نماینده های مجلس همگی به خط شدند و دم از کنترل نرخ ارز میزنند
دو سوال
اول این که این نمایندگان تا حالا کجا بوده اند؟
و دوم اینکه چرا همه با هم نگران نرخ ارز شدند؟
با توجه به فضا و جو حاکم بر مجلس خیلی به این توییت ها نمیشه دل بست
باید دید نمایندگان در عمل چه میکنند...
🔴 مشکل دقیقا خود رئیسی است!
🔹 مقصر همه مشکلات شخص رئیس جمهور است و شرایط نباید طوری پیش برود که در دوره دوم نیز او را بر مسند قدرت ببینیم. این وجیزه را نه برای براندازان و غرب پرستها، که برای دوستان جریان انقلابی مینویسم و تقاضا دارم این بار با دقت بیشتری عملکرد رئیس جمهور را مورد ارزیابی قرار دهند.
🔹 بله! همه قبول داریم رئیسی کشور را در یک وضعیت سخت، و در حالی که شرایطش در اکثر حوزه ها به ویرانه شباهت داشت تحویل گرفت؛ اقتصاد به شدت راکد و متورم، خزانه نه تنها خالی که حتی منفی، بیکاری در اوج، ترمز تولید کشیده، کارخانه ها تعطیل، تولید برق اسفبار، تامین آب مصیبت، کوتاهی در تهیه واکسن، مرگ روزانه ۷۰۰ نفر انسانِ ایرانیِ بیگناه، مردم تحت فشارهای شدید روحی، تحقیر صف های سبد کلا، فاجعه بورس، عدم توسعه زیرساخت های مخابراتی و اینترنت، انحلال شرکت ذخیره گاز، هزار درد و بلای دیگر و سمی تر از همه اینها خنده های حسن روحانی که انصافا نمکی بر زخم های ملت بود، خصوصا آنگاه که گفت خودم جمعه متوجه شدم؛ یا آن وقت که در پاسخ به خبرنگار اظهار کرد عیدی من به مردم این است که آنها کمک کنند ما به اهدافمان برسیم! نمیدانم به هدفش رسید یا نرسید، لیکن مقصر تمام مشکلات امروز مملکت ما رئیسی است که علیرغم افزایش تولید و فروش نفت، پر کردن خزانه، پرداخت به موقع حقوق کارمندان و کارگران، پرداخت ماهانه بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان بدهی های روحانی ساز، فعال کردن ظرفیت های ریلی و جاده ای در کریدور شمال-جنوب، پیوستن به شانگهای، ارتقای سطح مناسبات با همسایگان، تامین و ذخیره اقلام اساسیِ مورد نیاز مردم، کاهش تورم، رشد اقتصاد کشور به گواه صندوق بین المللی پول، افزایش تولید، افزایش اشتغال و غیره هنوز نتوانسته مردم را راضی کند!
🔹 دوستان! همه اینها بهانه است، مشکل رئیسی بسیار بزرگتر از این سیاهه ای است که اینجا نوشته ام! رئیسی نباید باشد چون فراتر از مسائل داخلی چنگ بر صورت آمریکا و غرب در خارج انداخته است؛ موفقیت های اخیر، قدرت سازی ایران در منطقه، دیپلماسی موفق در آسیای غربی و شرقی که تمام بازیهای غرب را بر هم زده، همه مدیون پشتیبانی دولت سیزدهم از بازوان پر قدرت مقاومت و ایجاد هماهنگی میان دیپلماسی و میدان است!
🔹 حمله به رئیسی بیشتر هم خواهد شد، این را مطمئن باشید! ایران در تمام هشت سالی که روحانی دولت را در اختیار داشت به مثابه هواپیمایی بود که یک موتورش را از دست داده بود، و تنها با موتور میدان توانست فرودی به سلامت داشته باشد. امروز موتور دیپلماسی هم تعمیر شده و طیاره ایرانی پس از رفع نقایص فنی مجددا به پرواز درآمده است.
🔹 خیلی خوب است دوستداران انقلاب از این زاویه به شرایط جمهوری اسلامی نگاه کنند و بدانند دولت رئیسی موتور محرک و تسهیل کننده امورات مقاومت در منطقه است و همزمان با اقدامات اصلاحی اش در داخل [که ادعا نداریم همگی موفق بوده اند و قطعا نیاز به عزم بیشتری برای بهبود شرایط است]، یک جبهه مهم را در برابر استکبار جهانی یاری میکند. امروز اگر اسرائیل اینچنین وضعیتی دارد، آمریکا در منطقه تحت فشار است و شما مدافعین حرم و سربازان جبهه مقاومت از عراق تا سوریه و لبنان و فلسطین را عاملش میدانید، سید ابراهیم را پیش و بیش از همه ببینید و بدانید با امثال روحانی در راس دولت جمهوری اسلامی فتح قدس هرگز محقق نمیشود؛ رئیسی امروز، هم در داخل، و هم در خارج از مرزها پشتیبان و خادم این ملت است، و تلاش برای تخریب او امری طبیعی است. والسلام.
اقتصاد بومی
🔴 مشکل دقیقا خود رئیسی است! 🔹 مقصر همه مشکلات شخص رئیس جمهور است و شرایط نباید طوری پیش برود که در
چندی است که مطلبی در رابطه با خدمات آقای رئیسی منتشر شده و انتقادات به آقای رئیسی را به منزله حمله به ایشان و تضعیف جمهوری اسلامی و رشد آن به سمت آرمان هایش در نظر گرفته است.
نکته مغفول در این مطلب این است که ما اقدامات ایشان را نه با اقدامات آقای روحانی و امثالهم، بلکه با اقداماتی که در شأن جمهوری اسلامی است مقایسه می کنیم؛
درست است که ایشان خدمات قابل توجهی و چشمگیری در عرصه های گوناگون داشته اند و کسی منکر چنین خدماتی نیست، اما صحبت دلسوزان نظام این است که چرا وضعیت جمهوری اسلامی 100 نیست، چرا وضعیت جمهوری اسلامی مثلا 70 یا 80 از 100 است؟
ما در جمهوری اسلامی انتظار تورم 40 یا 50 درصدی نداریم( نگویید چاره ای از این مقدار تورم نیست که هست)
ما در جمهوری اسلامی انتظار این حجم از فقر و توزیع ناعادلانه ثروت و درآمد را نداریم.
و قس علی هذا
اگر انتقادی به آقای رئیسی مطرح می شود نه برای تضعیف ایشان بلکه برای تقویت ایشان و رسیدن انقلاب و جمهوری اسلامی به وضعیت آرمانی آن است. ما نباید به وضعیت کنونی بسنده کنیم و بگوییم همینی هست که هست و اقتصاد ایران ظرفیت وضعیتی بهتر از این را ندارد (چنانچه شنیده ها حاکی از این است که تیم اقتصادی دولت چنین عقیده ای دارد)
اگر انتقادی مطرح می شود این است که چرا به نسخه هایی که دغدغه مندان جمهوری اسلامی ارائه می کنند توجه نمی شود، چرا به نسخه های اقتصاد مقاومتی توجه نمی شود، چرا به صحبت های دلسوزان نظام توجه نمی شود. چرا برخلاف اقتصاددانان لیبرال، اقتصاددانان اسلامی، انقلابی جایگاهی در دولت ندارند؟
چرا وزیری که داعیه دار اقتصاد مقاومتی در دولت بود و وعده 1 میلیون شغل را محقق کرد(شاید بتوان گفت تنها وعده محقق شده دولت) دیگر جایگاهی در دولت ندارد؟
خلاصه آن که انتقادات، حمله به آقای رئیسی نیست، بلکه کمک به ایشان برای بهبود وضعیت کنونی و رسیدن به وضعیت آرمانی است که در شأن جمهوری اسلامی داعیه دار زمینه سازی ظهور حضرت ولی عصر(عج) است.
🗓اقتصاد بومی
https://eitaa.com/our_economy
رکورد ورود پول حقیقی به بازار سرمایه هر روز داره زده میشه و خیلی از تحلیل گران بازار که فقط نوک بینی خودشون رو می بینند خیلی خوشحال هستند که دوباره داره بازار رونق می گیره و مردم دارن به بازار سرمایه اعتماد می کنند و ...
اما هیچکس به این نمی پردازه که ورود پول حقیقی به بازار به معنای خروج پول حقوقی هست و این به شدت نگران کننده و زمینه ساز سقوط دوباره بازار هست.
ورود پول حقیقی به بازار در صورتی خوشحال کننده هست که وارد بازار اولیه بشه و مستقیما به تولید برسه، اما چیزی که الآن داره اتفاق می افته ورود پول حقیقی به بازار ثانویه و دلالی هست.
این یعنی حقوقی ها دارند به حقیقی ها می فروشند،
چه زمانی حقوقی ها (که گرگ های این بازار هستند) اقدام به فروش سهام خودشون می کنند؟ زمانی که مطمئن باشند که این سهام رو می تونند ارزونتر خریداری کنند و گرنه چرا باید سهامی که در آینده گرانتر میشه رو بخرند؟
آیا داستان تابستان داغ سال 99 دوباره تکرار می شود؟
🗓اقتصاد بومی
https://eitaa.com/our_economy
از دید ایشون شاید دستورات متناقض باشه
اما با هدایت اعتبار عملی هست
چگونه؟
اعتبار بجای تخصیص پیدا کردن به تقاضاهای سفته بازی مخرب، به موردهای اشاره شده تخصیص پیدا کنه
نکته مبنایی این هست که آیا اساساً بانک مختار است تا به هر کس و هر پروژه ای که دلش خواست اعتبار تخصیص دهد یا نه؟
مبنای آقای همتی این است که اساساً مختار است و اگر شما تسهیلات تکلیفی را بر بانک تحمیل کردید خودتان باید منابعش را در اختیار بانک قرار دهید، چون اساساً بانک نباید منابع خودش را به مصارفی که شما تعیین کردید اختصاص دهد.
اما اگر بانک را به عنوان کارگزار دولت و حکومت در خلق پول تعریف کردیم، که پولی که حکومت متصدی آن است را به نیابت از او خلق می کند، هیچ حقی برای بانک برای تخصیص اعتبار خلق شده متصور نخواهد بود؛ مگر آن که بانک مرکزی به او اعطا کند. در این صورت بانک باید اعتبارهای خود را به مصارفی که دولت مشخص می کند اختصاص دهد.
البته نباید از تفاوت مفاهیم پول و اعتبار غافل بود...
🗓اقتصاد بومی
https://eitaa.com/our_economy
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تا مبادا کسانی که برای تکاثر ثروت و منفعت طلبی و ثروت اندوزی حتی به قیمت ضرر و زیان تمام مردم کشور به بورس آمده اند، دو روز ضرر کنند...
مگر بازار خودش خودش را تعدیل نمی کند؟ اشکالی ندارد، بگذارید هیجانات فروکش کند و قیمت ها به قیمت کارا و تعادلی خودشون برگردند. «بگذار بشود»
چرا در بازار مداخله می کنید؟!!!!
🗓اقتصاد بومی
https://eitaa.com/our_economy
مرجع پژوهش.pdf
21.01M
مرجع پژوهش کتابی راهنما برای انجام مراحل پژوهش از ابتدا تا انتها است. به همین منظور تلاش شده است تا گام طراحی پژوهش و نوشتن پروپوزال به طور کامل و کاربردی توضیح داده شود. همچنین فرایند اجرای پژوهش از جمع آوری داده ها تا تحلیل یافته و در ادامه بحث و نتیجه گیری معرفی شده است. در گام دیگر انواع روش های انتشار نتایج پژوهش، مانند نوشتن مقاله آموزش داده می شود. مرجع پژوهش، منبعی جامع برای انجام فرایند پژوهش است.
اقتصاد بومی
مرجع پژوهش کتابی راهنما برای انجام مراحل پژوهش از ابتدا تا انتها است. به همین منظور تلاش شده است تا
این کتاب برای من خیلی قابل استفاده بود، گفتم که با شما هم به اشتراک بگذارم
در این کتاب به هر چیزی که با پژوهش ارتباط داره به صورت خیلی مختصر و مفید پرداخته شده
مراحل پژوهش و روش های پژوهش با هم مقایسه شدند و ....
همایش اقتصاد ایران تجربه نوینی در نگاه وزارت اقتصاد به مجامع علمی بود
گردهمایی وسیع اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، کارشناسان و صاحب نظران علمی با سلایق مختلف در کنار هم نشان دهنده عزم وزارت اقتصاد در علم پایه کردن سیاست های اقتصادی است،
نکته جالب توجه حضور قدرتمند بانک مرکزی در این همایش بود که با کارنامه موفق،برنامه خود در سیاست پولی و ارزی را به صورت شفاف و مصمم بیان کرد و به شبهات به صورت صریح پاسخ داد و عملا منتقدین خود را منفعل کرد
در پایان هم جا داره یادی کنیم از استاد ارجمند جناب دکتر محمد جواد توکلی که زحمات زیادی برای پربار شدن این همایش متحمل شدند
🗓اقتصاد بومی
https://eitaa.com/our_economy