May 11
May 11
کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود
سر نی در نینوا می ماند اگر زینب نبود
🔰فرمانده کل قوا
✍ 15 بهمن 1358 روز سوگند ابوالحسن بنی صدر به عنوان اولین رئیس جمهور ایران و فرمانده کل قوا بود که تا 17 ماه ادامه پیدا کرد و 9 ماه آن مصادف شد با جنگی ویرانگر و خانمان سوز. در طول این مدت یعنی از روز 31 شهریور 1359 تا 31 خرداد 1360 نیروهای بعث عراق تحت فرماندهی صدام بخش های وسیعی از غرب و جنوب غربی کشور مثل دشت آزادگان، خرمشهر، سوسنگرد، هویزه و مهران را اشغال کردند، آبادان را محاصره کردند و خود را به نزدیکی های اهواز و شوش رساندند. ارتش عملا فشل شده بود و مهمات و امکانات کافی هم به نیروهای سپاهی و مردمی نمی رسید. اگر گروه مردمی ستاد جنگ های نامنظم تحت فرماندهی شهید چمران نبود تا با عملیات ایذایی دشمن را زمین گیر کند شاید وعده صدام در فتح سه روزه خوزستان محقق می شد.
تا اینکه در تاریخ 20 خرداد 1360 که امام راحل، بنی صدر را از فرماندهی کل قوا عزل کرد و خود فرماندهی را بر عهده گرفت، فردای آن روز یعنی 21 خرداد نیروهای سپاه پاسداران با حمایت توپخانه ای ارتش در جبهه آبادان-دارخوین عملیاتی را با نام «فرمانده کل قوا خمینی روح خدا» انجام دادند که منجر به آزاد سازی بخش هایی از آن منطقه شد. فایده این عملیات این بود که در کنار آزاد سازی بخشی از سرزمین های اشغال شده، روحیه خودباوری نیز در رزمنده ها زنده شد و زمینه عملیات ثامن الائمه علیه السلام و شکست حصر آبادان نیز فراهم گردید.
از آن روز به بعد ارتش، سپاه و بسیج در کنار هم به سازماندهی نیروها پرداختند و مقدمات عملیات های بزرگ بعدی از جمله فتح المبین(2/1/61) و بیت المقدس (10/2/61) را فراهم کردند که طی آن دو عملیات بیشتر مناطق دشت آزادگان و شهر خرمشهر آزاد شد، شهر اهواز و شهر شوش از تیررس مستقیم توپخانه دشمن خارج گشت و موفقیت های بسیار بزرگی را برای جبهه های جنگ به نفع ایران شکل داد.
همه تحلیل گران علت تغییرات چشمگیر در جبهه های جنگ را جایگزینی تفکر انقلابی در رده های بالای تصمیم گیری و فرماندهی به جای تفکر غیرانقلابی بر شمردند در آن زمان تفکر غیرانقلابی بنی صدر که فرسنگ ها با تفکر ناب برخاسته از اسلامِ امام، فاصله داشت ایران را در تقابل با دشمنان خود زمین گیر کرده بود اما مدیریت جهادی امام و یارانش با تفکر انقلابی توانست کاری کند که دنیا مبهوت رزم آوری ایرانیان شود.
📣 امروز نیز عرصه عرصه جنگ تمام عیار اقتصادی است، تنها و تنها با تفکر انقلابی می توان پیروزی – که همان رسیدن ملت ایران به پیشرفت و عدالت است- را تجربه کرد و الا با مدیریت افرادی که تفکر انقلابی ندارند و تمام نگاهشان به خرده نان هایی است که ممکن است از غرب و شرق عالم به آنها برسد اقتصاد این کشور زمینگیر خواهد ماند.
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
✅درنگی در واژه شناسی«طب اسلامی»
🔰چند سالی است واژه طب اسلامی در ادبیات سلامت مردم ایران وارد شده اما گروهی از بزرگان دینی با عنوان «طب اسلامی» مخالف هستند و می گویند در اسلام امری به نام طب نداریم.
به نظر نگارنده، اختلاف این دو گروه اختلاف لفظی است نه ماهوی.
چرا که وزان اسلامی بودن طب، وزان اسلامی بودن فقه یا کلام نیست بلکه این دو با هم فرق دارند لکن این فرق دلیل بر این نمی شود که اسلامیت را حمل بر طب نکنیم.
توضیح بیشتر اینکه حمل اسلامیت نسبت به فقه به نحو حمل بالصمیمه است چرا که فقه جزء ذات شریعت اسلام است از این رو استنباط فقه متوقف بر احراز حجیت شرعیه می باشد و تا حجیت ثابت نشود فقه هم اثبات نمی شود.
اما حمل اسلامیت نسبت به علومی مثل طب یا فلسفه و تاریخ و جغرافیا حمل بالضمیمه است چون اساسا این امور از ذات شریعت خارج هستند و وحدت ماهوی با حقیقت دین ندارند لکن این، باعث نمی شود که منابع دینی در آن عرصه ها اظهار نظر نکرده باشند.
📢 با توجه به نکته بالا شاید بتوان اینگونه گفت که کسانی که قائل به وجود طب اسلامی هستند می گویند پیشوایان دینی ما با توجه به احاطه ای که به نظام اسباب و مسببات داشته اند به اقتضای مصالح شخصیه و یا نوعیه در موارد متعددی توصیه های بهداشتی و درمانی داشته اند فلذا روایات مشتمل بر این توصیه ها - هر چند که ضعیف باشند - بهترین سر نخ تجربه های آزمایشگاهی هستند و در صورتی که منتج به نتایج درمانی بشوند می توان بر اساس آن به بیماران مبتلا نسخه داد.
به تعبیر دیگر روایات اهل بیت علیهم السلام منشأ شکل گیری فرضیه هایی می شود - دقت کنید فقط فرضیه - که در صورت عدم توجه به این روایات چه بسا اصلا آن فرضیه به ذهن بشر عادی نرسد لکن پس از اثبات تجربی در آزمایشگاه تبدیل به نظریه می شوند، از این رو چنین طبی را که فرضیه مسائل آن برگرفته از متون دینی میباشد را طب اسلامی می گویند.
اما به نظر می رسد دلیل اصلی منکرین طب اسلامی این است که آن را با فقه و کلام اسلامی مقایسه می کنند و به دلیل وضوح تفاوت بین این دو، اصل اسلامی بودن طب را انکار می کنند.
البته دلیل دیگر انکار «طب اسلامی» در کلام برخی بزرگان دینی بدبین شدن مردم به اصل شریعت است چرا که ممکن است برخی از نسخه هایی که به نام طب اسلامی ارائه می شود نتیجه مطلوب نداشته باشد لکن پاسخ این نگرانی نیز این است که اولا طب جدید هم در بسیاری موارد به نتیجه مطلوب نمی رسد و ثانیا در بیشتر موارد که طب اسلامی درهای بسته درمان را باز می کند سبب گرایش بیشتر مردم به شریعت و پیوند دین و دنیای آنها می شود.
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
محمد استوار میمندی
شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع) تسلیت باد.⚫️⚫️⚫️ امام کاظم(ع) فرمود:«إِنَّ مِنْ أَوْجَبِ حَقِّ أَخیکَ
امام کاظم علیه السلام فرمود: «واجب ترین حق برادر تو این است که چیزی که به نفع دنیا و آخرت اوست را از او مخفی نکنی».
🔰عواقب ترس از جنگ
✍ زمانی که بنی اسرائیل با امدادهای خداوند و هدایت های پیامبرش موسی موفق شدند از خطری بزرگ به نام فرعون نجات پیدا کنند و ناباورانه خود را آن سوی نیل ببینند، به سوی سرزمین موعود که خداوند وعده آن را به آنها داده بود روانه شدند در طول مسیر هم معجزات مختلفی مثل جوشیدن 12 چشمه از صخره ای سخت و بزرگ - آن هم فقط برای رفع تشنگی - را به چشم خود دیدند ، تا اینکه به نزدیک دروازه های «ارض مقدسه» رسیدند همان شهری که وعده آن توسط خدا به آنها داده شده بود شهری آباد و پر رونق، اما وقتی که فهمیدند در آن شهر ستمکارانی زندگی می کنند که ممکن است برای پیروزی بر آنها هزینه بدهند از ورود به شهر سر باز زدند و گفتند ای موسی تا وقتی که این ستمکاران در این شهر هستند ما به شهر وارد نمی شویم، در این هنگام دو نفر از مومنان بنی اسرائیل رو به آنها کردند و گفتند ای مردم وقتی خداوند این سرزمین را برای شما قرار داده پس به وعده خدا اعتماد کنید و نترسید اگر وارد شهر شوید مطمئن باشید که پیروزی با شماست، اما آنها دوباره رو به موسی کردند و گفتند تا این دشمنان در شهر هستند ما وارد شهر نمی شویم ای موسی تو با خدایت بروید و با آنها بجنگید و وقتی آنها را شکست دادید خبر بدهید تا ما نیز وارد شهر شویم!!!
ترس از جنگ و هزینه دادن برای نعمتی که خدا آن را برای آنها قرار داده بود همان و محروم شدن از نعمت های «ارض مقدسه» نیز همان، اینجا بود که بنی اسرائیل چهل سال از آرمان سرزمین موعود عقب افتاد و در بیابان «تیه» چهل سال سرگردان شد.(آیات 20 تا 26 سوره مائده)
📣 امروز نیز اگر زمزمه هایی در ترساندن مردم از جنگ و جهاد و تحریم در مقابل دشمنان توحید و عدالت شنیدید بدانید که همان بهانه های بنی اسرائیلی را می خواهند مثل موریانه به جان ایمان و رشادت مردم بیاندازند و آن وقت است که رسیدن به آرمان شهر مهدوی و ظهور عدالت گستر جهان باز هم به تاخیر می افتد.
🌸امیرمومنان علیه السلام فرمود: «فَإِنَّ الْجِهَادَ بَابٌ مِنْ أَبْوَابِ الْجَنَّةِ فَتَحَهُ اللَّهُ لِخَاصَّةِ أَوْلِيَائِه» یعنی جهاد دری از دروازه های بهشت است که خدا آن را برای دوستان مخصوص خویش گشوده است.
پس منتظران ظهور منجی! خود را آماده جهاد فراگیر با دشمنان دین خدا کنید.
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
May 11
🔰نسیم رحمت
✍ بار دیگر وارد ماه شعبان شدیم، همان ماهی که پیامبر آن را ماه خود نامید و آن را مقدمه شهر الله الاکبر معرفی فرمود.
همان ماهی که از جمله اعمالش کثرت استغفار است، استغفاری که اوج جلوه تذلل عبد در مقابل معبود و سایه سار رحمت خالق بر مخلوقش است.
خود را در این ماه بازیابیم تا وجودمان در ماه رمضان به بارگاه او باریابد.
و آن گاه است که به کمال انقطاع رب العالمین می رسیم و از چشمه زلال توحیدش جرعه نوش می شویم.
در چلچراغان جاذبه های مدرنیته، همین نسیم های دلنواز است که عبد را به خلوت با معبود خویش فرا می خواند.
🌸حلول ماه شعبان، ماه بندگی و بنده پروری مبارک باد.
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
🔰 سپیدنما!
✍ چند سالی بود که می گفتند به دنبال تطهیرشان هستند اما باور نمی کردیم.
باور نمی کردیم که رسانه و تبلیغات اینقدر اثر گذار باشد که بتواند سیاه را سپید و سپید را سیاه نشان دهد.
از سیاهی های پهلوی ها آنقدر خوانده بودم که حق داشتم پروژه تطهیر آنها را به این راحتی باور نکنم اما آرام آرام نشانه های آن را در فضاهای خاص رسانه ای و تبلیغاتی می دیدم.
📣 جوانان را دعوت به مطالعه تاریخ معاصر ایران - از مشروطه تا امروز- می کنم.
✅ جایگاه دین، مردم، شرافت، عزت، عدالت و پیشرفت کشور در زمان قبل از انقلاب را باید در کتاب ها و گزارش های معتبر تاریخی جستجو کرد نه در شبکه های اجتماعی که اصل اولیه در آن دروغ و وارونه نمایی حقائق است.
🔴🔴🔴🔴
https://eitaa.com/ostovarmeymandi