🔰چرایی حمایت #رهبر ...
✍شاید خیلی ها توقع داشتند پس از نارضایتی های اخیر مردمی در بالا رفتن قیمت بنزین، مقام معظم رهبری در قامت یک منجی این مصوبه را لغو کند اما امروز ایشان با اعلام حمایت از تصمیم #شورای_عالی_هماهنگی_اقتصادی_قوا نشان داد که خارج از چارچوب های تعارف مآبانه، مشی می کند و مصالح کلان کشور را مورد نظر قرار می دهد.
❓اما واقعا چرا حضرت آقا چنین موضعی گرفتند و با چنین تصمیمی همراهی کردند؟
♻️برای کسانی که با روش مدیریتی حضرت آقا آشنایی دارند این موضع گیری چندان عجیب نبود چرا که ایشان در طول این سالیان ثابت کرده است که حفظ قانون و تقویت مبانی قانونی در کشور، اصلی است که همه باید به آن ملتزم باشند، همانگونه که در ماجرای انتخابات سال ۸۸ بر پایبندی به قانون ایستادگی کردند و اجازه بدعت گذاری در روند جاری کشور را ندادند.
❇️خدا رحمت کند امام راحل را که می فرمود: «ولایت فقیه مانع دیکتاتوری در کشور است» و چه خوب شاگرد، این سخن استاد را در عرصه عمل به جهان نشان داد که حتی شخص اول کشور نیز با اینکه به لحاظ قانونی اجازه دارد حکم دیگری کند اما به جهت قانون مدار کردن کشور، وقتی که به نتیجه کارشناسی نمی رسد خود را در فرآیند قانونی قرار می دهد و از مجاری قانونی کشور حمایت می کند.
🔸البته پر واضح است که هیچ کس نیز مثل ایشان نگران و دغدغه مند مردم و به خصوص اقشار محروم جامعه نیست همانگونه که بارها در خفا و علن مسئولین را در راستای خدمت رسانی بهتر به مردم مورد عتاب قرار داده است و در سخنان اخیر نیز بر لزوم کم کردن مشکلات #سهمیه_بندی و افزایش قیمت بنزین تاکید نموده است.
🔸با توجه به راهبرد پیش روندگی جمهوری اسلامی و برای پیشرفت بیشتر کشور، مدیریت مصرف سوخت ضرورتی ملی است که باید دولت و مردم با کمک هم به سوی آن قدم بردارند که بخشی از آن در گرو فرهنگ صحیح مصرف سوخت است و بخشی دیگر نیز در گرو واقعی تر شدن قیمت سوخت اتفاق می افتد.
📣اما ای کاش مسئولین کشور بیشتر قدر اعتماد و حمایت رهبری را می دانستند و به هنگام تصمیم گیری و اجرای طرح ها و برنامه ها بیش از پیش تدبیر می کردند و امر زندگی محرومان جامعه –این #ولی_نعمتان نظام- را بیش از این ها تمشیت می نمودند.
✅و سخن آخرم نیز خطاب به جوانانی است که دل در گرو اسلام و معنویت دارند و آن اینکه ولایتمداری زیوری است که برای آبدیده شدن، کوره های پرحرارت آزمون های بزرگ را پیش روی خود دارد که بزرگترین آنها تبعیت محض در مقابل فرامین ولی امری است که کلام او در عصر غیبت ولی عصر ارواحنا فداه حجت است و راهگشای مشکلات و چالش های جامعه اسلامی، که چه خوب فرمود امیر بیان و مولای متقیان؛
«لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَ غَرْبَلَةً حَتَّى يَعُودَ أَسْفَلُكُمْ أَعْلَاكُمْ وَ أَعْلَاكُمْ أَسْفَلَكُمْ».
ترجمه: قطعا شما در حال آزموده شدن و غربال شدن هستید تا اینکه آن کس که پائین ترین است بالا بیاید و آن کس که بالاترین است پائین برود.
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
✍ محمد استوار میمندی
http://eitaa.com/joinchat/839385090C17be5777cc
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | کار مردم نیست؛ کار اشرار است
🔺️ رهبر انقلاب: هیچ انسان عاقلی که به کشور و زندگی خود علاقهمند است، نباید به اشرار کمک کند...آتش زدن فلان بانک کار مردم نیست، کار اشرار است؛ این مفاسد، هیچ مشکلی را درست نمیکند و بر مشکلی که هست، ناامنی را هم اضافه میکند. ۹۸/۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
_Qoddosi_Raeesi_Jalase_Saran.mp3
زمان:
حجم:
258.3K
🔹۵ اذر ۱۳۹۸ | کریمی قدوسی؛
از آقای #رئیسی سؤال کردیم: چی بود قضیه؟ شما بگید چه گذشت در آن #جلسه_سران_قوا؟
نجابت یعنی برای بر هم نخوردن امنیت مردم سکوت کنی حتی اگر برایت هزینه داشته باشد.
#بنزین_روحانی
امروز به اتفاق معاون تبلیغ حوزههای علمیه از مدارس علمیهای که در آشوبهای اخیر مورد تعرض قرار گرفته بود، بازدید کردیم؛
وقتی مسئولان مدرسه از مقاومت طلاب و اساتید مدرسه میگفتند و اینکه اگر این ایستادگی نبود، اشرار وارد مدرسه شده بودند و فاجعه به بار آمده بود، احساس شعف کردم و به این همه سلحشوری و رشادت طلاب آفرین گفتم.
طرح خود صیانتی مدارس علمیه جهت ارتقای امنیتی در دست بررسی است که به زودی اعلام می شود.
http://eitaa.com/joinchat/839385090C17be5777cc
دست نوشته مادر یکی از طلاب خطاب به مدیر مدرسه که رضایت خود را جهت حضور فرزندش در حوزه اعلام می کند و حتی نسبت به شهادت فرزند خود در دفاع از حوزه ها ابایی ندارد.
چنین مادرانی فقط در مکتب حضرت زهرا سلام الله علیها تربیت می شوند.
http://eitaa.com/joinchat/839385090C17be5777cc
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قطعه کوتاهی از تجمع بزرگ طلاب و علمای شیراز دوشنبه ۹۸/۹/۴
مسجد خاتم الانبیا
18.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خطاب حوزویان شیراز به آمریکا و مزدوران منطقه ای
دوشنبه ۴/۹/۹۸
مسجد خاتم الانبیا شیراز
🔰انتخابات و حجت شرعیه
✍ این روزها مساله انتخابات مجلس یکی از مسائلی است که فضای رسانه ای کشور را به خود اختصاص داده است اگر چه هنوز تا اعلام تایید صلاحیت ها از سوی نهادهای مسئول مدت زیادی باقی مانده ولی تکاپوی نامزدهای انتخابات و طرفداران آنها شروع شده و هر کس مردم را با شعار و وعده ای به سوی خود دعوت می کند.
🔸آنچه که مردم سالاری دینی در نظام انتخاباتی الهی را از دموکراسی غربی در نظام انتخاباتی غیر الهی متمایز می کند این است که در نظام انتخاباتی غیر الهی حرف اول را ثروت، قدرت، دروغ، تعصب های قبیله ای و تبعیت از موج های زودگذر و احساساتی می زند اما در نظام انتخاباتی الهی حرف اول را عمل به حجت شرعی می زند.
🔸در نظام معرفتی اسلام انسان برای هر کار یا سخن خود باید حجت شرعی داشته باشد تا بتواند در محضر خدای متعال پاسخگو باشد و در این میان مساله انتخابات به دلیل تاثیرگذاری های مهم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی از حساسیت بیشتری برخوردار است و در این تکلیف گرایی و عمل به حجت شرعی نیز همانطور که نامزدهای انتخاباتی مسئولیت دارند طرفداران آنها نیز مسئول هستند.
🔸نگارنده تنها و تنها انتخابی را منطبق بر حجت شرعی می داند که معیار انتخاب در آن، خدمت به دین خدا، انقلاب اسلامی و آرمان ها و منویات مقام معظم رهبری –به عنوان نائب الامام- باشد به همین دلیل عمل بر طبق معیارهای دیگری که خارج از چارچوب های حجیت باشد قطعا وبال گردن انسان می شود.
🔸وقتی معیار شرکت در انتخابات و حمایت از یک کاندیدا حجت شرعیه شد دیگر آخوند بودن یا سردار و شهردار و دکتر بودن و یا فارس و ترک و لر بودن معیار انتخاب و حمایت نمی شود بلکه سربازی دین خدا ملاک انتخاب می شود و اینجاست که در کنار تخصص، دانش قانونگذاری و توان مدیریت، تعهد، پاکدستی، مردمی بودن، ولایت مداری و بصیرت نیز باید سرلوحه انتخاب اصلح قرار بگیرد.
✅چه خوش فرمود امیر مؤمنان علیه السلام:
«لَا يَحْمِلُ هَذَا الْعَلَمَ إِلَّا أَهْلُ الْبَصَرِ وَ الصَّبْرِ وَ الْعِلْمِ بِمَوَاضِعِ الْحَق».
📣آری بار سنگین آرمان شهدا و انقلاب را جز کسانی که اهل بصیرت و صبر و شناخت حق هستند نمی توانند بر دوش بکشند.
✳️در این باره سخن فراوان است ان شاء الله مجالی دیگر...
http://eitaa.com/joinchat/839385090C17be5777cc
🔰 آموزش و پرورش تراز تمدنی
✍امروز سیزدهمین هم اندیشی سالانه همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در مشهد آغاز شد. کار خوبی که در این دوره اتفاق افتاده بود پیشبینی کارگروه های تخصصی بود که حقیر هم با توجه به اعلام آمادگی در کارگروه «همکاری در توسعه کمی و کیفی مدارس وابسته به حوزه های علمیه» عضو این کار گروه بودم.
🔸امروز صبح در جلسه اول کارگروه به چند نکته اشاره کردم که به نظرم بدون توجه به این نکات نمی توان تحولی عملی در ساحت تربیت و پرورش جامعه دانش آموزی برداشت.
◀️خلاصه این مباحث بدین قرار است:
۱-به دلیل رسالت تربیتی حوزه های علمیه توقع این است که حوزه های علمیه در محتوا، نظارت و اداره همه مدارس آموزش و پرورش کشور مشارکت داشته باشند.
۲-پیشنهاد می شود رشته «علوم انسانی» به رشته«معارف اسلامی و علوم انسانی» تبدیل شود و برنامه های جاری در مدارس معارف پس از تکمیل و به روز رسانی در همه کشور جاری شود .
۳-تربیت دینی دانش آموزان از مقطع دبستان باید در دستور کار متولیان آموزش و پرورش قرار بگیرد لذا اختصاص مدارس معارفی به دبیرستان ها باید به مقطع دبستان و متوسطه اول نیز تعمیم پیدا کند.
۴-توسعه و تقویت مدارس طرح #امین نوع اول ضرورتی اجتناب ناپذیر است که می تواند بسیاری از کاستی های تربیتی وضعیت موجود در مدارس را جبران کند.
۵-با توجه به اینکه رویکرد دولت توسعه مدارس غیردولتی است لازم است حوزه های علمیه زیر ساخت های لازم و نیروی انسانی آموزش دیده و کارآمد را به منظور تعالی بخشی به عرصه علمی و تربیتی جامعه فراهم آورد تا با سالمترین فضا و پائین ترین قیمت، نظام آموزشی و پرورشی کشور را سامان بخشی نمایند.
📣 یادمان نرود مهمترین مخاطبان مقام معظم رهبری برای پیمودن مسیر پیشرفت و عدالت کشور در #بیانیه_گام_دوم جوانان هستند که از هم اکنون باید برای تربیت آنان اقدام کرد تا رسالت تمدنی بسیار مهمی که بر عهده آنها گذاشته شده بر زمین نماند .
http://eitaa.com/joinchat/839385090C17be5777cc