316.mp3
1.59M
📖 هر روز تلاوت یک صفحه از قرآن کریم
📃 صفحه316
🎙 قاری: #منشاوی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
seyedmajidbanifatemeh-@yaa_hossein.mp3
6.07M
[ فایل صوتی : seyedmajidbanifatemeh-@yaa_hossein ]
#فاطمیه
🎵نگاهت رو از من نگیر نگاهت امید منه
🎤سیدمجید #بنی_فاطمه
#واحد
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
...
«توبه کننده، محبوب خداست»
.
.
#استاد_فاطمی_نیا
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فقط میتونم بگم #ببینید بینظیره!
▪️نسل جدیدی فراتر از حاج قاسم سلیمانیها در راهند...!!
بشکست اگر صبویی
سر خم می سلامت
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
#القاب_حوزوی
🤔#پرسش
❔در مورد القاب حجه الاسلام و آیه الله و آیه الله العظمی توضیح دهید ❗️چگونه است که فردی به نام آیه الله معرفی می شود اما افرادی به او می گویند حجه الاسلام ❗️مثلا طرفداران آقای تبریزیان به ایشان می گویند آیت الله اما مدیر حوزه های علمیه در بیانیه اش به اوگفت حجه الاسلام ❕به آقای رییسی اطلاق می شود آیه الله اما در نامه آقای روحانی خطاب به او آمده بود حجه الاسلام ❗️این چه صیغه ای است ❕❕
💠#پاسخ💠
👌ما در حوزه های کنونی چهار اصطلاح کلی داریم که هر اصطلاح به دسته ای از طلاب علوم دینیه اطلاق می شود ؛
1⃣ثقه الاسلام ؛ به طلاب جدید الورود و مقدمه خوان اطلاق می شود ، طلابی که هنوز معمم نشده اند .
2⃣حجت الاسلام یا حجت الاسلام و المسلمین که در حال حاضر، به كسانى اطلاق مى شود كه مراحل مقدماتى تحصيلات حوزوى را گذرانده اند و در سطوح عاليه دروس حوزوى نيز يا مشغول به تحصيل هستند و يا آن را به اتمام رسانده اند ولى به درجه اجتهاد نائل نگرديده اند.
3⃣آيت الله، به روحانيونى گفته مى شود كه دروس عالى حوزوى را به اتمام رسانده و در يك يا چند باب فقهى صاحب نظر شده اند و به اصطلاح به درجه اجتهاد رسيده اند. اين افراد در فروع دين مجاز به تقليد از مرجع تقليد نيستند و بايد از خودشان تقليد كنند.
4⃣آيت الله العظمى، از ميان علمايى كه به درجه اجتهاد مى رسند، پس از سالها تحقيق و تدريس، عده اى از آنان به پختگى و تبحر علمى و صلاحيت تقوايى ممتازترى دست پيدا مى كنند و به مقام مرجعيت شيعه مى رسند كه در جامعه به عنوان مرجع تقليد شناخته مى شوند. از اين افراد با لقب آيت الله العظمى ياد مى شود.
👌لقب آیت الله برای دو دسته از مخلوقات به کار می رود ؛
1⃣به معنای عام به تمام مخلوقات و موجودات اطلاق می شود چرا که همه آیت و نشانه ی وجود پروردگار هستند .
2⃣از جهت شناخت و معرفت خداوند ، لقب آیت الله به دسته ای از مخلوقات گفته می شود که به درجات بالای شناخت و معرفت خداوند رسیده اند که به وسیله آنها می توان خداوند را شناخت .
❕در راس افراد دسته دوم اهل بیت علیهم السلام هستند ، چنان که در زیارت جامعه کبیره در توصیف آن بزرگواران آمده است ؛
« وَ الآْيَةُ الْمَخْزُونَةُ ( شما ) آن نشانه پنهان ( خدا ) در گنجينه اید »
📚الفقیه ج 2 ص 613
❕امامان عليهم السلام، از آن روی كه مظهر اسما و صفات الهى بوده، خدانما هستند، آيه الهى اند . اهل بيت عليهم السلام، بزرگترين نشانه هاى خدا در روى زمين اند ، چنان که در روایات فراوانی از آنان با عنوان « آیات الله » یاد شده است ؛
📚بحار الانوار ، ج 23 ص 206 باب 11 انهم آیات الله
❕پيامبر گرامی و دوازده امام بزرگوار، آينه خدانما و مظهر تجلّى صفات او هستند. روايت شده كه پيامبر گرامی در معرّفى امام على عليه السلام فرمود ؛
« مَعاشِرَ النّاسِ! إِنَّهُ مِحْنَةُ الوَرَى وَ الْحُجَّةُ العُظْمى وَ الآيَةُ الكُبْرى » « ای مردم! او ملاكِ آزمايش جهانيان، حجّت شكوه مند و نشانه بزرگ است.»
📚امالی صدوق ص 83
❕امير مؤمنان عليه السلام نيز در معرّفى خويش، همان جملات پيامبر را تكرار كرده است و بر پايه روايتى فرموده ؛
«أَنَا الحُجَّةُ العُظْمى وَ الآيَةُ الكُبْرى وَ المَثَلُ الأعْلى » « من، بزرگترين حجّت، بزرگترين نشانه و برترين نمونه ام. »
📚امالی صدوق ص 92
❕در سخن ديگرى از امام على عليه السلام، روايت شده كه فرمود ؛
« ما للَّهِ نَبَأٌ أعظَمُ مِنِّى وَ ما للَّهِ آيةٌ أكْبَرُ مِنِّى. » «براى خداوند، خبرى بزرگتر از من نيست؛ و براى خداوند، نشانه اى بزرگتر از من نيست. »
📚بحار الانوار ج 38 ص 93
👌بنابراین مى توان گفت كه در روى زمين، نشانه اى برتر از وجود امامانِ اهل بيت عليهم السلام نيست؛ زيرا ايشان، از هر آنچه كه در تصوّر آيد، خدا را بهتر و بيشتر نشان مى دهند، به گونه اى كه شناخت واقعىِ مقام امام معصوم، شناخت خدا را در پى دارد؛ زيرا هر كه عظمت ايشان را دريابد، عظمت خالقِ ايشان را دريافته است.
🔸ادامه 👇
🔸ادامه 👇
❕روايت شده كه امام صادق عليه السلام به محمّد بن مُسلم ثقفى، از فهميده ترين شاگردان خويش، زيارتى را آموزش داد تا هنگام شرفيابى به حضور امير مؤمنان على عليه السلام، آن را بخواند. در اين زيارتنامه آمده است ؛ «السَّلامُ عَلَيكَ يا آيَةَ اللَّهِ العُظمى » «سلام بر تو، اى بزرگترين آيه خدا »
📚الاقبال ج 3 ص 130
❕یا در نقل دیگر آمده است که پیامبر گرامی فرمود ؛
« وارد بهشت شدم و دیدم که بر دروازه آن با طلا نوشته شده است ، لا اله الا الله ، محمد حبیب الله ، علی ولی الله ، فاطمه آیت الله »
📚کنز الفوائد ج 1 ص 149
❕بنابراین اهل بیت پیامبر گرامی ، آیت الله و آیت الله العظمی هستند که به تمام معنا نشانه و یاد آور خداوند هستند ، و بهتر بود که این القاب برای غیر آن بزرگواران به کار نمی رفت ، اگر چه برخی استدلال می کنند که هیچ مانعی ندارد که علمایی که قدم در راه اهل بیت علیهم السلام گذاشته اند و تعالیم آنان را نشر می دهند ، آنان هم آیت الله یا آیت الله العظمی باشند ، اگر چه مصداق اتم دو لقب و وصف مذکور اهل بیت علیهم السلام است .
🔸در پایان توجه به این نکته لازم است که امروزه می بینیم ، مریدان هر عالمی می خواهند او را بر دیگر علماء برتری دهند با اوصافی چون آیت الله از او یاد می کنند ، باز مریدان عالم دیگر از او با وصف حجه الاسلام یاد می کنند ، یا عده ای از مریدان معتقد می شوند که عالم مد نظرشان مجتهد است و از او به آیت الله یاد می کنند ، بزرگانی اجتهاد فرد مذکور را قبول نمی کنند و از او به حجه الاسلام یاد می کنند و ... که این نامگذاری ها موجب ایجاد کشمکش هایی شده است .
👌روشن است که این نزاع و کشمکش ها از ناحیه مریدان است و هیچگاه ، هیچ عالم خدایی نمی آید و نمی گوید که باید از من به کذا و کذا یاد کنید چرا که امام صادق علیه السلام فرمود ؛
« علاقه به مقام و اسم و آوازه در قلب كسى كه خوف خدا دارد و از او ترسان است نخواهد بود»
📚الکافی ج 2 ص 69
❕بهتر بود که از همه عالمان دینی که متکفل نشر معارف اهل بیت علیهم السلام هستند ( چه آنانی که اجتهادا نشر معارف می کنند و چه آنانی که تقلیدا نشر معارف می کنند ) با تعابیری چون شیخ الاسلام ، امین الاسلام ، حجه الاسلام ، ثقه الاسلام ، امین الدین و مانند آن یاد می شد ، چرا که همه در یک خط و جبهه هستند ( و طبیعتا کسی به دنبال اثبات فضل و برتری بر دیگری نیست ) تا درب این نزاع ها و کشمکش های مریدان بسته می شد و تنها برای معرفی مراجع تقلید از تعابیری چون علامه ، فخر الدین ، فخر الاسلام ، فخر الشیعه و ... یاد می شد .
❕در جایی که شهید سلیمانی عزیز وصیت می کند که بر سنگ قبرش تنها به کلمه « سرباز » بسنده کنند و القاب مرسوم را در موردش به کار نبرند ، بهتر است حوزه نیز خودش را محصور در القاب و اوصاف کذایی که موجب ایجاد کشکمش ها و تحقیرها و ... می شود ، نکند و تمام هم و غم حوزه و عالمان دینی دفاع از مکتب اسلام و نشر معارف اهل بیت علیهم السلام باشد .
#پرسمان_اعتقادی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
4_5942775269122115152.mp3
979.4K
🎙چرا اشک نداریم؟...
آیت الله مجتهدی تهرانی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻روایتی از سردار شهید باکری در بیانات سردار شهید سلیمانی
#رفیق_خوشبخت_ما
#انتقام_سخت
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
🤔پرسش
❓بعضی ها میگن که حضرت فاطمه در مقابل سلمان فارسی حجابش رو رعایت نمیکرده لطفا توضیح بدید❕❕
💠پاسخ💠
❗️روایتی است که مرحوم ابن طاووس در کتاب منهج الدعوات خودش نقل کرده و علامه مجلسی نیز به نقل از ابن طاووس در بحار الانوار می آورد .
🔶خلاصه روایت چنین است:
❗️«سلمان فارسی میگوید: ده روز پس از رحلت رسول خدا از منزل خود خارج و با حضرت امام على مواجه شدم على به من گفت: اى سلمان تو بعد از پیامبر خدا بر ما جفا کردى. گفتم: حبیب من اى ابو الحسن درباره شما جفا نشده است، بلکه حزن و اندوه شدید من در رحلت رسول خدا مانع زیارت شما شد. حضرت علی به من گفت: اى سلمان بیا به منزل فاطمه دختر رسول خدا برویم؛ زیرا او به تو لطف دارد و مشتاق دیدار تو است و میخواهند از تحفهاى که از بهشت برایش آوردهاند به تو بدهد... سلمان میگوید: من به سوى خانه فاطمه حرکت کردم، پس از ورودم به خانه دیدم که
🔷 «فاطمه نشسته و یک قطعه عبا در بر دارد ولى هر گاه آنرا روى سرش میکشد پاهایش بیرون میماند، و هر گاه پاهایش را میپوشاند سرش نمایان میشود« علیها قطعه عباء اذا خمرت راسها انجلی ساقها و اذا غطت ساقها انکشف راسها» وقتى چشم وى به من افتاد آن عبا را به سرش کشید و گفت: اى سلمان تو بعد از رحلت پدرم به ما جفا کردى؟ گفتم: اى دختر رسول خدا آیا امکان دارد که من بتوانم به شما جفا کنم؟ فاطمه فرمود: پس بنشین و در باره آنچه که به تو میگویم خوب بیندیش...».
📚منهج الدعوات ص6
📚بحار الانوار ج43 ص66 و ج92 ص37
💠بحث سندی؛
❗️این روایت از حیث سند ضعیف و مردود است و قابل اعتنا نمی باشد.
👌ابن طاووس روایت را از افراد زیر نقل می کند؛
1⃣حسن بن محمد بن سعید الکوفی؛
🔶این راوی مجهول و ضعیف است.
2⃣جعفر بن محمد بن بشرویه القطان ؛
🔶این راوی نیز مجهول و ضعیف است.
📚مستدرکات رجال الحدیث ج2 ص191
3⃣محمد بن ادریس بن سعید الانصاری؛
🔶این راوی نیز مجهول و ضعیف است .
4⃣ولید بن شجاع بن مروان؛
🔶این راوی نیز مجهول و ضعیف است.
5⃣عبدالله بن سلمان؛
🔶این راوی نیز مجهول و ضعیف است .
6⃣داود بن رشید؛
🔶این راوی نیز مجهول و ضعیف است.
📚مستدرکات رجال الحدیث ج3 ص354
👌بنابراین این روایت کاملا ضعیف و مردود بوده و قابل اعتنا نیست.
🗯بحث دلالی؛
❗️در این شکی نیست که به مقتضای آیات و روایات متعدد در وجوب رعایت حجاب ، حضرت زهرا که به مصداق آیه تطهیر معصوم از هر گناهی است از پیشگامان در رعایت حجاب شرعی در برابر نامحرم بوده است که جهت آگاهی به نمایه زیر رجوع کنید.
https://t.me/Rahnamye_Behesht/4874
👌سلمان می گوید حضرت زهرا چادر و عبایی داشت که وقتی به سر می کشید ساق پایش معلوم می شد و وقتی به پایش می کشید سرش نمایان می شد .سلمان با این بیان در صدد بیان سادگی لباس آن حضرت هستند و این سخن به آن معنا نیست که سر یا پای حضرت نعوذ بالله بی پوشش بوده است بلکه حضرت در زیر آن عبا کاملا رعایت پوشش را در سر و پاها داشته است و نمایان شدن سر و پا به معنای قرار نگرفتن آن در زیر چادر و عبا است .همانند آنکه امروزه زنان محجبه حجاب را در زیر چادر با پوشش مقنعه و مانتوهای گشاد و شلوار رعایت کرده و یک چادر هم بر روی آن می پوشند .حضرت زهرا نیز کاملا رعایت حجاب را کرده و یک عبا و چادر نیز افزون بر حجاب قبلی پوشیده بودند .
💠البته با توجه به آنچه در بحث سندی گذشت چون روایت ضعیف است به هیچ عنوان قابل اعتنا و توجه نمی باشد.
📝پرسمان اعتقادی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان اصغرآواره
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
🤔پرسش
❓برخی می گویند اگر طبق پاسخ کانال شما حضرت علی بنا بر مصلحتی که گفتید از زهرا دفاع نکرد چرا صحابه و بنی هاشم دفاع نکردند .یعنی صحابه این قدر بی غیرت بودند که جلوشون پاره تن رسول خدا را بزنند و چیزی نگویند❗️
💠پاسخ💠
👌ما نیز همین سوال را داریم .چرا صحابه پیامبر از دختر پیامبرشان دفاع نکردند و اجازه دادند که مورد هتک قرار بگیرد .غیرت آن ها کجا بود که در برابر ابوبکر اعتراض نکردند❗️
⏸آنان دفاع نکردند زیرا بنای بر دفاع نکردن داشتند و به اهل بیت پیامبر گرامی پشت کرده بودند.
👌حضرت امیر می فرماید:
«... به اطرافم نگریستم دیدم که جز خانواده ام که مایل نبودم جانشان به خطر بیفتد نه یاوری دارم و نه کسی که از من دفاع و حمایت کند»
📚نهج البلاغه خطبه 217
👌وفرمود:
« دست فاطمه و دو فرزندم حسن و حسین را می گرفتم و به درخانه بدریان و سابقان در اسلام از مهاجرین و انصار می بردم و حقم را به آنان یاد آور شده و آنان را به یاری ام دعوت کردم اما جز سلمان و عمار و مقداد و ابوذر به من پاسخ ندادند»
📚الاحتجاج ج1 ص75
📚بحار الانوار ج22 ص328
🔶امام صادق علیه السلام فرمود:
« زمانی که علی را به زور از خانه برای بیعت خارج کردند او نزد قبر پیامبر توقف کرد و فرمود این قوم مرا یاری نکردند و ضعیف کردند و نزدیک است مرا بکشند»
📚الاختصاص ص275
📚بصائر الدرجات ج1 ص275
❗️بی غیرتی صحابه تا جایی بود که زمانی که علی را به زور به مسجد می بردند و آنان تماشا گر صحنه بودند زبیر عصبانی شد و خطاب به آنها عرضه داشت:
« آیا اینان با علی چنین می کنند در حالی که شما زنده اید و اقدامی نمی کنید»
📚بحار الانوار ج28 ص229
🔶در روایت دیگر امام باقر فرمود:
« مهاجرین و انصار و غیر آن ها به نزد علی آمدند و گفتند حق با تو است ما با تو هستیم .علی گفت اگر راست می گوید فردا همه شما سر تراشیده نزد من حاضر شوید و جز سلمان و مقداد و ابوذر چنین نکردند»
📚رجال کشی ص8 و 9 رقم 18
📚تاریخ یعقوبی ج2 ص116
👌وفرمود:
« جز مقداد و ابوذر و سلمان تمام مردم به ولایت پشت کردند مگر کسانی که بعد از گذشت زمانی متذکر شدند»
📚رجال کشی ص6
📚بحار الانوار ج28 ص237
🔶وفرمود:
« به خدا سوگند اگر به اندازه اصحاب طالوت و نفرات جنگ بدر یاور داشتم با شمشیر قیام می کردم و اگر به اندازه سی نفر یار داشتم باز هم قیام می کردم»
📚الکافی ج8 ص31
❗️سدیر می گوید:
« نزد امام باقر سخن از خیانت مردمان به اهل بیت و تنها گذاشتن علی به میان آمد .مردی به امام باقر گفت چرا بنی هاشم از علی حمایت نکردند .
👌امام فرمود:
« از بنی هاشم کسی باقی نمانده بود . جعفر و حمزه بودند که شهید شدند و عباس و عقیل بودند که آنان نیز فرسوده و پیر بودند . اگر جعفر و حمزه بودند آنان نمی توانستند با اهل بیت چنان کنند»
📚الکافی ج8 ص190
❗️آری صحابه به دلیل کینه هایی که از علی به دل داشتند دست از یاری او و اهل بیتش برداشتند چنان که پیامبر گرامی پیش بینی کرده بود و خطاب به علی فرموده بود:
« کینه هایی مردم نسبت به تو در دل دارند که هنگامی آنها را آشکار خواهند کرد که من از دنیا رفته باشم»
📚المعجم الکبیر ج11 ص73
📚مسند ابی یعلی ج1 ص426
👌ویاران اندکی هم که برای علی باقی مانده بودند بخاطر همان مصلحتی که علی را از دفاع کردن و قیام کردن بر حذر داشت از دفاع کردن خود داری کردند .
📝پرسمان اعتقادی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
317.mp3
1.43M
☀️ #تنفس_صبح
📖 هر روز تلاوت یک صفحه از قرآن کریم
📃 صفحه 317
🎙 قاری: #منشاوی
🔊 بشنویم🔻
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
#شبهه_وهابی_شهادت_فاطمه_سلام_الله_علیها
🤔#پرسش
❕استدلال کمر شکن در باب افسانه بودن شهادت حضرت فاطمه رضی الله عنها
روایتی در کتب شیعه وجود دارد که حضرت فاطمه به زیارت شهدای میرفت چناچه در روایت آمده است :
ترجمه:.امام صادق عليه السلام : حضرت فاطمه عليهاالسلام پس از رسول خدا ﷺ هفتاد و پنج روز زيست، كه هرگز خوشحال و خندان ديده نشد. در هر هفته دوبار به زيارت قبور شهدا مى رفت، دوشنبه و پنج شنبه ومى گفت: رسول خداﷺ اين جا بود و مشركان آن جا بودند.
📙الكافي الكليني ج: 3 ص: 228
#نکته_اول : شیعه ادعا میکند حضرت فاطمه پهلویش شکسته شد .
#نکته_دوم : شیعه ادعا میکند حضرت فاطمه رضی الله عنها سقط جنین شده است .
✅ حال ما از وجدان های بیدار میپرسم :
#سوال_اول : آیا کسی پهلویش شکسته بشود و سقط جنین بشود میتواند راه برود ؟
💠#پاسخ💠
👌به راستی انسان از شدت عناد و تعصبات و استدلالات سطحی این جماعت وهابیون تعجب می کند که چگونه چشم خود را به روی روایات فراوان کتب خودشان بسته اند .
❕جوینی از بزرگان اهل سنت از پیامبر گرامی نقل می کند که فرمود ؛
« هرگاه فاطمه را می بینم به یاد مصیبت هایی که پس از من بر او وارد میشود می افتم و گویی که من خود شاهد آن اتفاقات هستم و می بینم که ذلت به خانه او وارد شده و حرمتش را هتک نموده و حق او را غصب و ارث او را منع و پهلویش را شکسته و جنین او را سقط نموده اند»
📚فرائد السمطین،ج2 ص 34 و 35
❕ذهبی از بزرگان اهل سنت در شرح حال ابن ابی دارم می گوید ؛
«ابن ابی دارم شخصی بود که در طول عمر خود با رعایت اعتدال زندگی کرد ولی در آخرین روزهای عمرش بیشترین چیزی که برای او خوانده می شد روایات معایب بود. برای او این روایت خوانده شد و( او نیز تایید می کرد ) که عمر به پهلوی فاطمه لگد زد و محسنش را سقط نمود»
📚سیر اعلام النبلاء ج 15 ص 578
❕شهرستانی از «نظام» که از علمای برجسته اهل سنت است نقل می کند که می گفت ؛
«همانا عمر چنان ضربه ای به شکم فاطمه در روز بیعت زد که فاطمه جنین خود را از شکم انداخت»
📚الملل و النحل ج1 ص57
🔸به خاطر همین ابوبکر در روزهای پایانی عمر خود پشیمانی می کرد و می گفت ؛
« آرزو می کنم حرمت خانه فاطمه را زیر پا نمی نهادم و آن را به حال خود واگذار می کردم»
📚المعجم الکبیر ج 1 ص 62
👌نصوص فراوانی از اهل سنت و تشیع در رابطه با هجوم به خانه فاطمه صدیقه سلام الله علیها و هتک حرمت ایشان و سقط شدن فرزندش وجود دارد.
🔸ادامه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشان سید جواد حسینی ایرانی هستند
در مسابقه قرآنی در بنگلاش شرکت کرده اند
قاریان مصر از صوت و تلاوت ایشان کنترل خود را از دست داده اند
تا آخر ببینید.
#الله_اکبر
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁
🔸ادامه 👇
👌حضرت زهرا سلام الله علیها پس از این واقعه دچار بیماری و درد و رنج می شوند و پس از گذشت مدتی به خاطر صدمات وارده از دنیا می روند چنان که امام صادق علیه السلام فرمود ؛
« سبب وفات فاطمه آن بود که قنفذ غلام عمر با دستور عمر زهرا را با غلاف شمشیر مضروب ساخت و به دنبال آن محسن را سقط کرد و بیماری شدید پیدا کرد ( وسر انجام از دنیا رفت ) »
📚دلائل الامامه ص134 _ بحار الانوار ج43 ص170
❕از این روایات و نصوص استفاده می شود که همه ضربات وارده بر فاطمه صدیقه سلام الله علیها چه از ناحیه عمر و چه از ناحیه قنفذ در سقط جنین حضرت و نهایتا شهادت حضرت موثر بوده است .
❔وهابی اشکال کرده که چگونه ممکن است فاطمه پس از ضربات وارده توان داشته باشد به زیارت قبور شهدای احد برود آن هم با پهلوی شکسته ❗️
👌می گوییم چه مانعی دارد که حضرت اگر چه حضرت در اوج درد و رنج است و پهلویش شکسته و فرزندش سقط شده ، اما درد و رنج را تحمل کند و با کمک علی علیه السلام سوار بر مرکب و کجاوه ای شود و خود را به مدفن شهدای احد برساند ، چنان که حضرت با همان وضعیت بحرانی سعی می کرد که مهاجرین و انصار را متوجه حق علی علیه السلام بکند ، چنان که علمای اهل سنت نقل می کنند ؛
« علی ، فاطمه را بر الاغی سوار کرد و دست دو فرزندش حسن و حسین را گرفت و به در خانه اهل بدر برد و حق خویش را به آنها یاد آوری کرد و طلب کمک نمود . تنها چهل و چهار نفر جواب مثبت دادند . امام دستور داد صبح هنگام با سرهای تراشیده و اسلحه برای بیعت با ایشان تا حد مرگ حاضر گردند ، سپیده صبح که دمید تنها چهار نفر حاضر شدند ، سلمان ، ابوذر ، مقدار ، زبیر »
📚شرح نهج البلاغه ، ابن ابی الحدید ج 11 ص 14 ( به نقل از سوالات ما ، حسین تهرانی ، ص 92)
❕و یا علامه مجلسی نقل می کند ؛
« علی فاطمه را بر الاغی سوار کرد و چهل صبح به درخانه مهاجرین و انصار به همراه حسنین رفت ، و فاطمه می گفت که ای گروه مهاجرین و انصار ، خدا و دختر پیامبرتان را یاری کنید ، چرا که با رسول خدا بیعت کرده بودید که همانطور که از خود و خانواده خود دفاع می کنید ، از پیامبر و ذریه او هم دفاع کنید ، به بیعت خود با رسول خدا وفا کنید ، اما هیچکس او را یاری و اجابت و نصرت نکرد »
📚بحار الانوار ج 29 ص 191
❕بنابراین هیچ مانعی ندارد که فاطمه صدیقه سوار بر مرکب با سختی و درد خود را به مقبره شهدای احد یا مثلا به بقیع و کنار قبر پیامبر برساند و آنجا اظهار درد و رنج کند چرا که فاطمه نمى خواهد با بيان غمهاى خود روح پاك اميرمؤمنان على را كه سخت از آن اوضاع ناگوار و خلاف كارى هاى امت ضربه ديده، آزرده تر سازد. به همين دليل به كنار قبر پيامبر یا قبر شهدای احد مى رفت و سخنان جانسوزى بر زبان مى آورد ، چنان که در کنار مدفن پیامبر گرامی می فرمود ؛
«پدر جان ، بعد از تو، يكه و تنها شدم، حيران و محروم مانده ام، صدايم به خاموشى گراييد، و پشتم شكست، و آب گواراى زندگى در كامم تلخ شد.كسى كه خاك پاك قبر پيامبر را ببويد سزاوار است تا پايان عمر هيچ عطرى را نبويد.
بعد از تو اى پدر آن قدر مصائب بر من فرو ريخت كه اگر بر روزهاى روشن مى ريخت به صورت شبهاى تيره و تار در مى آمد. »
📚مناقب ابن شهر آشوب ، ج 1 ص 242
#پرسمان_اعتقادی
🍁🌳 @p_eteghadi 🌳🍁