🔴 بهار کتابخوانی
🔹سيودومين نمايشگاه بينالمللي کتاب تهران، چند روز زودتر از زمان هميشگي در تهران آغاز شده و بار ديگر مشتاقان مطالعه و کتاب و کتابخواني را به جنبوجوش انداخته است. فارغ از مشکلاتي که در عرصه توليد و نشر کتاب فعالان اين عرصه را آزار ميدهد، نمايشگاه کتاب فرصت ارزشمندي است که میتوانیم يکي از مؤثرترين شاخصهاي ارتقای فکريـ فرهنگي جامعه، یعنی «فرهنگ کتابخواني» را تقويت کنيم.
🔸طی دهههای اخیر، وضعيت کتاب و کتابخواني در ايران همواره يکي از دغدغههاي آگاهان و دانايان جامعه از جمله رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است. ايشان چه در زمان رياستجمهوري و چه در زمان رهبري همواره توجه ويژهاي به کتاب داشته و در مناسبتهاي گوناگون، بيانات راهگشايي در اين زمينه ايراد فرمودهاند.
🔹 از منظر ایشان، كتاب دروازهاي به سوي گستره دانش و معرفت است و كتاب خوب، يكي از بهترين ابزارهاي كمال بشري است. مطالعه کتاب و گسترش فرهنگ کتابخواني از عوامل مهم در ارتقاي فرهنگ جوامع است و مطالعه و کتابخواني مستمر و مفيد، سطح فکري و فرهنگي افراد را افزون میکند؛ از این رو جامعهاي موفق است که فرهنگ کتابخواني در آن گسترش يافته باشد. امروزه نيز يکي از عوامل پيشرفت يک کشور ميزان مطالعه در آن کشور است.
🔸از نگاه امام خامنهاي(مدظلهالعالی) ما ملت ايران به عنوان يک ملت مسلمان، ارتباطمان با کتاب، ارتباط بنياني و عميق و کهن است. در کشور ما به ویژه پس از انتشار اسلام، کتابخانههاي عظيم، مجموعههاي علمي، مکتوبات با ارزش، يک سابقه کهن تاريخي دارد. واقعیت آن است كه كمرغبتي نسبي ایجاد شده به مطالعه كتاب، نتيجه كوتاهيهايي است كه در دوران حاكميت رژيمهاي فاسد و وابسته در اين زمینه شده است. پس از پيروزي انقلاب آمار توليد و نشر و ضبط و خواندن كتاب در كشور ما بهطور چشمگير بالا رفته است؛ ولي آنچه اكنون داريم در برابر آنچه شايسته ملت بزرگ و پرتوان و هوشمند ما است، بسي كم و ناچيز است.
🔹تنبلیهای نهادینه شده که بخشی از آن محصول معیوب نظام آموزشی کشور است، رشد فرهنگ مختصرخوانی و مطالعات ساندویچی که از مطالب منتشره در فضای مجازی تغذیه میکند، عیوب و کاستیهای موجود در عرصه تولید و انتشار، گرانی سرسامآور کاغذ و کتاب و... موجب شده است همچنان کتاب یکی از غایبان بزرگ در سبد کالاي مصرف فرهنگی بیشتر خانوادههای ایرانی باشد که باید برای حل این معضل تلاش همهجانبه کرد./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔴 مرگ تدریجی یک رویا
🔹ولادیمیر زلنسکی 30/24 درصد، پترو پروشنکو 15/95 درصد و نخستوزیر پیشین، یولیا تیموشنکو نیز 13/40 درصد؛ این نتایج قطعی مرحله اول انتخابات در اوکراین است که حکم به رفتن انتخابات به دور دوم داد، آنجایی که مردم اوکراین ناباورانه با 70 درصد آرا زلنسکی را برای ریاستجمهوری کشورشان برگزیدند!
🔸اما او مگر چه ویژگیهایی داشت که توانست بر نخستوزیر پیشین و پروشنکو که به عنوان یک فعال اقتصادی موفق و سالم در اوکراین شهره است، پیشی بگیرد و پیروز شود؟ در واقع رأیهای مردم اوکراین داستان مجموعه تلویزیونی به نام «خادم مردم» را رنگ واقعیت بخشید، مجموعه تلویزیونی که زلنسکی در آن نقش معلمی را بازی کرد که پس از اعتراض به فساد در حکومت، محبوبیت یافت و نامزد ریاستجمهوری شد.
🔹این بار او واقعاً نامزد ریاستجمهوری شد و اکنون رئیس جمهور اوکراین است! اما کارشناسان فراتر از نام برنده انتخابات اوکراین، با اشاره به پیروزی دونالد ترامپ در آمریکا، پیروزی ژایر بالسونارو در برزیل و... از یک بحران در آینده دموکراسی غربی سخن به میان میآورند که میتواند جهان را به مرز نابودی بکشاند!
🔸نتایج انتخاباتها در سازوکارهای دموکراتیک غربی به بروندادی دقیقاً ضد و خلاف آنچه برای آن تعریف شده بود، تبدیل شدهاند! یعنی، مشارکت دادن همه مردم برای انتخاب حاکمان که برای جلوگیری از افراطگرایی و رادیکالیسم تعبیه شده بود و معماران دموکراسی، با تأکید بر عقل عمومی و فهم اجتماعی آن را بهترین راه برای اداره جامعه و تعیین حاکم میدانستند، حالا در اثر حاکمیت مثلث قدرت، ثروت و رسانه به ابزاری برای تفوق و پیروزی افراطگرایان تبدیل شده و پوپولیستها به سادگی میتوانند با فریب افکار عمومی رأیهای مردم را از آن خود کنند!
🔹 موضوعی که اگرچه همواره نگرانیهایی را برانگیخته بود؛ اما با پیروزی دونالد ترامپ به اوج خود رسید و اکنون در بزریل و اوکراین گستردگی نیز یافته است، مسئلهای که میتواند به تدریج مرگ دموکراسی را رقم بزند و پایان تلخی باشد بر رویای جهان آرمانیای که قرار بود دموکراسی برای جهان بسازد./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔴 اثر معکوس
🔹وقتی صادق زیباکلام به ذهنش خطور کرد که در صفحه توئیتر خود بنویسد؛ «چه کسی تصور میکرد در جمهوری اسلامی روزی بیاید که به نام هوشنگ ابتهاج، محمدرضا شجریان، سیمین بهبهانی، بیژن ترقی، (این یکی رو میدانم دیگه باور نمیکنید) فروغ فرخزاد و... خیابان نامگذاری شود. این اتفاق از لابهلای صندوق رأی وزارت کشور ظاهر شد.» هرگز فکرش را نمیکرد که با این حجم از بازخورد منفی روبهرو شود. کاربران فضای مجازی این جملات را نوعی حقهبازی و شارلاتانسیم سیاسی دانستند و با یادآوری عملکرد دولت، یادآوری مشکلات اقتصادی، با مقایسه وعدههای انتخاباتی این جریان با عملکرد دولت و بررسی تطبیقی سخنان زیباکلام در دوران حضور اصولگرایان در شورای شهر تهران و سخنان این روزهای وی از ابتذال اصلاحطلبی سخن به میان آوردند!
🔸 پیش از این نیز معصومه ابتکار در جملاتی تعجببرانگیز و البته مشابه آنچه زیباکلام اکنون گفته است، اظهار داشته بود: «جریانات اصلاحات، دستاوردها و پیشرفتهای این دوره را برای مردم بگویند. بگویند چه شرایطی قبل و بعد از دولت یازدهم در دانشگاهها بود، وضعیت روزنامهها و رسانهها چطور بوده و الآن چطور شده و فضای عمومی جامعه، برگزاری کنسرتها و ایجاد نشاط فرهنگی چه تغییراتی کرده است؟»
🔹اما چرا این چهرهها چنین جملاتی را به زبان میآورند و در تلاش هستند حتی به این شکل کاریکاتوری برای جریان مطبوع خود دستاوردسازی کنند؟! پاسخ به این پرسش چندان دشوار نیست، اگر بدانیم در پایان سال جاری انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد و بدانیم نظرسنجیهای معتبر از ریزش شدید آرای اصلاحطلبان حکایت دارد! این جملات از سوی زیباکلام، ابتکار و در روزهای آتی احتمالاً چهرههای دیگر اصلاحطلب به منظور آشتی دادن بدنه اجتماعی ناراضی اصلاحطلبانـ که از عملکرد این جریان در دولت و مجلس ناراضی هستندـ مطرح میشود؛ جملاتی که اگرچه عملاً به ضد خود بدل شده و اختلاف میان نیروها و چهرههای اصلاحطلب با بدنه اجتماعی این جریان را بیشتر خواهد کرد؛ اما واقعیت این است که اصلاحطلبان راه دیگری جز طرح چنین موضوعاتی پیش روی خود نمیبینند!/بصیرت
@chekhabarazkoja
💢چرایی تأکید مکرر به در پیش بودن اعتراضات خیابانی!
📌«مصطفی درایتی» فعال اصلاحطلب و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت، در یادداشتی با بیان اینکه ریشه چالشهای اجتماعی را باید در بحران اعتماد بین مردم و حاکمیت جستوجو کرد، نوشت: «این نوع بیاعتمادی در گذشته در شکلهای متعدد همچون اعتراضات گسترده مدنی و صنفی نمود پیدا کرد و اگر چارهای برای آن اندیشیده نشود، امکان مواجهه با حوادث غیر مترقبه و اتفاقات غیرقابل پیشبینی دور از ذهن نیست.»
📌پیش از نیز افرادی مانند حجاریان، ربیعی، جلاییپو، تاجیک و زیدآبادی از احتمال آشوبهای خیابانی سخن گفته بودند! به نظر میرسد این افراد با طرح چنین ادعاهایی از یک سو به دنبال انحراف افکار عمومی از ناکارآمدی دولت هستند و از سوی دیگر تلاش میکنند با پیوند زدن ناکارآمدی دولت به کلیت نظام از دادن هزینه سیاسی و جناحی در قبال عملکرد دولت و مجلس اصلاحطلب فرار کنند.
📌برخی نیز معتقدند اصلاحطلبان با طرح این مباحث و تهدید به خیابان آوردن مردم به دنبال امتیاز گرفتن از حاکمیت هستند./بصیرت
@chekhabarazkoja
💢طراحی اصلاحطلبان برای فشار بر روحانی!
📌عناصر افراطی جریان اصلاحات در نشستهای محفلی اخیر خود گفتهاند که باید دولت روحانی را برای موضعگیری علیه مجمع تشخیص مصلحت نظام در بررسی FATF تحت فشار قرار داد. روحانی نباید در این باره کوتاه بیاید و به رهبر معظم انقلاب بگوید که با این وضع نمیتوانم کشور را اداره کنم و اگر این جریان اصلاح نشود، ادامه مدیریت ریاستجمهوری غیر ممکن میشود. اگر روحانی این کار را نکند، همه کاسه و کوزهها سر روحانی و اصلاحطلبها شکسته میشود.
📌 در این نشستهای محفلی همچنین مطرح شده است، ایده انتخابات آزاد حتماً پیگیری شود و دولت روحانی هم حتماً این موضوع را مطرح و پیگیری کند.
📌در عین حال گفته شده است اصلاحطلبان باید از دولت روحانی به مرور فاصله بگیرند؛ اما در عین حال در حاکمیت باقی بمانند!/بصیرت
@chekhabarazkoja
💢مؤلفههای اصلاحطلبی از زبان عضو نهضت آزادی!
📌«سیدامیر خرم» که تا پاییز ۹۷ عضو ارشد نهضت آزادی بود (وی به دلیل اختلافات داخلی از این حزب جدا شده است) در مصاحبه با روزنامه «همدلی» گفت: «یکی از مؤلفههای گفتمان اصلاحطلبی، «اعتقاد به جدایی نهاد دین از نهاد حکومت» است.»
📌خرم در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: «حذف فیلترهایی که مانع انتخاب نمایندگان واقعی مردم در ارکان حکومت میشوند، یکی از مطالبات اصلاحطلبان است.» وی در ادامه گفت: «اگر نیروهای اصلاحطلب، قدر خود را بدانند و اعتماد به نفس لازم را داشته باشند، میتوانند در قبال حضور خود در عرصه سیاست و شرکت در انتخاباتهای مختلف، از حکومت امتیاز بگیرند و در مقابل دادن امتیازِ حضور خود در این عرصه، امتیازهایی مانند حذف نظارت استصوابی را بهطور جدی مطالبه کنند.»/بصیرت
@chekhabarazkoja
🔺«رامین مهمانپرست» سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه در پاسخ به این پرسش که آیا آمریکاییها میتوانند در مسیرصادرات نفت ایران وقفه ایجاد کرده و آن را به صفر برسانند، گفت:
🔺بازار انرژی در دنیا از محدودیتهای خاصی برخوردار است. همگان به خوبی میدانند اگر امکان حذف صادرات نفت ایران از بازار انرژی دنیا وجود داشت، بدون شک آمریکاییها طی سالهای گذشته دست به چنین اقدامی میزدند. به صراحت این مسئله را مطرح میکنم که آنها هیچگاه نمیتوانند صادرات نفت ایران را به صفر برسانند. امکان حذف نفت ایران از بازار انرژی دنیا نزدیک به صفر است./بصیرت
@chekhabarazkoja
💢 مردم حق دارند بدانند چه کسانی مخالف سپاه هستند
🔺احمد امیر آبادی فراهانی، عضو هیئت رئیسه مجلس درباره بحث شفافیت آرای نمایندگان مجلس گفت: طرحی را پیشنهاد دادیم که حدود ۱۷۰-۱۶۰ نفر هم امضا کردند؛ ولی در نهایت ۵۹ نفر به آن رای دادند که متاسفانه یکی از گرفتاری های مجلس هم همین بحث نفاق است که ما باید این نفاق را از بین ببریم.
🔺امیر آبادی در ادامه با اشاره به حمایت قاطع مجلس از سپاه در طرح مقابله به مثل با آمریکا، یادآور شد:
ما در این رابطه دو رای مخالف هم علیه سپاه داشتیم! هم در دو فوریت هم در کلیات.حال آیا مردم حق ندارند بدانند که این دو نماینده که علیه سپاه رای داده اند، چه کسانی هستند؟ مردم این حق را دارند که بدانند؛ چرا خودشان اعلام نمی کنند؟
🔺این نماینده مجلس همچنین تاکید کرد:
از طرفی وقتی یک وزیر باج می دهد یا با یک نماینده می بندد و نماینده کاملا دولتی می شود، چنین وضعیتی هم پیش می آید. من قاطعانه می گویم که اگر آقای آخوندی و قاضی زاده هاشمی استعفا نداده بودند، این مجلس به هیچ عنوان عرضه برکناری آنها را نداشت.
🔺امیر آبادی تصریح کرد:
برای نمونه، سراغ من که نماینده مجلس هستم، می آیند و می گویند تو حدود ۴ میلیون حقوق می گیری و قرار است چند سال دیگر باز نشسته شوی، پس بیا پرونده ات راببریم، مثلا وزارت نفت و یا ۲۰ یا ۲۵ میلیون تومان در زمان بازنشستگی حقوق بازنشستگی بگیر!
این گونه معلوم است که یک نماینده سر سپرده وزیر نفت می شود!/بصیرت
@chekhabarazkoja
💢 هزینه 150 هزار میلیاردی انتقال پایتخت
🔺ابوالفضل ابوترابی، عضو شورای ساماندهی مرکز سیاسی و اداری کشور و ساماندهی و تمرکززدایی از تهران از آخرین تصمیمات این شورا در زمینه انتقال پایتخت خبر داد و گفت:
جدا کردن پایتخت اقتصادی از سیاسی و اداری به لحاظ رعایت پدافند غیرعامل تجربه موفقی در دیگر کشورهای همسایه مانند ترکیه، قزاقستان و پاکستان است و ما نیز باید این کار را انجام دهیم.
🔺وی تصریح کرد:
در حال حاضر، ساختمانهای سیاسی و اداری پایتخت بیش از نیاز است و در نتیجه دولت پس از این جابهجایی میتواند با فروش آنها درآمد زیادی کسب کند. رئیس کمیته امنیت داخلی
🔺کمیسیون شوراها افزود: پیشبینی میکنیم با توجه به گرانیهای اخیر، حدود 150 هزار میلیارد تومان هزینه انتقال پایتخت باشد. همچنین در طرح انتقال پایتخت 60 هزار کارمند باید منتقل شوند که با احتساب خانوارهای آنها جمعیت 240 هزار نفری میشود./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔺پس از اعلام وزیر کشور مبنی بر اینکه ۳۱ فروردین ماه آخرین مهلت برای استعفای مدیران شاغل، استانداران، فرمانداران و بخشداران در وزارت کشور برای حضور در انتخابات مجلس است، تعدادی از مسئولان اجرایی در این سطوح استعفا دادهاند.
🔺بر اساس اطلاعاتی که در منابع خبری شهرها و استانهای مختلف وجود دارد، میتوان به این نتیجه رسید که برخلاف ادوار قبلی در این دوره انگیزه مدیران وزارت کشور برای رسیدن به کرسیهای مجلس کمتر شده است./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔺محمدباقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تهدیدات FATF، با عدم حضور ایران برطرف نمیشود، گفت:
باید اصل روزآمد شدن و متحول شدن شرایط تعامل، تقابل و رقابت را درک کنیم و خودمان را برای انواع روشها و ابزارهای جدید مبارزه آماده کنیم و بدانیم که پیشنیاز هر اقدامی، به دست آوردن بنیه مناسب اقتصادی متکی به مردم و توان داخلی است./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔺وزارت برق عراق اعلام کرد، واردات گاز از ایران را تا 9 ماه دیگر 13 درصد افزایش خواهد داد. بر اساس این، عراق در ابتدای سال 2020، واردات گاز از ایران را از 28 میلیون متر مکعب در روز در شرایط کنونی به 32 میلیون متر مکعب در روز افزایش خواهد داد.
🔺 این وزارتخانه اعلام کرد قطع واردات گاز ایران سبب میشود تولید برق در این کشور 4 هزار مگاوات کاهش یابد./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔴نقش شاه سعودی در کودتای لیبی
🔺حساب کاربری موسوم به دوره جدید در فضای مجازی جزئیات تازهای از دیدار «محمدبنسلمان» ولیعهد عربستان سعودی و ژنرال شورشی «خلیفه حفتر» منتشر کرده است. این حساب کاربری، که خودش را «ناظر و تحلیلگر نزدیک به اتاق تصمیمگیران» معرفی میکند، در توئیتر نوشت:
حفتر، که تحت حمایت سعودی، امارات و مصر است، یک هفته قبل از حمله به طرابلس، به عربستان سفر کرد و طی آن، نشستهایی با «سلمانبنعبدالعزیز» پادشاه این کشور و فرزندش و نیز «خالد الحمیدان» رئیس سازمان استخباراتی ترتیب داد.
🔺 بر اساس این گزارش، بنسلمان از حفتر به صراحت خواسته است که حمله نظامی علیه دولت وفاق ملی لیبی را، که از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده است، آغاز کند. همچنین توافق شده است، عربستان سعودی از این عملیات حمایتهای لازم را بکند. بنسلمان تأکید کرده است، این تهاجم، فوری و سرنوشتساز باشد.
🔺این حساب کاربری مشهور سعودی، این مقدمات و سفر یک شخصیت اسرائیلی(بدون ذکر نامش) به عربستان سعودی و دیدارش با محمد بنسلمان را مرتبط دانسته و این تحرکات را در همپیمانی نابود کردن اراده ملتها نقشآفرین توصیف کرده است. گفتنی است، یک منبع در دولت وفاق ملی به ریاست «فائز السراج» پیشتر اعلام کرده بود، ریاض حمایت مالی گستردهای از خلیفه حفتر در عملیات تهاجمیاش به طرابلس ارائه میکند. به گفته این منبع، حمله حفتر به طرابلس طبق دستورالعملها و هماهنگی سعودی انجام شده است./بصیرت
@chekhabarazkoja
💢موضع ثابت اروپا؛ سکوت در برابر تشدید تحریمها❗️
🔺چند روز از اعلام خبر تشدید تحریمها از سوی مقامات آمریکایی و تمدید نشدن معافیتهای نفتی کاخ سفید میگذرد و حتی پیش از آن نیز زمزمههایی در این زمینه در رسانههای خارجی مطرح شده بود.
🔺 این زمان فرصت لازم را در اختیار کشورهای دیگر قرار میداد تا بتوانند بهطور صریح و شفاف نسبت به تصمیم آمریکا اعلام موضع کنند؛ اما آنچه در عمل اتفاق افتاد، سکوت معنادار طرفهای اروپایی بود که با وجود عضویت سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس در جمع مذاکرهکنندگان هستهای و امضاکنندگان برجام، واکنششان به این اتفاق همچون دفعات قبل تقریباً هیچ بود.
🔺گفتنی است، در این مدتی که آمریکا از برجام خارج شده کشورهای اروپایی به جز ترکیه هیچکدام از ایران نفت نخریدهاند و در حالی که دو کشور یونان و ایتالیا اجازه داشتند از ایران نفت خریداری کنند، اما این کار را انجام ندادند./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔺نوری المالکی همزمان با سالروز تشکیل حشدالشعبی (بسیج مردمی عراق) گفت:
در اوایل تشکیل گروه تروریستی داعش در سال 2014 میلادی و مبارزه عراق با این گروه تروریستی، جمهوری اسلامی ایران پنج هواپیما از نوع سوخو در اختیار عراق قرار داد.
🔺 نخستوزیر سابق عراق گفت: ما از جمهوری اسلامی ایران درخواست کردیم و آنها هم به درخواست ما پاسخ مثبت دادند؛ اما بقیه کشورها که ما از آنها درخواست کمک کردیم، همه جواب رد به ما دادند./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔺یک کانال خبری به نقل از مطلعان اهل قطیف عربستان خبر داده است، روز سه شنبه دولت عربستان 32 نفر از شیعیان را به بهانه حمله اخیر سریلانکا به شکلهای گوناگون از جمله سوزاندن، صلیب کشیدن و... به شهادت رسانده است.
🔺انعکاس این خبر در رسانههای داخلی تقریباً هیچ بوده است؛ در حالی که این خبر را بیبیسی فارسی و رادیو فردا پوشش دادهاند! گفتنی است، شیعیان عربستان ده تا پانزده درصد جمعیت این کشور تخمین زده میشوند./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔺پروفسور نادر انتصار، رئیس دانشکده علوم سیاسی دانشگاه آلابامای آمریکا گفت: تشکیل ناتوی عربی در شرایط کنونی بیشتر شبیه خیال است و پایداری و دوام آن در بلندمدت زیر سؤال میرود.
🔺 او افزود: فراتر از وسواس دیوانهوار دولتهای عضو این ائتلاف علیه ایران، هیچ هدف مشترک دیگری ورای شکلگیری اتحاد امنیتی خاورمیانه وجود ندارد./بصیرت
@chekhabarazkoja
💢مخالفت صریح ترکیه با اقدام ضد ایرانی ترامپ
🔺چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه با تأکید بر مخالفت آنکارا با تصمیم آمریکا برای پایان دادن به معافیتهای تحریمی واردکنندگان نفت ایران، گفت: «ما با این تحریمها مخالف بودهایم و هستیم.»
🔺 وی افزود: «خرید نفت از کشوری دیگر ساده نیست. باید فناوری پالایشگاهها را تغییر داد، برای این کار هم باید پالایشگاهها را تعطیل کرد و این کار هزینه سنگینی دارد. ایالات متحده تصمیمی یکجانبه میگیرد و به همه کشورها میگوید به جای خرید نفت از ایران، از کشوری دیگر نفت بخرید. آیا شما قرار است برای آن کشورها بازاریابی کنید؟»
🔺 چاووش اوغلو پیش از این در توئیتر خود نوشته بود تصمیم آمریکا به مردم ایران آسیب میزند و آنکارا مخالف اقدامات یکجانبه ایالات متحده علیه ایران است./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔺وندی شرمن، نماینده ارشد دولت سابق آمریکا در مذاکرات هستهای به بینتیجه بودن تحریمها در مقابله با برنامه هستهای ایران اذعان کرد و گفت بعید است جمهوری اسلامی با دولت «دونالد ترامپ» وارد مذاکره شود.
🔺وی همچنین افزود: «زمانی که اوایل دهه نخست ۲۰۰۰ اروپا شروع به مذاکره با ایران کرد، ایران ۱۶۴ سانتریفیوژ داشت. بعد از آنکه تحریمهای تنبیهی اعمال و اجرا شد و اقتصاد آنها را در هم فشرد، تعداد سانتریفیوژهای ایران تا سال ۲۰۱۳ به ۱۹۰۰۰ دستگاه رسید.»/بصیرت
@chekhabarazkoja
💢بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم اشغالگر قدس به دنبال اعلام تمدید نشدن معافیت تحریمی نفت ایران در پیامی توئیتری اعلام کرد: از تصمیم آمریکا برای لغو معافیت تحریم ایران حمایت میکنیم./بصیرت
@chekhabarazkoja
25.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مستند #روایت_رهبری
قسمت سوم- بخش دوم
#برگی_از_تاریخ
#تاریخ_روایت_می_کند 👇
🔆 @chekhabarazkoja
🇮🇷 شهید سیّد عبدالکریم قدسی (۱۳۶۵-۱۳۳۷ تهران)
امروز حفظ وحدت و انسجام امت اسلامی از شرایط مهم سربلندی و نصرت اسلام است. مسائل جزئی را کنار بگذاریم. کینهتوزی و انتقامجویی از وسوسههای شیطان است؛ [آنها را] به دور بریزیم و برای رضای حق تعالی و خشنودی امام زمان(عج) دست به دست هم دهیم و همه پشتیبان جنگ و جبهه باشیم.
#وحدت
#رمز_پیروزی
🔍 @chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
❤️ #قرار_عاشقانه❤️
🍃 #نهج_البلاغه_خوانی🍃
💐💐بسم الله الرحمن الرحیم💐💐
🍃 #خطبه_صد_و_بیست_و_یکم🍃
🍃(پس از پذيرش «حكميّت» در صفيّن، يكى از ياران گفت: ما را از حكميّت نهى فرمودى، سپس پذيرفتى و داور تعيين كردى ما نمى دانيم كدام يك از اين دو كار درست است امام دست بر روى دست كوبيد و با تأسف فرمود).🍃
🍃 بخش سوم🍃
🍃هشدار از فريب كارى شيطان🍃
💫همانا شيطان، راه هاى خود را به شما آسان جلوه مى دهد، تا گره هاى محكم دين شما را يكى پس از ديگرى بگشايد، و به جاى وحدت و هماهنگى، بر پراكندگى شما بيفزايد.
از وسوسه و زمزمه و فريب كارى شيطان روى گردانيد، و نصيحت آن كس را كه خيرخواه شماست گوش كنيد، و به جان و دل بپذيريد.💫
📚 ترجمه محمد دشتی/ص231
🌼 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌼
📡 @chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
🌹 #حدیث_روز
✅ یادگیری علوم مورد نیاز
🍃 رسول خدا در حالی وارد مجلس شد که در آن، دو مجلس برقرار بود:
یکی مجلس درس معارف دینی و دیگری مجلس دعا
آن حضرت فرمود:
هر دو مجلس فرجامی نیک دارند؛ در یکی خدا را میخوانند و در دیگری دانش و احکام دین میآموزند و به ناآگاهان یاد میدهند، این مجلس [دین آموزان] برتری دارد!
من برای تعلیم فرستاده شدم. سپس در کنار آنان نشست.
منیة المرید ص۱۰۶
#مفاتیح_الحیاة ص۷۶-۷۷
@chekhabarazkoja
هدایت شده از ریحانه
کتاب مثل نوشیدنی برای روح است؛ اما بعضی نوشیدنیها مضرند!
مجموعه طرح #بهار_کتاب_۹۸ (طرح اول)
📚 رهبر انقلاب: باید کتابِ خوب تولید شود. کتاب یک غذاست؛ یک غذای روح است؛ یک نوشیدنی روح است و چنانچه مقوّی باشد، روح را تقویت میکند.
⚠️ ما که سفارش میکنیم از این نوشیدنی بخورید، نوع نوشیدنی را معیّن نکردهایم. باید مواظب باشیم که مبادا نوشیدنی مسموم، خطرناک، فاسد، گندیده و مضر با رنگآمیزیهای خیلی خوب، دست مردم داده شود؛ بدون اینکه مردم بدانند.
🍔 همانطور که اماکن و سازمانهای ویژه، اگر ببینند غذایی فاسد به مردم فروخته میشود، با تولید کننده مقابله میکنند؛ اگر کتاب فاسدی هم به مردم داده میشود، باید با آن مقابله شود.
📕 البته من اعتقاد ندارم که باید هر کتاب و نوشتهای را که با سلیقهی خاصی نمیسازد و مضر بهنظر میرسد، جلوش را بگیریم. لکن کتب و نوشتههایی هست که مضر بودنشان برای مردم، واضح است؛ یعنی ترویج فحشا و فساد و از این قبیل است که برای مردم زیانآور است، نباید اجازه بدهند که چنین کتب و نوشتههایی منتشر شود.
📗 اما بیشتر باید تلاش کرد که کتابهای خوب، چاپ و منتشر شود. ۷۲/۲/۲۱
❣️ @Khamenei_Reyhaneh