خونریز صهیونیستی در بمباران بیمارستان غزه و شهادت صدها مسلمان بی پناه و بی گناه، که با حمایت مستقیم آمریکا و کشورهای غربی اتفاق افتاد، اگرچه آخرین برگ های جنایات این رژیم فاسد و غاصب را ورق زد، اما داغ بزرگی به دل امت اسلام نهاد.
مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ حوزه های علمیه، ضمن عرض تسلیت و تعزیت به ساحت قدسی امام عصر ارواحنا فداه، مقام معظم رهبری دام ظله العالی، مراجع عظام تقلید دامت برکاتهم و عموم امت اسلامی، پیرو اعلام مدیر محترم حوزه های علمیه دروس مجتمع در روز چهارشنبه ۲۶ مهرماه را تعطیل اعلام می کند.
همچنین به مناسبت این فاجعه عظمی، نمایشگاه دستاوردهای مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ، در روز چهارشنبه تعطیل می باشد.
به امید فتح و ظفر امت اسلام و آزادی قدس شریف
✍️محمد استوار میمندی
مدیر مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ حوزه های علمیه
۱۴۰۲/۷/۲۵
◽️@Mtabligh
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کوتاهی که تا چند دقیقه برای آن گریستم.😭
کودکی که محروم از آغوش مادر شده و از ترس شدید بمباران بدنش به لرزه افتاده است، بغض راه گلویش را بسته و ناگهان وقتی خود را در پناه کسی میبیند بغضش می ترکد.
اللهم انا نشکو الیک ...
حسبنا الله و نعم الوکیل
https://eitaa.com/ostovarmeymandi