تحولات اورآسیا
🇺🇸 وزیر امور خارجه آمریکا، آنتونی بلینکن از تقویت قابلیت همکاری بین نیروهای مسلح آذربایجان و ناتو در
به به ، دم خروس کاملا زد بیرون
با صراحت میگن که آذربایجان رو عضو ناتو میکنیم ، خلبان قالیباف می فرمان که سوتفاهم شده! سوتفاهم ها برطرف😕
آیا ایران خواهد گذاشت که این موضوع خطرناک یعنی ناتویی شدن آذربایجان اتفاق بیفته و شاید ارمنستان هم!
انگار قضیه عمرلطفی توپال در قمارخانه استانبول رو فراموش کردی، جائی که نیم میلیون دلار باختی و برای ادامه کار مجبور شدی ۱۰ روز زنت، مهربان آوا رو گرو بزاری، یادته بواسطه #ایران تونستی زنت رو پس بگیری؟
یادت نره دوزاری، ایران بخواد تا باکو تو که هیچ کل ناتو هم جلودارش نیست.
🔰@hoseineuon
💥یک کارشناس مسائل منطقه:
🔻همه چنگ و دندان نشان دادن ها در حوزه قفقاز برای امتیاز گیری در میز مذاکره است،
تمایلی به درگیری گسترده میان طرفهای درگیری در قفقاز جنوبی وجود ندارد و این طبیعی است برای امتیاز گیری در میز مذاکره طرفهای درگیر گزینه ها و ابزارهای قدرت خود را به رخ حریف بکشند
اگر چه قرائن، نشان می دهد علیف دوباره با ارمنستان درگیر خواهد شد، اما به نظر می رسد ماجرا ادامه دار نباشد.
احتمالا موضوع مثل همیشه معطل کردن جمهوری اسلامی در یک میدان و عملیات غافلگیرانه در میدانی دیگر است.
البته یک احتمال وجود دارد که جمهوری اسلامی واکنش به اسرائیل و غرب در جنگ جهانی ۱۴۰۱ را با علیف تلافی کند!
در این صورت، باید منتظر قیام مردمی در آذربایجان، دستگیری علیف و کوچ اسرائیل از قفقاز باشیم تا درگیری نظامی!
خادمی
@tahlilgar_siasi ``.mp3
42.65M
بررسی تحولات خطرناک آذربایجان علیه منافع ملی ایران در قفقاز به همراه مجید رسولی
قسمت اول
@tahlilgar_siasi ~.mp3
44.51M
بررسی تحولات خطرناک آذربایجان علیه منافع ملی ایران در قفقاز به همراه مجید رسولی
قسمت دوم
هدایت شده از لشکر انقلابی
🛑بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای شمالغرب
🔹فرمانده نیروی زمینی سپاه با حضور در منطقه ماموریتی قرارگاه عاشورا در مرزهای مشترک ایران و ارمنستان و ایران و آذربایجان در گفتگوی حضوری و چهره به چهره با جمعی از پاسداران و رزمندگان اسلام در مناطق مرزی دیدار کرد.
🔹سردار پاکپور: مسئله دفاع از امنیت، سرما، گرما، ایام تعطیل و غیر تعطیل نمیشناسد و باید در همه حال برای حفظ آن در اوج هوشیاری و آمادگی باشیم، امری که شما عزیزان به خوبی و با هوشیاری و درایت به آن توجه دارید.
🔸طی روزهای گذشته فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای شمال شرقی و مرز تایباد نیز بازدید و با مرزبانان و رزمندگان نیروی زمینی سپاه دیدار و گفتگو کرد.
🌏@lashkare_313
هیچ کس فکر نمی کرد که روزی یک باریکه کوچکی مثل این قسمت که رضا خان به آتاتورک داد به این میزان اهمیت پیدا کند.
اگر این قسمت از خاک از پیکره ایران جدا نمیشد سناریوی کریدور زنگزور مطرح نمیشد چراکه ترکیه ارتباطی با نخجوان نداشت و اساسا آن ها برای رسیدن به باکو دو مشکل بزرگ پیش روی خود احساس می کردند.
اول اتصال به نخجوان، دوم سناریوی تصرف استان سیونیک، که در هردو مورد ایران را مقابل خود می دیدند.
اما انگار همه چیز براساس یک نقشه حساب شده طراحی شده و فقط ایران از این همه اتفاق و حادثه بی اطلاع بود.
شاید آتاتورک هم گمان نمی کرد یه روزی این باریکه گلوگاهی برای تنفس و ارتباط آن ها با آسیای مرکزی و دریای خزر شود، اما شد و الان مقامات ایران باید جور ترک فعل ها و خیانت های گذشتگان این کشور را بکشند.
آن قدر مساله قفقاز مرا بهم ریخت که هرجا می نشینم و با کسی صحبت می کنم این موضوع را بازگو می کنم تا سبک شوم
ابوقاسم
🔰@hoseineuon
🇷🇺 مدودف، معاون شورای امنیت ملی روسیه :
🔸 بیایید صادق باشیم، اوکراین به طور کلی بخشی از روسیه است. این بخشی از روسیه است. اما به دلایل ژئوپلیتیکی و با توجه به تاریخچه اتفاقاتی که افتاده، ما مدت زیادی است که در آپارتمان های مختلف زندگی می کنیم.
🔸کشورها مجبور شدند با این مرزهای ساختگی حساب کنند. با مناطقی که همیشه بخشی از نه فقط امپراتوری روسیه، بلکه تمام امپراتوری روسیه بوده است، این قابل درک است، به جز مناطق خاصی که در نتیجه جنگ جهانی دوم به ما رسید. بنابراین این سرزمین ها نیز توسط جمعیت بومی روسیه سکونت داشتند و همیشه بخشی از روسیه به معنای محدود کلمه روسیه بزرگ، نه روسیه کوچک
🔸اتحاد جماهیر شوروی دیگر وجود ندارد. بله، غم انگیز است، اما این اتفاق افتاد هم به دلیل سیاست ناکارآمد رهبری اتحاد جماهیر شوروی و هم به دلیل دخالت خارجی شما. کشور فروپاشید، اما روابط از هم نپاشید، مردم همانطور ماندند. چگونه آن را تصور می کنید؟ به عنوان مثال، اوکراین بخشی از ناتو خواهد شد؟
🔸ما سعی کردیم از غرب بپرسیم که آنها پیوستن کی یف به ناتو را چگونه تصور می کنند، با توجه به اینکه اوکراین موشک تولید می کند، مجموعه تسلیحات هسته ای خودش در آنجا وجود دارد. روسیه همسایه ای را به دست خواهد آورد که نه تنها بخشی از یک بلوک غیردوستانه است، بلکه قرار است سلاح هسته ای نیز تولید کند. بگذارید یادآوری کنم که رئیس اوکراین این را کمی قبل از شروع عملیات، یعنی در پایان سال 2021 گفته است. و شما می خواهید ما آن را تحمل کنیم؟ به خصوص در شرایطی که ما بر سر کریمه اختلاف داریم: ما آن را قلمرو خود می دانیم، آنها آن را متعلق به خود می دانند. بنابراین آنها به ناتو میپیوندند و پس از آن، زیر چتر ناتو، عملیات گستردهای را علیه کشور ما آغاز میکنند - ما نمیتوانیم این را بپذیریم.
🔸به نظر من مذاکره در شرایط خاص بیهوده است. نادیده گرفتن و در برخی موارد تصمیماتی مانند تصمیمی که در 24 فوریه سال گذشته گرفته شد، ضروری است. زیرا توافقات در برخی موارد نتیجه معکوس دارند.
🔸همانطور که می دانید، یک کلمه محبت آمیز و یک تفنگ نتایج بیشتری از یک کلمه محبت آمیز به همراه دارد. این در واقع به آل کاپون نسبت داده می شود، اگرچه او هرگز آن را نگفته است، اما حتی اگر گفته بود، متأسفانه یک واقعیت تغییر ناپذیر زندگی سیاسی مدرن است. این واقعیت که کلمات محبت آمیز، ابتکارات مهربانانه ما، آرزوها تنها زمانی شنیده می شوند که با وجود زرادخانه مناسبی از سلاح همراه باشد.
🔸در تمام دوران پس از فروپاشی شوروی، روسیه تلاش کرد تا با غرب مذاکره کند. و فلان و فلان و شراکت با ناتو و شراکت استراتژیک پیشرفته با اتحادیه اروپا. اما، متأسفانه، همه اینها در یک نقطه تنظیم مجدد شد. و قبل از آن اصلاً صدای ما را نشنیدند. آنها هیچ مشارکتی برابر با ما نمی خواهند زیرا به آن نیاز ندارند. نه به این دلیل که ما نوعی بدبخت و اشتباه هستیم، بلکه صرفاً به این دلیل که آنها نیازی به این کار ندارند. آنها باید بر اساس ایده های خود تسلط داشته باشند.
🔸جهان آنگلوساکسون سعی در مدیریت همه اینها دارد و فعلاً پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، پیمان ورشو و CMEA، موفق شدند. و سپس چین به طور ناگهانی شروع کرد، و سپس ما از شر آن خلاص شدیم و شروع به رفتار مستقل کردیم. آنها آن را خیلی دوست ندارند، بنابراین سال های آینده، حتی دهه ها، آرام نخواهند بود.
🔸میدانید، من احساس میکنم که آنها میزان عزم روسیه، رئیسجمهورش، برای انجام کاری را که فعلا انجام دادیم را باور نکردهاند و ندیدهاند. و آنها اشتباه محاسباتی کردند.» مدودف اظهار داشت که اگر این سند در دسامبر سال گذشته امضا می شد، اکنون عواقب آن "بسیار پیچیده تر از آن چیزی است که می توانست باشد". "بنابراین، مذاکره با برخی کشورها، بلوک ها، جوامع کشورها بیهوده است آنها فقط زبان زور را می فهمند. فقط زبان قدرت!" او آن را خلاصه کرد.