✅ روایت سایروس برآم خبرنگار خارجی که ترجمه کتابش با عنوان «ایران و مبانی رهبری امام خمینی» چاپ شده است درباره #فاجعه_17شهریور 1357:
👈 ابتدا خاکارّههای آغشته به بنزین را که بر کف خیابان ریخته بودند آتش زدند و چون انبوه جمعیت هراسان در تلاطم افتاد چند اتومبیل و اتوبوس را مشتعل ساختند. سپس فروشگاه بزرگ خیابان فرحآباد را به آتش کشیدند.
آنگاه آتش مسلسلها را گشودند. بی خبر، بیامان و از همه سو، از زمین و از هوا. همه راههای گریز، همه کوچهها و خیابانهای فرعی را با تانک و زرهپوش مسدود کردند تا کسی را توان گریختن نباشد. هدف نه پراکندن مردم بود و نه مرعوب ساختن. همه گلولهها به قصد کشت شلیک میشد. حتی کسانی را که به خانههای دیگران پناه میبردند تعقیب میکردند و از پای درمیآوردند و حتی از رساندن خون به مجروحان و مصدومان هم جلوگیری میکردند. هنوز روز به نیمه نرسیده بود که هزاران تن شهید در خون پاک خود غلتید.
💠 یادی کنیم از فرح پهلوی که میگفت: اینها دستهایشان را بر روی رنگ قرمز میزدند و در جلوی دوربین به مردم نشان میدادند....شاه از کشور رفت تا کسی از مردم آسیب نبیند!
همینقدر دروغگو و وقیح!
🌵🌵🌵
💠 #اردشیر_زاهدی:
يك جمله شاه هرگز از يادم نميرود. زماني كه در دنيا سرگردان شده بود و ميكوشيد براي عمل جراحي و معالجه به آمريكا بيايد و واشنگتن او را راه نميداد در تماس تلفني به من گفت: «اردشير جان! در اين دنياي بزرگ آيا جايي براي پناه دادن من پيدا نميشود؟!»
سرنوشت محتوم نوکران غرب
🌵🌵🌵
💠 روایت عبرتانگیز #اردشیر_زاهدی از رفتار سودجویانه رئیس و پزشکان بیمارستان دانشگاه کورنل نیویورک با #محمدرضاشاه:
✅ ما را برعکس انتظار به بیمارستان مموریال نیویورک نبردند، بلکه به بیمارستان دانشگاه کورنل -که مخصوص تعلیم و تربیت نوپزشکان و مبتدیان است- بردند. این بیمارستان -که به مرکز پزشکی کورنل معروف است- از بیمارستانهای درجه سوم نیویورک و بسیار کثیف و پرازدحام بود. شاه را به نام #دیوید_نیوسام در بیمارستان بستری کردند و در تمام پروندههای پزشکی نام ایشان دیوید نیوسام درج شده بود. من با آنکه 25 سال تمام در کنار پادشاه بودم تا آن لحظه اطلاع نداشتم که اسم امریکایی اعلیحضرت و نام ایشان در گذرنامه امریکایی ایشان دیوید نیوسام است! اتاق شاه در طبقه هفدهم بیمارستان بود و اتاقی هم در کنار آن برای شهبانو در نظر گرفته بودند.
✅ برعکس آنچه در کتابهای مختلف نوشته شده است من فقط برای تقویت روحیه اعلیحضرت همراه ایشان بودم و هیچ نقشی در پذیرش ایشان در امریکا و بیمارستان نداشتم و همه کارها را دیوید راکفلر و کیسینجر و ریچارد نیکسون و سایر دوستان امریکایی اعلیحضرت انجام دادند. با آنکه تلاش زیادی شده بود تا ورود شاه به بیمارستان از چشم نمایندگان رسانههای همگانی پنهان بماند معهذا موضوع آشکار شد و مطبوعات و خبرنگاران میکروفون بدست ایستگاههای رادیو- تلویزیونی به بیمارستان سرازیر شدند و موضوع را علنی ساختند. پس از آن دانشجویان ایران مقیم امریکا جلوی بیمارستان ریختند و تظاهرات کردند و فریاد مرگ بر شاه سر دادند.
✅ باید بگویم در بیمارستان دانشگاه کورنل مدیران بیمارستان و پزشکان و حتی پرستاران مانند کفتار و لاشخور به دور شاه ریختند و درحالیکه به شاه به چشم یک طعمه پولدار نگاه میکردند هر یک کوشیدند تا از این مریض در حال موت سودی نصیب خود سازند. اول از همه مدیر بیمارستان مراجعه کرد و ضمن آرزوی بهبودی برای شاه اظهار داشت بیمارستان کورنل برای تجهیز بخش سرطان خود نیاز به یک میلیون دلار کمک اعلیحضرت دارد. معنای این حرف آشکار بود و آنها برای شروع معالجات شاه یک میلیون دلار میخواستند. این یک باجگیری آشکار از پیرمردی در حال مرگ بود. شاه که با مرگ دست وپنجه نرم میکرد چارهای جز پرداخت این پول نداشت.
✅ تعدادی از پزشکان نظیر دکتر «کولمن» هم که برای شیمیدرمانی اطراف شاه جمع شده بودند به بهانههای مختلف اعلیحضرت را تیغ میزدند. هر چند دقیقه یک بار پزشک جدیدی درحالیکه پروندهای در زیر بغل داشت وارد اتاق شاه میشد و چند سؤال پزشکی از او میکرد و دستی به سر و روی شاه میکشید و نبض او را میگرفت و میرفت. ما بعداً دلیل مراجعه این همه پزشک را فهمیدیم. هر یک از آنها برای معالجه چند دقیقهای به شاه و احوالپرسی از او -که اسم این کار را ویزیت و معاینه میگذاشتند- چند هزار دلار طلب میکردند! به هر حال پزشکان پس از دهها مشاوره پزشکی -که هر مشاوره برای شاه چند هزار دلار آب میخورد- ایشان را به اتاق عمل بردند و درحالیکه همه آزمایشات و عکسبرداریهای انجام شده نشان میدادند که طحال ایشان بزرگ شده و باید برداشته شود کیسه صفرای شاه را درآوردند و جای عمل را دوختند!
🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 عبرتی برای آنانکه که به شکلهای مختلف، نوکری آمریکا و به مملکت خیانت میکنند
5 مرداد، روزی که محمدرضا شاه راهی جهنم شد
🌵🌵🌵
💠 با جوانی بحث میکردم
میگفت: زمان شاه گرانی نبود و مردم رفاه داشتند!
پرسیدم: پس چرا انقلاب کردند؟
جواب سؤالم را نداد و گفت: امام، مردم را با وعده های دروغین فریب داد.
گفتم: مثلاً چه وعده ای که مردم حاضر شدند بخاطر آن، دست از رفاه بکشند و مقابل توپ و تانک بروند و آن همه کشته بدهند؟
گفت: آب، برق، مسکن و اتوبوس مجانی!
دیدم سند تاریخی آوردن فایده ای ندارد، فقط پرسیدم: این مردم در چه رفاهی بودند که اکثریت آنها محتاج آب و برق مجانی بودند!!!!
اگر رفاه بود، دیگر به چنین وعده هایی نیازی نبود.
🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ رضاخان ملعون دشت ناامید (با مساحت ۳۰۰۰کیلومتر مربع) را به افغانستان واگذار کرد و عملاً سرچشمه هیرمند رو از دسترس ایران خارج نمود.
⛔️ محمدرضای منفور هم در 22 اسفند 1351 قرارداد هیرمند را برای پایان دادن به اختلافات ایران و افغانستان بر سر استفاده از آب رودخانه هیرمند در کابل امضا کرد که حق آبه ایران به 25 در صد کاهش یافت.
💠 یعنی ما وسایل کهنه خونمون رو هم این طوری نمیدیم بره که خاندان مطرود پهلوی، کشور رو دادن رفت.
🌵🌵🌵
💠 آیا میدانستید شاهنشاه آنقدر در این مملکت خانه ساخت که مسأله ای بنام اجاره مسکن در آن دوران مطرح نبوده؟
چقدر در رفاه بودیم و قدر ندانستیم!
#ورچوپه
😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ایران همین پنجاه سال پیش؛
زمانی که فقط ۳۰میلیون جمعیت داشتیم؛
نوکر آمریکا بودیم و مرگ بر آمریکا نمیگفتیم؛
تحریم نبودیم؛
به حزبالله، حماس...کمک نمیکردیم؛
و...
📚📚📚
💠 از وابستگی و خرید سلاح مدرن در زمان پهلوی
تا استقلال و ساخت سلاح مدرن در #جمهوری_اسلامی
#چی_بودیم_چی_شدیم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
💠 چرا شاه برای پادشاه افغانستان لیموزین خرید؟
چون از افغانستان آب هیرمند خودمان را میخرید و برق را!!!
😂😂😂
💠 از تولید 5 درصدی دارو در دوران پهلوی تا 99 درصدی جمهوری اسلامی #چی_بودیم_چی_شدیم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
💠 22 اردیبهشت سالگرد #جدایی_بحرین_از_ایران
تف به روح محمدرضا پهلوی بابت #وطن_فروشی!
و صلوات نثار روح شهدایی که هشت سال جنگیدند و مقتدرانه یک وجب خاک را به اجنبی ندادند.
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
💠 در 23 مرداد 1350 #بحرین رسماً استقلال خود را از ایران اعلام کرد و #وطن_فروشی بنام #محمدرضاشاه استقلال بحرین را تبریک گفت.
ای خاک!!!
🌵🌵🌵
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
💠 آیا می دانید اگر #حرام_لقمه ای بنام #محمدرضاپهلوی بحرین را نمی فروخت، هیچ کشتی نمی توانست به سمت عربستان، عراق و... حرکت کند مگر اینکه حق ترانزیت را بپردازد؟
فقط قسمتی از خاک ایران را پهلوی نفروخت، بلکه ثروتی از ایران را نابود کرد.
🌵🌵🌵
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
💠 شاه اونقدر بخشنده بود یه شبه #بحرین رو داد رفت ولی این رژیم خسیس آخوندی واسه دو سه تا شهر ۸ سال جلو صدام مقاومت کرد!
اگه خون آریایی تو رگاته نشر بده
😂😂😂
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
⛔️ پیام تبریک ملک فیصل پادشاه عربستان به محمدرضاشاه بابت #جدایی_بحرین استان چهاردهم ایران!
💠 خفت از این بالاتر؟
🌵🌵🌵
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 خیانتی که هیچوقت از یادها نخواهد رفت.
#جدایی_تلخ_بحرین (استان چهاردهم ایران)
🌵🌵🌵
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
💠 #جدایی_بحرین_از_ایران به روایت اسدالله علم
✅ شاه و دولت انگليس موافقت كردند اختلافات خود را به اوتانت دبيركل سازمان ملل متحد ارجاع كنند. اوتانت نيز نماينده شخصي خود را به بحرين فرستاد تا درباره نظر مردم آن جزيره حقيقت يابي كند. در همان حال ايران ادعاي مالكيت سه جزيره واقع در دهانه خليج فارس را عنوان كرد. انگلستان معتقد بود كه جزاير تنب بزرگ و كوچك متعلق به شيخ رأس الخيمه ميباشند. ايران اظهار نظر كرد كه تنها راه تثبيت وضع اين جزاير، در نظر گرفتن موقعيت آنها با خط منصف خليج فارس است كه در اين صورت جزاير به ساحل ايران نزديكترند تا به ساحل عربستان. از نظر حقوقي اين جزاير براي ايران بود و بحرين نيز جزء خاك ايران محسوب ميشد. اما شاه كه خود را بي نياز از مشاوره با صاحب نظران ميدانست و فكر ميكرد نابغه سياست خارجي و ديپلماسي است، سعي كرد بحرين و #جزاير_سه_گانه را به هم مربوط كند. يعني در يك معامله با انگليسيها در قبال اعطاي استقلال به بحرين، حق ايران بر جزاير سه گانه را تثبيت نمايد.
✅ اما در عمل انگليس كلاه بزرگي بر سر شاه گذاشتند. در آن زمان هنوز كشورهاي عربي قدرت نداشتند و شاه به راحتي ميتوانست حق ايران را از آنها مطالبه نمايد. امير دبي در ديدار با شاه ميگويد: «من مطمئنم كه اعليحضرت هرگز تصور تحت فشار قرار دادن كشور ضعيفي مثل ما را هم نميكنند. اما شما هر چه صلاح ميدانيد انجام بدهيد، كاملا در اختيار شما هستيم.» (خاطرات، پنجشنبه، 10 مهر)
✅ اما شاه از اين فرصت استفاده نكرد و ترجيح داد #منافع_ملي را فداي طرح انگلستان نمايد. شاه از بيم اينكه مردم ايران او را وطن فروش بخوانند، استقلال بحرين را منوط به نظر مردم بحرين نمود و اين عمل در تاريخ ايران سابقه نداشت. نماينده سازمان ملل در بحرين پس از مشاوره با سران منطقه، گزارش داد كه مردم بحرين استقلال را به اتحاد با ايران ترجيح ميدهند. گزارش او مورد پذيرش مجلس ايران قرار گرفت. شاه بر اين باور بود كه با نشان دادن حسن نيتش در جريان بحرين دولت بريتانيا در عوض مجبور است ادعاي او را بر #ابوموسي و #جزاير_تنب به رسميت بشناسد. اما جريان به گونه ديگر رقم خورد. شاه با ساده لوحي تمام فكر ميكرد كه انگليس در مقابل حاضر است حق حاكميت ايران بر جزاير سه گانه را تاييد نمايد(28 بهمن 1347)
✅ يك ساعت پس از اعلام استقلال بحرين، ايران اين كشور را به رسميت شناخت. اعلام خبر استقلال بحرين از راديو ايران به قدري مضحك پخش شد كه علم ميگويد: «گوينده خبر چنان با افتخار و غرور آن را خواند كه گويي هم اكنون بحرين را فتح كردهايم.» (17 ارديبهشت 1349)
✅ شاه بحرين را از دست داد بدون اينكه موقعيت ايران در مورد جزاير سه گانه ثبيت نمايد و پس از تلاش فوقالعاده سرانجام شاه موفق شد يك موافقتنامه از سران انگليس و قبايل عربي بگيرد و آن را به عنوان سند احراز مالكيت ايران بر جزاير سه گانه تلقي نمايد. غافل از اينكه #پير_مكار_سياست، بازيهاي بسيار در آستين دارد. انگليس ايران را تشويق كرد كه به صورت مستقيم وارد عمل شده و بدون اينكه موافقتنامه حقوقي با اعراب امضا كند، به اشغال نظامي جزاير سه گانه دست بزند. علم ميگويد سفير انگليس از من پرسيد: «به چه دليل ما تا اين حد در مورد حاكميت قانوني بر اين جزاير اصرار ميورزيم؟ چرا به سادگي آنها را اشغال نميكنيم.» (9 خرداد 1349)
✅ به هر حال ايران در همين چارچوب موافقتنامهاي را امضا ميكند. در اين موافقتنامه از عبارت «occupation» استفاده شد كه به معناي «اشغال» است. در واقع اعراب خليج فارس موافقتنامهاي را امضا ميكنند و ميپذيرند كه ايران جزاير سه گانه را «اشغال» نموده است (نه اينكه بر اساس حق قانوني آنها را تصرف كرده است). همين كلمه بعدها دستاويزي شدكه امارات متحده عربي ادعا نمايد ايران اين جزاير را اشغال نموده است و خواستار بازپسگيري آن گردد. بعيد است كه تنظيم كنندگان توافقنامه در آن زمان متوجه بار معنايي «اشغال» نبودهاند، اما احتمالا شاه براي به رخ كشيدن قدرت نظامي خود از اين واژه استفاده كرده است. بنابراين مشكلات امروز ما با امارات متحده عربي، ميراث يك شاه مغرور با تفكر ميليتاريستي است. علم، خود اذعان ميكند كه در اين معامله، ايران به شدت دچار خسارت شد و زماني كه با سفير انگليس درباره بحرين و سه جزيره سخن ميگويد به شدت دچار نااميدي ميگردد و سپس ميگويد: «حال من به قدري بد شد كه با تب در رختخواب افتادم. و سه روز است كه گرفتار هستم.»(27 خرداد1349)
💠 لعن و نفرین بر #وطن_فروشان_اجنبی_پرست و صلوات نثار روح شهدای #جمهوری_اسلامی_ایران که #هشت_سال_دفاع کردند و مقتدرانه یک وجب خاک را به اجنبی ندادند.
🌷🇮🇷🌷