حجت الاسلام محمودی در جمع خبرنگاران:
رژیم منحط آل سعود تاوان جنایات خود را خواهد پرداخت
◾رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران ضمن محکوم کردن جنایات آل سعود گفت: این رژیم منحط تاوان جنایات خود را خواهد پرداخت.
◾حجت الاسلام والمسلمین سیدمحسن محمودی صبح دوشنبه ۲۳ اسفند ماه در جمع خبرنگاران شهادت بیش از ٨٠ نفر به بدترین شکل ممکن را بسیار دردناک دانست و افزود: سکوت و بی تفاوتی مجامع جهانی در این رابطه مایه ننگ و شرمندگی است.
◾عضو شورای فرهنگ عمومی استان تهران گفت: ملت ایران دردمندانه با ملت حجاز اظهار همدردی کرده و برای سقوط حکومت ننگین آل سعود لحظه شماری می کند.
◾رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: یقینا ملت عزیز ایران با استفاده از فرصت نیمه شعبان با جهاد تبیین به افشای چهره کثیف آل سعود خواهند پرداخت.
@osvenews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️قطیف عربستان امروز در شور عزای شهیدان مظلومش.🏴
@osvenews_ir
🔴 توییت جالب استاد #رائفی_پور
✍ یک تیر دو نشان!
شلیک از👈آذربایجان 👉به👈مقر موساد👉
صدای_مردم
@osvenews_ir
حجت الاسلام سید محسن محمودی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در جلسه ستاد بزرگداشت نیمه شعبان که پیش از ظهر روز دوشنبه در سالن جلسات این شورا با حضور روسای ادرات و نهادها و مدیران تشکل های مردمی برگزار شد اظهار داشت: امروز باید نیمه شعبان و بزرگداشت اعیاد میلاد باسعادت دوازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، جنبه مردمی داشته باشد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: خوشبختانه با سیاستگذاری و راهبری صورت گرفته شده و حضور گروه ها و تشکل های مردمی در صحنه، برنامه های منسجم و خوبی به مناسبت اعیاد شعبانیه در سطح شهرستان ورامین پیش بینی شده است.
وی با اشاره به پیش بینی برنامه نورافشانی شب نیمه شعبان در نقاط مختلف شهرستان ورامین ادامه داد: آیین نورافشانی شب نیمه شعبان ساعت 21 پنجشنبه 26 اسفندماه به همراه قرائت دعای فرج و سردادن ندای لبیک یا مهدی از پشت بام منازل، پارک ها، مساجد و مراکز مذهبی و... شهرستان ورامین برگزار خواهد شد.
محمودی، پاسخگویی به شبهات در حوزه مهدویت را یک ضرورت دانست و گفت: تهیه کلیپ های یک دقیقه ای توسط حوزه علمیه ورامین به منظور پاسخگویی به شبهات، انتشار کلیپ های پاسخ به شبهات توسط بنیاد مهدویت ورامین و حضور مبلغان جهادی در مراکز عمومی و نقاط مختلف شهر، از دیگر برنامه هایی است که در حوزه پاسخگویی به شبهات حوزه مهدویت پیش بینی شده است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران ادامه داد: هیئات مذهبی در شب و روز نیمه شعبان، برنامه های ویژه ای را با حضور سخنرانان و مبلغین درنقاط مختلف شهر ورامین برگزار خواهندکرد
@osvenews_ir
🏴 *إنا لله و إنا إلیه راجعون*
چهل و یک جوان شیعه معترض، دیروز بهدست جنایتکار آلسعود ملعون، مظلومانه به شهادت رسیدند و کام شیعیان و آزادگان جهان را در این ایام مبارک، مجدداً تلخ نمودند.
🏴ضمن عرض تسلیت این حادثه تلخ بهمحضر آقا امامزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و همه محبین اهلبیت علیهم السلام، برای آن شهدای مظلوم، از درگاه حضرت حق، حشر با جوان پرپر امامحسین علیه السلام و برای آلسعود خبیث، ننگ و نفرین ابدی مسئلت داریم.
@osvenews_ir
🔷کمک به #آزادی_زندانیان_غیرعمد بمناسبت عید نیمه شعبان
♦️هدایا به شماره کارت
٦٠٣٧٩٩٨١٢٦٢٦٥٥٠٢ به نام آیت الله سید
مرتضی محمودی واریز گردد.
🌺امید است در آستانه سال جدید با این اقدام خداپسندانه موجبات خشنودی قلب امام عصر(عج) فراهم آید.
🔻قرارگاه نماز جمعه ورامین
@osvenews_ir
#هواتودارم
🌹با انتخاب تصویر به عشق مهدی #هواتودارم بهعنوان عکس پروفایل خود، در آستانه #نیمه_شعبان به پویش به عشق مهدی #هواتودارم بپیوندید و دیگران را نیز برای پیوستن به این پویش دعوت کنید.
🔺️این پویش با هدف راهاندازی جریان یکپارچه اجتماعی و رسانهای در راستای تقویت حس امید و همدلی در میان اقشار مختلف جامعه برای نیمه شعبان و همچنین تعیین و تثبیت روز نیمه شعبان به عنوان نماد دستگیری و گرهگشایی در جامعه برنامهریزی شده است.
🌐اطلاعات بیشتر درباره پویش:
news.jamkaran.ir/?p=190081
#سلام_بر_مهدی علیهالسلام #امام_زمان
@osvenews_ir
◼️اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شیئی
هنوز غم ارتحال آیت الله العظمی صافی گلپایگانی بر دلها سنگینی می کرد که داغی دیگر بر جامعه شیعه وارد گردید.
رحلت فقیه و مرجع عالیقدر آیت الله العظمی علوی گرگانی موجب حزن و اندوه گردید.
فقیهی که روی گشاده و ساده زیستی و بیان مشکلات مردم و حضور در صحنه های انقلاب از خصائص بارز ایشان بود.
فقدان این بزرگان ضایعه ای جبران ناپذیر است که امیدواریم با عنایات حضرت حق و الطاف حضرت ولی عصر(عج) جبران گردد.
این مصیبت را به رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع عالیقدر و خانواده مکرم و آقازادگان معظم ایشان تسلیت عرض نموده وعلو درجات و رحمت الهی را برای آن فقیه فرزانه از خداوند متعال خواستارم.
🔻سید محسن محمودی
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران
@osvenews_ir
مراسم #احیای_نیمه_شعبان در ورامین
🔻زمان: پنجشنبه ۲۶ اسفندماه ساعت ۱۲ شب
🔻مکان: مصلای صاحب الزمان(عج)
واحدفرهنگی مسجدصاحب الزمان(عج)
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ورامین
@osvenews_ir