توضیحی در مورد روایتی که می گوید ام کلثوم " فرج " بود !!!!
🤔#پرسش :
❓امام جعفر صادق، دختر على و همسر عمر بن خطاب را آلت تناسلى زنانه خطاب ميكند!
از ديد اسلام و احكام اسلامى، زن يك آلت جنسى متحرك است كه براى ارضاى شهوت سيرى ناپذير مردان مسلمان و يك ماشين جوجه كشى براى ادامه نسل آنهاست! ❗️❗️
👇👇👇
💠#پاسخ💠
👌در روايتى آمده است: امام جعفر صادق عليه السلام در مورد ازدواج امّ كلثوم فرمود: «إنّ ذلك فرج غُصِبناه» «اين ناموسى است كه از ما غصب شده است».
📚الکافی ج ٥ ص ٣٤٦
👌معاند بیسواد تعبیر " فرج " به کار رفته در روایت را به آلت تناسلی زنان ترجمه کرده است , در حالی که توجه ندارد که یکی از معانی مورد استعمال " فرج " , در مورد چیزی است که انسان در موردش بیمناک است که مورد گزند بیگانگان و دشمن قرار گیرد چه می خواهد انسان باشد یا غیر انسان باشد .
👌راغب در مفردات می نویسد :
" فَرْج بصورت جمع و يا مفرد بطور استعاره براى مرزهاى كشور و 👉هر جايى كه بيمناك باشد👉 و بايد از دستبرد دشمن آن را حراست كرد بكار رفته است. الفَرْجَان : در كشور اسلامى بمرزهاى مرزداران ترك و سودان گفته شده است "
📚ترجمه مفردات الفاظ قرآن، خسروی حسینی ج3، ص: 29 " و استعير الْفَرْجُ للثّغر و كلّ موضع مخافة. و قيل: الْفَرْجَانِ في الإسلام: التّرك و السّودان "
📚مفردات الفاظ القرآن ج ١ ص ٦٢٨
❕محقق و مترجم کتاب مفردات در پاورقی می نویسد :
" به گفته أبو عبد اللّه ياقوت حموى علت ناميدن مرزها به فروج، اين است كه مرزها مسدود نيستند و همواره احتمال حمله دشمن در آن هست و در اين زمان (قرن 7 و 8) به خراسان و سيستان «فرجان» گفته ميشود. (اساس البلاغه 337- معجم البلدان 4/ 246- تهذيب اللغه 11/ 46). "
📚ترجمه مفردات الفاظ قرآن، ج3، ص: 29
👌همین معنا برای فرج در کتاب مشهور لغوی : " التحقیق " نیز مورد تاکید قرار گرفته است : " و كلّ موضع مخافة فرجة "
📚التحقيق فى كلمات القرآن الكريم، ج9، ص: 47
👌یکی از چیزهایی که انسان در موردش بیمناک است که مورد گزند و اهانت بیگانه قرار گیرد , نزدیکانش چون خواهر و مادر و همسرش است که از آنان تعبیر به ناموس می شود .
❕در روایت مورد استناد معاند نیز از ام کلثوم تعبیر به فرجی شده است که غصب شد , یعنی او ناموسی از ما بود که غصب شد .
❕در ذیل در مورد ازدواج ام کلثوم با عمر , توضیحات مفصلی داده ایم :
💠https://t.me/Rahnamye_Behesht/11389
💠https://t.me/Rahnamye_Behesht/5339
🔰 @p_eteghadi 🔰
🔵 درجات بهشت
✍ بدیهی است که کارهای نیک و بد آدمی دریک درجه نیستند برخی خوب و برخی دیگر خوب تر، و برخی بد و برخی دیگر بدترند. و انسانها هم از جهت ایمان و کفر درجات مختلف دارند. برخی در درجه اوّل ایمان و برخی در درجه دهم آن هستند. و کفر و شرک هم انواع گوناگون دارد و اختلاف مرتبه میان آنها واضح و روشن است. و این اختلافها مقتضی آن است که ثواب و عقاب آنها هم مختلف باشد. به همین جهت است که میبینیم در بهشت و جهنّم انواع مختلف نعمتها و لذّتها و عقابها و عذابها وجود دارد. بلکه اضافه بر اختلاف انواع، درجات و درکات مختلف نیز در بهشت و جهنّم موجود است.
📚 کتاب انسان و معاد
🔰 @p_eteghadi 🔰
#جایگاه_بینمازان
✅در روايت صحيح بسيار مهمى از رسول خدا (ص) روايت شده كه فرمود :
✍روزى امين وحى براى اداى وحى به نزد من آمد . هنوز آنچه را كه بايد بر من بخواند تمامش را نخوانده بود كه ناگهان آوازى سخت و صدايى هولناك برآمد .
وضع فرشته وحى تغيير كرد ، پرسيدم : اين چه آوازى بود ؟ گفت : اى محمد ! خداى تعالى در دوزخ چاهى قرار داده ، سنگ سياهى در آن انداختند ، اكنون پس از سيزده هزار سال آن سنگ به زمين آن چاه رسيد .
💥پرسيدم : آن چاه جايگاه چه كسانى است؟ گفت : از آنِ بى نمازان و شرابخواران !
📚کتاب عبرت آموز / استاد انصاریان
🔰 @p_eteghadi 🔰
💢اینها چه کسانی هستند؟
✅امام محمد باقر(ع):
🌟روز قیامت، گروهی در زیر سایهی
عرش مبعوث می شوند که چهره
و لباس و جایگاهشان از نور است.
خلایق میپرسند:
اینها که چنین نوری دارند، پیامبرانند
یا شهدا؟
✨ندا دهنده ای از عرش پاسخ می دهد:
هیچکدام! اینها کسانی هستند که بر
مومنان آسان میگرفتند و به
تنگدست مقروض، مهلت میدادند.
📚بحارالانوار، ج۷ ، ص ۳۰۴
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رابطه با امام زمان (عج)
💠علامه جوادی آملی
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
🔰 @p_eteghadi 🔰
نقش محیط و خانواده در سعادت و شقاوت انسان !!!!
🤔#پرسش :
❓فرق بین بچه های پولدار که در خانواده های مرفه و فرهنگی و باسواد بدنیا میان با بچه های خانواده هایی که از لحاظ فرهنگی و مالی و تربیتی در سطح پایین هستند و یا اعتیاد در آنجا وجود دارد که این امر میتواند در سرنوشت مادی و اخروی اکثر این بچه ها تاثیر بگذارد چیست , در حالی که بعصی بچه هایی هستند مستعد در زمینه های مختلف در خانوادهای کم بضاعت که امکان رشد و پیشرفت را ندارند که حتی امکان دارند به بی راهه بروند پس عدالت خدا هم به نظر شما اینجا صدق میکند !!!!
👇👇👇
💠#پاسخ💠
1⃣باید توجه داشت که من و شما بر ذمه خداوند حقی نداریم که ما را چگونه و در چه خانواده ای بیافریند یا نیافریند , بنابراین چون حقی در این بین پایمال نمی شود , عدالت الهی نیز نمی تواند مورد شک و شبهه قرار گیرد , برخی از نویسندگان در این رابطه می نویسند :
" خدا عادل است، يعنى حقّ هيچ موجودى را پايمال نمىكند و به هر موجودى طبق نظام حكيمانه هستى لطف مىكند. ظلم، پايمال كردن حقّ است و عدل و ظلم در جايى معنا پيدا مىكند كه حقى در كار باشد.
❓اكنون مىپرسيم آيا كسى از خدا طلبى دارد و آيا موجودات از قبل حقّى داشتهاند تا پايمال شده باشد و ظلمى صورت گرفته باشد؟ مگر ما قبلًا بودهايم يا از خود چيزى داشتهايم تا از ما گرفته، يا پايمال شده باشد؟ البتّه تفاوتهايى در جهان هست، يكى جماد است، يكى گياه، يكى حيوان است وديگرى انسان، ولى هيچ موجودى قبلًا وجودى نداشته تا از او گرفته باشند.
👌اگر يك قالى بزرگ را پاره پاره كنند، مىتوان گفت: اين قالى قبلًا بزرگ بوده و اكنون با پاره شدن بزرگى خود را از دست داده است ولى اگر ما از اول يك قاليچه كوچك بافتيم، قاليچه حقّ ايراد ندارد كه چرا من كوچكم؟ زيرا او پيش از اين هيچ بود واصلًا از خود بزرگى نداشت تا كسى آن را گرفته باشد وبه او ظلمى كرده باشد. يا مثلًا حرف دال، زمانى مىتواند از نويسنده خود شكايت كند كه چرا او را كمر خميده قرار داده كه قبلًا صاف نوشته مىشد، در آن صورت بود كه يك كمال را از او گرفته بود و او حقّ اعتراض داشت.
❕بنابراين اگر خدا به يك نفر كه هيچ طلبى از او نداشته، چيزى بدهد و به فرد ديگرى از همان چيز، دو عدد بدهد، هرگز ظلم نيست. علاوه بر اينكه خداوند به آن كسى كه نعمت بيشترى داده مسئوليّت بيشترى نيز سپرده است. "
📚اصول عقاید , قرائتی ص ١١٨
2⃣محیطی که انسان در آن رشد و پرورش پیدا می کند , علت تامه و نهایی در ساخته شدن شخصیت انسان نیست , بلکه آنچه اصل اساسی در ساخته شدن شخصیت انسان است , همان اراده و اختیار انسان است , انسان با وجدان خود میابد که علت تامه در صادر شدن افعالش همان اراده و اختیار است , نه محیط و ... یعنی انسان تحت جبر محیط و تربیت و ... نیست ,
👌لذا می بینیم ساحران زمان موسی ع یا همسر فرعون , بر محیط ناشایست اطراف خود چیره شدند و توانستند در مسیر مستقیم قرار گیرند و از سوی دیگر فرزند نوح , قدر معاشرت با نوح نبی ع را ندانست و بد عاقبت شد : ( اعراف ١٢٠ _ تحریم ١١ _ هود ٤٦ )
3⃣دنیا محل امتحان و آزمایش است , و خداوند افراد انسانی را به گونه های مختلف ابتلاء و آزمایش می کند تا استعدادهایشان شکوفا شود , یکی از طرق امتحان همین تولد در خانواده ها با شرایط مختلف است , خداوند هرکس را با شرایط مختلف امتحان و آزمایش می کند تا انسان ظرفیت خود را برای کسب پاداش و ثواب الهی به ظهور برساند , و پاداش کسانی که امتحان سختتر داشتند , به مراتب بیشتر است .
❕روشن است کسانی که از امکانات بیشتری بهره مند هستند , تکلیف و مسئولیت بیشتری در ادای وظائف و پیشرفت دارند , و تکلیف و مسئولیت کسانی که از امکانات کمتری بهره مند هستند , کمتر است .
❕در رابطه با امتحان عمومی خداوند , قرآن می فرماید ؛
« إِنَّا جَعَلْنا ما عَلَى الْأَرْضِ زِينَةً لَها لِنَبْلُوَهُمْ أَيُّهُمْ أَحْسَنُ عَمَلا » « ما آنچه را روى زمين است زينت آن قرار داديم، تا آنها را بيازمائيم كدامينشان بهتر عمل مى كنند » ( کهف 7 )
👌 و می فرماید ؛
« نَبْلُوكُمْ بِالشَّرِّ وَ الْخَيْرِ فِتْنَةً وَ إِلَيْنا تُرْجَعُونَ » « ما شما را با بديها و نيكيها آزمايش مى كنيم، و سرانجام به سوى ما باز مى گرديد. » ( انبیاء 35 )
❕و می فرماید ؛
« همان كسى كه مرگ و حيات را آفريد تا شما را بيازمايد كه كداميك بهتر عمل مى کنيد و او شكست ناپذير و بخشنده است. » ( ملک 2 )
👌و بالخصوص در آیه ای تصریح شده است که بهره مندی از امکانات مختلف برای امتحان و آزمایش است :
" بعضى را بر بعض ديگر، درجاتى، برترى داد تا شما را به آنچه در اختيارتان قرار داده بيازمايد " "رَفَعَ بَعْضَكُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجاتٍ لِيَبْلُوَكُمْ فِي ما آتاكُمْ ( انعام ١٦٥ )
💠ادامه 👇
💠ادامه 👇
❕و در رابطه با این که هرکس به اندازه امکاناتی که خداوند به او داده است , تکلیف و مسئولیت دارد , فرمود :
" خداوند هيچكس را جز به مقدار آنچه كه به او داده تكليف نمىكند " " لا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْساً إِلاَّ ما آتاها " ( طلاق ٧ ) _ " هيچ كس موظف به بيش از مقدار توانايى خود نيست " " لا تُكَلَّفُ نَفْسٌ إِلاَّ وُسْعَها " ( مومنون ٦٢ ) _ " و ما هيچ كس را جز به اندازه تواناييش تكليف نمىكنيم " " وَ لا نُكَلِّفُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَها " ( اعراف ٤٢ )
❕در همین رابطه , امام صادق عليه السلام فرمود :
"بندگان، جز به كمتر از توانشان فرمان داده نشدهاند. پس، هر چيزى كه مردم به انجام آن مأمور شدهاند، توانايى آن را دارند و آنچه كه در توانشان نيست، از عهده آنان برداشته شده است." " ما امِرَ العِبادُ إلّابِدُونِ سَعَتِهِم، فُكلُّ شيءٍ امِرَ النّاسُ بأخذِهِ فهُم مُتَّسِعونَ لَهُ، وما لا يَتَّسِعونَ لَهُ فهُو مَوضوعٌ عَنهُم. "
📚التوحيد: , صدوق , ص 347 ح 6.
4⃣اگر فردی که از امکانات کمتری بهره مند است , با سعی و تلاش بیشتر , سختی را تحمل کرده و پیشرفت کند یعنی با تحمل سختی و مشقت و غالب شدن بر محیط و تربیت بد خانوادگی , در مسیر پیشرفت و سعادت قرار گیرد , به مراتب اجر و پاداش بیشتری دارد , چنان که پیامبر گرامی اسلام فرمود " برترين عمل، سخت ترین آنهاست. " " أفضَلُ الأعمالِ أحمَزُها "
📚بحار الأنوار: ج 70 ص 191
❕در این رابطه برخی می نویسند :
" «احمز» از ريشه «حمز» در لغت به معناى گزندگى و تندى و تيزى و سختى و سوزندگى چيزى است و اين تعبير نشان مىدهد كه اعمال پرزحمت و گزنده و سخت در پيشگاه خدا ارزش بيشترى دارد. دليل آن هم روشن است، زيرا نيروى بيشترى از نظر جسم و روح براى انجام آن لازم است و مىدانيم پاداش اعمال به اندازه نيروهايى است كه براى انجام آن به كار گرفته مىشود. "
📚پيام امام امير المومنين عليه السلام، ج7، ص: 432
5⃣اساسا از برخی از روایات استفاده می شود که انسان خودش انتخاب کرده است که در چه خانواده ای متولد شود یا نشود , چرا که ارواح انسانها قبل از بدنها خلق شده بود و ارواح در عالم ارواح , ارتباطاتی با هم داشتند , همان ارتباطات در عالم ارواح , در دنیا نیز ادامه دار شده است و انسان در دنیا با افرادی پیوند و معاشرت و ارتباط دارد که در عالم ارواح با آنها ارتباط داشته است !!!!!
❕ عماره می گوید :
" نزد امير المؤمنين عليه السّلام نشسته بودم و مردى آمد و بر او سلام داد، سپس گفت: اى امير المؤمنين بخدا كه دوستت دارم، و از او پرسش كرد و خطاب به او فرمود : " راستى ارواح دو هزار سال پيش از ابدان آفريده شدند، و در هوا جا داده شدند و هر كدام آنجا آشنا به هم شدند اينجا هم آشنا به هم باشند، و هر كدام ناشناس ماندند از هم جدا باشند و روح من ناشناس روح تو است "
" عُمَارَةَ قَالَ: كُنْتُ جَالِساً عِنْدَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ ع إِذْ أَقْبَلَ رَجُلٌ فَسَلَّمَ عَلَيْهِ ثُمَّ قَالَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ وَ اللَّهِ إِنِّي لَأُحِبُّكَ فَسَأَلَهُ ثُمَّ قَالَ لَه الْأَرْوَاحُ جُنُودٌ مُجَنَّدَةٌ فَمَا تَعَارَفَ مِنْهَا عِنْدَ اللَّهِ ائْتَلَفَ فِي الْأَرْضِ وَ مَا تَنَاكَرَ عِنْدَ اللَّهِ اخْتَلَفَ فِي الْأَرْضِ. "
📚بصائر الدرجات ج ١ ص ٨٨
👌در نقل دیگری , امام صادق ع فرمود :
"ارواح لشكرهاى آمادهاند هر كدام نزد خدا به هم آشنا شدند در زمين به هم الفت گيرند و هر كدام نزد خدا ناشناس هم بودند در زمين از هم جدا شوند. " "الْأَرْوَاحُ جُنُودٌ مُجَنَّدَةٌ فَمَا تَعَارَفَ مِنْهَا عِنْدَ اللَّهِ ائْتَلَفَ فِي الْأَرْضِ وَ مَا تَنَاكَرَ عِنْدَ اللَّهِ اخْتَلَفَ فِي الْأَرْضِ. "
📚بحار الانوار ج ٥٨ ص ١٣٥
🔰 @p_eteghadi 🔰
💢نشانه اسلام
هر چیز علامت و نشانه ای دارد و با ملاحظه علامت و نشانه میتوان به وجود آن پی برد.
و این ناموس عالم بوده و در نهاد خلقت نهادینه شده که برای هر معلولی علتی است و با ملاحظه علائم و معالیل به وجود علت میتوان پی برد.
مثلا یک پزشک با دیدن علائم بیماری؛ پی به نوع بیماری می برد و البته در زمان قدیم که آزمایشگاهای مجهز و سونوگرافی و...نبود با ملاحظه رنگ چهره وحالت بدن و دمای بدن و حالت چشم و کیفیت نبض و با ملاحظه قاروره (ادرارو مدفوع) و...به عنوان علائم بیماری به نوع بیماری پی می بردند و تجویز دارو با آن می نمودند.
در مورد اسلام و ایمان و یقین نیز به عنوان مفاهیم معنوی ؛نیز از این قاعده مستثنی نیستند و با ملاحظه علائم و نمادها و نشانه ها...میتوان پی به اسلام و ایمان برد.
ما که ادعای اسلام و ایمان و یقین میکنیم. باید نشانه های آنرا را هم بدانیم و تطبیق بدهیم.
یک مسلمان با یک کافرچه فرقی دارد؟ و نشانه و وجه امتیاز مومن از مسلمان چیست؟
در روایات معصومین ع برای اسلام و ایمان و یقین ؛ نشانه هایی بیان فرموده اند.و نمادهایی وجود دارد.که زیبنده است یک مسلمان که نام اسلام و مسلمانی را یدک میکشد؛امتیازات و فرقهایی با دیگران داشته باشد.و اکتفاء به اسلام شناسنامه ای نکند.
نشانه مسلمانی چیست؟
حجاب- نماز-روزه-حج-خمس و زکات-ترک شرابخواری-ترک زنا و فحشا و منکرات ناموسی و جنسی-ترک احتکار و گرانفروشی و انصاف و خوش اخلاقی و ترک ظلم و اذیت نکردن دیگران و....
ماجرای مسلمان شدن جوان و احترام مضاعفش به مادرش بخاطر توصیه امام صادق ع را شنیده اید؛که مادر تحت تاثیر تغییر رفتار فرزندش شده و با ملاحظه شدت رعایت حال مادر که توصیه اسلام است و فرزند مراعات کرد؛ مسلمان شد.
📚مشكاة الأنوار في غرر الأخبار، ص: 160
بله باید حالت یک انسان قبل و بعد مسلمانی فرق کند و عادات و آداب و رفتار و گفتار یک مسلمان حاکی از اسلام وایمان او باشدوگرنه اگر قرار باشد مثل کفار باشیم بلکه چه بسا بدتر از آنها باشد.
مسلمانی که نه نماز میخواند نه روزه میگیرد نه خمس می دهد نه حجاب دارد نه از رقص و موسیقی و شراب و دروغ و تهمت و اذیت و دشنام و تمسخر و بداخلاقی و خشم و زنا و ...دوری نکند
گویا سوار ماشین بی ترمزی شده و در مقابل هر گناه و منکر فردی و اجتماعی و... را بدون هیچ توقف واحتیاط و پرهیزو عذاب وجدان و تانی انجام دهد. بدون تقوا باشد...چه اسلامی است که دارد؟
مثل درخت بی ثمر و زنبور بی عسل و ماشین بی ترمز و تیرکمان بدون زه و...خواهد بود که به دردی نخواهد خورد.
پس بیایید مسلمان باشیم و نشانه ای از اسلام و ایمان داشته باشیم و اگر به ما بگویند مسلمانی خود را با چه ثابت میکنی؟چه میگوییم؟
الْمُسْلِمُ مَنْ سَلِمَ الْمُسْلِمُونَ مِنْ لِسَانِهِ وَ يَدِهِ
📘المحاسن / ج1 / 285 /
علامت ايمان چهار چيز است: اقرار به يگانگى خدا، اعتقاد قلبى به خدا و كتابهاى خدا و پيغمبرانش.
نشان مؤمن=مهربانى، فهم، و حيا است
نشانه اهل يقين شش چيز است: به وجود خدا يقين كند و به او ايمان آرد، يقين كند كه مرگ حق است و از آن بترسد، يقين داند كه قيامت حق است و از رسوائى آن روز بيم كند، يقين داند كه بهشت حق است و بدان شوق ورزد، يقين داند كه جهنم حق است و براى نجات از آن آشكارا تلاش كند، بداند كه حساب حق است و به حساب خود برسد.
📒تحف العقول / ص37
وقتى رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله بر انصار وارد شد فرمود: آيا شما مؤمن هستيد؟ همه ساكت شدند. مردى از آنها گفت: بلى اى رسول خدا! حضرت فرمود: علامت ايمانتان چيست؟ انصار گفتند: در برابر نعمت و راحتى خدا را شكر مىكنيم، بر بلا صبر مىكنيم و به قضا و قدر الهى راضى هستيم حضرت فرمود: به خداى كعبه قسم كه شما مؤمن هستيد.
📙مسكن الفؤاد ؛ ص105
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈خیلیا میگن قیامت چیه؟!
بهشت و جهنمی در کار نیست
🔰 @p_eteghadi 🔰