☑️خسارتی که اسرائیل با بمب های اهدایی آمریکا بعد از یکسال بمباران به غزه وارد کرد: ۵۰ میلیارد دلار
🔸خسارتی که تا الان با آتش سوزی به لسآنجلس وارد شده: ۱۳۵ میلیارد دلار!
🆔 @p_shobahaat
📌 اولين حمله و بمباران شيميایی عراق عليه ايران در جنگ تحميلی
🔹 با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران در ۳۱ شهریور ۵۹، رژیم بعث بارها با استفاده از سلاحهای میکروبی، شیمیایی و کشتار جمعی، قوانین و مقررات بین المللی را نقض نمود.
🔸ناکامی ارتش عراق در تأمین اهدافشان، فرماندهان این ارتش را بر آن داشت تا پس از مشورت با دولتهای استکباری، استفاده از سلاحهای شیمیایی را نیز در کنار دیگر سلاحهای جنگی و مرگبار خویش مورد توجه قرار دهند. اولین حمله ثبت شده شیمیایی عراق به ۲۳ دی ماه ۱۳۵۹ بازمیگردد که نیروهای ایرانی را در پنجاه کیلومتری غرب ایلام، با گلوله شیمیایی، مورد حمله قرار داد.
🔹از آن پس، عراق به استفاده از این سلاح ادامه داد. با ادامه این روند، ایران طی نامههای متعدد رسمی به دبیر کل سازمان ملل، با اعلام کاربرد سلاحهای شیمیایی توسط عراق، تقاضای اعزام گروه کارشناسی برای بررسی موضوع نمود.
🔸هرچند دبیر کل این موضوع را به شورای امنیت ارجاع داد و گروه کارشناسی پس از سفر به ایران این حملات را تأیید کرده و عراق را محکوم نمودند اما شورای امنیت، عکس العمل مناسب را نشان نداد و راه را بر تکرار این جنایات باز گذاشت. در نتیجه رژیم عراق از آن پس، بارها ایران را مورد حمله شیمیایی قرار داد که به شهید و مجروح شدن ده ها هزار نفر انجامید و با گذشت سالها از پایان جنگ، اثرات آن هنوز قربانی میگیرند.
#تقویم_تاریخ
#دی_۲۳
#دفاع_مقدس
#حمله_شیمیایی
🆔 @p_shobahaat
📌 درگذشت آیت الله احمد مجتهدی تهرانی
🔹 احمد مجتهدی تهرانی، در ۹ مهر ۱۳۰۲ در تهران به دنیا آمد. وی در خاندانی مذهبی پرورش یافت. در سال ۱۳۲۱ و در سن ۱۹ سالگی به کسوت روحانیت درآمد و قبل از آن در بازار تهران مشغول به کار بود، از آنجا که پدرش مخالف طلبگی وی بود، سالها با سختی، در لباس روحانیت به تحصیل علم پرداخت اما بعدها پدرش راضی شد.
🔸او در ضمن تحصیل، به تدریس کتب حوزوی هم می پرداخت. او با تلاش تجار و مردم، توانست حوزه علمیه خود را در تهران تأسیس کند. طلاب این مدرسه علمیه در سال ۱۳۸۳ با آیت الله خامنه ای دیدار کردند. در این دیدار رهبری از جدیت متولیان و طلاب مدرسه در تحصیل علوم اسلامی تجلیل نموده و از کارها و فعالیت های انجام شده در مدرسه اظهار رضایت کردند.
🔹کتاب «چهار رساله» (رساله ارث، گناهان کبیره، محرم و نامحرم و احکام الغیبه) یکی از آثار اوست. البته کتابهای زیادی از توصیهها و سخنرانیهای وی توسط برخی شاگردان جمعآوری و چاپ شده است. از جمله این کتب می توان به «آداب الطلاب»، «در محضر مجتهدی»، «اخلاص گنج سعادت»، «مؤدب آداب»، «طریق دوست» و ... اشاره کرد.
🔸 آیت الله مجتهدی که در سالهای آخر عمر از مشکلات تنفسی و قلبی رنج میبرد، سرانجام در ۲۳ دی ۱۳۸۶ در سن ۸۴ سالگی در تهران درگذشت و پیکر مطهرش را در یکی از کلاسهای مدرسه علمیه مجتهدی به خاک سپردند.
#تقویم_تاریخ
#دی_۲۳
#آیت_الله_مجتهدی
🆔 @p_shobahaat
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️📣📢و خداوند فراموش نخواهد کرد ...
🆔 @p_shobahaat
📌متن پرسش👇
آیا نقد کردن عالمان مشهور و معروف به شکل عمومی کار درستی است؟؟؟
📌پاسخ پرسش👇
💠 بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔷️ سلام علیکم
🔶️ اگر نقد اخلاق و رفتار و شخصیت و ... آنها باشد بهتر است ابتدا به شکل پنهانی اساتید محترم با آنها تماس بگیرند یا پیام ارسال کنند و آنها را نصیحت کنند تا دست از رفتار و گفتار زشت خود بردارند.
اما گاهی فقط یک نقد و ارزیابی علمی است که در این صورت حتما باید آشکارا انجام شود چرا که آن شخص مشهور آشکارا سخنرانی کرده است و اگر پنهانی اشکال سخنان وی را اساتید محترم به آنها برسانند اثرات لازم را ندارد چرا که مردمی که با صحبتهای آن فرد مشهور به اشتباه افتادهاند دیگر آگاه نخواهند شد.
🔶️ دقت داشته باشید که وقتی کسی سخنرانی انجام میدهد طبیعتا افکار و نظرات خود را در معرض نقد و بررسی کارشناسان و مردم قرار میدهد. اصلا خود نقدهای سازنده باعث رشد و پیشرفت آن شخصیت معروف میشود و معمولا خود آنها هم از انتقادهای سازنده استقبال میکنند.
🔶️ در نقدهایی که استاد دکتر فاریاب به آقای پناهیان و استاد شجاعی داشتند هیچ گونه تخریب و توهینی صورت نگرفت و تنها یک نقد علمی ساده بود.
🔶️ متأسفانه در جامعه ما فرهنگ نقد و نقدپذیری وجود ندارد و بعضی از مردم از شخصیتهای مشهور در ذهن خویش معصومسازی کردهاند و گمان میکنند که آنها قدیسانی هستند که هرگز اشتباه نمیکنند.
🔶️ اگر گفته شود عالمان مشهور را نباید نقد کرد بر اساس این فرمایش، ما هرگز نباید به گذشتگان نقد وارد کنید چون دسترسی به آنها نداریم تا بدانیم که چه جوابی میدهند. در حالی که کتب ما پر از نقد افکار علماء گذشته است.
🔶️ بعلاوه اینکه، این بزرگان اینقدر بزرگ هستند که دسترسی به آنها به این آسانی نیست و به راحتی نمیتوان با آنها ارتباط برقرار کرد و نقدها را به آنان رساند.
از طرفی این بزرگان عمومی صحبت کردهاند و گاه با دلیل و گاه بدون دلیل. اگر دلیل خود را ذکر کرده باشند، ما آن ادله را نقد میکنیم. اگر هم بدون دلیل باشد، با طرح ادلۀ فرضی به بررسی آن ادله میپردازیم.
🆔 @p_shobahaat
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میشد تیتر بزنی:
😊✅ 《آتشنشانهای فداکار از هیچ تلاشی برای مهار آتش دریغ نکردند》
😐❌میشد هم نوشت:《سبک نوینی از اطفاء حریق》
⚠️اگه ایران بود چی مینوشتن؟🤔⚠️
🆔 @p_shobahaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ ندای «ایران ایران» مردم ونزوئلا حین سخنرانی مادورو
🆔 @p_shobahaat
هدایت شده از فروغی از معارف
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به جای گرفتن لُپ
باید یه دست روی سرشون بکشی
😉
https://eitaa.com/joinchat/4076732421Cb8bf00def0
💠 حدیث روز 💠
🌙 فرصتی استثنائی در ماه رجب
🔻حديث قدسى:
جَعَلتُ هذَا الشَّهرَ (رَجَبَ) حَبلاً بَيني و بَينَ عِبادي فَمَنِ اعتَصَمَ بِهِ وَصَلَ بِي
❇️ ماه رجب را ريسمانى ميان خود و بندگانم قرار دادهام؛ هر كس به آن چنگ زند، به وصال من رسد.
📚 إقبال الأعمال، ج ۳، ص ۱۷۴
پاسخ به شبهات روز
🆔 @p_shobahaat
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 امیدآفرینی به سبک امام خامنهای!
🔻#خط_ولی | بازخوانی اندیشههای امامین انقلاب
پاسخ به شبهات روز
🆔 @p_shobahaat
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به جای گرفتن لُپ
باید یه دست روی سرشون بکشی
😉
پاسخ به شبهات روز
🆔 @p_shobahaat