هدایت شده از اویس❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وَ لَقَدْ ذَرَأْنا لِجَهَنَّمَ كَثِيراً مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لا يَفْقَهُونَ بِها وَ لَهُمْ أَعْيُنٌ لا يُبْصِرُونَ بِها وَ لَهُمْ آذانٌ لا يَسْمَعُونَ بِها أُولئِكَ كَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولئِكَ هُمُ الْغافِلُونَ
و بیگمان بسیاری از پریان و آدمیان را برای دوزخ آفریدهایم؛ (زیرا) دلهایی دارند که با آن درنمییابند و دیدگانی که با آن نمینگرند و گوشهایی که با آن نمیشنوند؛ آنان چون چارپایانند بلکه گمراهترند؛ آنانند که ناآگاهند.
أعراف - ۱۷۹
هرچند این مردک لیاقتش ز نجسترین نجاسات زمین هم کمتره
اویس🖤🖤💔
روشنگری و تبین
https://eitaa.com/oyes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️سقوط بالگرد ، انگار چیزهای دیگه هم سقوط کرده!
🔸در کربُبَلا بی طرفان
🏴🖤♣️افق روشن ایران ♠️🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ یک خانم به خانم میانسالی که گفت انتخابات انتصاباته
هیچوقت قدیمی نمیشه این کلیپ
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعدام نمادین و تحقیر مردم فلسطین در کنیسه، توسط اشغالگران
♦️ویدئویی در فضایمجازی در حال پخش استکه شهرکنشینان اسرائیلی عروسکی را که نماد فلسطینیان بوده و شال فلسطینی روی سر دارد، داخل یک کنیسه آویزان کرده و جشن میگیرند
♦️شایان ذکر است، این ویدئو چندی پیش در تعطیلات پوریم یهودیان ضبط شد و برای تحقیر ملت فلسطین همزمان با حملات گسترده به رفح در حال پخش میباشد
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید⚡️
🆔️ @iranictv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا فرمودند من باید برم گلزار شهداء
بدون برنامه قبلی
ما محافظ ها فقط باید میگفتیم چشم
رفتیم فرمودند کسی دنبال من نیاد
و بعد ......
به کانال روشنگری با کلیپهای مستند ومعتبرباارسالات محدودبپیوندید👇
@Roshangaree1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌شاید خدا به این دلیل آقای رئیسی را برد...
تلگرام | بله | سروش | روبیکا | آپارات | اینستاگرام | سایت
#تصویری
@Panahian_ir
17.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙سخنان مهم آیتالله میرباقری دربارۀ ویژگیهای کاندیدای تَراز ریاستجمهوری
(۵ خرداد ۱۴۰۳)
◀️ رئیس جمهورِ در تَرازِ ملّت رشید ایران، کسی است که اولاً خود را وقف حل مشکلات زندگی مردم میکند و ثانیاً حل مشکلات زندگی مردم را در دست برداشتن از آرمانهای بزرگ این ملت و همراهی با نظم ظالمانۀ حاکم بر عالَم نمیداند.
◀️ رئیسجمهور تراز، همچون #شهید_رئیسی، هم با نظم ظالمانۀ جهانی میجنگد و در عین حال، دغدغۀ حل مشکلات مردم را در همین میدان مبارزه دارد. نه حل مشکلات مردم را قربانی آرمانهای بزرگ میکند و نه بهبهانۀ حل مشکلات مردم، دست از آرمانهای بزرگ بر میدارد.
◀️ کسانی که انشاءالله با قصد قُربت وارد کارزار انتخابات ریاستجمهوری میشوند، باید در تَراز شهید رئیسی باشند و باید در این وِزان اقدام کنند. باید گفتمان ساختن ایران و ایجاد یک امت اسلامی را در مسیر آرمان عصر ظهور دنبال کنند.
◀️ کاندیدای تَراز جمهوری اسلامی، باید قدرت اسلام را پذیرفته باشد و مرعوب دشمنان اسلام نباید باشد. او باید ظرفیت ملّت ایران و جبهۀ مقاومت را در ایجاد تحولات بزرگ در جهان، قبول داشته باشد. کسانی که چنین خصوصیتی ندارند، وارد این صحنه نشوند!
◀️ رئیسجمهور تراز باید بتواند قدرتِ کنونیِ ایجادشده بهوسیلۀ اسلام و ملّت ایران و جبهۀ مقاومت را نقد کند و به ارزش پول ملّی تبدیل کند. کسی که نمیتواند چنین قدرتی را به ثروت تبدیل کند، نمیتواند سُکّان پیشرفت کشور را به دست گیرد و دولت جمهوری اسلامی را اداره کند.
☑️ @mirbaqeri_ir
این هم عکسهای ۴ سال قبل در مشرق نیوز از کشف اف ۲۲ و اف ۳۵ و آواکس
یک نمونه از سامانههای شناسایی اپتیکی ساخت داخل
دوربین حرارتی ایرانی TIC-S-2
حسگرهای سرد شونده این سامانهها از فناوری FPA برخوردار بوده و به ترتیب برد 50 و 150 کیلومتر را برای کشف اهداف هوایی پنهانکار نزدیک شونده دارند. قابلیت کشف هدف دور شونده برای سامانه TIC-S-2 تا 300 کیلومتر اعلام شده است
جنگنده F-35 در دید یک سامانه تصویرساز حرارتی
جنگنده F-22 در دید یک سامانه تصویرساز حرارتی
ردگیری یک آواکس توسط سامانههای اپتیکی پدافند هوایی ساخت ایران
شناسایی و رهگیری اواکس ایی ۳ نیروی هوایی امریکا توسط سامانه جستجوگر و ردیاب الکترواپتیکی سپهر ۱۴ نیروی پدافند هوایی ارتش ایران
سپهر 14 از دوبخش جستجوگر و ردیاب تشکیل شده است. در بخش ردیاب این سامانه، دو دوربین حرارتی و دو دوربین دید در روز قرار دارد. سپهر 14 در محور سمت (چرخش افقی) هیچگونه محدودیتی برای چرخش ندارد و در محور برد (حرکت عمودی) نیز از منفی 5 درجه تا 90 درجه امکان حرکت دارد. همچنین سرعت حرکت این سامانه در محور سمت، 30 درجه بر ثانیه است.
در بخش جستجوگر، سپهر 14 دارای 4 دوربین حرارتی بابرد 40 کیلومتر هستند. این دوربینها از سرعت چرخش 180 درجه بر ثانیه برخوردار هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تسلط پیرمرد ۷۵ ساله کلیبری به انگلیسی
حسن روحانی ۱۵ سال رفته انگلیس رشته حقوق بین الملل که پیش نیازش دانستن و گفتگوی زبان انگلیسی هست به اندازه یک احوالپرسی انگلیسی بلد نیست آیا همین دلیل میتواند اثبات کند که حسن روحانی برای خیانت کشور ایران و خدمت به انگلیس و صهیونیست تربیت شده است و واسطه نفوذ در ساعت کشور و انقلاب ایران بوده است
🔸نظرعلی قنبری پیرمرد ۷۵ ساله اهل روستای زاویه شهرستان کلیبر است که با سواد چهارم ابتدایی به زبان انگلیسی تسلط دارد
13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مناظره کارشناس یمنی و آمریکایی:
📍کارشناس آمریکایی: مشتی مزدور ایران هستید که سلاحتان را هم ایران تامین میکند و ما به هیچ وجه شما را به حساب نمیآوریم...
🔻کارشناس یمنی: همین کسانی که ادعا میکنید آنها را به حساب نمیآورید بینی شما را در باب المندب به خاک مالیدهاند، چه شد شعارهایتان که نمیگذاریم باب المندب را بر کشتیهای اسرائیلی ببندید؟!
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی شهید امیرعبداللهیان از تیم رسانه دفاع میکند
✅ @Rajanews_com
📌افول تدریجی
انتخاب هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و ریاست مجدد آقای محمدباقر قالیباف در بهارستان قابل پیش بینی بود اما این آغاز افول است که اسم آن را صندلی متزلزل می نامم
بعد از شهادت سید ابراهیم رئیسی و شکل گیری چالش سیاسی و غیر قابل پیشبینی،ریاست مجدد قالیباف بر مجلس به عنوان یک مصلحت و ضرورت برای گذار از شرایط کنونی ارزیابی می شد.
کما اینکه پیگیری بخشی از حاکمیت و رایزنی برخی شخصیت های نظامی و سیاسی خارج از مجلس و حمایت آن ها از آقای قالیباف و همچنین گفت وگو با نمایندگان شهرستانی نیز موثر بود. همان بخش حاکمیتی که قرار بود در موضوعات سیاسی دخالتی نداشته باشند
البته برخی آن را معامله پایداری/امنا و قالیباف برای واگذاری مجلس به قالیباف و ادامه دولت شهید رئیسی تحلیل می کنند.صرف نظر از اینکه این گمانه زنی صحت دارد یا خیر اما آثار معامله را در نتیجه این اقدام و دولت جدید خواهیم دید،اگر معامله ای هم باشد کاملا شکننده خواهد بود
مهم ترین تاثیر انتخابات مجلس شورای اسلامی و معادله جدید در مجلس نزول قدرت قالیباف و افزایش کمی و کیفی نمایندگان پایداری و امنا بود
قالیباف در مجلس یازدهم با ۲۳۰ رای رئیس مجلس شد درحالیکه در مجلس دوازدهم با ۱۹۸ رای مدیریت مجلس را برعهده گرفت.
نزول قدرت قالیباف در مجلس به صورت تدریجی ادامه پیدا خواهد کرد و تصاحب دولت توسط پایداری قالیباف در مجلس نیز ضعیف خواهد شد.هرچند قالیباف شخص محبوب و قابل قبول بخش زیادی از ارگان های نظامی و امنیتی است اما این محبوبیت در بدنه سخت حزب الهی در حال رنگ انداختن است
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحالله زم:
«اگر رئیسی سرکار بود، آیا این میزان نارضایتی میان مردم بود؟! ما از روحانی حمایت کردیم چون کشور باید به نقطهی جوش میرسید که الان رسیده»
این کلیپ رو هرگز فراموش نکنید، هرگز!
صلواتی نثار روح مطهر شهید رئیسی بفرستید
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرمانده ایرانی فاتح شهر «قمحانه» سوریه که بود؟
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از روزی که این بابا را از سطوح تحتانی ساخت قدرت به سطح فوقانی آوردند کشور با بحران و تنش هایی مواجه شده است که هنوز هم استمرار دارد و گویی تمامی ندارد.
الان هم شروع کرده است با تبلیغات مسمومی که عده ای جمع بشوند و هیچی نشده بگویند ما قاچاقی آمده ایم.
ساخت قدرت باید مراقب باشد و بداند که سال ۸۴ و ۸۸ نیست که هر بی سر و پایی را بردارد و بیاورد در سطح فوقانی قرار دهد. شرایط در منطقه و دنیا بسیار حساس است.
جنگ کریدورها در جریان است. هر لحظه احتمال دارد ایران مجبور شود وارد قفقاز جنوبی شود و یا مجدد در خاورمیانه درگیر شود و حتی احتمال دارد جنگ های منطقه ای به جنگ جهانی تبدیل شوند.
در این شرایط کسانی که با سیاست منطقه ای و ژئوپولتیکی ایران همراه نیستند نباید رئیس جمهور شوند. در این شرایط داخل کشور نباید به تضاد و درگیری و تنش کشیده شود.
جنگی که در حاورمیانه در حال انجام است طرف اصلیش ایران است و این جنگ سرنوشت منطقه را تعیین خواهد کرد.
نیروهایی که به نیابت از ایران میجنگند پشت و پناهشان ایران است. حاکمیت نباید این شخص و هر شخص دیگری را که ممکن است داخل را با تنش مواجه کند وارد ساخت قدرت کند.
مازیار شکوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️هشدار؛ خطر عدم عاقبت بخیری...
♨️این ۹٠ ثانیه را از دست ندهید
✅ کانال اشعار #رحمان_جعفری
🇮🇷📝https://eitaa.com/rahmanjafari
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
دومین گزارش شفاف از دومین روز کاری مجلس دوازدهم (سه شنبه ۸خرداد )
حدود ساعت 6 صبح رسیدم به مجلس. قرار بود قبل از شروع صحن علنی، جلسه ای با حضور تعدادی از نمایندگان برگزار شود تا درباره رای دهی به نامزدهای هیات رییسه برای سال اول، بحث و مشورت شود. جلسه تا حدود 7.30 طول کشید اما جمع بندی بسیاری از نمایندگان این بود که جریان سیاسی آقای قالیباف با ائتلاف با اصلاح طلبان مجلس دوازدهم، دست برتر را در رای گیری صحن خواهد داشت. پیش بینی دقیقی که چند ساعت بعد محقق شد.
بعد از صبحانه، حدود ساعت ۸ وارد صحن شدم. جلوی میز نمایندگان پر از کاغذ و بروشور تبلیغاتی بود. مجموعا ۶۸ نفر از ۲۹۰ نماینده نامزد حضور در هیات رییسه شده اند! یعنی حدود یک چهارم کل مجلس!
چند نفر از نمایندگان فکر می کنند من هم نامزد شده ام. حتی خبر اشتباهی هم در این باره در فضای مجازی منتشر شده اما هرکس که می پرسید تاکید میکردم که نامزد هیچ سمتی نیستم چون معتقدم حداقل در سال اول باید بیشتر با فضای مجلس و آیین نامه آشنا شوم و حتما افراد باتجربه و جوان دیگری هستند که برای حضور در هیات رییسه اولویت داشته باشند. صبر در سیاست، ضرر ندارد.
اما از بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی به هیچ کدام رای ندادم و آگاهانه روی برگه رای، خط کشیدم. اما چرا این کار را کردم؟
1. حدود سه هفته قبل در جلسه مفصلی با حضور خود دکتر قالیباف در عین احترام، با صراحت استدلال کردم که چرا با ریاست وی بر مجلس جدید موافق نیستم و توضیح دادم که پپام رای مردم تهران در 11 اسفند تغییر بود.
همانجا گفتم که اگر این اتفاق تکرار شود، نه فقط آنهایی که در انتخابات شرکت نکردند بلکه بخش قابل توجهی از کسانی که در انتخابات شرکت کردند نیز سرخورده خواهند شد و این مساله باعث کاهش بیشتر سرمایه اجتماعی نیروهای انقلابی خواهد شد و القای انسداد سیاسی به جامعه خواهد کرد. در واقع با تکرار این مساله مردم خواهند گفت که انگار حضور در انتخابات باعث تغییر نمی شود چون وقتی که به یک نفر چه 1 میلیون و 200 هزار رای می دهیم (سال 98) و چه 450 هزار رای (سال 1402)، باز هم سرجایش هست، پس مسیر تغییر در مناسبات سیاسی کشور از چه راهی است؟
البته، نقدهای دیگری نیز داشتم اما یکی از اصلی ترین دلایلم برای رای ندادن به آقای قالیباف علیرغم همه زحمات ایشان در مجلس یازدهم همین مساله بود.
2. اما به آقای ذوالنور نیز رای ندادم و حتی روز قبل از رای گیری، دلایلم را به خود ایشان نیز گفتم. ادله ای که برخی مربوط به عملکردشان بود و برخی هم مربوط به بعضی سخنان ایشان در سالهای اخیر که فاقد دقت لازم بوده و حتی نقل قولهای مخدوش و بی اعتبار از افراد دیگری بوده که بازتاب آنها در فضای مجازی، هم به شخصیت انقلابی خود آقای ذوالنور ضربه زده و هم در وحدت نیروهای انقلابی خدشه وارد کرده.
3. و اما به آقای متکی نیز رای ندادم چون عقبه سیاسی ایشان را جریان راست سنتی و حتی اعتدال (لاریجانی- باهنر) می دانم و با وجود احترام به ایشان، با رویکرد سیاسی او مخالفم.
لذا تصمیم گرفتم اسم هیچ کدام از سه بزرگوار را روی برگه رای ننویسم تا حداقل آقای نبویان برای سال بعد روی جوانان انقلابی مجلس را زمین نزند و برای ریاست مجلس نامزد شود. چون من هر یک رای را یک نماد می دانم و به اصطلاح «رای هویتی» ولو در اقلیت را قابل دفاع تر از رای به کسانی می دانم که با آنها همسو نیستم.
اما پس از انتخاب هیات رییسه، آقای رسایی به بعضی عددهای اعلام شده برای نایب رییسان شک کرد و درخواست بازشماری آرا را داد. عجیب آنکه پس از بازشماری مشخص شد در اثر اشتباه، یا غفلت یا هر چیز دیگری، حدود 20 رای بیشتر برای آقایان حاج بابایی، نیکزاد و مصری اعلام شده! هرچند با شمارش دوباره رای ها تغییری در ترتیب نواب رییس به دست نیامد اما این اتفاق باعث حیرت خیلی از نمایندگان شده بود. به همین خاطر از باب محکم کاری با مسئول حراست مجلس تماس گرفتم و درخواست بازشماری آرای نامزدهای ریاست را نیز مطرح کردم و مجددا آرای نامزدهای ریاست را بازشماری کردیم. البته در اینجا هیچ اشکالی وجود نداشت و آرای آقایان قالیباف (198)، ذوالنور (60) و متکی (5) هیچ تغییری نکرد.
اما آنالیز رای ها نشان داد که تحلیل خیلی از نمایندگان در جلسه صبح درست بوده و با ائتلاف جریان اصلاحات و اعتدال و قالیباف، وی توانست ریاستش بر مجلس جدید را تمدید کند و ظاهرا حضور سه چهره اصلاح طلب در هیات رییسه مجلس نیز حاصل همین ائتلاف بوده.
بعد از پایان صحن علنی، تا الان که ساعت ۳ بامداد است، چند جلسه پشت سرهم درباره انتخابات ریاست جمهوری داشتم.
البته چند ساعتی هم برای قسمت جدید برنامه حافظه تاریخی که آن هم درباره انتخابات است و به زودی منتشر میشود، وقت گذاشتم و کم کم می خواهم بروم منزل تا بخوابم! روزهای عجیب و پر اتفاق و پرتراکمی است...
@Sabeti ✅
🌱🕊🌺🍃🍁🍃🍂🍃🍁🍃🍂🍃هفت درس مولانا برای تمام زندگی:
*درس اول*
عشق را بیمعرفت معنا مکن
زر نداری، مشت خود را وا مکن
*درس دوم*
گر نداری دانش ترکیب رنگ
بین گلها زشت یا زیبا نکن
*درس سوم*
پیرو خورشید یا آیینه باش
هرچه عریان دیدهای، افشا مکن
*درس چهارم*
ای که از لرزیدن دل آگهی!
هیچکس را، هیچ جا رسوا مکن
*درس پنجم*
دل شود روشن ز شمع اعتراف
با کس ار بد کردهای، حاشا مکن
*درس ششم*
زر به دست طفل دادن ابلهیست
اشک را نذر غم دنیا مکن
*درس هفتم*
خوب دیدن، شرط انسان بودن است
عیب را در این و آن پیدا مکن...🍁