فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند روز پیش، پیرس مورگان مجری شبکهی انگلیسی گفته بود: زنانی که مسلمان میشن، مورد ستم قرار میگیرند!
این خانم مسلمان جواب اون مجری صهیونیست رو به بهترین شکل داد.
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محسن هاشمی: طرفداران آقای مصباح انتخابات را زینتی میدانند
🔹حسین شریعتمداری: تا جایی که یادم است تنها کسی که چنین نظری داشت مرحوم هاشمی بود.
@Farsna
.
♻️ محسن هاشمی که سندی رو نکرد، بقیه مدعیان هم چیزی در چنته ندارند، اما این فیلم، سندی روشن برای پاسخ به ادعای کذب محسن هاشمی رفسنجانی که گفت: آيت الله مصباح اعتقادی به رای مردم نداشت.
☀️☀️☀️ سه شخصیت خاص دیماه
🔻دوازدهم، سیزدهم و چهاردم دیماه، یادآور نام سه شخصیتی است که رهبر معظم انقلاب بهصورت ویژه و پرتکرار از ایشان تجلیل کردند.
🔻دوازدهم دیماه، سالروز ارتحال دانشمندی است که حتی مخالفان سیاسی او، از سفره گسترده علمی او بهره می بردند.
🔻عظمت شخصیت چندبعدی آیتالله #مصباح_یزدی بهخاطر ضعف مفرط دوستان در معرفی و بغض بیپایان دشمنانش هنوز برای بخش بزرگی از جامعه پوشیده است.
🔻سیزدهم دیماه، سالروز شهادت شاگرد اول مکتب امام خامنهای و فرمانده سپاه انسانیت بدون مرز است.
رفتار او مکتب بود چون #حاج_قاسم_سلیمانی حقیقتا نابغه عملکرد جهادی و جذاب در جامعه و جبهه بود.
🔻چهاردهم دیماه، سالروز شهادت کسی بود که رهبر انقلاب او را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» نامیدند و بارها از او تجلیل کردند.
🔻دکتر سعید #کاظمی_آشتیانی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته بود.
✍ حمیدرضا ابراهیمی
13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا باید در زندگی اینقدر رنج بکشیم؟!🤔
چرا هیچی این دنیا به هیچ چیزیش نمیخوره؟!
مگه این دنیا صاحب نداره؟!
آقا مدیر این جهان کیه؟!🤔
🎬هم طرح مشکل و هم پاسخ آن، بسیار جالب و شنیدنیه
👈در سکوت، هم خودتون ببینید هم بفرستید برای همه گروهها
📣 ماجرای جاسوسان و خرابکاران اسرائیلی که امروز توسط ایران اعدام شدند چه بود؟
🔸۴ نفر از از عوامل تیم خرابکاری مرتبط با رژیم صهیونیستی که تحت هدایت افسران سرویس موساد مرتکب اقدامات گستردهای علیه امنیت کشور شده بودند پس از طی روال قانونی صبح امروز به دار مجازات آویخته شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بدون جهادِ نفس نمیشه... حاج قاسم اینجوری بود
📌
🍀بی دلیل برای همه خوب بخواهیم...
تا خدا هم بدون حساب و کتاب برایمان خوب بخواهد🍀
🌹🕊
📌
یابن الحسن مولای مهربانم....
با تو گفت و گویِ بی پایانم آرزوست...
🌹🕊