فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر کریستین نورتروپ:
کلینیک های ناباروری گزارش می دهند که اسپرم مردان واکسینه شده شناور نمیشوند. و تخمک های زنان واکسینه شده به جنین تبدیل نمی شود، اینجا چه خبره؟
@partisanplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعار یمنی ها برای ایرانیها:
ایرانیهای عزیز یک بار دیگه تل آویو را بزنید
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاتی اشتهاردی زبان نادری که باعث شد کدهای بیسیمچیها در دفاع مقدس لو نرود
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزی که شاه حسرتش رو داشت آقای خامنه ای محققش کرد
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 نظر غیرمستقیم رهبرانقلاب درباره تفکر تله جنگ
بدترین موقعیت برای یک کشور این است که مسئولین از اخم و تهدید و تَشَر دشمن بترسند. احساس ضعف شما موجب تشویق دشمن در حمله به شماست.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ چرا وعده صادق ۳ لازم و ضروری است
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ سفیران جدید آمریکا
در ۱۳ آبان سال ۵۸ سفارتخانه آمریکا اشغال و اسناد لانه جاسوسی از آن بیرون آمد. ظاهرا سفیران قدیمی آمریکا از کشور اخراج شدند، اما سفارت آمریکا و سفیران جدیدش همچنان در داخل ایران فعالند.
همه #انقلابیون_پشیمان، #مسئولان_رفاهطلب، #مدیران_اشرافی، #مدیران_تنبل، #مسئولین_فاسد و همه آنهایی که همچنان به دولتهای غربی امیدوارند، #سفیران_جدید_آمریکا هستند و ما با آنها دشمنی داریم.
#مرگ_بر_آمریکا
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ تحلیلی بر تهدید آشکار کمال خرازی علیه غرب
🔸️کمال خرازی رئیس شورای عالی روابط خارجی و وزیرخارجه دولت خاتمی در گفتگو با المیادین بار دیگر بر احتمال ساخت سلاح اتمی توسط ایران در صورت بروز خطر برای موجودیت کشور تاکید کرد.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود
1️⃣ کمال خرازی مقامی غیررسمی اما منصوب رهبر جمهوری اسلامی است و چندین بار بر تغییر احتمالی دکترین هسته ای ایران و ساخت سلاح اتمی تاکید کرده که نشان میدهد، مواضع او بدون هماهنگی با مقامات مافوق نیست و هیچگاه نیز مسئولان نظام آن را تکذیب نکرده اند.
2️⃣ این روزها بحث درگیری میان ایران و اسرائیل وجود دارد و این سخنان می تواند ناظر به تغییر توازن وحشت به سود ایران باشد، زیرا جمهوری اسلامی و متحدانش از لحاظ متعارف بر اسرائیل برتری دارند اما سلاح اتمی رژیم هنوز تهدیدی جدی برای محور مقاومت است؛ اگر ایران بتواند توازن اتمی با اسرائیل و متحدان غربی او ایجاد کند، معادلات امنیتی و راهبردی را به سود خود تغییر خواهد داد.
3️⃣ علاوه بر تغییر دکترین اتمی ، رئیس شورای روابط خارجی از احتمال افزایش بُرد موشک های ایرانی نیز صحبت کرد؛ در واقع ایران سعی دارد با استفاده از قدرت بالقوه اتمی و موشکی خود، اروپا را ساکت کرده و نقش او را در تحولات منطقه کاهش دهد. فعلا اروپا تهدیدی جز روسیه حس نمی کند اما اگر خطر موشک های دوربرد جمهوری اسلامی را به دایره تهدیدات خود بیفزاید، هزینه های سنگینی از لحاظ اقتصادی، سیاسی و نظامی باید متقبل شود و بهتر است پیش از آن که کار از کار بگذرد، تدبیری برای جلوگیری از رویارویی با ایران در نظر بگیرد.
4️⃣ سخنان کمال خرازی تهدید آشکاری علیه آمریکا، اروپا و اسرائیل است که واضحا به آنان یادآوری می کند که ایران هم توان ساخت سلاح اتمی را دارد و نیز توان پرتاب این سلاح به هر نقطه ای از کره زمین. پس بهتر است در برابر ایران احتیاط پیشه کرده و از اعمالی که می تواند رهبر جمهوری اسلامی را مجاب به تغییر دکترین اتمی کند ، پرهیز نمایند.
5️⃣ جمهوری اسلامی ایران یک بازیگر عقلانی در عرصه بین الملل است و بقای خود را بر هر منفعت و هدفی مقدم می داند و آمریکا و اروپا باید این نکته را به خوبی درک کنند و حساسیت های این نظام سیاسی را در نظر بگیرند.
📌نکته اصلی این است که وقتی غربی ها ایران را تحریم شدید کرده، به تمامی ارضی و امنیت او حمله می کنند و هیچگونه سود و مشوقی برای ارتباط جمهوری اسلامی با خود باقی نمی گذراند، چرا تهران خود را ملزم به درنظر گرفتن حساسیت ها و رعایت خطوط قرمز آنان کند ؟
🔸️غرب چه منفعتی از تعامل با خود را برای ایران باقی گذاشته که انتظار دارد جمهوری اسلامی همچنان در ریل سابق طی طریق کند؟
✍️ علیرضا تقوینیا
این پست را ببینید:
https://eitaa.com/rasaee/16298
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجتالاسلام قاسمیان:
دشمن قلقگیری کرده و منتظر است ببیند ما چه حرکتی انجام میدهیم.
امیرالمومنین(ع):
اگه فکر کردی معاویه با این زخم و زیل کردنها از جاش تکون میخوره اشتباه کردی، یهجوری باید نیزه رو بزنی که از سوراخهاش باد ردشه...
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
⭕️ چرا بسیاری از هندیها مدافع نتانیاهو شدهاند؟
🔸چرا ما هندیها را در کنار سلطنتطلبان حامی پهلوی حامی تهاجم علیه غزه میبینم؟ چرا در شبکههای اجتماعی ما همیشه برخی کاربران هندی را میبینیم که سرسختانه از اسراییل حمایت میکنند؟ این هندیها کیستند؟
🔸اولا این آدمها با آنان که نادرشاه با آنها حمله کرد نسبتی ندارند. بلکه درباره پدیدهای متاخر صحبت میکنیم که کمی بیش از ۱۰۰ سال سابقه دارد. آنان که شما در فضای مجازی میبینید ارتش سایبری RSS و آنان که در خیابان و عکسها میبینید اعضای شاخههای آنند. سازمانی معتقد به هندوتوا.
🔸هندوتوا یا «هندوگرایی»، یک ایدئولوژی ملیگرایانه است که قصد دارد هند را بهعنوان یک کشور هندو تعریف کند، و غالباً اقلیتها، بهویژه مسلمانان را به حاشیه میراند. نیروی اصلی پشت این ایدئولوژی، سازمان راستریا سوایامسواک سنگ (آراساس) است که در سال ۱۹۲۵ تأسیس شد
🔸آراساس که در سال ۱۹۲۵ توسط کیشو بالیرام هگدوار تأسیس شد، از جنبشهای ملیگرایانه اروپایی الهام گرفته بود و هدفش ایجاد وحدت میان هندوها در یک ساختار منظم بود و هویت هندو را بر سکولاریسم ارجح میدانست. نگاهی که با نگاه گاندی و نهرو که در کنگره با استعمار میجنگدیدند فرق داشت
🔸در زمان تاسیس RSS رهبران بنیانگذار هند همچون جواهر لعل نهرو و مهاتما گاندی، هند آینده را بهعنوان کشوری سکولار و چندفرهنگی تصور میکردند، جایی که همهٔ ادیان و هویتها در کنار هم زندگی کنند. این دیدگاه زیربنای قانون اساسی هند را پس از استقلال تشکیل داد
🔸در زمانی که گاندی ایدههای خود را درباره وحدت هندو و مسلمانان مینوشت، در کتاب ما یا تعریف ملتبودگی ما، اماس گولولکار، دومین رهبر آراساس، از سیاستهای نژادی آلمان نازی تمجید کرد و پیشنهاد داد که غیرهندوها در هند نیز برای حفظ پاکی هندویی به حاشیه رانده شوند. او نوشت:
🔸«آلمان به ما نشان داده که چگونه تقریباً غیرممکن است نژادها و فرهنگهایی که تفاوتهایی دارند با یکدیگر ترکیب شوند. در آنجا راه حلی پیدا شده که نشان میدهد تنها راه واقعی حفظ خلوص نژادی و فرهنگی است. تبعیت از این اصل برای ما ضروری است ...»
بخش اول
@partisanplus
📌ما فکر میکنیم چین و روسیه عینک ایران را روی چشم گذاشته و بر اساس آن به خاورمیانه می نگرند.
و بر اساس این پیشفرض، روسیه و چین متهم به خیانت به ایران می شوند.
این نشان می دهد تصویر ساخته شده از روابط ایران و روسیه و چین کاملا اشتباه است و همگرایی چین و روسیه با ایران را کاملا غلط تحلیل کرده ایم.
نگاه چین و روسیه به مسائل خاورمیانه در چند مساله قابل ارزیابی است:آمریکا و اسرائیل، انرژی،اعراب،ایران و فلسطین
سطح ورود چین و روسیه به مسائل خاورمیانه برای مقابله با آمریکا است نه حمایت از ایران
به عنوان مثال برخی روابط راهبردی چین و عربستان و امارات در مسائل سرمایه گذاری و اقتصادی را در تقابل با ایران تحلیل می کنند
این درحالی است که چینی ها به موازنه حضور در خاورمیانه برای مقابله با آمریکا می اندیشند و ضرورتی در پذیرش ملاحظات ایران نمی بینند
فهم بازی جهانی چین و روسیه به عینک واقع گرایانه نیاز دارد ما ذهن چینی و روسی را نمی شناسیم و خیلی جاها رفتار آن ها برای ما گنگ است.
آنها متناسب با اقتضائات جهانی که دارند به منافع ملی خود می اندیشند و همه تخم مرغ های خاورمیانه ای خود را در سبد ایران نخواهند گذاشت.
بازی آن ها اقتضای هژمونی آن ها است نه بحث خیانت است و نه دور زدن.
ما به پایه های شناختی و تحلیلی دقیقی نیاز داشتیم تا ایده آل های خود را دقیق تر تعریف کنیم
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
هر یک از روسیه و چین نسبت به انرژی،اسرائیل،اعراب،ایران و فلسطین سیاست های خاص خود را دنبال می کنند
افزایش همکاری های چین و روسیه با اعراب حاشیه خلیج فارس و سیاست های بازار انرژی و مواضع آن ها نسبت به موضوع فلسطین و حمایت ها از ایران همگی برای موازنه قدرت با آمریکا است
اگر رفتارهای چین و روسیه را از دریچه دوستی مطلق با ایران ببینیم همکاری آن ها با اعراب و حمایت از مالکیت امارات متحده بر جزایر سه گانه باعث سرخوردگی ما می شود.
استراتژی امنیتی و سیاسی و اقتصادی آن ها را باید بر اساس منافع ملی و تقابل با آمریکا آنالیز کنیم و روابط خود را بر اساس این تقابل تعریف کنیم نه دوستی مطلق.
روابط ایران با چین و روسیه را باید در کنار رفتار آن ها با اعراب و سیاست هایی که در موضوع فلسطین دنبال می کنند ببینیم نه اینکه انتظار داشته باشیم مناسبات دوجانبه ما با مسکو و پکن بر همه سیاست های خاورمیانه ای آن ها سایه بیاندازد.
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
نسبت به توافقنامه راهبردی ایران و روسیه باید عرض کنم که ظاهرا هر دو طرف در انتظار نتایج انتخابات آمریکا خواهند بود و تاخیر امضای آن از جانب هر دو طرف برای محاسبات دقیق تحولات آینده است.
تا گام بعدی سیاست خارجی خود در اوکراین و خاورمیانه را بر اساس آن دنبال کنند.
خاورمیانه و اسرائیل پروژه امنیت ملی آمریکا است و دموکرات و جمهوری خواه برای نظم منطقه ای ایده آل از اسرائیل حمایت خواهند کرد.
سپتامبر ۲۰۲۵ تاریخ خروج آمریکا از عراق خواهد بود،این تاریخ می تواند سقف زمانی استقرار نظم منطقه ای آمریکا در خاورمیانه تحلیل شود
حرف های انتخاباتی ترامپ و هریس با تصمیم گیری های کاخ سفید متفاوت خواهد بود.
اینجا دو پیش فرض شکل می گیرد
ترامپ و هریس برای خاورمیانه تفاوت محسوسی نخواهد داشت
رفتار ترامپ و هریس برای جنگ روسیه و اوکراین تفاوت محسوس خواهند داشت.
پوتین امیدوار به شکست هریس و دموکرات ها است و اگر این اتفاق بیافتد و ترامپ بخواهد اروپا را وادار به پرداخت هزینه های جنگ کند و شرایط را به سمت معامله با پوتین ببرد طبیعتا امضای توافقنامه راهبردی با تهران از اولویت مسکو خارج خواهد شد.
آرام شدن جبهه اوکراین قفقاز را هم آرام خواهد کرد و این منطقه را از یک رقابت جهانی خارج خواهد کرد و حمایت های اروپا از ارمنستان را کاهش خواهد داد.
حساسیت های روسیه در جبهه قفقاز نیز کاهش خواهد یافت و ارمنستان امتیازهای بیشتری را به ایران و هند خواهد داد.
پیروزی ترامپ می تواند ثمرات محیطی خوبی برای ایران در قفقاز داشه باشد اما مساله این است که در این فرضیه،تهران در جنگ خاورمیانه به شریک راهبردی دیگری نیاز خواهد داشت یا اینکه در نهایت محبور به دادن امتیازهای بیشتر به روسیه می شود.
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
در فرضیه پیروزی هریس جبهه خاورمیانه تفاوتی نخواهد کرد و جنگ در اوکراین نیز تشدید خواهد شد
طبیعتا توافقنامه راهبردی ایران و روسیه نیز امضا خواهد شد.
ادامه درگیری در اوکراین باعث میشه روسیه نیاز بیشتری به فروش انرژی و عرضه آن به بازارهای جهانی و دور زدن تحریم های غرب پیدا کند بنابراین تسریع در راه اندازی کریدور زنگزور و مهار ارمنستان(فعال سازی جبهه قفقاز) برای آن ها در اولویت قرار خواهد گرفت و تهران هم متاثر از این جبهه خواهد شد
تشدید تنش میان ایران و اسرائیل در منطقه و محدودیت ها در خلیج فارس برای کریدور زمینی عرب مد(هند_امارات_عربستان_اردن_اسرائیل) قیمت نفت و گاز را افزایش خواهد داد و تقاضا برای انرژی روسیه افزایش خواهد یافت و روسیه انرژی خود را با قیمتی بالاتر به هند و چین خواهد فروخت
تبعات جهانی کاهش عرضه نفت به بازارهای جهانی بحث دیگری است که باید به آن پرداخته شود.
این میتونه به عنوان یک فاکتور و امتیاز برای چانه زنی با روس ها در جبهه قفقاز و کمک های دیگر مورد استفاده قرار گیرد
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
📌باید دقیقا محاسبه کنیم که استقرار جنگ در اوکراین به مصلحت ما خواهد بود یا اتمام آن برای ما منافع بیشتری خواهد داشت
زمانبندی حمله ایران به اسرائیل و نقشی که در شکست هریس و پیروزی ترامپ خواهد داشت متناسب با دو پیشفرض مذکور باید باشد
هریس و ترامپ در جبهه خاورمیانه یکسان عمل خواهند کرد و سعی می کنند در کنار نتانیاهو اوضاع خاورمیانه را به نظم منطقه ای ایده آل برسانند و تمرکز خود را بر ایندوپاسفیک و چین بگذارند
اما در جبهه اوکراین اینگونه نیست و سیاست های هریس و ترامپ کاملا متفاوت خواهد بود. ترامپ خواستار پایان جنگ اوکراین و تمرکز بر جنگ اقتصادی با چین است.
اگر حمله ایران در جابه جایی یک رای الکترال موثر باشه باید متناسب با آن اقدام کرد.
حمله ای سخت و بزرگ که بازی را برهم بزند و هزینه های جنگ را برای منطقه بالا ببرد
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خدا هیچ قوم و خویشی با ما ندارد
@FarsMaaref 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیام خصوصی خانمی از لبنان به رهبر انقلاب
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرهنگ بازنشستۀ ارتش آمریکا: جنگ با ایران کاملا به ضرر ماست
@Farsna