6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 روایت شهریار زرشناس از کشورهایی که نه مرگ بر امریکا گفتند و نه از دیوار سفارت امریکا بلا رفتند و نه تحریم شدند اما در شاخص های اقتصادی از ایران عقب تر هستند/ همزمان با انقلاب اسلامی ایران، مصر با توافق کمپ دیوید اسراییل را به رسمیت شناخت اما امروز بعد از ۴۰ سال در تمام شاخص های اقتصادی از ایران عقب تر است
@paidarialborz
🔴نمره «صفر» قانون گذاری در زمینه افزایش جمعیت
✍محمد عبدالهی
🔰مقام معظم رهبری در گفتگوی تصویری با نمایندگان مجلس با گلایه صریح از کم توجهی ها به بحث جمعیت فرمودند: «این موضوعی است که بنده بارها در این چندسال تأکید کردهام؛ متأسفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم میشود که این تأکیدها تأثیر زیادی نداشته. اینها احتیاج دارد به قانون و دنبالگیری جدی دستگاههای اجرایی»
🔰شیب نزولی نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری ایران به قدری تند است که در سال های اخیر ما را به نرخ رشد زیر سطح جانشینی رسانده! خطر کاهش موالید و سالمندی جمعیت و افت شدید جمعیتی در دهه های نزدیک، چشم انداز تاریکی از تبعات این مخاطره را برای کشور ترسیم می کند. اما با وجود این چشم انداز، ما شاهد هیچ حرکت موثری در حوزه قانون گذاری و اجرا در زمینه افزایش موالید نیستیم. همانطور که رهبری عزیز هم در گلایه خود مطرح کردند، علاوه بر دستگاه های اجرایی، نمره دستگاه قانون گذاری ما هم در این زمینه صفر است!
🔰در سال 72 مجلس شورای اسلامی قانون تنظیم خانواده و جمعیت را تصویب کرد که محدودیت های شدیدی در جهت فرزندآوری ایجاد نمود. این قانون در سال 92 اصلاح شد و محدودیت های مقرر در قانون مصوب سال 72 (محرومیت فرزند چهارم از بیمه و مزایا) در آن لغو گردید. همچنین به دولت اجازه داده شد مرخصی زایمان مادران را به نه ماه افزایش دهد و همسر آنان نیز از دو هفته مرخصی اجباری (تشویقی) برخوردار شوند.
🔰این تنها اتفاقی بود که از سال 90 تا کنون توسط قانون گذار در جهت سیاست گذاری های افزایش جمعیت افتاده که البته همین قانون مرخصی زایمان هم به طور ناقص اجرا می شود. یعنی درحالیکه 9 سال است در حرف، مسئولان کشوری متوجه خطر کاهش جمعیت هستند، در عمل هیچ اتفاق خاصی نیافتاده. کشوری که در سال گذشته به رشد جمعیتی زیر یک درصد رسیده و باید همه زنگ های خطر را برای بحران هولناک پیش رو به صدا دربیاورد، در زمینه قانون گذاری که پیشران هرگونه تحول است، در نقطه صفر قرار دارد!
🔰در این زمینه هرچه گلایه مطرح شود کم است. چراکه ما در زمینه سیاست گذاری جمعیتی اسناد بالادستی خوبی چون سیاست های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری و نیز سیاست های جمعیتی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی را داشته ایم؛ اما این سیاست ها هرگز به قانون تبدیل نشد. طرح «جمعیت و تعالی خانواده» که مردادماه 92 توسط نمایندگان مجلس نهم تهیه و تنظیم شد، هفت سال است در کمیسیون های خانه ملت در گردش است و با گذشت دو دوره از مجلس بر آن حتی به دست هیات رئیسه مجلس هم نرسیده.
🔰این طرح شامل تسهیلاتی برای ازدواج و مشوق های فرزندآوری ست که بارها به دلیل بار مالی با مخالفت برنامه و بودجه مواجه شده. درحالی که هم کمیسیون فرهنگی در چند نوبت در هزینه های آن بازنگری کرده، هم برخی هزینه های آن از محل بودجه های سنواتی دستگاه هایی چون صداوسیما که مجری طرح هستند قابل اجراست و توجیه بار مالی بیشتر بهانه به نظر می رسد.
🔰در قانون جمعیتی مصوب سال 72 مواد 2 و3، صداوسیما و وزارت خانه های ارشاد، آموزش و پرورش، آموزش عالی و بهداشت موظف به اجرای برنامه هایی در جهت سیاست های کاهشی جمعیت در زمینه آموزش تنظیم خانواده و ترویج آن شدند. در اصلاحیه این قانون که در سال 92 تصویب شد، هیچ اشاره ای به لغو این موارد نشده و اصلاح آن قانون اشتباه، شامل مواد 2 و 3 نشده.
🔰اخیرا زمزمه های امید بخشی از طرف نمایندگان مجلس یازدهم شنیده می شود که نشان می دهد دغدغه های جمعیتی برای آنان اولویت دار است؛ اعلام وصول طرح جمعیت و تعالی خانواده توسط هیات رئیسه مجلس در روزهای ابتدایی شروع به کار مجلس، پیگیری ایجاد کمیسیون ویژه جمعیت و خانواده توسط جمعی از نمایندگان، وعده بازنگری در قانون تسهیل ازدواج و نظارت بر عملکرد دستگاه ها در اجرای آن، لغو مصوبه ضد جمعیتی اخیر دولت درباره مشروط شدن یارانه موالید جدید... از اقداماتی است که امید متفاوت عمل کردن قانون گذاران دور یازدهم نسبت به ادوار پیشین در زمینه معضل کاهش جمعیت را ایجاد می کند.
🔰عملکرد ماه های آتی مجلس یازدهم نشان خواهد داد آیا این مجلس موفق خواهد شد نمره صفر قانون گذاری در حوزه جمعیت را ارتقا دهد یا همچنان سیاست های جمعیتی در پله اول لنگ خواهد زد. مطمئنا قانون گذاری نیمی از ماجراست و ثقل دیگر کار بر عهده دستگاه های اجرایی ست که البته با تقویت بعد نظارتی مجلسی که بر امر جمعیت دغدغه دارد، می توان با همین دولت فعلی هم به اجرا امیدوار بود.
متن این یادداشت در خبرگزاری فارس
http://fna.ir/eyuktt
#محمد_عبداللهی
@paidarialborz
🎥 کارشناس سعودی: برای شکست ایران اتحادیه اروپا در کنار ما باشد
🔹باید سر افعی در منطقه را قطع کنیم!
✍ صدای ایران: سرطان بدخیم صبر استراتژیک آقایان باعث شده است تا سعودی ها که نبودنشان در منطقه فقط و فقط به اندازه یک گاو شیرده اهمیت دارد برای ما خط و نشان بکشند وهیچ پاسخی دریافت نکنند
🔹آقایان صبر استرتژیک شما در برجام چه گلی به سر ایران زد که حالا آن را برای پاسخ به تجاوزهای آمریکا در پیش گرفته اید؟
🔸جناب آقای رئیس جمهور، وزیر امور خارجه، اشنایان، نهاوندی، جهانگیری و نوبخت و... اگر بخاطر ترس شما از آمریکا مجددا ترور و یا فتنه کوری در سرتاسر جیهه مقاومت صورت بگیرد مسئولیت مستقیمش بر عهده شماست
@paidarialborz
🔴فوق تخصص دو قطبی سازی!
قطعا شکل برگزاری مراسمات عزاداری مهم است و تجربه برگزاری مراسم شب های قدر و بازگشایی حرم ها نشان از نظم و جدیت متولیانش در رعایت پروتکل ها و نبود جای نگرانی دارد. اما علم کردن دوگانه «عزاداری و جان مردم» فقط می تواند فابریک همین جماعت ابن الجنجال (کاملا ابداعی) باشد.
📝 #رها_عبداللهی
@paidarialborz
◾️سالروز شهادت جانسوز نهال گلشن دین، نور دیده زهرا، سپهر دانش و بینش،امام محمد باقر علیهالسلام تسلیت باد.
@paidarialborz
🔴⭕️ ۱۳ سیاست اعلامی مهرداد بذرپاش برای دیوان محاسبات کشور در مراسم معارفه
* دیوان نهادی است که از ابتدا برای نظارت ملت به وضع مالی کشور به وجود آمده است
* از دیوان حسابرسی اثربخش توقع میرود که طبیعتا این در سایه حسابرسی عملکرد است
* تا دولت بودجه ریزی عملیاتی را آغاز نکند، دیوان هم نمیتواند حسابرسی عملکرد را به نحو احسن انجام دهد. البته با میانبرهایی در کوتاهترین زمان ممکن این کار را خواهیم کرد
* دیوان محاسبات کارنکردنها را هم باید محاسبه کند؛ این یعنی حسابرسی عملکرد و عدم النفع ناشی از تصمیم نگرفتن را محاسبه خواهیم کرد؛ این احتکار قدرت به اندازه احتکار کالا باید مورد توجه و حسابرسی قرار گیرد
* پاسداری از بیت المال را به سختگیرانه ترین سطح خود خواهیم رساند
* در دوران تحریمها و برای عبور از آن، روشهای درست را با مدیران مطرح میکنیم تا تصمیم بگیرند و نترسند
* دیوان را ان شانءالله به خط میکنیم و این یک سیاست قطعی خواهد بود؛ از اطلاعات توامان تولیدشده در بخشهای دیگر کشور استفاده خواهیم کرد
* باید نهضت قیمت تمام شده کالا و خدمات را در دیوان دنبال کنیم تا مردم را هرچه بیشتر از مدیریت متنفع نماییم
* قطعا توسعهی دایره نظارت دیوان را به جد دنبال خواهیم کرد؛ تعریف مضیق از بیت المال چاره کار نیست
* هر جریان قدرت یک سازمان رسانهای برای خود ایجاد کرده است که کسی طرفش نرود؛ این روی ما اثر ندارد
* نظارت مردمی را گسترده خواهیم کرد
* ساختار و تشکیلات دیوان را به روزرسانی میکنیم
* گزارش تفریغ بودجه که مهمترین سند نظارت مالی کشور است، باید تغییرات جدی بکند. بسیاری از پروندههایی که تشکیل میشود ناشی از همین تاخیر است
* دیوان از نیروهای متخصص، نجیب، کم حرف و پرکار زیادی برخوردار است. همکاران شریف و صدیق خود را به مجاهدتی متفاوت دعوت میکنم
* با دیوان کار سیاسی نخواهیم کرد. با ما برخورد سیاسی شد ولی با کسی سیاسی برخورد نمیکنیم
* کلکسیونی از تهمت را به ما وارد کردند که از همهی آنها گذشتم. پاسخ ما، کار بیشتر برای مردم و نظارت دقیقتر بر بیت المال کشور است.
@paidarialborz
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپی که آمریکایی ها علیه بن سلمان ساختند! 🔺"ترامپ عاشق دیکتاتورهاست!"
✅ آمریکایی ها در این کلیپ به بن سلمان میگن دیکتاتور بعد احمدی نژاد بهش میگه "عالیجناب" و "مرد صلح" خطابش می کند!!
@paidarialborz
📸 #فتو_توییت
♨️ رهبری فرمودند دشمن عِده و عُده خود را وارد کشور نموده.
هفتصد هیئت تجاری، فنی و سیاسی، پس از برجام برای تخلیه اطلاعات نظام وارد کشور شدند.
اطلاعات را با پوشش همکاری در چهارچوب برجام با دستور آقای روحانی با خود بردند، ولی نفوذی هایشان باقی ماندند با آن اطلاعات، عملیات طراحی و نفوذیها اجرا می کند.
#نفوذ
@paidarialborz