🔵 اختلاف آمریکا و اروپا بر سر روسیه!
🔷 «دونالد ترامپ» پیش از برگزاری نشست گروه 7 در پاریس اعلام کرد که خواهان بازگشت روسیه به این گروه و تشکیل مجدد گروه 8 است.
🔷 «امانوئل مکرون» در سخنانی که به نوعی پاسخ سخنان ترامپ بود، اعلام کرد شرط بازگشت روسیه به گروه 7، حل بحران اوکراین و عقبنشینی از ادعای مالکیت بر شبه جزیره کریمه است.
🔹 به گفته منابع آگاه، مکرون در دیدار با ترامپ در جریان برگزاری اجلاس گروه 7، از اقدام آمریکا در دعوت از روسیه برای بازگشت به گروه 7 انتقاد کرده است؛
🔹 با این حال رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا ضمن دفاع از موضع خود، بر لزوم بازگشت روسیه و تشکیل دوباره گروه 8 تأکید کرده و مسئله اوکراین را موضوعی ساده و بیاهمیت خوانده است.
@chekhabarazkoja
🔴 6/77 درصدی توليد نفت روسيه بيش از ميزان توليد عربستان
♦️ به گزارش اداره دولتی آمار روسیه، این کشور در ماه ژوئن 2019 (خردادماه) روزانه 10/48 میلیون بشکه نفت در روز تولید کرده است که 6/77 درصد بیش از میزان تولید عربستان در این ماه است.
♦️ عربستان در ماه ژوئن 2019 روزانه 9/81 میلیون بشکه نفت تولید کرده است.
♦️ 4/72 میلیون بشکه نفت در روز نیز تولید عراق بوده است.
♦️ بر اساس این آمار، در مجموع اعضای اوپک در این ماه 29/83 میلیون بشکه نفت تولید کردهاند.
@chekhabarazkoja
✴️ اعتراف به غلبه گفتمان جوانگرایی و مقاومت
🔶 در جلسات اخیر اصلاحطلبان درباره برتری نگاه رهبری در بحث جوانگرایی و ایستادگی و مقاومت، اظهار نگرانی شده است.
🔶 اصلاحطلبان اذعان کردهاند که رهبر انقلاب با طرح شعار جوانگرایی پرچم جوانگرایی را از آن ها گرفته است؛
🔸 «ما در حالی مدعی جوانگرایی بودیم که پیرترین دولت بعد از انقلاب اسلامی را داشتیم. انتصابهای رهبری نور امیدی در دل جوانها ایجاد کرده و باعث تقویت سرمایه اجتماعی نظام شده است».
🔶 اصلاحطلبان اعتراف کردهاند که طرح گفتمان #مقاومت از سوی رهبر معظم انقلاب، به ویژه سرنگونی #پهپادظآمریکایی و توقیف #کشتی_انگلیسی سبب تقویت #عزت و #اقتدار #نظام_اسلامی در میان مردم شده است.
@chekhabarazkoja
✴️ شگرد تکراری اصلاحطلبان
🔶 «صادق زیباکلام» نظریهپرداز جریان اصلاحات، در یادداشتی در روزنامه «آرمان» با عنوان «مبارزه با فساد یا مانور سیاسی؟» نوشت:
«نگارنده نه مدیرعامل بازداشت شده ایرانخودرو و نه دو نماینده بازداشت شده مجلس را میشناسد؛ اما پرسش این است که آیا جرم مدیرعامل ایرانخودرو و نمایندگان بازداشتی جنبه حقوقی و کیفری دارد یا به علت دیگری بازداشت شدهاند؟
اگر حالت اول باشد که حرفی نیست و برخورد درستی با آن ها صورت گرفته است؛
اما اگر حالت دوم باشد در آن صورت شائبه سیاسیکاری برجسته میشود.
حتی آقای لاریجانی، رئیس مجلس نیز نه با این شدت، اما با ادبیات خاص خود میپرسد که این افراد به چه جرم و دلیلی بازداشت شدهاند؟»
🔷 القای سیاسیکاری، شائبه و نشانی غلط دادن به #افکار_عمومی به منظور از بین بردن اثر اقدامات مثبت و انقلابی در بخشهای گوناگون کشور، یکی از شگردهای همیشگی طیف اصلاحات بوده است؛
🔹شائبههایی که تبدیل انتخابات مهم و بینظیر 88 به فتنه 88 تنها یکی از مصادیق آن به شمار میآید.
@chekhabarazkoja
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| مرثیه سرایی حجتالاسلام جعفر اسلامیفر در اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در حسینیه امام خمینی. ۹۸/۶/۱۵
💻 @Khamenei_ir
📎 اینکه نظام جمهوری اسلامی در دنیا معروف شده است كه در مقابل خواست قدرتها و به خصوص در مقابل اراده آمریكا میایستد و به اراده استكباری آنها اعتنا نمیكند، به خاطر همین روحیه اصلی انقلاب بزرگ و عظیم ماست كه از اساس بر ضد وابستگی و در راه استقلال این ملت بوده است.
(۱۳۷۴/۳/۱۴)
💠 امام خامنهای
@chekhabarazkoja
🔰 تداوم «مقاومت فعال»
📟 جمهوری اسلامی ایران پس از خروج ایالات متحده آمریکا از برجام یک سال صبر کرد تا شاید اروپا به خود آید و با اتخاذ یک سیاست مستقلانه راه خود را از آمریکا جدا کند؛
🔸 اروپا که گویی تداوم چنین وضعیتی را خوش میداشت، کاملاً دچار بیعملی شده بود؛
✅ اما از ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ جمهوری اسلامی ایران با طراحی گامهایی که بر اساس آن به دنبال برقراری «موازنه تعهدات» بود، عملاً راهبرد #مقاومت_فعال را اعلام کرد.
✅ گام سوم ایران که رفع محدودیت در زمینه تحقیق و توسعه را شامل میشود، گامی است که نتایج و اثرات بلندمدت آن بر نتایج آنی و فوری میچربد.
به عبارتی دیگر، جنس این گام نه از جنس صرفاً تاکتیکی، بلکه راهبردی است.
‼️ در اینجا توجه به یک نکته حائز اهمیت است و آن، این که ایران در سیاست مقاومت فعال، دورنمای خروج از برجام را نشان داده است؛ این دقیقاً همان چیزی است که محاسبات آمریکا و اروپا را تغییر داده است؛ زیرا یکی از مفروضات اصلی که سبب شد آمریکا از برجام خارج شود و اروپا نیز عملاً خود را کنار بکشد، اطمینان از این تصور بود که در هر شرایطی ایران در برجام باقی میماند.
مزایای ابطال این فرضیه قطعاً از هزینههای آن بیشتر خواهد بود؛ کافی است در نظر آوریم در یک سال گذشته اتحادیه اروپا که حاضر نبود درباره حقوق برجامی جمهوری اسلامی ایران وارد مذاکره شود، حال رویکرد دیگری را در پیش گرفته است و به همراهی آمریکا به ارسال پیام، اعزام واسطه، درخواست مذاکره و ارائه پیشنهادهای متعدد به ایران روی آوردهاند؛ هر چند این پیشنهادها نتوانسته رضایت ایران را تأمین کند.
✅ رکن دیگر راهبرد «مقاومت فعال» ایجاد معادله «رفع تحریم در مقابل امنیت» است؛ ایران اعلام کرده است تحریم ایران و جنگ اقتصادی آمریکا، قطعاً در امنیت منطقه اثر منفی به جای می گذارد.
❓اما در خصوص نقد منتقدان به مذاکره ایران با فرانسه و اروپا باید گفت، آنچه صحیح نیست، نقدهایی است که برخی بیان میکنند که چرا دوباره به مذاکره روی آوردهایم؟ مذاکره با اروپا هیچگاه منع ذاتی نداشته و ندارد و از قضا راهبرد مقاومت فعال برای خارج کردن طرف اروپایی از لاک بیعملی است؛
✅ اما آنچه صحیح است، این است که #اقتصاد کشور را نباید معطل #مذاکرات کرد.
@chekhabarazkoja
⚫️ آمریکا تهدید علیه صلح است نه ایران!
◾️ در طول چهل سال گذشته، نظام اسلامی با وجود اینکه بیشترین تلاش را برای تأمین صلح جهانی انجام داده است، اما آمریکاییها هزینههای هنگفتی را صرف تبلیغات و فضاسازی رسانهای کردند تا جمهوری اسلامی ایران را بزرگترین تهدید علیه صلح معرفی کنند!
◾️ در علل و چرایی دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، خود آمریکاییها حرفهای زیادی زدهاند؛
◾️ برای نمونه، «نوام چامسکی» نظریهپرداز مشهور آمریکایی چندی پیش در یک برنامه تلویزیونی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه
«چرا آمریکا اصرار دارد ایران را به عنوان تهدیدی علیه صلح جهانی مطرح کند؟»
میگوید: «درباره ادعای آمریکا، دیدگاههای جالب و بسیار کمی داریم؛ چون یکی از معیارهای مهم (برای ارزیابی ادعای مقامات آمریکایی) دیدگاههای جهانی است. یعنی اینکه جهان چه کسی را بزرگترین تهدید برای صلح جهانی میداند.»
▪️چامسکی ادامه میدهد: «براساس نظرسنجی مؤسسه گالوپ، خود آمریکا به عنوان اولین تهدید صلح جهانی مطرح شده است و بعد از آن پاکستان... . اما برای اینکه چرا ایران (از طرف آمریکا) تهدیدی برای صلح جهانی قلمداد میشود، یک پاسخ معتبر از انجمنهای اطلاعاتی آمریکا داریم که ارزیابی منظمی درباره موقعیتهای راهبردی به کنگره ارائه میدهند. به گزارش این انجمنها، ایران هزینه نظامی بسیار کمی در مقایسه با استاندارد منطقهای دارد؛ بسیار کمتر از عربستان، رژیم صهیونیستی و دیگران. راهبرد ایران دفاعی است و میخواهد به اندازه کافی توان بازدارندگی در برابر حملات داشته باشد تا در دیپلماسی از آن بهره ببرد؛ اما آمریکا و اسرائیل چرا از بازدارندگی ایران نگران هستند؟ یا چه کسانی از بازدارندگی ایران نگران هستند»؟
▪️چامسکی ادامه میدهد: «آنهایی که از زور استفاده میکنند و یا کسانی که می خواهند آزاد باشند تا از زور و قدرت استفاده کنند ایران را بزرگترین تهدید برای صلح جهانی میدانند؛ چون ایران توان بازدارندگی در برابر زور و قدرت آمریکا را دارد.»
⬅️ بنابراین اگر جمهوری اسلامی در موضوع هستهای شفافیتهای مدنظر آمریکا را اجرا کند، باز هم این کشور دست از خصومت علیه ملت ایران بر نخواهد داشت.
@chekhabarazkoja
📜 سانسور نامه آیتالله آملی لاریجانی!
◀️ بیشتر رسانههای فارسیزبان بیگانه، از انعکاس نامه جدید آیتالله آملیلاریجانی که حاوی عذرخواهی از لحن تند نامه قبلی خطاب به آیتالله یزدی و تأکید بر #وحدت و هشدار نسبت به تفرقهافکنی دشمنان است، خودداری کردهاند.
◀️ این در حالی است که همه رسانههای مورد اشاره، نامه قبلی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را با فاصلهای اندک پوشش داده و در حاشیه آن، دهها گزارش و تحلیل مبسوط روی خروجیهای خود فرستاده بودند!
⏪ رسانههای مزبور، در نوبت قبلی بهگونهای اخبار و تحلیلهای خود را مهندسی میکردند که آیتالله آملیلاریجانی را در برابر نظام قرار دهند و از وی چهرهای منتقد و افشاگر به تصویر بکشند؛
⏪ اما پس از انتشار نامه اخیر به استانداردهای دوگانه خود بازگشته و #سانسور هدفمند را سرلوحه قرار دادهاند.
@chekhabarazkoja
◼️ شایعه بی بی سی فارسی
◀️ بیبیسی فارسی در جدیدترین گزارش خود ادعا کرده است، حجتالاسلام ناطق نوری، رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی دیگر در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور پیدا نمیکند.
📸 اما بررسی تصاویر منتشر شده از آخرین جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام نشان میدهد، حجتالاسلام ناطقنوری در آن جلسه حضور داشته است و ادعای بیبیسی فارسی صحت ندارد.
◀️ بیبیسی فارسی با مطرح کردن ادعایی که صحت ندارد، تلاش کرده حضور نیافتن ناطقنوری در جلسات مجمع را به کنارهگیری وی از سیاست تبدیل کند و در ادامه این کنارهگیری را ناشی از اختلافات بداند.
@chekhabarazkoja
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| ماجرای شهادت حضرت علی اکبر علیهالسلام به روایت رهبرانقلاب
📥 سایر کیفیتها:
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=28064
📎 عاشورا یک نیمهروز بیشتر نبود؛ تاریخ را تکان داد و متحول کرد. یک حادثه، گاهی به قدری عمیق و حکیمانه و بجا در طول زندگی یک ملت اتفاق میافتد که تأثیرات آن برای سالهای متمادی، گاهی برای قرنهای متوالی باقی میماند.
(۱۳۹۸/۱۰/۱۹)
💠 امام خامنهای
@chekhabarazkoja
⚫️ عاشورا و درسهای امروز!
❓اینکه عزاداری برای امام حسین(ع) و خاندان و اصحاب باوفایشان پس از ۱۳۸۰ سال چه فایدهای برای امروز ما دارد، پرسش مهم و در عین حال پرتکراری است که به نظر میرسد پاسخ داده شده است.
‼️ در حالی که اگر به عمق و گستره این پرسش و پیامدهای نوشوندگی آن دقت کنیم، در هر زمانی باید برای تمهید پاسخی دقیق، صریح و عمیق به آن اندیشید.
در واقع، نوع پاسخ و قوت اقناعکنندگی آن، تعیینکننده عیار ایمان و اعتقاد ما به قیام سرخ امام حسین(ع) است.
◼️ با این نگاه، نهضت امام حسین(ع) به مثابه دانشگاهی خواهد بود که از نقطه آغاز تا عاشورای آن و تا غربت اسارت خاندان مظلوم امام مملو از عبرتها و درسهایی است که برای جامعه امروز ما مفید است.
▪️شاگرد مکتب امام حسین(ع) در این صورت دیگر به مسائل اجتماعی و سیاسی جامعه خود بیتفاوت نیست؛
▪️هنجارزدایی از ارزشهای جامعه که به قیمت گزاف رشادتها و شهادتها به دست آمده، دل او را به درد میآورد؛
▪️از اینکه فساد و ناکارآمدی عدهای در سطوح مختلف به کل دین تعمیم و تسری داده شود و نظام اسلامیای که سرچشمه این همه دستاورد و موفقیت است، در مظان اتهام و ناسزااندیشی قرار گیرد، غصه میخورد و البته به فکر اقدامی اصلاحی از جنس حسینی است.
◼️ فایده درسآموز دیگر زنده نگه داشتن قیام عاشورا، درس زندگی است. در اهمیت این موضوع و حساسیت آن همین بس که تمام مساعی دشمنان انقلاب و نظام اسلامی معطوف به تغییر سبک زندگی اسلامی و ایرانی امروز ما شده است. در حالی که در حادثه کربلا علاوه بر حماسه، عواطف و احساسات انسانی موج میزند که رمز ماندگاری عاشوراست و جامعه امروز به مهربان بودن نیاز شدید دارد.
◼️ فایده آخری که در اینجا برای عزاداریهای حسینی ذکر میشود کمک به فهم این موضوع است که:
ما امروز در کدام خط قرار داریم؟
چقدر حسینی هستیم؟
آیا در مسیر آن امام همام گام برمیداریم؟
آیا در این مسیر، حاضر به مبارزه و گذشتن از همه چیزمان در راه حفظ دین هستیم؟
◼️ اگرچه اسم یزید امروز گم شده است؛ اما یادمان باشد رسم یزیدی همچنان برجاست و هر زمان خود را بازسازی و به اقتضای عصری بازنمایی میکند. باید بنگریم بین دو خط حسینی و یزیدی کدام را برمیگزینیم؟
🙏خدایا ما را همواره در خط حسینی قرار بده.
@chekhabarazkoja
🔵 بدون نتیجه!
🔷 چه خود انتخاب کرده باشند و چه در فضای رسانهای برایشان انتخاب شده باشد! به جریان «عدالتخواهی» شناخته میشوند، اما امروز آنچه در روزهای اخیر از سوی یکی از شاخصترین چهرههای این شبه جریان و حامیان آن شاهد بودیم، ما را با این سؤال روبهرو میکند که خروجی این جریان چیست؟
🔹 مگر جز این است که جریان #عدالت_خواهی در شکل صحیح و درست آن باید در طرف #مردم و #افکار_عمومی بوده و تلاش کند افکار عمومی به این نتیجه برسند که قدرت عدالتخواهی و مبارزه با فساد بیش از مفسدان است مگر جز این است که جریان عدالتخواهی در شکل صحیح و درست آن باید با ناامن کردن فضا برای مفسدان به آرامش و اطمینان خاطر افکار عمومی کمک کند؟
🔹 ناپدید شدن ناگهانی برادران صدرالساداتی و انتشار شایعات فراوان درباره احتمال بازداشت یا حتی قتل آنها از سوی افرادی که پروندهشان در ماههای اخیر از سوی آنها رسانهای شده است و زیر سؤال بردن دستگاههای امنیتی و انتظامی از سوی اطرافیان و حامیان آنها جز آنکه مردم را نگران و افکار عمومی را بدبین کند، چه دستاوردی داشته است؟
🔹 خود اختفایی این افراد با بهانههای کودکانه و واهی و ارائه مشی کاریکاتوری از مبارزه با فساد و عدالتخواهی، رهاوردی جز به حاشیه راندن و لوث کردن عدالتخواهی نداشت!
🔷 البته فراتر از اتفاقات اخیر این سؤال نیز مطرح است که این افراد از آغاز فعالیتشان تاکنون چه دستاوردی برای برقراری عدالت در جامعه و جلوگیری از دستاندازیها به بیتالمال داشتهاند؟
در خوشبینانهترین حالت اقداماتشان بدون نتیجه بوده است!
🔹 افشای موردی و گزینشی پروندههای افراد و طرح نامها و ادعاها پیش از آنکه قطعی باشد، تاکنون جز آنکه ذهن مردم را درگیر کرده، فایدهای نداشته است!
🔷 «جریان عدالتخواهی» عنوانی است که باید به گروه یا نهادی اطلاق شود که با سازوکاری مدون و عملکردی روشن به این عرصه وارد شود و فرایند و سازوکارهایی را برای پیشگیری از تکرار فساد طراحی و پیشنهاد کند! نه اینکه با طرح چند نام و ادعاهایی که قابل اثبات نیستند، تنها به سوءظن در جامعه دامن بزنند!
🔷 مسئلهای که امیدواریم با حضور #جوانان_مؤمن_انقلابی شکل واقعی و درست بگیرد، انشاءالله!
@chekhabarazkoja
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 #جمعه_سیاه
🎥 روایت یک شاهد عینی از کشتار مردم تهران در #هفدهم_شهریور ۵۷
➕ بخشی از سخنرانی آیتالله خامنهای در اولین سالگرد این واقعه
🔻رهبر انقلاب: هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷، یعنی چند ماه به پیروزی انقلاب، در همین میدان شهدای تهران، عوامل رژیم طاغوت مردم بیپناه را به رگبار مسلسل بستند و تعداد زیادی -که هنوز هم برای ما معلوم نیست لکن تعداد کثیری [بودند]- از مردم را در آن میدان به قتل رساندند. ۹۴/۶/۱۸
💻 @Khamenei_ir
✴️ بیش از سه ساعت «گلوبال هاوک» را رفتارشناسی میکردیم
🔶 «امیر خوشقلب» معاون عملیات نیروی پدافند هوایی ارتش درباره جزئیات ساقط کردن هواپیمای بدون سرنشین «گلوبال هاوک» ارتش آمریکا به دست نیروی هوافضای سپاه در حریم هوایی کشورمان گفت:
🔸 ما این پرواز را در طول مسیر که شاید بیش از سه ساعت طول کشید، کاملاً رصد و رفتارشناسی میکردیم که به دنبال چه چیزی است.
شاید در همان مراحل اولیه کار میتوانستیم اقدامات اولیه را انجام دهیم؛ اما اجازه دادیم کار خود را انجام داده و مسیر را طی کند.
🔸 در کل مسیر هم #اخطار میدادیم که رفتارت را تصحیح کن و در قالب رفتارهای بینالمللی قرار بده؛ اما هیچ توجهی به این اخطارها و تذکرات شبکه یکپارچه پدافند هوایی نکرد که در انتها در یک زمان بسیار کوتاه که برایش غافلگیرکننده هم بود، در یک اقدام بسیار سریع، به موقع و هوشمندانه با توجه به اینکه ما اتاقهای عملیات مشترک داریم، با تصمیمگیری مشترک در این اتاق عملیات مشترک در کوتاهترین زمان به این نتیجه رسیدیم که این هدف متخاصم به یکی از سامانههای نیروی پدافندی هوافضا در قالب شبکه یکپارچه پدافند هوایی (نیروی هوافضای سپاه) واگذار شود که نتیجهاش هم برای مردم عزیز بسیار خوشحالکننده بود.
@chekhabarazkoja