💖🍃💖🍃💖🍃💖🍃💖
💛بسمه تعالی💛
☘🌼اولین سلام صبحگاهی تقدیم به ساحت قدسی قطب عالم امکان، حضرت صاحب الزمان عجوبابالحوائج🌼☘
◾️السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدی و مَولایْ الاَمان الاَمان🌸🍃
🍃🌺اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ.🌺🍃
▪️ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
▪️وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْن
▪️وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
▪️وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْن
▪️السلام علیک یا علی ابن موسی رضا(علیه السلام)
▪️السلام علیک یا اهل بیت النبوه جمیعا" ورحمة الله وبرکاته💐
💚اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجِّل فرجهم و العن اعدائَهم اجمعین💚
✒️📃
📖دعایی که در زمان غیبت بایدهر روز خوانده شود🙏
📿 اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ،
💍 فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ،
📿 اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ،
💍 فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ،
📿 اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَْم
💍 تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ .
♻️ دعای غریق ♻️
♡🌸 دعای تثبیت ایمان دراخرالزمان 🌸♡
یا اَللَّهُ یا رَحْمن
💠یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ
ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینک
🌦 إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریباً 🌦
🌷 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج 🌷
⚜ @p_Mahdavi
🔴 ویژگیهای اخلاقی منتظران
🔵 پرهیز از دروغ گویی
🌕 پیغمبر اکرم (ص) فرمودند:
🔺 مؤمن هرگاه بدون عذر دروغی بگوید، هفتاد هزار فرشته او را لعنت میکنند و بوی گندی از قلبش خارج میشود که تا به عرش میرسد، و خداوند به سبب این دروغ، گناه هفتاد زنا که کمترین آن زنای با مادر است در پروندهی اعمالش مینویسد.
📚 مستدرک ج ۹، ص ۸۶، ح ۱۰۲۹۱
#ویژگیهای_اخلاقی_منتظران
#اخلاق_مهدوی
⚜ @p_Mahdavi
🔴 توسل به مادر امام زمان
🔹آیت الله شیخ احمد مجتهدی رحمه الله علیه می فرمایند من هر موقع کارم گیر می کند ، هزار صلوات نذر حضرت نرجس خاتون مادر امام زمان (سلام الله علیهما) می کنم و کارم درست می شود.
📚 آداب الطلاب ص ۲۴۳
⚜ @p_Mahdavi
🔹آیت الله بهجت:
✍ اگر برای فرج امام زمان (عج) دعا می کنید نشانه آن است که هنوز ایمانتان پابرجاست...🌺
⚜ @p_Mahdavi
🔴🔵 امام زمان(عج) : این انقلاب را من نگه داشتم و نگذاشتم از بین برود.
🌺 در یکی از تشرفات مرحوم حاج شیخ حسین فاضلی ایشان فرمودند:
روزی سوالاتی در ذهنم بود در اربعین امام حسین(ع) وارد حرم حضرت معصومه(س) شدم، در موقع برگشت جلوی قبرستان شیخان قم دیدم کسی مرا از پشت صدا کرد: «حاج شیخ حسین».
برگشتم دیدم حضرت ولی عصر(عج) هستند، حضرت(عج) در پاسخ به سوالاتی که در ذهنم بود، فرمودند:
🌹«آری این انقلاب را من نگاه داشتم و نگذاشتم از بین برود، دشمنان در بعضی شب ها با خوشحالی، دلخوش بودند که فردا صبح ایران در دست آنها است ولی من نگذاشتم.»
سپس امام(عج) فرمودند: «اینها (اشاره به عزاداران حضرت سیدالشهداء(ع) که در حال ورود به حرم بودند) اکنون مورد توجه من هستند و ...».
📚 منبع :
کتاب زبور نور (هزار و یک نکته از زندگانی امام مهدی عجل الله تعالی فرجه)
⚜ @p_Mahdavi
✨🌺✨🌺✨
💬 #پرسش:
🔰مگر نمی گویند امام مهدي عج که بيایند ميخواهند مردم را هدايت کنند؛ پس چرا ميگویند بعد از ظهور هيچ توبه اي پذيرفته نيست؟ مگر نمی گویند تا قبل از مگر، هر زمانی که واقعا توبه کنی و پیشمان شوی، خداوند می بخشد؟
✅ #پاسخ:
✍ چنين ادعايي باطل است چه کسي گفته است بعد از ظهور حضرت توبه پذيرفته نيست؟ همانطور که شما گفتيد تا قبل از مرگ توبه پذيرفته است حتي اگر بعد از ظهور حضرت حجت (ع) باشد به شرط آنکه با شرايط آن باشد
☘️ بله توبه کساني که تنها از باب ترس از جان بخواهند توبه کنند پذيرفته نيست به اين معنا که آنها تمام راه هاي پيش روي خود را بسته ببينند و راهي جز توبه نداشته باشند در حقيقت اين توبه، توبه ي واقعي نيست بلکه توبه ي ظاهري و تاکتيکي است و هر زمان که شرايط براي آنها عادي شود به همان کارهاي گذشته ي خود که دشمني و مبارزه با امام زمان (ع) است بر مي گردند پس اين توبه هيچ ارزشي ندارد.
🌸توبه زماني پذيرفته است و ارزش دارد که راه هاي ديگر باز باشد و او با اختيار خود نه از روي اکراه و ترس از مرگ بخواهد توبه کند چنانکه خداوند در قرآن کريم به اين مطلب اشاره مي فرمايد وَ لَيْسَتِ التَّوْبَةُ لِلَّذينَ يَعْمَلُونَ السَّيِّئاتِ حَتَّي إِذا حَضَرَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قالَ إِنِّي تُبْتُ الْآنَ وَ لاَ الَّذينَ يَمُوتُونَ وَ هُمْ کُفَّارٌ أُولئِکَ أَعْتَدْنا لَهُمْ عَذاباً أَليم
💥پذيرش توبه براى کسانى نيست که پيوسته مرتکب گناهان مى شوند تا هرگاه که مرگ به سراغ يکيشان بيايد ( آثار آن را مشاهده کند) بگويد:
اکنون توبه کردم، و نيز براى کسانى نيست که در حال کفر مى ميرند. آنانند که عذابى دردناک برايشان آماده کرده ايم. (نساء/ 18)
🌐منبع:مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
⚜ @p_Mahdavi
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج💔
📌 #طرح_مهدوی
📝 #از_زبان_پدر
🔆 امام عصر (عج) در توقیعی خطاب به شیخ مفید فرمودند:
هر یک از شما باید به آنچه که به وسیله دوستی ما به آن تقرّب میجست، عمل کند و از آنچه مقام او را پست میگرداند و خوش آیندِ ما نیست، اجتناب نماید؛ زیرا امر ما به صورت ناگهانی میرسد.
📚 کتاب الاحتجاج ،جلد ۲، صفحه ۴۹۸
💠 #روزشمار_نیمه_شعبان
⚜ @p_Mahdavi
🔴 مهدی جان! مرا جُز با تو بودن، آرزو نیست...
🔹 كلمة "رغائب" جمع "رغیبه" به معنای چیزی كه مورد رغبت و میل است و نیز به معنای عطا و بخشش فراوان می باشد.
🔹 بنابر معنای اول "لیله الرغائب" یعنی شبی كه میل و توجه به عبادت و بندگی در آن فراوان است و بندگان خوب و شایسته خداوند در این شب تمایل زیادی به رفتن به در خانه خدا و ارتباط و انس با معبود خویش دارند.
🔹 بنابر معنای دوم "لیله الرغاب" یعنی شبی كه در آن عطاء و بخشش خداوند فراوان است و بندگان مخلص خداوند با روآوردن به بارگاه خداوند، شایسته دریافت انعام و عطا و بخشش بیكرانه خداوند می گردند.
🔹 متاسفانه در معنای لیله الرغائب انحراف ایجاد شده است و عده ای از سر نا آگاهی و بدون توجه به معنای واقعی لیله الرغائب و فضای معنوی این شب، خیال میکنند که امشب باید به دنبال آرزوهای مختلفشان باشند.
🔹 بله انسان میتواند آرزوهای خود را در قالب دعا و با عنایت به فضای معنوی این شب پرخیر و برکت از خداوند درخواست نماید.
⚜ @p_Mahdavi
🔻ولایتمداری صرفاً به «اطاعت» نیست؛ به این است که «مسئولیتپذیر» باشیم
🔻ولایت مثل دیکتاتورها چیزی را به مردم تحمیل نمیکند بلکه زمینۀ حرکت و رشد مردم را فراهم میکند؛ ولی مردم در طول تاریخ عموماً حال مسئولیتپذیری و حرکت نداشتهاند
👈🏻 مسئولیت پذیری، رکن اول ولایتمداری
➖ چرا ولایت که اصل دین است، در تاریخ حیات بشر اینقدر غریب میماند؟ برای اینکه ولیّ خدا، پیامبر و امام، نمیخواهند مردم را بهصورتی اداره کنند که سلطۀ بر آنها داشته باشند. بلکه میخواهند زمینه را ایجاد کنند تا خودِ مردم حرکت کنند، ولی مردم در طول تاریخ عموماً حال مسئولیتپذیری و حرکت ندارند!
➖ مردم انتظار دارند یک کسی بیاید و همۀ کارهایشان را بهعهده بگیرد، لذا یا کار را میدهند دست دیکتاتورها یا دست «دیکتاتورهای مدرن» یعنی کارتلها و تراستهای خونآشام در جوامع دموکراتیک، یا احزاب مافیایی که برای اربابان زرپرست خود، هر جنایتی انجام میدهند.
➖ ولیّخدا به مردم میگوید: «من مثل دیکتاتورها نمیآیم تو را بهزور ببرم بهشت یا بهزور، دنیایت را آباد کنم، من زمینه را مساعد میکنم تا خودت حرکت کنی و رشد کنی.» اما چون این حرکت و مسئولیتپذیری، لوازم و دشواریهایی دارد، مردم معمولاً حال و حوصلۀ حرکت را ندارند لذا امام غریب میماند.
➖ ولیّ خدا مثل یک مربّی یا داور فوتبال یا حمایتکنندۀ تیم، شرایط مناسب را فراهم میکند تا بازیکنان که همان مردم هستند، خودشان کارها را اداره کنند و خودشان گُل بزنند و بنا نیست که مربی یا داور گُل بزند! در قرآن هم فرمود: «لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْط» تا مردم، خودشان به قسط قیام کنند.
➖ ولایت امنیت جامعه را، آنهم باز به کمک خود مردم، تأمین میکند تا مردم و جوانها بتوانند به آباد کردن جامعه و پیشرفت بپردازند. حالا اگر مردم برای اداره امورشان افراد شایسته را بهعنوان مسئول در بخشهای مختلف، انتخاب نکنند، کارها روی زمین میماند و خراب میشود.
➖ تمرین ولایتمداری این است که شما مسئولیتپذیر باشید. تمرین ولایتمداری صرفاً به اطاعت بدون مسئولیتپذیری نیست! خیلیها فکر میکنند که ولایت صفر تا صد دستورات را صادر میکند و تو فقط باید بگویی «چشم!» درحالیکه اولاً ولایت به سادگی دستور نمیدهد، خودت باید بفهمی تکلیفت چیست؟ امام طوری برخورد میکند که خودت بفهمی و خودت اقدام کنی و خودت انگیزه پیدا کنی. ثانیاً مهمترین دستورش مسئولیتپذیری و اقدام است.
➖ ولیّ جامعۀ دینی حتی گاهی از اوقات جلوی برخی اشتباهات مردم را نمیگیرد تا مردم رشد کنند. سیاست و اداره جامعه در فرهنگ دینی ما کاملاً به تربیت شباهت دارد. اگر بنا باشد ولایت مدام جلوی اشتباهکردن ما را بگیرد که ما رشد نمیکنیم.
➖ آیا ما ولایت را درست فهمیدهایم که امامزمان(ع) بیاید؟ هزار سال است میگوییم «امامزمان، بیا» ولی او سکوت میکند؛ در سکوت حضرت حرفهای مهمی هست. یک از آنها حرفها این است که «اگر من برگردم، آیا خودتان مسئولیت کارهایتان را میپذیرید؟ یا اینکه مینشینید توی خانه و انتظار دارید من همۀ کارها را درست کنم؟»
👤علیرضا پناهیان
🚩 مسجد الرضا(ع) - ۹۹/۱۱/۲۶
👈🏻 صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6701
⚜ @p_Mahdavi
🔴 پرسش و پاسخ مهدوی
چرا امام زمان را «مهدی» میگویند؟
🔵 پاسخ:
🔺 مهدی معروف ترین لقب آن حضرت است. این لقب از لبان گوهربار پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله در حدود ۸۹ حدیث ذکر شده است.[۱]
مهدی مفهومی عام است که در لغت به هر فرد هدایت شده اطلاق میشود؛ بنابراین همه پیامبران و اوصیا مهدی هستند، ولی بنابر آنچه در اخبار آمده، مراد از مهدی، همان موعود آخرالزمان است که حسب و نسب او را مشخص کردهاند.
مهدی مشخص است و فقط بر موعود آخرالزمان اطلاق می شود. پیامبر اکرم فرموده است:
«المهدی من ولد فاطمه؛ مهدی از فرزندان فاطمه است».[۲]
پیامبر اسلام به حضرت علی علیهالسلام نیز فرمودند: «لقب مهدی بر او گذاشته شده است، چون او مردم را به سوی خدا هدایت میکند».[۳]
و به او مهدی گفته میشود چون او به وسیله امر مخفی هدایت میشود.[۴]
📚 منابع :
۱.معجم احادیث ج۲ ص ۵۱۴
۲. بحارالانوار، ج ۵۱، ص ۱۰۲
۳. بحار الانوار ج ۵۱ ص ۱۶۵
۴. بحار الانوار ج ۵۱ ص ۳۴۴
⚜ @p_Mahdavi
🔴 پرسش و پاسخ مهدوی
🔵 اگر امام زمان در یک مکان باشند چگونه بر اعمال همه مردم در همه مکانها می تواند نظارت کنند؟
🔺 حاضر بودن و نظارت داشتن امام زمان همانند نظارت ما نیست. اگر ما در یک مکان باشیم می توانیم بر محدوده خاصی نظارت کنیم. اما امام زمان علاوه بر نگاه کردن با چشم سر ، دارای قدرتی معنوی است که به واسطه این قدرت می تواند نظاره گر مسائل و افراد باشند
🔺 امام زمان مقام نورانیتی دارند که برگرفته از نور خداوند است و این نورانیت غیر مادّی است و همان گونه که شاهد و ناظر بودن خداوند نیز به معنای دیدن مادی نیست؛ امام زمان نیز دارای این ویژگی است که به واسطه آن بر زمانها و مکانها و افراد احاطه کامل دارند.
🔺 همان طور که خداوند نسبت به همه امورات، زمانها و مکانها نظارت کامل دارند؛ این قدرت از طرف خداوند به امام معصوم نیز داده شده است. بنابر این امام زمان در هر مکانی باشد این قدرت را دارند که شاهد و ناظر بر اعمال و رفتارهای فردی و اجتماعی مردمان باشند.
⚜ @p_Mahdavi