#گزارش_تصویری
🔹#فوتسال یاوران مهدی (عج)
دوشنبه ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
#پایگاه_شهید_هداوند_میرزایی
#حوزه_شهید_امیری_فر
#مسجدامام_زمان_(عج)
#یاوران_مهدی_(عج)
#معاونت_تربیت_بدنی
کانال پایگاه شهید هداوند میرزایی👇👇
https://eitaa.com/paigaheshahid
معاونت فضای مجازی پایگاه شهید هداوند میرزایی
#پیشنهاد_ویژه
#فیلم_تنگه_ابوقریب
روایتی از جانفشانی گردان عمّار در تنگه ابوقریب میباشد
که سعی شده با جلوه های ویژه میدانی و بصری فوق العاده و بازیهای ماندگار بازیگران گوشه ی کوچکی ازین اتفاق بزرگ و خارق العاده را به تصویر بکشند.
#پیشنهاد_ویژه
#پایگاه_شهید_هداوند_میرزایی
#مسجد_امام_زمان_عج
#یاوران_مهدی_عج
#معاونت_امور_شهدا_و_دفاع_مقدس
روز پنجم #هفته_دفاع_مقدس
روایت #گردان_عمّار
منبع : خبرگزاری ایرنا
روز ۲۱ تیرماه ۶۷ اعلام شد که نیروهای بعثی عراق به تنگه ابوقریب که تنگه ای بسیار استراتژیک در شمالغرب خوزستان است حمله کرده و رزمندگان اسلام هیچ نیرویی را ندارند که مقابل آنها بایستد. از طرف فرماندهی جنگ هم ابلاغ میشود که گردان عمار برای مقابله با عراق اعزام شود، اطلاع میدهند که گردان عمار آماده شدهاند که بروند مرخصی، دستور میدهند که گردان عمار را برگردانید به تنگه ابوقریب.
رزمندگان گردان عمار به پادگان دوکوهه برمیگردند و بهسرعت تجهیز میشوند و عازم خط مقدم میشوند. در این عملیات گردان عمار بهتنهایی مقابل یک لشکر زرهی عراقی ایستاد و نیمی از این گردان بهعلت تشنگی به فیض شهادت نائل شدند.
مسعود بنیاسدی یکی دیگر از بازماندگان حماسه تنگه ابوقریب این حماسه را یکی از بهیادماندنیترین مقاطع دوران دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: ۳۳ سال پیش در اواخر تیرماه بود که رزمندگان گردان عمار در حال مرخصی و رفتن بهسمت شهرهایشان بودند عدهای هم آماده حرکت بودند، بعد از نماز و ناهار رسم بر این بود که رزمندگان در حسینیه دوکوهه استراحت میکردند و عدهای هم تنی به آب میزدند. ما هم در آن موقع در حال استراحت بودیم که برادر شریفی جانشین گردان ما را صدا زد و حمله عراق از سمت فکه را به ما اطلاع داد و به ما گفت که "سریعاً آماده شوید تا بهسمت فکه برویم و مانع از نفوذ بعثیها شویم"
#پیشنهاد_ویژه
#پایگاه_شهید_هداوند_میرزایی
#مسجد_امام_زمان_عج
#یاوران_مهدی_عج
#معاونت_امور_شهدا_و_دفاع_مقدس
#شامگاه_قرآنی
به منظور پاسداشت و غبارروبی شهدای گمنام شهرک آفتاب در سالگرد شهادت فرید کرم پور(شهید مدافع امنیت)از تمامی بسیجیان تقاضا میگردد تا در روز چهارشنبه ۵ مهرماه ساعت ۱۷ در مسجد امام زمان (عج) شرف حضور یابند.
با تشکر
37.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_تصویری
#شامگاه_قرآنی
ادای احترام به شهید فرید کرم پور و تجدید بیعت با شهدای گمنام توسط بسیجیان پایگاه شهید هداوند میرزایی
چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۷/۰۵
#مسجد_امام_زمان_(عج)
#پایگاه_شهید_هداوند_میرزایی
#یاوران_مهدی_عج
#غبار_روبی
#شهید_امنیت
#فرید_کرم_پور
#تجدید_بیعت
#معاونت_امور_شهدا_و_دفاع_مقدس
کانال پایگاه شهید هداوند میرزایی 👇👇
https://eitaa.com/paigaheshahid
معاونت فضای مجازی پایگاه شهید هداوند میرزایی
روز ششم #هفته_دفاع_مقدس
قسمت دوم
#بمباران_شیمیایی_سردشت
29 ژوئن روز مبارزه با سلاحهای شیمیایی و میکروبی در جهان است. علت این نامگذاری بمباران شیمیایی سردشت در سال ۱۳۶۶ توسط رژیم بعث عراق است.
ساعت چهار و نیم عصر یکشنبه هفتم تیر سال ۱۳۶۶ هواپیماهای جنگی ارتش بعث عراق، چهار نقطه شهر سردشت و سه نقطه در روستاهای اطراف آن را در استان آذربایجان غربی و کنار مرز عراق با ۷ بمب شیمیایی خردل و تاول زا مورد حمله قرار دادند.
دو بمب در بازار و دو بمب دیگر به دو منطقه مسکونی اصابت کرد و بقیه در باغهای مجاور شهر افتاد. بیمارستان و نقاهتگاه شهر نیز در مسیر جریان هوای آلوده قرار گرفت و برخی از پزشکان و پرستاران پس از چند ساعت به دلیل آلوده شدن، مجبور به ترک آنجا شدند. برق و مخابرات قطع و کلیه فعالیتهای خدماتی شهر فلج شده بود زیرا اکثر کارکنان محلی مصدوم شده بودند. کادر پزشکی بهداری سپاه با کمک نیروهای محلی توانستند از دو حمام شهر به عنوان دو ایستگاه رفع آلودگی جهت استقرار زنان و مردان استفاده کنند.
در همان لحظات اولیه ۲۰ نفر شهید و حدود ۲ هزار نفر مجروح شدند. در آن زمان شهر سردشت، شهری کاملاً غیرنظامی و مسکونی و دارای ۱۸ هزار نفر جمعیت بود. گرچه این شهر چند بار مورد بمباران هواپیماهای نظامی عراق قرار گرفته بود ولی کسی توقع حمله شیمیایی با آن ابعاد را نداشت. ناآشنا بودن مردم با تبعات و آثار گاز خردل، چگونگی مواجهه با سلاحهای شیمیایی و اصابت بمبها به بازار و مناطق پر رفت و آمد شهری باعث افزایش شمار مصدومان و قربانیان این فاجعه شد.
بر اساس آمار رسمی از شهر ۱۲ هزار نفری سردشت ۸ هزار و ۲۵ نفر از این جمعیت در جریان این بمباران مصدوم شدند. ۳ هزار نفر از این افراد به طور سرپایی درمان شده و مدتی را در روستاهای مجاور شهر سردشت سپری کردند به این امید که آلودگی شهر با گذشت زمان برطرف شود.
سردشت سومین شهر قربانی جهان بر اثر استفاده از جنگ افزارهای شیمیایی پس از شهرهای هیروشیما و ناکازاکی است. جامعه بین الملل در مقابل این اقدام صدام سکوت کرد. این واقعه زمانی رخ داد که دانش پزشکی کافی برای مداوای بیماران ناشی از سلاحهای شیمیایی وجود نداشت.
#پیشنهاد_ویژه
#پایگاه_شهید_هداوند_میرزایی
#مسجد_امام_زمان_عج
#یاوران_مهدی_عج
#معاونت_امور_شهدا_و_دفاع_مقدس