eitaa logo
پایگاه امام رضا (علیه السلام)
285 دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
4هزار ویدیو
36 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠۱۰ فرمان دشمن برای تحقق اهداف جنگ ترکیبی شناختی در ایران 🔴فرماني كه رسانه‌هاي دشمن روي آن متمركز هستند و همه روزه از سوي ارتش رسانه‌اي ناتو در لندن، واشنگتن، پاريس و تل‌آويو و ... روي آن كار مي‌شود، دقت كنيم: 1- پيشرفت‌هاي ايران را مخفي كنيد. 2- به مشكلات و نارسايي‌ها و موضوعات یاس آور ضريب بدهيد. 3- پيشرفت‌ كشورهايي كه خصم ايران درجهان و منطقه هستند بزرگ كنيد. 4- اگر حکومت ايران رفت به سمت مبارزه با فساد، آن‌را به همه مسئولين نظام تسري دهيد و روي اين مسئله مدام تمركز كنيد. 5- مردم را از بهتر شدن اوضاع نااميد كنيد. 6- هر اعتراض و شورشي به هر دليل رخ داد به دنبال كشته‌سازي باشيد. 7- از هر بهانه‌اي براي مسخره كردن آخوندها استفاده كنيد. 8- دنبال ترويج و تبليغ آدم ناكارآمد و بي‌عرضه در انتخابات باشيد، تا ثابت شود نظام ناكارآمد است. 9- فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذاريد . نگذاريد مردم بفهمند اگر اشكالي هست بالاخره خودشان رأي دادند. 10- به چهره قهرمانان ، پاكان و پهلوانان عرصه سياست وخدمت به كشور لجن بپاشيد نگذاريد آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفي شوند. 🔴فضای مجازی ول و پلتفرم‌های آمریکایی بستر اجرای تمام دستورات بالا است، وضعیت ترکیه در حکمرانی رسانه ای سایبری بسیار مثال بروز و قابل توجهی است. 🔴اجازه ندهیم دشمنان داخلی و خارجی آینده نظام و ملت بزرگ ایران اسلامی 🇮🇷 را با تحقق اهداف بالا تحت الشعاع قرار دهند.
سلام بر دوستان وخواهران ایمانی انشاالله فردا ساعت نه ونیم جلسه تفسیر دعای اول صحیفه سجادیه درمسجد برگزار می شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
26.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 🔰سلام خواهران بسیجی این 14دقیقه رابادقت ببینید افشاگری حمید رسایی درمورد ظهور یک دیکتاتور پارلمانی😳 🌹🕊 حدادی
🔴شبکه کان اسرائیل :ایران سر مار است و فرماندهی جنگ در آنجا صورت می گیرد، باید سر مار و قاآنی را حذف کنیم. ❌هی میگن سَرِ مار سَرِ مار اولا سر مار نیست و سر اژدهاست. ثانیا اگر می تونستید تو این۴۵سال قطع کرده بودید. ثالثا شما تو زدن یه گروه چند هزار نفری کوچک بدون تجهیزات پیشرفته زائیدید،اونم۶قلو حالا می گید ایران ایران.بابا حرفو تو دهنتون مزمزه کنید بعد بزنید. 🤦‍♂چقدر کودنید، ای خدا نکن باما... 🌎نهضت جهانی مقاومت🌍 http://eitaa.com/joinchat/1357578243Cf32533097a 🆕آخرین اخبارمنطقه،جهان،جبهه مقاومت
🎥⭕️پوزش این ویدیو حاوی تصاویر هست ❌استفاده ابزاری از زنان در آزمایشگاههای برای تغییر ژن حتما ببینید و انتشار دهید 🆔@khabaretazehh
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ مهم سردار حاجی‌زاده به سوال کلیدی رئیس عدلیه ▪️علت پیشرفت چشم‌گیر هوا فضای سپاه طی یک دهه اخیر چیست؟ حاوی نکات خیلی مهم.حتما ببینید و منتشر کنید.
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ❤️ قلبم آرامه؛!! ☝️چون رهبرم،!! 👌 هشیار و بیداره. 🔹هر ملتی که درون خانه خود مورد هجوم قرار گیرد، ذلیل خواهد شد. 📚 نهج البلاغه؛ خطبه۲۷ ✍سعدی
سلمان پیرمرد سن‌و‌سال گذشته‌ای است. شیخی خمیده و سپیدموی و عصادار. به خانه پیامبر و خانه امیرالمومنین رفت و آمد دارد. حتی در غیاب خود حضرات. او امین و معتمد اهل‌خانه است؛ اصلا «سلمان از اهل‌خانه است». سلمان میگوید روزی به خانه مولا رفتم. حضرت صدیقه‌طاهره سلام‌الله‌علیها را دیدم که مشغول آسیا کردن گندم بود و از شدت کار، از دستان مبارکش خون سرازیر بود و دسته آسیا خونی بود. عرض کردم که جان من به فدای شما، فضه‌بانو، خادم خانه‌تان، بیکار است. چرا کار را به او نسپردید؟ فرمود کارهای خانه یک‌روز با من است و یک‌روز با فضه. امروز نوبت استراحت اوست. پس از او خواستم که اجازه کمک به من بدهد. او مشغول رسیدگی به حسین شد و من باقی گندم‌ها را آسیا کردم. صدای بلال که در از بام مسجد بلند شد، برای صلاة ظهر به مسجد رفتم؛ مولا را دیدم و از انگشتان خونین فاطمه به او گفتم. پس علی درمیان مسجد گریست و زود به سوی خانه رفت. «فَلَما فَرغْتُ قُلتُ لِعلِيٍّ مَا رَأَيتُ فَبكَى وَ خَرجَ» روایت ادامه دارد. کار به ادامه‌اش ندارم. اصلا نمی‌شود کاری به ادامه‌اش داشت. همینجا زمین‌گیر می‌شوم. علی بخاطر یک جراحت سطحی و ساییدگی پوست فاطمه، وسط مسجد، بین مردم گریه می‌کند و شتابان سمت خانه می‌رود. تازه جراحت‌سطحی‌ای که به چشم هم ندیده و فقط وصف‌اش را شنیده. علی تاب شنیدن از زخم‌های جزئی فاطمه را ندارد. تاب یک تاول کوچک روی‌ انگشت. خودتان حرفم را تا آخر متوجه شوید. توان گفتن نیست. ببخشید.
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝یا فاطمه من عقده دل وا نکردم ...🥀 🎙مداحی قدیمی از مرحوم حاج اکبر‌کاظمی در محضر امام خمینی(ره)