14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 چراغ های بین الحرمین و حرمین شریفین کربلا به رنگ سرخ در آمد
┏━━ °•🖌•°━━┓
@mojahedan_14
┗━━ °•🖌•°━━┛
اوکراین 17 تیپ برای ضد حمله آماده کرده است. نکات مهم رامشتاین امروز:
▪️ضد حمله اوکراین با وجود اینکه کندتر از برنامه ریزی شده پیش می رود، با شکست فاصله زیادی دارد.
▪️مشکل اصلی نیروهای مسلح اوکراین اکنون «میدان مین» است و نه هوانوردی روسیه.
▪️ائتلاف بین المللی بیش از 63 هزار نفر از پرسنل نظامی نیروهای مسلح اوکراین را برای ضد حمله آماده کرده است.
▪️اوکراین دسته ای از خودروهای زرهی M113 را از سه کشور اروپایی دریافت خواهد کرد
┏━━ °•🖌•°━━┓
@mojahedan_14
┗━━ °•🖌•°━━┛
💢لحظات ورود به ماه غم های عاشقانه ...
🖤از زیبایی های محرم، همین بس که طرف زیر خط فقر هست، ولی تو این ماه همه زندیگش و وقف امام حسین میکنه . . .
┏━━ °•🖌•°━━┓
@mojahedan_14
┗━━ °•🖌•°━━┛
▪️نقطه تغییر روند جنگ در اوکراین
همانطور که قبلا گفته شد ناتوانی غرب در پشتیبانی موثر در جنگ اوکراین باعث تغییر رویه جنگ خواهد شد.
هانا مالیار معاون وزیر دفاع اوکراین گفت که شاهد تجمع گسترده نیروهای روسیه در منطقه خارکف در نزدیکی شهر کوپیانسک بوده است. این تجهیزات شامل حدود 100000 نیروی پیاده به همراه 900 دستگاه تانک، 555 عراده توپ و 370 سامانه راکتی چندگانه است.
اوکراینی ها همچنین از استقرار تجهیزات روسیه از جمله انواع جنگنده و بالگرد در مناطق نزدیک به خط مقدم در منطقه گزارش می دهند.
این مقامات اعلام کرده اند که این ممکن است در رابطه با آماده سازی برای یک حمله بزرگ به سمت شهر خارکف باشد که در تلاش برای تضعیف نیروهای اوکراینی و بازدارندگی از ضد حمله آنها در جنوب انجام می شود.
▫️روسیه با صبر اجازه داد تا ذخایر مهمات غرب به پایان برسد و خود که از منابع عظیم مواد خام و انرژی بهره مند است توانست سطح مهمات خود را حفظ کند، حال باید دید روسیه تا کجا خواهد تاخت و غرب برای مقابله با آن چه خواهد کرد.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@mojahedan_14
┗━━ °•🖌•°━━┛
🔴خبرگزاری دولتی آذربایجان:
🔹آذربایجان برای خرید مدرن ترين سلاح ها از اسرائیل آماده می شود.
🔸 بنابراین نگرانی ارمنستان و ایران در حال افزایش است. سفر وزیر دفاع اسرائیل به آذربایجان از طرف کشورهای منطقه از جمله ایران و ارمنستان بطور جدي دنبال شده است.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@mojahedan_14
┗━━ °•🖌•°━━┛
🚨 زندانیان سابق گنجه برای دومین بار با اتهامات ساختگی دستگیر و روانۀ زندان شدند.
🔻 بر اساس گزارشهای رسیده؛ شاهین وردیف، میرعشقین سیداف، عالم یوسفاف، کمال قلیاف و یاور اسماعیلزاده از جمله دیندارانی هستند که ربوده شدهاند.
در راستای اسلامهراسی و شیعه ستیزی رژیم علیاف این متدینین با اتهام واهی حمل و فروش مواد مخدر دستگیر شدهاند.(شما بخوانید به علت دیانت و شیعه بودن)
❌ امروز جلسه محاکمه عالم یوسفاف در دادگاه جرایم سنگین گنجه برگزار شد.
قرار است فردا دادگاه شاهین وردیف نیز برگزار شود.
دوره تحقیقات فرزند شهید میرعشقین سیداف، هنوز به پایان نرسیده است.
✔️ لازم به ذکر است که دستاندرکاران ربودن و دستگیری افراد مذهبی اعلام کردهاند که این لیست شامل اسامی تعداد زیادی از زندانیان سابق گنجه است که در دستور کار قرار گرفته و دستوراتی مبنی بر دستگیری آنها طبق روال همیشگی با اتهامات ساختگی اتخاذ شده است
┏━━ °•🖌•°━━┓
@mojahedan_14
┗━━ °•🖌•°━━┛
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جان آقا سنه قربان آقا
🔸 مداحی سید مجید بنیفاطمه و دمام زنی رضا هلالی در حسینیه معلی
🔸مداحی نوستالژی جان آقام بنی فاطمه در شب اول محرم حسینیه معلی
┏━━ °•🖌•°━━┓
@mojahedan_14
┗━━ °•🖌•°━━┛