eitaa logo
پایگاه مهدیه بوستان
63 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
4هزار ویدیو
309 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❣سلام امام زمانم❣ ایها الناس بخواهید که آقا برسد🌸✨ بگذارید دگـر درد بـه پـایان برسد🌸✨ همگی در پس هر سجده به خالق گویید🌸✨ که به ما رحم کند یوسـف زهرا برسد...🌸✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خط خبری دشمن: جبهه عبری عربی به دنبال زیر سوال بردن و ضعف نقش موفق رهبری ایران و به ویژه سپاه قدس در جبهه مقاومت و منطقه است. برای خنثی سازی شایعات دشمن باید به سرعت واکنش صحیح طراحی و اجرا شود.
🔴 خطر سکوهای اطلاعاتی دشمن را جدی بگیرید ⏪مهدی انجیدنی، مدیرعامل گپ و ویراستی، با اشاره به نقش شبکه‌های آمریکایی-صهیونیستی در شناسایی و هدف قرار گرفتن اهداف تروریستی، در ویراستی نوشت: ▪️ای کاش نهادهای امنیتی خطر استفاده از پیام‌رسان‌های آمریکایی توسط مسئولین را جدی می‌گرفتند و مشابه سایر کشورهای دنیا، استفاده از سکوهای خارجی برای مسئولین کشور ممنوع و جرم محسوب می‌شد. ▪️حفظ امنیت کشور با وجود پیام‌رسان‌های خارجی که توسط مسئولین برای تبادل پیام استفاده می‌کنند، غیر ممکن است.متاسفانه بخش زیادی از مسئولین در کنار پیام‌رسان‌های ایرانی، همچنان از تلگرام و واتس‌آپ را نیز استفاده می‌کنند و مسیر خروج کلان‌داده‌های طبقه‌بندی شده از کشور بسته نشده است.
📌 اتفاقات چند روز اخیر در اسراییل 🔻 امروز صبح خبر ترور و شهادت اسماعیل هنیه رهبر دفتر سیاسی حماس همه ما رو شوکه کرد. شب گذشته نیز اسرائیل، دست به ترور شخص دوم شاخه نظامی حزب الله(سید فواد شکر) در لبنان زد. چرا اسرائیل داره دست به چنین ترورهای جون‌آمیزی می‌زنه؟ قبل از اینکه به هر پاسخی به حملات اسرائیل فکر کنیم؛ باید بفهمیم که چنین اقداماتی در چه فضایی انجام شده و هدف اسرائیل از چنین اقدامات بی‌باکانه‌ای چیه؟ 🔻 در طی دو سه روز اخیر، اتفاقات عجیبی در شمال اسرائیل افتاد. قضیه از اونجایی شروع شد که نشریه واشنگتن پست یک مقاله نوشت در توصیف شکنجه‌های وحشتناکی که در زندانهای اسراییل، بر ضد فلسطینیان انجام میشه. اسراییل برای اینکه آبروداری کنه نه نفر رو بازداشت کرد. این بازداشت باعث خشم بخشی از مردم اسراییل، بخصوص دروزی‌های اسراییل شد. دروزی‌ها و شبهه نظامیان اسرائیلی به سراغ پایگاه‌ها نظامی رفتن تا اون نه اسراییلی رها بشن. به پایگاه نظامی "سد تیمان" در شمال اسرائیل حمله کردند و وارد آن شدند. کلیپ‌هایی از تجمع صدها شبهه نظامی به "بیت لید" در شمال اسرائیل منتشر شد که جامعه اسرائیل رو شوکه کرد. 🔻 دیروز یک روزنامه اسرائیلی در صفحه اول خود با تیتر درشت نوشت: "فروپاشی". این روزنامه توضیح داد: "درحالی که نتانیاهو به ما وعده نزدیک بودن پیروزی رو می‌داد، شاهد صحنه‌هایی در داخل اسرائیل بودیم که نشان از فروپاشی اسرائیل است." 🔻 کلیپ حمله مردم اسرائیل به پایگاه نظامی و آسیب رساندن به آن، نشان از ازهم گسیختگی درونی در جامعه اسرائیل است که هر لحظه ممکن است شعله‌ورتر و غیرقابل کنترل‌تر بشه. جامعه‌ای که در طی 300 روز گذشته زیر فشار روانی شدید بوده و آماده یک انفجار است. 🔻 برای اینکه اسرائیل بتونه چنین جرایاناتی رو کنترل کنه، نیاز داره توجه مردم اسرائیل رو از درون جامعه و مشاهده از هم گسیختگی داخلی جامعه، منعطف کنه به تهدیدات بیرونی جامعه اسرائیل. به همین خاطر "جنگ در ناحیه خاکستری" و ترور و حملات پراکنده رو شروع میکنه. بزرگ کردن تهدیدات خارجی می‌تونه دوباره در دل مردم اسرائیل ترس از دست دادن همدلی رو ایجاد کنه تا صحنه‌های چند روز اخیر رو فراموش کنن. در واقع اسرائیل داره بین بد و بدتر انتخاب می‌کنه. هرچند ممکنه چنین اقداماتی، هزینه سنگینی براش داشته باشه اما چاره دیگه‌ای برای ادامه بقای خودش نمی‌بینه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت مهدی‹عجل الله فرجه›: به شيعيـان و دوستـانِ ما بگوييد که خـدا را قسم دهند به حق عمه‌ام حضرت زينب که فــرجِ مرا نزديک گـرداند. اَللّهُمَّ‌‌عَجِّل‌‌لِوَلیِّکَ‌الفَرَجَ‌‌وَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆روزی‌آرام‌با‌قران🔆 💚تلاوتی زیبا.هدیه محضر نورانی ائمه بقیع علیهم السلام به نیت فرج....... روزمان‌را‌با‌قران‌نورانی‌کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 محتوای دروغ چگونه ساخته می‌شود؟ 🎬 برشی از فیلم «سگ را بجنبان» محصول سال ۱۹۹۷ آمریکا، دربارهٔ ساخت روایت‌های جعلی علیه کشورها.