☀️اصول هفت گانه خیزش به سوی آینده روشن
2⃣ نباید گذاشت #جهنّمی_ها مردم را جهنّمی کنند
🌹#معنویت و #اخلاق ، جهتدهندهی همهی حرکتها و فعّالیتهای فردی و اجتماعی و نیاز اصلی جامعه است؛
🌹بودن آنها، محیط زندگی را حتّی با کمبودهای مادّی، #بهشت میسازد و نبودن آن حتّی با برخورداری مادّی، #جهنّم میآفریند...
🌹 اخلاق و معنویت، البتّه با دستور و فرمان به دست نمیآید، پس حکومتها نمیتوانند آن را با قدرت قاهره ایجاد کنند،
🔺امّا اوّلاً خود باید منش و رفتار اخلاقی و معنوی داشته باشند،
🔺و ثانیاً زمینه را برای رواج آن در جامعه فراهم کنند و به نهادهای اجتماعی در این باره میدان دهند و کمک برسانند؛
🔺با کانونهای ضدّ معنویت و اخلاق، به شیوهی معقول بستیزند و خلاصه اجازه ندهند که جهنّمیها مردم را با زور و فریب، جهنّمی کنند.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#انقلاب_اسلامی
#آینده_روشن
#گام_دوم_انقلاب
@chekhabarazkoja
🚩آمریکایی ها به خیال خود علیه سپاه و در واقع علیه انقلاب و ایران نقشه می کشند، البته این خباثت ها به جایی نخواهد رسید. (۱۳۹۸/۱/۲۰)
💠 امام خامنه ای
@chekhabarazkoja
🔴 جمعه ای که همه سپاهی بودند
🔸مردم ایران اسلامی دیروز در سراسر کشور پس از اقامه نماز جمعه با شرکت در راهپیمایی ضمن محکومیت اقدام آمریکا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خشم و نفرت خود را از این اقدام ابراز کردند.
🔸 از روز دوشنبه هفته گذشته ـ که آمریکا سپاه را در فهرست گروههای تروریستی قرار دادـ تا پایان هفته را باید روزهای همبستگی ملی حول موضوع حمایت از سپاه دانست. شاید بتوان ادعا کرد، در سالهای گذشته هیچ یک از تحریمها به اندازه خصومت آمریکا علیه سپاه پاسداران نتوانسته است در جامعه انسجام و اتحاد تولید کند. تقریباً همه نهادها و شخصیتهای سیاسی، احزاب و گروههای سیاسی، مطبوعات و رسانههای کشور در این زمینه به روشنی اظهار موضع کردند و در برابر اقدام رئیسجمهور آمریکا صف واحدی را برگزیدند و همین حمایت گسترده چند روز اخیر همه جریانها و گروههای سیاسی در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مهمترین دلیل شکست اقدام ذلیلانه آمریکاییهاست.
🔸 در واقع، دولت آمریکا همچون چهار دهه گذشته با نادانی خود موجب اتحاد فراگیر ملت ایران با سلیقههای گوناگون شده است؛ پرسش اساسی در اینجاست که آیا آمریکاییها و اتاقهای فکر متعدد درون این کشور از پیامدها و نتایج این تصمیم، پیشبینی یا برآوردی را در نظر داشتهاند یا خیر؟ آیا تأمل کردهاند که قرار دادن نام سپاه در فهرست گروههای تروریستی سبب ایجاد انسجام در ایران میشود یا منتهی به انشقاق و تفرقه؟
🔸واقعیت آن است که سپاه و شبکه مقاومت منطقهای در کشورهای غرب آسیا که محیط منطقه را برای آمریکا ناامن کرده است، بر پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه و حاشیه جنوبی خلیجفارس تا افغانستان اشراف دارد. سپاه طی دو دهه گذشته پروژههای گوناگون سیاسی را که دربرگیرنده تسلط آمریکاییها و نظام سلطه بر منافع برخی کشورهای اسلامی بود، ناکام گذاشته است؛ از این رو باید واکنش از سر استیصال آمریکاییها به سپاه پاسداران را از این منظر تحلیل و ارزیابی کرد؛ اما نکته مهم دیگر این است که سپاه تاکنون در موضوعات و مکانهای گوناگون منطقهای طراحیهای خطرناک آمریکاییها را بر هم زده است، حال که توطئه آمریکاییها خود این نهاد را نشانه رفته، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تجربههای قبلی از عهده این کار بر میآید که آمریکا را چگونه و دگرباره با شکست مواجه کند.
@chekhabarazkoja
🔴 بحران سازی برای حفظ قدرت❗️
🔸«وضعیت حادّ» و «انفجار مشکلات» دو کلیدواژهای است که «مرتضی مبلّغ» از فعالان سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه خود با روزنامه «آرمان امروز» درباره وضعیت کشور به کار برده و در ادامه افزوده است: «شرایط جامعه، قطبی و دچار تضاد شده و اگر این تضادها از طریق تعامل سازنده و گفتوگو حلوفصل نشود، شرایط دشوارتر میشود و این احتمال وجود دارد که جامعه از همه عبور کند و اگر چنین شود، معلوم نیست چه بر سر کشور میآید.»
🔸 ارائه چنین تصاویر سیاه، ناامیدانه و از هم گسیخته از جامعه ایران موضوعی است که مدتی است برخی از چهرههای سیاسی اصلاحطلب آغاز کردهاند! موضوعی که پیشتر از زبان افرادی، مانند سعید حجاریان، علی ربیعی، حمیدرضا جلاییپور و... نیز شنیده بودیم؛ اما به واقع وضعیت اینگونه است؟
🔸پاسخ به وضوح منفی است، واکنش ستودنی جامعه در برابر سیل و کمک و همراهی مردم در استانهای گوناگون با وجود تفاوتهای قومیتی، مذهبی و جغرافیایی، واکنش مردم به تروریستی خواندن سپاه با وحدت مثالزدنی، نتایج نظرسنجیهای معتبر که نشان میدهد مردم به درستی ریشه مشکلات اقتصادی را در کنار فشارهای خارجی در ضعفها و ناکارآمدیها میدانند نه ساختار کلان نظام، به خوبی نشان میدهد با وجود این فضاسازیها، جامعه ما در هیچ حوزهای اعم از سیاسی، اجتماعی و اقتصادی دچار فضای قطبی شده یا رادیکالی نیست!
🔸 اما با این تفاسیر این سؤال مطرح میشود که چرا اصلاحطلبان تا این حد بر این مسئله تأکید دارند و تلاش میکنند کشور را در آستانه بحران نشان دهند؟! پاسخ مشخص است؛ فرار از عملکرد دولت مورد حمایت اصلاحطلبان! این جریان که همواره تداوم و حضور خود را به بحرانی نشان دادن شرایط گره زده، به دنبال آن است که این بار نیز به جای پاسخگویی درباره عملکرد فهرستهای انتخاباتی و دولت مورد حمایتش فضا را به سمت و سویی دیگر ببرد و شرایط را برای ادامه حضور خود در قدرت فراهم آورد.
@chekhabarazkoja
🔺سعید محمد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) گفت: امروز قرارگاه خاتم 249 پروژه دارد و در این شرایط تحریم و سخت همه پروژهها فعال است و هیچ پروژهای دچار تعلل و تأخیر نشده است که تلاش میکنیم روشهای نوین تأمین منابع مالی با دولت ایجاد کنیم.
@chekhabarazkoja
🔺کریمی، مدیرکل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: سازمان برنامه و بودجه نرخ تضمینی گندم برای سال ۹۸ را کیلویی ۱۷۰۰ تومان ابلاغ کرده است؛ قیمت گندم دوروم (ماکارونی) هم کیلویی ۱۷۷۰ تومان اعلام شده است.
@chekhabarazkoja
🔺وزیر خارجه آمریکا به پرسشهایی که درباره برنامه دولت در زمینه احتمال تمدید معافیت از تحریمهای نفتی ایران مطرح شد، پاسخی نداد و تنها گفت: هیچ اخباری درباره اینکه واشنگتن قصد دارد معافیت از تحریمهای ایران را تمدید کند یا نه، ندارد.
🔺پمپئو افزود: من تنها میتوانم به جهان اطمینان دهم رئیسجمهور ترامپ به افزایش فشار بر ایران ادامه خواهد داد تا رفتار آنها تغییر کند.
@chekhabarazkoja
📍به دلیل تقاضای مداوم از سوی چین و کره برای حاملهای انرژی ایران، صادرات نفت کشورمان به نزدیک میزان پیش از تحریمها رسیده است.
📍به گزارش اسپوتنیک، در ماه مارس صادرات نفت و میعانات گازی ایران 12 درصد افزایش یافت که بیشترین میزان از ماه نوامبر سال گذشته و زمان اعمال تحریمها تاکنون محسوب میشود. گفتنی است، در نوامبر 2018 صادرات نفت ایران به 1/08 میلیون بشکه در روز کاهش یافت؛ اما ماه گذشته میلادی شاهد رسیدن آن به رقم 1/7 میلیون بشکه در روز بودیم.
@chekhabarazkoja
💵صندوق بینالمللی پول در گزارشی اعلام کرده است، سهم دلار از ذخایر ارزی به 6/62 تریلیون دلار کاهش یافته است که پایینترین سطح در طول شش سال اخیر است.
💵دلایل زیادی برای کاهش سهم دلار از ذخایر ارزی جهانی از سال ۲۰۱۳ تاکنون وجود دارد؛ از جمله اینکه سال گذشته دو کشور چین و روسیه با امضای قراردادهای نفتی مبتنی بر ارزهای غیردلاری، جنگ ارزی با آمریکا را شدت بخشیدند و حتی کشورهای اروپایی، نظیر آلمان نیز به فکر جایگزین کردن یورو با دلار در قراردادهای خارجی افتادند.
@chekhabarazkoja