✦؛﷽✦
⚫️ نظم و برنامهریزی امام خمینی (رحمة الله علیه)
▫️اگر جنبه های مختلف زندگی امام خمینی، رحمة الله علیه، را بررسی کنیم، جنبهای که خیلی در موفقیّت امور و جوانب زندگی ایشان مؤثر بود، برنامه داشتن و منظّم بودن کار معظّم له بود. امام در امور زندگی داخلی، حوزوی، عبادی و تمام ابعاد، نظم و ترتیب خاص و برنامه مخصوصی داشتند.
▫️اتاق امام با این که انباشته از کتاب و کاغذ و یادداشت بود، با این همه، هر کاغذ یا یادداشتی را می خواستند، فوراً پیدا می کردند؛ برای این که، تمام آنها با نظم و در جای مخصوص به خود بود. وقت شناسی ایشان نیز خیلی دقیق بود....
▫️در مطالعاتشان آن قدر منظّم بودند که هیچ چیز باعث تعطیل شدن مطالعهشان نمیشد. آن روز که خبر شهادت حاج آقا مصطفی به ایشان داده شد، امام سر وقت به نماز رفتند و مطالعاتشان را ترک نکردند و قرآنی که هر روز می خواندند طبق روزهای قبل قرائت کردند. روز وفات و دفن مرحوم حاج آقا مصطفی، ایشان دست از مطالعه نکشیده و کلّاً برنامه روزانه خود را به هم نزدند.
✍️ برگرفته از کتاب «رمز موفقیّت بزرگان»، تألیف «رضا باقی زاده».
#شخصیت_شناسی
#رمز_موفقیت
#پژوهش
╭─┅═✧✿🕯✿✧═┅─╮ ▪️@pajohesh_esfahan
╰─┅═✧✿🕯✿✧═┅─╯
.
📡 و باز هم یک سایت مفید و کاربردی دیگه
🪙 پرتال جامع علوم انسانی
📡این سایتِ بسیار عالی چند ویژگی داره👇
🪙 اول اینکه اکثر مقالاتی که برای مشاهده شون در نورمگز، باید هزینه پرداخت کنید و حق اشتراک بخرید، در این سایت به صورت رایگان در دسترس هستند! یعنی مقالات سایت نورمگز، در این سایت هم بارگذاری شده اند! 👌 و اینکه گفته میشه اکثر مقالات، چون ممکن هست به ندرت مقاله ای پیدا بشه که در نورمگز هست ولی اینجا بارگذاری نشده!
🪙 دوم اینکه این سایت موضوع مقالات رو در حوزه های تخصصی دسته بندی کرده و می تونید با استفاده از درخت حوزههای تخصصی دقیقا در گرایش و رشته ای که مدنظر دارید، مقالات رو جستجو و مطالعه بفرمایید.
🪙 و سوم اینکه در منوی کناری صفحهی این سایت؛ کارگاه های روش تحقیق، تحلیل محتوای کیفی، تربیت مربی فلسفه، آشنایی با نرم افزار تحلیل داده های کیفی مکس کیو دی اِی، ویرایشِ زبانی (فنّی یا صوری، و نگارشی)، و ... دوره های بسیار مفید علمی و عملی ای که به صورت دائمی برگزار میشه، مرتب اطلاع رسانی خواهد شد.
📡 آدرس این سایت ...
💿 http://ensani.ir/fa
🚫انتشار پست بدون آدرس کانال، ممنووووع.😷
#پژوهش
#سایت_پژوهشی
#راهبرد_جستجو
╭••─── 🪙📡🪙───••
╰─┈➤ @pajohesh_esfahan
✦؛﷽✦
◾️مطالعه و برنامه ریزی امام خمینی (رحمة الله عليه)
▫️کسانی که امام را از جوانی تا آخرین روزهای حیات پربرکتشان درک کرده اند، حتّی یک ساعت بیکاری و یا وقت کشی در زندگی امام پیدا نکرده اند و او را چنان تشنه دانش یافته اند که با وجود کهولت سن، لحظه ای کتاب، گزارش و مکتوبات دیگر را از ایشان جدا ندیدند.
▫️امّام، رحمة الله علیه، نمی گذاشتند حتّی چند دقیقه از عمرشان بیهوده بگذرد به طوری که در فاصله بعد از نماز ظهر و عصر، تا هنگام صرف نهار، قرآن برمی داشتند و می خواندند. این زمان کمتر از دو دقیقه می شد، با این حال حاضر نبودند آن را بیهوده تلف کنند.
#شخصیت_شناسی
#رمز_موفقیت
#پژوهش
╭─┅═✧✿🕯✿✧═┅─╮ ▪️@pajohesh_esfahan
╰─┅═✧✿🕯✿✧═┅─╯
❀؛﷽؛❀
🗳 در قسمت قبلیِ پست: چگونه یک مقدمه خوب و تاثیرگذار برای مقاله خود بنویسیم؟ سه مورد رو خدمت تون گفتیم!
🗳 خاطر شریف تون باشه تأکید کردیم که برای نگارش یک مقدمه ی جذاب و مؤثر:
یک 🤹♂ به اولین پاراگراف مقدمه توجه کنید!
دو 🤹♂ طفره نروید!
سه 🤹♂ سوال اصلی مقاله را مطرح کنید!
🗳 و حال...
چهار 🤹♂ با مقدمه برای مقاله تان بازاریابی کنید!
🗳 بازاریابی یک هنر است و شما باید این هنر را در نوشتن یک مقدمه خوب برای مقاله تان انجام دهید. یعنی شما باید در مقدمه کاری کنید تا مخاطب مشتاق شود ادامه مقاله را بخواند.
🗳 معمولا در مقدمه نیازی نیست که به یافته های کلیدی مقاله اشاره شود اما در برخی مواقع، مثلا در علوم انسانی، که مقالات طولانی تر هستند پیشنهاد می شود در انتهای مقدمه دو یا سه مورد از مهم ترین دستاوردهای جدید و ارزشمند مقاله به صورت گذرا و بدون پرداختن به توضیحات اشاره شود.
پنج 🤹♂ آخرین پاراگراف مقدمه را با دقت بنویسید!
🗳 شاید این سوال برایتان پیش بیاید که در آخرین پاراگراف مقدمه چه باید نوشته شود؟ معمولا در این پاراگراف به اینکه در ادامه مقاله چه مطالبی را با چه ترتیبی بیان خواهیم کرد اشاره می شود. مثلا این پاراگراف می تواند این گونه آغاز شود: " در بخش بعدی به مرور مطالعات گذشته در زمینه … می پردازیم، سپس در بخش … به … اشاره شده و در بخش چهارم به بیان یافته های تحقیق در مورد… پرداخته خواهد شد".
🗳 باید دقت داشته باشید که تا حد امکان در این پاراگرافِ از مقدمه نیز، از کلیشه ها دور بمانید، همچنین ساختار و محتوای بخش های بعدی مقاله را به صورت خلاصه اما مشخص بیان کنید.
#پژوهش
#مقدمه_نویسی
#آشنایی_با_ترفندهای_پژوهشی
╭┅❀◇🗳🤹♂ 🗳◇❀┅╮
@pajohesh_esfahan
╰┅❀◇🗳🤹♂ 🗳◇❀┅╯
مهارت پژوهشگری 👨💻
👨💻در پست نرم افزاری قبلی، نرم افزار پاکنویس معرفی شد و حال معرفی یک نرم افزار کاربردی دیگر شبیه هم
.
؛༻♡﷽♡༻
سلام و احترام
استاد بزرگواری اطلاع دادند، نرم افزار ویراستیار، وُرد ۲۰۱۳ رو هم پشتیبانی می کنه.
╭••─── 🌱🌸🌱───••
╰─┈➤ @pajohesh_esfahan
⚙ نحوه تایپ علامت ساکن در کیبورد فارسی
🛠 علامت ساکن در زبان فارسی کاربرد کمی دارد برای همین ممکن است وقتی لازم داریم، جای ساکن را در کیبورد پیدا نکنیم.
🛠 جالب است بدانید که علامت ساکن روی کیبوردهای رایج، جایگاه مشخصی ندارد و باید آن را با کد Alt تایپ کنیم که آن را به شما یاد میدهیم؛ اما در کیبورد استاندارد فارسی، این علامت گنجانده شده است.👌
⚙ نحوه تایپ علامت ساکن در کیبورد رایج ویندوز
🛠 در کیبورد رایج ویندوز، علامت ساکن دارای دکمه مشخصی نیست و باید از کد Alt استفاده کنیم. برای این منظور:
1⃣ مطمئن باشید که کلید Num Lock روشن است.
2⃣ دکمه Alt را پایین نگاه دارید.
3⃣ در قسمت عددی کیبورد عدد 0250 را تایپ کنید.
4⃣ دکمه Alt را رها کنید.
⚙ نحوه تایپ علامت ساکن در کیبورد استاندارد فارسی
🛠 در صفحه کلید استاندارد فارسی، تایپ علامت ساکن ساده است. این علامت با گرفتن دکمه Shift و فشردن دکمه Q تایپ میشود.
#ورد
#تایپ_تحقیق
#آشنایی_با_ترفندهای_پژوهشی
┏━━━•┈┈••❥⚙❥━━┓
🧯@pajohesh_esfahan
┗━━━❥🛠❥••┈┈•━━┛
❀؛﷽؛❀
🦠 «پارافریز» چیست؟
💊 وقتی میخواهیم از کار دیگران در اثر خودمان استفاده کنیم، به سه حالت امکان استفاده داریم:
✦ خلاصهنویسی
✦ بازنویسی (معادل Paraphrasing)
✦ نقل قول مستقیم
💊 بدیهی است که در هر سه حالت نیاز به استناد داریم.
1️⃣ خلاصه نویسی:
در خلاصهنویسی، همانطور که از نامش برمیآید، به تلخیص و گزینش جملات دست میزنیم و متن را کوتاهتر از آنچه هست ارائه میکنیم و عمدتاً این کار با استفاده از همان جملات متن اصلی انجام می شود.
2️⃣ بازنویسی (پارافریزینگ، نقل قول غیرمستقیم یا نقل به مضمون):
در پارافریزینگ، ایده و فکر اصلی را تقریباً با همان تعداد واژۀ متن مرجع اما به زبان خودمان ارائه میکنیم. با این کار به خواننده نشان میدهیم که ایدۀ اصلیِ اثرِ قبلی را تا اندازهای خوب فهمیدهایم که میتوانیم آن را به زبان خودمان بیان کنیم؛ گاهی، حتی نشان میدهیم که آنقدر به بحث مسلط هستیم که داریم با استفاده از مهارت خود و بنا به نیاز مخاطب، متن اصلی را بهتر و دقیقتر توضیح میدهیم.
3️⃣ نقل قول مستقیم:
در نقل قول مستقیم، عین عبارت و واژهها را میآوریم و از علامت نقل قول (دقت شود که علامت نقل قول در فارسی گیومه به این شکل: « » و در انگیسی کوتیشن مارک به این شکل: " " است. البته بهتر است از آوردن علامت نقل قول انگلیسی هنگام نگارش به زبان فارسی پرهیز کنیم) و در موارد خاص و ضروری که تعداد واژهها بیش از یک جمله و در حد یک پاراگراف باشد، از تورفتگی (Intention) هم استفاده میکنیم، که نشان دهیم این عبارات و واژهها عیناً از منبع دیگری آورده شده است.
🦠 استناد به بیش از یک پاراگراف، جز در موارد استثناء مثل معرفی و بررسی یک اثر یا نظرات یک فرد و شبیه این، اصولاً کار جالبی در نگارش به شمار نمیرود.
🦠 اگر نیاز دیدیم که بارها و بارها به یک اثر استناد کنیم پس باید به نو بودنِ اثرمان شک کنیم.
💊 اگر در هر نوع استفاده از متون دیگران، موازین استنادی را بهدرستی رعایت نکنیم، متهم به ارتکاب سوء رفتار پژوهشی میشویم. بهویژه، اگر بازنویسی به خوبی انجام نشود، حتی با وجود آوردن استناد، نویسنده به دردسر میافتد و شاید متهم به محتوارُبایی (سرقت علمی) شود.
💊 باید توجه داشته باشیم که، اگر بخواهیم فکر و ایدۀ اصلی یک اثر را توضیح بدهیم و برای بیان دقیق، گاهی از «عبارات تخصصی جدید، رشتههای واژهایِ چندکلمهای و مختص متن مرجع، واژهسازیها و ایدهپردازیهای منحصربهفردِ متن» استفاده کنیم، باز باید از علامت نقل قول استفاده کنیم. در یک جمله، ما باید به خوبی به خواننده نشان دهیم که کدام قسمت از نوشتۀ ما، ایدۀ دیگران است و کدام قسمت حرفها و افکار خود ماست.
💊 هرچه مخاطب در تشخیص این که کدام قسمت از متن نوشتۀ ما و کدام قسمت، ایدۀ دیگران است، بیشتر گیج شود، کیفیت بازنویسی ما پایینتر است.
💊 در خلاصهنویسی هم، استفاده از گیومه و تورفتگی اقدامی ضروری و البته حرفهای است.
📖 رجبزاده عصارها، امیرحسین (۱۳۹۶). پارافریز چیست؟
🦠🦠 ادامه دارد...
#نقل_قول
#اخلاق_پژوهش
#نقل_قول_غیر_مستقیم
#آسیب_شناسی_پژوهش
╔══❖•°✤💊🦠 ✤°•❖══╗
@pajohesh_esfahan
╚══❖•°✤🦠💊 ✤°•❖══╝
روش های دین پژوهی.pdf
3.45M
.
📒کتاب: روش های دین پژوهی؛ تحریری نو از مباحث روش شناسی پژوهش های دینی
📗مولف: احد فرامرز قراملکی؛ سید غلامرضا موسوی
#پژوهش
#معرفی_کتاب
#منبع_شناسی
#پیشنهاد_مطالعه
••─── 📚📒───••
@pajohesh_esfahan
••─── 📕📚───••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🕊 شهید ♡مصطفی چمران♡ نخبهی علمی دنیا و نابغهی جنگی
🌷مصطفی چمران تحصیلات ابتداییاش را در دبستان انتصاریه، نزدیک منطقه پامنار، گذراند و در دبیرستان دارالفنون و البرز دوره متوسطه را به پایان رساند. او طی تحصیل از شاگردان ممتاز به شمار میآمد.
🌷 از پانزده سالگی در جلسات دینی، از جمله درس تفسیر قرآن آیت الله طالقانی در مسجد هدایت شرکت می کرد.
🌷 وی در سال ۱۳۳۲ش در رشته الکترومکانیک دانشکده فنی دانشگاه تهران پذیرفته شد و در دوران تحصیل، دانشجویی ممتاز، و به صورت ویژه مورد توجه و عنایت استادانش بود.
🌷 چمران پس از فارغ التحصیلی، در ۱۳۳۷ش با استفاده از بورس تحصیلی شاگردان ممتاز، برای ادامه تحصیل راهی آمریکا شد.
🌷 درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق را از دانشگاه تگزاس گرفت و برای ادامه تحصیل به دانشگاه برکلی رفت و دوره دکتری در رشته الکترونیک و ☆فیزیک پلاسما☆ را با درجه ممتاز به پایان رساند.
🕊 کتاب لبنان، کردستان؛ حاوی خاطرات او از لبنان و کردستان بوده، و علی زیباترین سرودۀ هستی و ترجمه فارسی دعای کمیل از جمله آثار اوست.
🌷مصطفی چمران در دهلاویه در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ش به شهادت رسید.🌷
🕊 برای آشنایی بیشتر با این شناسنامهی شهرمان، کلیک کنید.
🔖 فرزندان ایران را بشناسیم.
#شخصیت_شناسی
#شهید_چمران
#فرزند_ایران
#پژوهش
┏━━━━━🕊🍃━┓
🌷@pajohesh_esfahan
┗━━🕊🍃━━━━┛
#نکات_کاربردی_پژوهش
🎲 مزایای تحقیق مسئلهمحور (2)
🎯 در پست قبل، دو مزیت تحقیقات مسئلهمحور رو بیان کردم، و الان دو مورد دیگه...
3️⃣ از اونجا که در تحقیقات مسئلهمحور دقیقاً میدونیم به دنبال پاسخ به کدوم پرسش و حل چه مشكلی هستیم، در هنگام جستجوی منابع تحقیق، به آسانی میتونیم اطلاعات مرتبط و مفید رو از دادههای بیارتباط تشخیص بدیم.
🎯 در واقع در این نوع تحقیقات، ملاک مشخصی برای انتخاب منابع در اختیار داریم. اما در تحقیقات موضوعمحور، هدف تا حدودی کلی و مبهم هست و صرفاً میدونیم که باید هر گونه مطلب مرتبط با این موضوع رو جمعآوری کنیم. به همین خاطر، مجبوریم هر منبعی رو که اطلاعاتی _ ولو اندک _ در زمینۀ موضوع تحقیق داشته باشه رو هم مطالعه و بررسی کنیم. لذا با انبوهی از اطلاعات متنوع و پراکنده مواجه میشیم که جمعآوری و تنظیم اون، نیازمند زمان و تلاش زیادی خواهد بود.
4️⃣ یکی دیگه از مزایای تحقیق مسئلهمحور نسبت به تحقیق موضوعمحور این هست که به علت مشخص بودن هدف و جهتدار بودن تحقیق، تمرکز بر موضوع بیشتر هست.
🎯 یکی از آفتهایی که معمولاً در جریان پژوهشهای موضوعمحور رخ میده، پرداختن به موضوعات فرعی و انحراف از موضوع اصلی هست. این امر علاوه بر اتلاف وقت و سرمایه، موجب پراکندهکاری و کاهش نتایج تحقیق میشه. اما در تحقیق مسئلهمحور، به علت جذابیت موضوع اصلی و کشش اون، چنین آفتی کمتر به چشم میخوره.
#مسئله_محور
#موضوع_محور
#مسئله_تحقیق
╭┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈
𓍯@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯
╰┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈┈ ┈
❀؛﷽؛❀
🗳 در شش پست و با هشتگ #مقدمه_نویسی تقریبا اصول مهم مقدمه نویسی بیان شد و به نظرم اگر فردی قصد مقدمه نویسی داشته باشه به خوبی می تونه الگو بگیره👌
💌 و اما طول مقدمه چقدر باید باشه!؟ 🤔
🗳 معمولا اندازه مشخص و معینی برای حجم مقدمه ذکر نمیشود؛ بهطوری که اندازه مقدمه میتواند از یکی دو پاراگراف تا دو سه صفحه نیز باشد. 👈 این اندازه به عواملی مثل مقطع تحصیلی، حجم پایاننامه یا رساله یا مقاله، و آیین نامه ی نشریات یا دانشگاه ها و … وابسته است.
🗳 بهترین راه برای تعیین میزان حجم مقدمه، مشورت با استاد راهنما و مطالعه بسیار و دقیق آیین نامه های آموزشی یا آیین نامه نشریهی مدنظر، برای آشنایی بیشتر با ساختار آن است.
💌 اما آنچه همواره باید به آن توجه کرد ♧مختصر و مفید بودن و ویترینی بودن ♧مقدمه است تا برای مخاطب خسته کننده نشود و بتواند در زمان کوتاهی آن را مطالعه کند. 👌
#پژوهش
#مقدمه_نویسی
#آشنایی_با_ترفندهای_پژوهشگری
╭┅❀◇🗳💌🗳◇❀┅╮
@pajohesh_esfahan
╰┅❀◇🗳💌🗳◇❀┅╯
#درست_بنویسیم
🍭 فلاکس یا فلاسک؟ کدام شکل صحیح است؟
🍶 فلاکس و فلاسک، احتمالاً از واژههای بحثبرانگیز در اکثر پیکنیکها هستند که در نهایت با بحث و جدلی دوستانه، بدون نتیجه قطعی به فراموشی سپرده میشوند.😉😅
🍶 واژه فلاکس، تلفظ نادرست واژه flask (فلاسک) است که از انگلیسی به فارسی وارد شده است و به خاطر قرار گرفتن دو حرف ساکن در کنار یکدیگر و عدم توانایی برخی فارسی زبانان در تلفظ صحیح این نوع کلمات، به شکل فلاکس تلفظ میشود.
🍶 باید بدانیم که فلاکس نوعی ماده روغنی است که در لحیمکاری به کار میرود. این ماده در دمای معمولی میلی به انجام واکنش ندارد ولی با افزایش دما، مانع از شکلگیری اکسیدهای فلزی میشود و سبب راحت شدن جوشکاری و لحیمکاری میشود و منجر به کیفیت اتصالات میشود.
🍶 اما فلاسک در فرهنگ لغت انگلیسی به فارسی به نام قمقمه معنا شده است. در فارسی هم به معنای ظرفی به کار میرود که دمای مایع درون خود را ثابت نگه میدارد و معادل Vacuum flask در زبان انگلیسی است.
🍶 فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی کلمه دَمابان را برای این واژه پیشنهاد کرده است.😬 به نظر شما این کلمه، پیشنهاد مناسبی است و توانسته جای خود را میان فارسی زبانان باز کند؟ 😵
🍭شما تاکنون این واژه را چطور تلفظ میکردید و می نوشتید؟ فلاسک یا فلاکس؟😷 یک پژوهشگر باید تلفظ و نگارش صحیح کلمات را بداند! 👌☺️
#پژوهش
#غلط_ننویسیم
#درست_نویسی
#اطلاعات_پژوهش
@pajohesh_esfahan
╰━━⊰☆🍭🍶🍬☆⊱━━╯
.
🦠 استفاده از آثار دیگران در نگارش اثر جدید: نقل قول مستقیم و نقل قول غیرمستقیم (۱)
💊 نقل قول (Quotation):
💊 نقلقول از افکار و ایدههای دیگران یکی از اساسیترین راههای تولید و تکمیل آثار پژوهشی است. به عبارتی وام گرفتن از آثار و ایدههای دیگران برای تولید یک اثر موثق و قابل انتشار جزء جدانشدنی فرآیند پژوهش است.
🦠 نقل قول از دیگران به دو روش انجام می شود:
✦ «مستقیم»
✦ «غیر مستقیم»
🦠🦠 مهمترین اصل و وجه اشتراک این دو روش، الزامی بودن استناددهی است.
💊 نقل قول غیرمستقیم:
🧏♂ نقل قول غیرمستقیم از نظر متخصصان و صاحبنظران بیشتر مورد تأیید و سفارش است.
🧏♂ به طور کلی نقل قول غیرمستقیم به دو روش تقسیم میشود و در هر دو روش استناد، جزء جدانشدنی آن است:
▪️استفاده از ایده های کلی
▪️بازنویسی یا پارافریز
❶ استفاده از ایده های کلی:
💊 در این روش، نگارنده از ایدههای دیگران وام میگیرد؛ ولی، رونویسی و کپیبرداری صورت نمیگیرد.
💊 پژوهشگر مطالب و ایدههای دیگران را کاملاً مطالعه کرده و تسلط کافی بر پیشینۀ موضوعی خود دارد. سپس، هرجایی از متن که به ارائه پیشینۀ علمی احتیاج است، به صورت کلی ایدههای دیگران را مطرح میکند و سپس، استناد میدهد.
🦠🦠 ادامه دارد...
#نقل_قول
#اخلاق_پژوهش
#آسیب_شناسی_پژوهش
╔══❖•°✤💊🦠 ✤°•❖══╗
@pajohesh_esfahan
╚══❖•°✤🦠💊 ✤°•❖══╝
مهدی منتظر علیه السلام در نهج البلاغه.pdf
9.18M
.
⏳کتاب: مهدی منتظر (عج) در نهج البلاغه
⌛️نویسنده: مهدی فقیه ایمانی
⏳کتاب حاضر شرح بخش هایی از نهج البلاغه است که امام علی علیه السلام در آن به ظهور و وقایع پیرامونی آن پرداخته است.
#پژوهش
#منبع_شناسی
#معرفی_کتاب
#پیشنهاد_مطالعه
┏━━━━⌛️📩⏳━┓
@pajohesh_esfahan
┗━━⌛️📩⏳━━━┛
❀؛﷽؛❀
🪴 عرض سلام و ادب دارم خدمت همراهان گرامی کانال؛ اساتید، طلاب و دانشجویان محترم
🪴 ضمن عرض تشکر از تمامی عزیزانی که نگران شده و مرتب جویای احوال اینجانب هستند، عذر خواهی می کنم که دو سه روزی به علت کسالت شدید نتونستم در خدمت تون باشم.
🪴 دعا بفرمایید که همچنان توفیق خدمتگزاری داشته باشم ان شاءالله. 💐
🕊 بعون الله الملک الاعلی
💌 کاویانی
#بدون_تعارف
🌼⃟🌼༈࿐ @pajohesh_esfahan