13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد دینانی از طرف میپرسه چرا شلوار پاره پوشیدی؟!؟!😳😳
یه گفتگوی فلسفی شیرین و جالب توصیه میکنم حتماً حتماً ببینید
⁉️@p_shobahaat
🔴 مقایسه کرونا با حفظ امنیت اخلاقی و حفظ بنیان خانواده ها
⚠️برای یکی ستاد آنچنانی زدیم، برای دیگری که مهم تر است، ستاد نمی خواهیم؟!
🔹با وجود اینکه کاملاً مشخص است که دشمن و دستگاه های جاسوسی آن در حال جلو بردن قضیه کشف #حجاب و #ولنگاری در داخل کشور هستند و با کمک فتنه گران و فریب خوردگان داخلی، سیاست خود را دنبال می کنند، با وجود اینکه هر روز و هر ساعت این جنگ ترکیبی و فتنه تمام عیار فرهنگی، برای ما باید مهم باشد، چرا عده ای از مسئولین منتظر لایحه حجاب هستند؟!
🔹بیماری کرونا بیماری ای بود که به طور ناگهانی همه کشورها از جمله کشور ما را درگیر خود کرد. در ایام کرونا منتظر نماندیم که برای کرونا قانون تصویب کنیم، بلکه از ظرفیت های موجود استفاده و به سرعت ستاد کرونا تشکیل شد. مصوبات آن ستاد برای همه نهادها و دستگاه و همه مردم لازم الإجرا بود.
🔹در مورد #فتنه_کشف_حجاب و جنگ امروز هم باید چیزی شبیه به #ستاد کرونا تشکیل شود تا همه نهادها و دستگاه ها به طور هماهنگ و ضربتی پای کار بیایند.
🔹 توپخانه دشمن به صورت شبانه روزی کار می کند و کف خیابان محل جولان برخی شکم سیران، شهوترانان و افراد فریب خورده شده است.
🔹 چطور برخی از مسئولین برای مقابله قاطع با این چند درصد #کوچک از کل ملت ایران، این دست و آن دست می کنند، اما در قضیه کرونا برای بیش از 80 میلیون نفر به صورت ضربتی نسخه می پیچیدند و از مسائل آموزشی تا مسائل عبادی، معنوی و مراسمات گوناگون، از خوردن و آشامیدن گرفته تا سفر، محل کار و ... در مورد همه چیز وارد شده بودند⁉️
👈 یعنی برای سر جا نشاندن این افرادی که اصلاً تعدادشان قابل مقایسه با آن جمعیت بزرگ نیست، نمی توانند نسخه قاطع بپیچند؟!
⁉️@p_shobahaat
🔴 وقتی عده ای در عرصه حجاب، گرفتار ادبیات محمد جواد ظریف در عرصه سیاست شدند❗️
🔰اخیراً محمد جوادظریف، وزیر سابق امور خارجه، به این مضمون گفته است که : «آرزوهایمان را باید براساس امکانات و توانایی هایمان دنبال کنیم»
http://fna.ir/3cy09f
🔻ظریف، از ظرفیت هایی که در کشور وجود داشت، غافل بود، از همین رو، نگاه #حداقلی به ظرفیت ها داشت و در واقع، توان دشمن را بیش از آنچه در واقعیت بود، می پنداشت.
🔻نگاه حداقلی و شکننده امثال #ظریف به امکانات و تواناهایی کشور موجب شد که #خسارت برجام را به کشور تحمیل کنند؛ این تفکر بود که در عرصه سیاست خارجی، اقتصاد و ... در نهایت شکست خورد.
🔻در عوض، امثال #حاج_قاسم هم که در فضای خارج از کشور فعالیت داشتند و آنها هم اتفاقاً نماینده جمهوری اسلامی بودند، با نگاه به ظرفیت #حداکثری جمهوری اسلامی، بینی شیطان بزرگ و نوچه هایش را به خاک مالیدند.
👈 در عرصه های فرهنگی و اجتماعی یا مثلاً در موضوع #حجاب – که بحث این روزهاست – هم دقیقاً همین گونه است.
یعنی برخی افراد ظرفیت های ما را #حداقلی می بینند. وقتی که ما ظرفیت ها را حداقلی دیدیم، به تبع آن، راهکارها و اقدامات ما هم حداقلی خواهد بود.
🔻یکی از ویژگی های رهبران الهی این است که ظرفیت های مردمی را می بینند و با توکل به خداوند، کارهای بزرگ انجام می دهند.
👈 مثلاً در اول انقلاب که حتی بسیاری از خواص از اجرای حکم #حجاب در جامعه مأیوس بودند و با دو دو تا چهار تای خود حتی گاهی اوقات به امام اشکال هم می کردند، امام خمینی ره به تعبیر رهبر انقلاب #قاطعانه پای حجاب ایستاد و توانست وضعیت اخلاقی و فسق و فجور کف خیابان ها در زمان شاه را جمع کند.
⏪ اما امروز که ما پای #سفره_آماده نشسته ایم، متأسفانه برخی از مسئولین دچار خطای شناختی هستند و از ظرفیت فوق العاده ای که برای اجرای حکم #حجاب در جامعه ایجاد شده است، غافل هستند و همانگونه که امثال ظریف در عرصه سیاست آنگونه خطا می رفتند، اینها هم در زمینه فرهنگی و اخلاقی به بیراهه می روند❗️
⁉️@p_shobahaat
🔴 چه کسانی باید این مطالبه مهم رهبر انقلاب (استفاده از تجربه کمیته ها) را محقق می کردند؟!
♻️ اگر از این مطالبه سرپیچی نمی شد، این وضعیت حجاب و عفاف به وجود نمی آمد❗️
🔰رهبر انقلاب در یکی از دیدارهای خود با بسیجیان، فرمودند:
" بسیج در همهی #محلّههای کشور، راهبرد و تاکتیکِ آماده داشته باشد؛ در مقابل حوادث گوناگون، تاکتیکها و راهبردهای آماده داشته باشید؛ هم در زمینههای دفاع سخت و نیمهسخت، هم در زمینههای گوناگون دیگر. غافلگیر نشوید؛ سعی کنید در هیچ قضیّهای غافلگیر نشوید.
تجربهی کمیتهها در سال ۶۰ تجربهی خوبی است، از آن تجربه استفاده بشود. کمیتههای انقلاب اسلامی در سال ۶۰ در محلّات مختلف، در جاهای مختلف، #همهجا حضور داشتند؛ #همیشه هم حضور داشتند؛ هر حادثهای که در آن منطقه رخ میداد، اوّل چشم انسان میافتاد به برادران کمیته.
البتّه آنها تازهکار بودند، آگاهیهای امروز شما را، تواناییهای امروز شما را اصلاً نداشتند، امّا حضور دائمی داشتند؛ این حضور دائمی خیلی مهم است " https://khl.ink/f/44267
⁉️@p_shobahaat
12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 زورتون فقط به ندارها میرسه؟!
چطوریه که با کسی که دو تا قسطش عقب میوفته با قاطعیت رفتار میکنین و پوستشو میکنین اما به اونی که از سر زیاده خواهی لخت میشه آسون میگیرین؟!
از پول بانکهاتون نمیگذرین اما از حیا و عفت جامعه خیلی راحت میگذرین؟!
⁉️@p_shobahaat
🔴 هم جلوی مردم را گرفته ایم و هم خودمان انجام نمی دهیم!
🔰 رویکردی که در جمهوری اسلامی دنبال می شود این است که مردم در امر به معروف و نهی از منکر، فقط باید در مرحله #زبانی باشند و مرحله #عملی امر به معروف و نهی از منکر به عهده #حکومت است.
از همین رو، اگر کار به مرحله عملی برسد، مردم از مسئولین انتظار دارند که با موارد خلاف شرع و خلاف قانون به صورت قاطعانه برخورد کنند و در این زمینه به حکومت اعتماد می کنند.
⏪ یعنی شایسته نیست که از یک طرف به مردم بگوییم که شما وارد مرحله عملی نشوید و از آن طرف، برخی از مسئولین مربوطه هم وظیفه خود را انجام ندهند و به جای مقابله عملی و بازدارنده، راه تساهل و تسامح با ولنگاران و زیرپاگذاشتن قانون را پیش بگیرند❗️
⚠️در این شرایط، حق مردم پایمال خواهد شد.
⁉️@p_shobahaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استقبال رسمی رئیسی از میرضیایف در سعدآباد
رئیسجمهور ازبکستان بعد از ۲۰ سال به ایران آمد.
⁉️@p_shobahaat
✅ شایعه:
اعلام میانگین ۸۴ برای ضریب هوشی ایرانیان! رتبه ۹۷ در بین ۱۸۵ کشور!
از مهمترین علتهای کاهش ضریب هوشی نرخ بالای مهاجرت نخبگان است! (بر اساس آمار ایران با ضریب مهاجرت ۱۵ درصد رتبه نخست در بین ۶۱ کشور توسعه نیافته و در حال توسعه را داراست)
(شایعه خلاصه شده است)
✅ واقعیت:
آمار این متن کذب و بدون مستند است. نه ضریب هوشی ذکر شده در منبع معتبری هست و نه ضریب مهاجرت ایرانیان.
اگر در PubMed، Scopus ، Index Medicus و سایتهای علمی دیگر جستجو کنید به مقالهای که در سال ۲۰۱۹ میلادی در International Journal of Preventive Medicine توسط رضا چمن و همکاران منتشر شده برخود میکنید.
این یک مقاله مروری و متاآنالیز ۵۲ مطالعه شامل ۵۳۵۲ نفر جمعیت مورد مطالعه میباشد که میانگین ضریب هوشی جامعه ایرانی را با تست Wechsler در نقاط مختلف ایران اندازهگیری نمودهاند.
میانگین ضریب هوشی (IQ) کلی در جامعه ایران ۹۷.۱۲ (۹۵% CI= ۸۸.۷۱-۱۰۵.۵۲) بوده و در مناطق شمالی، جنوبی، مرکزی، شرقی و غربی ایران به ترتیب ۹۷.۵۸، ۱۰۸.۹۰، ۹۲.۳۱، ۱۰۱.۷۶ و ۹۶.۴۵ بود. میانگین ضریب هوشی در سنین کمتر از ۲۰ سال ۹۷.۷۳ و در سنین بالاتر از ۲۰ سال ۱۰۵.۶۱ گزارش شده است.
(بله در سال ۲۰۰۲ میلادی کتابی تحت عنوان IQ and the wealth of nations منتشر شده که بر اساس اطلاعات سال ۱۹۶۴ میلادی ضریب هوشی ایرانیان را ۸۴ ذکر کرده. یعنی این رقم مربوط به حدود ۶۰ سال قبل است.)
مهاجرت از ایران
بر اساس آخرین آمارها ایران در جمع کشورهایی که با بیشترین میزان پدیده خروج نیروی انسانی مواجه هستند جای ندارد و از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۱ شاخص مهاجرفرستی را بین ۱۷۳ کشور جهان و با ضریب ۱ تا ۱۰ مشخص شده است.
بر اساس این تحلیل ساموآ با ضریب ۹.۹۰ در جایگاه نخست قرار دارد. جامائیکا و فلسطین رتبههای دوم و سوم مهاجرفرستی را به خود اختصاص داده اند.
بر اساس این شاخص کشوهای عراق رتبه ۵۸، پاکستان رتبه ۷۲، اوکراین ۸۰، کرواسی ۸۲، گرجستان ۸۹، هند ۹۰، رومانی ۹۴، لهستان ۱۱۳، مالزی ۱۱۴، ترکیه ۱۲۶، مجارستان ۱۲۷، یونان ۱۳۰، کره جنوبی ۱۴۰، عربستان ۱۴۳ ژاپن ۱۵۷، انگلیس ۱۵۱، اسرائیل ۱۵۲، هلند ۱۵۴، امارت ۱۵۵، فرانسه ۱۵۶، آلمان ۱۵۷، امریکا ۱۶۱، قطر ۱۶۶، نروژ ۱۷۱، سوئد ۱۷۲، استرالیا ۱۷۳ را به خود اختصاص دادهاند.
اما ایران در بین ۱۷۳ کشور با ضریب ۵.۳۰ در سطح متوسط و در رتبه ۹۶ است.
نکته مهم:
انتشار این مطالب در راستای راهبرد سیاهنمایی و ناامید سازی مردم به خصوص جوانان صورت میگیرد. پر واضح است که امروز هرکس به هر نحوی مردم را از آینده نا امید کند، قصد خیری برای ایران و ایرانی ندارد.
⁉️@p_shobahaat