💠 رژیم صهیونیستی 30 سال تنش مدیریت شده بین آذربایجان و ایران را با زیرکی تمام به اجرا گذاشته است و هم اکنون زمان آن است که معادلات آل یهود در قفقاز و آذربایجان زیرورو شود. در زمین بازی طراحی شده به دست استکبار جهانی بازی نخواهیم کرد و تماشاگر هم نخواهیم بود. اینبار زمین بازی را محور مقاومت مشخص خواهد کرد... والسلام
✊ مقاومت اسلامی آذربایجان
#حسینیون
سفیر رژیم صهیونیستی در باکو: در آینده روابط نظامی اسرائیل، ترکیه و آذربایجان به شکل سه گانه متحد ضروری میباشد.
جورج دیک ، سفیر رژیم صهیونیستی در آذربایجان در مصاحبه ای با مطبوعات محلی این موضوع را بیان کرد. سفیر خاطرنشان کرد که تا امروز هیچ کشوری همانند مواضع آذربایجان نسبت به اسرائیل موضع ارائه نکرده است. اکنون ما بعد از افتتاح سفارت باکو در تلآویو یک صدا و یک پل دولتی در اسرائیل خواهیم داشت. لازم به ذکر است که هر اسرائیل برای تامین امنیت و توسعه خود با انتخاب خط سیاسی داخلی و خارجی با آذربایجان روابط چند جانبه برقرار کرده است.
@hoseineuon
مقاومت اسلامی آذربایجان
پیشنهاد رژیم صهیونیستی به آذربایجان در مورد ادامه ساخت شهرکهای هوشمند در قره باغ
جورج دیک سفیر رژیم صهیونیستی در آذربایجان در گفت و گو با ریپورت این موضوع را بیان کرده است.
وی گفت که اسرائیل قبلاً اعلام کرده بود که شرکت هایش آماده مشارکت در روند بازسازی زیرساخت ها در قره باغ هستند و اکنون نیز این کار را انجام می دهند.
"یک شرکت اسرائیلی یک مزرعه لبنی در روستای هوشمند آغالی، در نوار مرزی با ایران در منطقه زنگیلان احداث کرده است. پروژه های دیگری که ما در آن شرکت می کنیم یا در مورد فرصت های مشارکت در آن بحث می کنیم، مربوط به مدیریت آب، منابع انرژی تجدید پذیر و کشاورزی است. ما همچنین فرصت هایی را برای آنها ارائه کرده ایم. سفیر گفت: همکاری در زمینه «شهرهای هوشمند» و مذاکراتی که منتظر آن هستیم.
@hoseineuon
مقاومت اسلامی آذربایجان
▪️معاون فرماندهی مرزبانی اوکراین کشته شد
سرهنگ یوری یورچیک رئیس ستاد نیروهای ویژه واکنش سریع دزر مرزبانی اوکراین و معاون فرماندهی این نیرو در سولدار کشته شد.
@hoseineuon
مقاومت اسلامی آذربایجان
بنیاد فرهنگی ایالات متحده و آذربایجان جایزه ای را به نام مرحوم آریه گوت تأسیس کرد
بنیاد فرهنگی ایالات متحده و آذربایجان جایزه ای را به نام افسر ارشد موساد آریه گوت تأسیس کرد
هیئت مدیره بنیاد فرهنگی آمریکا و آذربایجان جایزه ویژه ای را به نام آریه گوت، مشاور عالی رسانهای الهام علیاف و چهره عمومی و روزنامه نگار تازه به درک واصل شده اسرائیلی که نقشی استثنایی در تعمیق روابط دوستانه بین دو کشور در 15 سال گذشته ایفا کرده است، تعیین کرده است. و همچنین در ترویج حقایق آذربایجان در اسرائیل و کسانی که در گسترش حقایق خوجالی در سراسر جهان نقش داشتند.
🔰آدرس صحفه واتساپ
#Həsən_Müəllim
🎦 کلیپ ارسالی از#حسن_معلم
@hoseineuon
مقاومت اسلامی آذربایجان
🔺️قالیباف: سوءتفاهمهای پیش آمده با جمهوری آذربایجان برطرف شد
رئیس مجلس با اشاره به دیدارش با رییس مجلس آذربایجان:
🔹️این اواخر سوءتفاهمهایی با جمهوری آذربایجان پیش آمده بود که این مسائل برطرف شد و قرار شد در آینده سفری به باکو داشته باشم.
@hoseineuon
مقاومت اسلامی آذربایجان
🔷خدا روشکر همه ی اون مسائل و مشکلات که به قول کاپیتان قالیباف صرفا سوء تفاهم بوده و طی این مدت با الهام خان داشتیم برطرف شده است.
یعنی حضور قوی و گسترده صهیونیست ها و موساد در کلیه اجزای حکومت باکو سوء تفاهم بوده و بعد از این صهیونیستها دیگر در آذربایجان حضور نخواهند داشت.
حضور گسترده عناصر داعش در آذربایجان سوء تفاهم بوده و بعد از این دیگر تکفیریها در مرزهای ما با آذربایجان نخواهند بود.
آذربایجان به هیچ عنوان به دنبال دالان زنگزور نبوده و از اون دست برداشت.
فعالیت مقامات ارشد دولت و رسانه های دولتی علیه مردم ایران و تمامیت ارضی ایران صرفا سوء تفاهم بوده و بعد از این مسئولان و رسانه های حکومتی آذربایجان علیه ایران نخواهند گفت و نوشت.
فشار به شیعیان و زندانی کردن اعضای حسینیون به بهانه رابطه با ایران سوء تفاهم بوده و منبعد هیچ فشاری روی اونها نیست و همه زندانی هاشون هم آزاد میشن.
و........
ممنون حاج باقر عزیز که با یک سفر اینهمه مشکلات( ببخشید سوءتفاهم ) را حل کردی.
بی شک نتیجه این همه وادادگی( ببخشید تلاش) خیلی زود مشخص خواهد شد و این مواضع شدیدا مقتدرانه شما مانع از گستاخی باکو خواهد شد .
@hoseineuon
مقاومت اسلامی آذربایجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 اخبار تایید نشده ای مبنی بر آغاز عقب نشینی یگان های ارتش اوکراین از سولدار وجود دارد
@hoseineuon
مقاومت اسلامی آذربایجان
📢 شهر باخموت اکراین اکنون اینگونه است !
@hoseineuon
مقاومت اسلامی آذربایجان
⭕وزارت دفاع روسیه: یک کشتی جنگی مجهز به سلاح های کروز مافوق صوت تمریناتی را در دریای نروژ انجام داد.