مقام معظم رهبری:
این شهید یك دانشمند بود؛ یك فرد برجسته و بسیار خوش استعداد بود. خود ایشان براى من تعریف میكرد كه در آن دانشگاهى كه در كشور ایالات متحده آمریكا مشغول درسهاى سطوح عالى بوده - آنطور كه به ذهنم هست ایشان یكى از دو نفرِ برترینِ آن دانشگاه و آن بخش و آن رشته محسوب میشده - تعریف میكرد برخورد اساتید را با خودش و پیشرفتش در كارهاى علمى را. یك دانشمند تمام عیار بود. آن وقت سطح ایمان عاشقانه ى این دانشمند آنچنان بود كه نام و نان و مقام و عنوان و آینده ى دنیائىِ به ظاهر عاقلانه را رها كرد و رفت در كنار جناب امام موسى صدر در لبنان و مشغول فعالیتهاى جهادى شد؛ آن هم در برهه اى كه لبنان یكى از تلخترین و خطرناكترین دورانهاى حیات خودش را میگذرانید. ما اینجا در سال 57 مىشنیدیم خبرهاى لبنان را. خیابانهاى بیروت سنگربندى شده بود، تحریك صهیونیستها بود، یك عده هم از داخل لبنان كمك میكردند، یك وضعیت عجیب و گریه آورى در آنجا حاكم بود، و صحنه هم بسیار شلوغ و مخلوط بود.
#شهید_چمران
#حضرت_آقا
🌹@paidarialborz
⭕️ «پیروزی بدون جنگ» عنوان کتابی از ریچارد #نیکسون، رییس جمهور اسبق آمریکا درباره #فروپاشی_شوروی است.
نیکسون در «پیروزی بدون جنگ» تشریح می کند که چگونه به واسطه #مذاکرات و #توافق_اتمی_با_شوروی زمینه های فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را فراهم کرد.
⭕️ آمریکا میخواست با مذاکرات هسته ای همین کار را با ایران بکند.
اما به لطف خدا و رهبری هوشیار و استقامت مردم، تیرش به سنگ خورد.
الان هم که خودشان به خاک سیاه نشستند.
⭕️ اربابان #شورای_حکام هم هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
#ماهیت_انقلاب، #هوشیاری و #پایداری #امام_و_امت و #عدم_همراهی_بدنه_اجتماعی ملت با #شبکه_نفوذی_غربزدگان پیروزی آنها را به شکست مبدل کرد و به کام شان تلخ کرد.
⭕️ برای مطالعه سابقه تاریخی مطالب نگاه کنید به دو مطلب خواندنی زیر:
⭕️ بدون حتی شلیک یگ گلوله یا «پیروزی بدون جنگ»
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1394/04/25/801276
⭕️ شلیک از پشت؛ بدون گلوله
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/02/25/2011759
@paidarialborz
❌ ساده لوح تر از ابوموسی ❌
💥 ۷ سال ....
https://eitaa.com/joinchat/1846804483C767b7ca0f3
❌ قتل ناموسی یا ... ❌
بسیاری از کارشناسان با این تحلیل موافقند که طرح قتلهای باصطلاح ناموسی در این برهه ، در صورتی که قبلا هم وجود داشته ، برای تحت الشعاع قرار دادن ضعف های جهان غرب در خصوص ناتوانی در مسائل بهداشتی و تبعیض نژادی است
پس نباید در مورد پخش و نشر وجود تبعیض نژادی و ضعیف بودن مسائل بهداشتی درجهان غرب با متن ها و امکانات مختلف تردید کنیم ....
https://eitaa.com/joinchat/1846804483C767b7ca0f3
❌ بی قانونیِ مجری قانون ❌
😳 رئیس جمهور قانون شکنی کرده است !!! .... 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1846804483C767b7ca0f3
🚨 ماجرای یک ساختمان پر حاشیه از رشوه طبری تا ستاد روحانی
✍️ میلاد گودرزی، سردبیر شهرداد با اشاره به توییت اخیر حسام الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور
🔹رشوهی طبری؛ ستاد انتخاباتی روحانی!
🔹این توییت آقای آشنا درمورد طبری و «شبکههای فعال در ۳قوه» رو که دیدم یاد «ملک کریمخان» پرونده طبری افتادم که بعنوان یه مثال کوچیک در تأیید حرف جناب آشنا،قابل تأمله.
🔹طبق صحبتهای نماینده دادستان، یکی از دریافتیهای طبری از خانواده نجفی (مالکین کلاک)، ملکی در خیابان «کریمخان» بوده که طبری بعد از دریافت، اون رو با شرایطی و صرفاً از جهت گم کردن رد رشوهی دریافتی، با واحدی از برج «روما رزیدنس» متعلق به دانیال زاده معاوضه میکنه.
🔹حالا دانیالزاده مالک ملک کریمخانه. ازطرفی در رسانهها از دانیالزاده نقلشده که "سال۹۲ حسین فریدون به دنبال جا برای انتخابات بود، «ساختمان کریمخان» رو بعنوان ستاد انتخاباتی تحویل او دادم!"
این ستاد انتخاباتی، همون ملک کریمخانِ نجفی و طبریه که البته کارش به همینجا هم ختم نمیشه
🔹و بعدها ساختمون مرکزی موسسه اعتباری غیرمجاز ثامنالحجج (ابوالفضل میرعلی) هم میشه و جمعی از نمایندههای مجلس به رئیسجمهور نامه میزنن که ارتباط تو با این موسسه متخلف چیه که دفتر مرکزی این موسسه، ستاد انتخاباتیت بوده؟!
🔹آقای آشنا که آشنا به پشت پردهها هستن، اما اگه به اون عزیزانی که شب ۲۵خرداد۹۲ و بعداز اعلام نتایج انتخابات، جلوی ستاد کریمخان جمع شدن و سرود«یار دبستانی من» خوندن، یکی میگفت که شما الان جلوی ساختمونی جمع شدید که چند دست بین چندین متهم کلان اقتصادی دست بدست شده، چه حالی میشدن؟
https://eitaa.com/joinchat/1846804483C767b7ca0f3
📸در اولین روز هفته قوه قضاییه، آیت الله رئیسی و مسئولان عالی قضایی با آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
آیتالله رییسی: مردم باید احساس کنند که اجرای عدالت صورت میگیرد
رییس قوه قضاییه در حاشیه مراسم تجدید میثاق با آرمانهای امام خمینی (ره):
🔹در این چهل ساله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دستگاه قضایی مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی، تلاشهای قابل توجهی را انجام داده است؛ لیکن با آنچه که باید، در اجرای عدالت فاصله دارد و باید تلاش کنیم که این فاصله کم و کمتر شود.
🔹منظور از اجرای عدالت این است که قانونگذاران در حوزه قانونگذاری، قانون عادلانه تصویب کنند؛ مجریان در حوزه اجرا عادلانه اجرا کنند و قضات در حوزه قضاوت، عادلانه داوری کنند و مردم احساس عدالت کنند.
🔹مردم احساس کنند اگر در گوشهای از کشور به آنها ظلمی شد و به دستگاه قضایی مراجعه کردند، به پدری مهربان رجوع کردهاند که حتما حق آنها را باز خواهد ستاند. این نکتهای است که به کار و تلاش و جدی نیاز دارد.
🔹سئوالی که همیشه رهبر معظم انقلاب به درستی از همه ما مسئولان دارند، این است که آیا در خروجی کار، رضایت مردم افزایش پیدا کرده و اعتمادشان بیشتر شده است؟
🔹در دوره تحول در نظر داریم با نگاه به کرامت مردم، کرامت قاضی، ارباب رجوع، کارمندان و متهم رعایت شود.
@paidarialborz
🔴سالروز رای به عدم کفایت بنی صدر
♦️14 دلیل برای بیکفایتی بنی صدر از دید امام خامنه ای(1):
1 – عدم احترام به نهادهای قانونی
رئیس جمهور صلاحیت وکفایت خود را بایددر احترام به نهادهای قانونی ثابت کند چرا که مشروعیت او مبتنی بر حرمت قانون اساسی است که آن نهادها بخشی از تحقق خارجی آن را تشکیل میدهند. آقای بنیصدر بارها به نهادهای قانونی بیحرمتی روا داشته و به این طریق پایه مشروعیت خود را سست کرده است.
2- رعایت نکردن حرمت جمهوری و رئیس جمهور
رئیس جمهور بالاترین مقامی است که حفظ حرمت نظام جمهوری از او انتظار میرود تحقیر جمهوری تحقیر رئیس جمهوری است. آقای بنی صدر در یک جمله کوتاه جمهوری اسلامی و نهاد ریاست جمهوری را تحقیر میکند «این جمهوری، جمهوریای نیست که من فخر کنم رئیس آن باشم.»
3- استفاده از هر ابزاری در مقابله با مخالفان
آقای بنی صدر در مقابله با کسانی که وی آنها را دشمن خود فرض میکرد از هیچ اقدامی اباء نکرد و حتی از اینکه رویههای تخریبش اساس جمهوری اسلامی واستقلال کشور را خدشهدار کند پروائی نورزید. شاید امروز بالاخره وقت آن رسیده باشد که بپرسیم ماجرای بحران عمومی که یکی از نزدیکان و مشاوران وی درمناظره کذایی تلویزیونی مطرح کرد واقعا چه بود؟ سندهای افشاگرانهای در این زمینه در دست است براساس صورت یکی از جلسات جمع مشاوران وهمکاران نزدیک ایشان یکی از نقشههای آنان این بوده است که پس از روی کار آمدن دولتی که مجلس به آن متمایل است اما آقای بنی صدر اورا نمیپسندد و با کارشکنیها وح مخالفخوانیها جلو موفقیت او را بگیرند تا بیآبرو و ساکت شود و با یک جدال سیاسی کارها را خود قبضه کنند. رفتار شخص آقای بنی صدر و دوستانش در مقابله با دولت آقای رجایی قدم به قدم نشاندهنده همین طرح است تقوای سیاسی و تعهد اسلامی که شرط اصلی ریاست جمهوری است چنین روشی را تقبیح میکند وهرگز با آن نمیسازد.
4- سیاست گرایی به جای حقیقت گرایی
در انقلاب ما و نیز در جمهوری ما که ثمره آن بود ویژگی بارز و چشمگیری که میتوانست آن را از همه تجربههای مشابه ممتاز کند حقیقتگرایی به جای سیاستگرایی بود. همه چیز در روش و رفتار امام وخطوط سیاست داخلی وخارجی ما از چنین روشی خبر میداد. آقای بنی صدر در مقام ریاست جمهوری این روش را نقض کرد و سیاست بازی را جانشین حقیقت گرائی کرد.
5- صادق و راستگو نبودن
یکی از اصول اخلاقی اسلام ومصداق بارز تقوی وامانت که جزو صلاحیتها وشرائط رئیس جمهور در قانون اساسی به شمار آمده صداقت و راستگویی است. آقای بنی صدر این شرایط را نقض کرده واساس کار خود را بر عدم صداقت در اظهار و در عمل نهاده است.
6- بیقدر و منزلت کردن امام و امت
بی شک چهره منور و شخصیت والای معنوی و روحانی و هوشمندی و قاطعیت امام خمینی سنگینترین وزنه انقلاب و جمهوری ما است. حضور مردم در صحنه وزنه عظیم دیگری است که دشمن را مایوس میکند و نظام جمهوری اسلامی صحنه اقدام و مجاهدت امام وامت است هم اکنون آیا کوشش عمدی یا سهوی در بیقدر و منزلت کردن این عظمتها به چه تعبیر میشود؟ خیانت یا عدم کفایت؟
7- رعایت نکردن حیثیت جمهوری در خارج از کشور
رئیس جمهور باید حیثیت جمهوری را در خارج از کشور حفظ کند. تخلف از این کار اگر خیانت نباشد قطعا بیکفایتی سیاسی واخلاقی و خیلی بیکفایتیهای دیگر است در طول 9 ماه گذشته یعنی از اوایل تشکیل دولت جدید و حتی پیش از آن بزرگترین بلندگوی تبلیغاتی علیه نظام جمهوری اسلامی آقای بنیصدر بود و شگفتا که با اصرار در مطبوعات خارج نیز درج و منتشر میگردید.
8- مشاوران بدنام و مشکوک
کمترین حد کفایت سیاسی آن است که محدوده مشاوران نزدیک و همکاران و یاران رئیس جمهور از عناصر بدسابقه و بدنام ولااقل مشکوک ومورد سوء ظن پاک باشد.
9- افشای اسرار اقتصادی کشور
افشای اسرار اقتصادی کشور نیز یکی دیگر از دلائل عدم کفایت آقای بنی صدر است. اظهار میزان نیاز ایران به صدور نفت و میزان موجودی ارزی کشور و اظهار فلج اقتصادی از آن جمله است.
@paidarialborz
🔴 درسالروز رای به عدم کفایت سیاسی بنی صدر
♦️14 دلیل برای بیکفایتی بنی صدر از دید امام خامنه ای(2):
10- ایجاد تشنج در کشور پیش از جنگ
در 30 شهریور 59 حمله بزرگ متجاوزان عراقی به ما آغاز شد. 13 روز قبل از آن آقای بنیصدر در یک سخنرانی با مشتعل کردن آتش اختلافات داخلی و با طرح مسائلی… منشاء یک سلسله خصومتهای داخلی میان مردم و پیدایش جو اختلاف و کدورت شد آیا بنیصدر در آن هنگام از حدوث قریبالوقوع جنگ مطلع بود یا خیر؟ به هر تقدیر یکی از دو شق، بیهوشی و بیتقوائی یعنی به هر حال بیکفایتی بر آن منطبق است. به گمان زیاد بنیصدر انتظار چنین حملهای را داشت خود ایشان در یک جا تصریح میکند که «من خبر داشتم» ولی قاعدتا او چنان کسی است که مناقشات و درگیریهای سیاسی برای او بر هر چیزی مقدم است، حتی در حال جنگ، نمونهای از این روحیه را که هرگز در طول جنگ نتوانست آنرا پوشیده نگه دارد در کارنامه و در مصاحبهها و سخنرانیهای عاشورا و 14 اسفند و قزوین واصفهان و.. می توان دید
11- بیتوجهی به خط رهبری انقلاب
رئیس جمهور باید در جهت تحقق آرمانهای اسلامی بکوشد ودر این زمینه توجه به خط اصلی انقلاب و رهبری آن که مورد پذیرش تمام تودههای میلیونی کشور است حائز اهمیت فراوان است. کفایت سیاسی رئیس جمهور در درک صحیح پایههای رهبری و حرکت در جهت رهنمودهای آن تجلی میکند وآقای بنیصدر نه تنها در این جهت حرکت نکرد بلکه عملا در مقابل رهبری ایستاد و رهنمودهای امام امت مبنی بر خط آرامش و جلوگیری از تشنجآفرینی را آشکارا زیر پا نهاد.
12- حرکت به سمت قدرت مطلقه و استبداد
نفی قدرت مطلقه از ویژگیهای انقلاب ما بود طبعا جمهوری ما پذیرش هر قدرت دیگری ابا و امتناع داشت و قانون اساسی ما نیز بر همین پایه، پایه شکستن قدرت و تقسیم آن میان نهادهای مختلف قانونی شکل گرفته است. آقای بنی صدر درست به عکس همواره جویا و تلاشگر قدرت مطلقه بود. طبیعی بود که در برابر او مقاومت شود و او این مقاومت را کارشکنی مینمود و جای تاسف است که کسانی هنوز هم همان سخن را تکرار میکنند و قولا و عملا به قدرتطلبی و قدرتگرائی جنبه مشروعیت میبخشند.
13– اخلالگری و شورش
عجیبترین پدیدهای که در رابطه با عدم کفایت ایشان قابل بررسی است اخلال و شورشگری ایشان است. این از هر کس در یک نظام اجتماعی قابل تصور باشد از رئیس یک دولت غیرمعقول است بارها ایشان مردم را کارگران را نظامیان را به مقاومت در برابر نظم موجود دعوت کرده است.
14– خصلتهای ناپسند فردی از جمله غرور
خصلتهای شخص ایشان نیز هر کدام در سلب صلاحیتهای لازم برای یک رئیس جمهوری دولت اسلامی دارای نقش است غرور وی که خود را اندیشه بزرگ قرن و کتاب خود را بزرگترین اثر تاریخ اسلام میشناسد که نوار گفته ایشان که اتفاقا در همین جا در عمارت دبیرخانه کنونی مجلس گفتهاند موجود است .(1)
1-مشروح مذاکرات مجلس، 30 خرداد 1360
@paidarialborz
⭕️ دلیل عدم حمله نظامی آمریکا به ایران به روایت جدیدترین اطلاعات محرمانه
✍️مهدی جهان تیغی:
🔸«جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید در بخشی از کتاب بحثبرانگیزش به نام «اتفاقی که در آن اتاق افتاد» به افشاگریهای متعددی از دوران خدمت خود در دولت دونالد ترامپ دست زده و همچنین به پشت پرده مسائل در کاخ سفید نیز میپردازد.
✔️مساله بسیار مهم درباره این کتاب این است که کاخ سفید معتقد است که بولتون در این کتاب اطلاعات طبقه بندی و محرمانه امریکا را برملا کرده است.
👈بولتون در بخشی از این کتاب، دلیل حمله نکردن ترامپ به ایران در پاسخ به انهدام پهپاد گلوبال هاوک به دست نیروهای ایرانی را نیز روایت کرده که حاوی نکات بسیار مهمی است:
1️⃣ بولتون در روایت خود از دلیل حمله نکردن آمریکا به ایران به صراحت از ترس مقامات نظامی ارشد آمریکا و افرادی همچون پاتریک شاناهان و ژنرال جوزف در جایگاه هدایت و فرماندهی پنتاگون و ستاد مشترک ارتش آمریکا از جنگ با ایران سخن گفته است. روایت بولتون یکبار دیگر اثبات میکند که نظامیان و متولیان امور دفاعی و جنگی در آمریکا بیش از سیاسیون این کشور از مواجه نظامی با ایران هراس دارند. این موضوعی است که در تمام سالهای قبل و دولتهای گذشته آمریکا نیز تکرار شده و مصادیق آن فراوان است. خلاصه این معادله عجیب این است که در محاسبات کارشناسان نظامی آمریکا رغبتی برای جنگ با ایران دیده نمیشود. جالب تر نیز این است که در سالهای اخیر سیاستمدران جنگ طلبی همانند بولتون در آمریکا نیز حتی در دوران ریاست جمهوری فردی مثل ترامپ نیز در عرصه سیاست داخلی و خارجی آمریکا نیز خریداری ندارند. یعنی قدرت نظامی ایران آنقدر معتبر شده که علاوه بر نظامیان آمریکا، بخش زیادی از سیاست مدران این کشور را نیز دچار تغییر محاسبه در مواجه با جمهوری اسلامی کرده است.
2️⃣ نظامیان در ایران علاوه بر معتبر سازی روزانه قدرت نظامی کشور، بارها از ترس ارتش آمریکا از مواجه با ایران و عدم تمایل شان برای جنگ سخن گفتهاند و درست برعکس آنها، برخی سیاسیون اصلاح طلب و اعتدالی در چند سال اخیر در ایران از جنگ مردم را ترساندهاند. خیلی ساده می توان نتیجه گیری کرد که اگر همین تعداد از سیاسیون با محاسبات غلط در ایران نیز اگر از دایره قدرت،تصمیم گیری، اعلام مواضع کلان رسمی و آدرس دادنهای غلط از کشور حذف شوند، روزنه امیدواری برای اثربخش بودن جنگ حتی برای همان اقلیت تندرو سیاسی آمریکا نیز بسیار کمرنگ خواهد شد.
3️⃣ در استراتژیهای نظامی اعلامی و آشکار رژیم صهیونیستی در سالهای اخیر به صراحت آمده است که اسرائیل به تنهایی قادر به حمله نظامی به ایران نیست و هر نوع حمله ایران بدون کمک گرفتن از آمریکا برای اسرائیل فاجعه خواهد بود. اما در خاطره منتشر شده بولتون دو نکته بسیار استراتژیک وجود دارد. اول اینکه فردی همانند پوتین که خود یکی از آگاه ترین افراد حداقل دو دهه اخیر به محاسبات نظامی در دنیا است؛ معتقد است که توان و منابع نظامی اسرائیل در حمله یکطرفه به ایران ضعیف است و به تعبیر دیگر اسرائیل در صورت راه انداختن جنگ نظامی با ایران، حتما نتیجه آن جنگ پیروزی این رژیم نخواهد بود. اما خاطره منتشرشده بولتون یک نکته استراتژیک تر را نیز بیان میکند، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در بخشی از روایت خود از حمله نکردن ترامپ به ایران در پاسخ به انهدام پهپاد گلوبال هاوک اشاره می کند که مسئول وزارت دفاع آمریکا و ریس ستاد مشترک ارتش آمریکا علاوه بر اینکه دچار ترس شدید از حمله به ایران شده بودند، تلاش میکردند که حتی با خرید زمان و اطلاعات غلط ، انگلیس را نیز برای حمله احتمالی با خود همراه و شریک کنند. این موضوع نشان می دهد که مقامات نظامی آمریکا نیز همانند کارشناسان نظامی اسرائیل به یک محاسبه جدی و استراتژیک معتقد هستند و آن اینکه حمله تنهایی به ایران هیچ تضمینی برای گرفتن نتیجه برای آمریکا در پی نخواهد داشت. تعبیر استراتژیک تر آن است که: هیچ کشوری در سطح جهان اینک در خود توان و تمایلی برای درگیری یک طرفه نظامی با ایران را نمیبیند.
@paidarialborz