✦﷽✦
•┈••✾•❥🌿🌺🌿❥•✾••┈•
📝 تحدیدِ موضوعات:1
تحدید موضوع یعنی محدود سازی دامنه ی موضوع
🔴فایده ی آن: 👇
⬅️ ۱- قلمرو موضوع کمتر می شود.
⬅️ ۲- موضوع تخصصی می شود.
⬅️ ۳- مسئله محور بودنِ عنوان، نه موضوع محور بودن: بدین معنا که👈 وقتی می گویند عناوین پایان نامه و رساله باید مسئله محور باشد نه موضوع محور؛ چون تمام دغدغه این است که به یک مسئله جزئی تخصصی بپردازید نه یک موضوع کلی.
🔴نتیجه: 👇
هر چقدر مسئله جزئی تر و تخصصی تر باشد، ظرفیت بیشتری برای نقد و بررسی دارد.
📚واحد پژوهش مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
╔══🌺🍃📚🍃🌺═══╗
https://eitaa.com/joinchat/3176005776Cfc63dd93ba
╚════🌺🍃📚🍃🌺═╝
@pajoohesh_esfahan
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
⚠️آشنایی و بررسی فرقه های انحرافی
1️⃣ جلسه اول
#جریان_احمدالحسن_بصری
فهرست مطلب
۱-جریان احمد اسماعیل بصری
۲-شخصیت شناسی
۳-نسب احمد اسماعیل
۴-وجه نام گذاری احمد اسماعیل به احمد الحسن
۵-ادعا ها
۶-روش شناسی جریان احمد اسماعیل
۶-۱-۱. استاد به نصوص متشابه
۶-۲-۲. تحریف روایات
۶-۳-۳. تقطیع روایات
۶-۴-۴. نقل روایات غیر مرتبط
۶-۵-۵. استناد به متون غیر معتبر
۷-فعالیت پیروان
۷-۱-۱. فعاليت در فضای مجازی
۷-۲-۲. ساخت برنامههای تبلیغاتی
۷-۳-۳. چاپ کتاب و جزوات
۷-۴-۴. تبلیغ چهره به چهره
۷-۵-۵. برگزاری نمایشگاه کتاب و شركت در نمايشگاهها
۷-۶-۶. تأسیس شبکه ماهوارهای المنقذالعالمی و رادیو
۸-انشعابات
۸-۱-گروه اول: مکتب نجف
۸-۲-گروه دوم: پرچمهای سیاه
۸-۳-گروه سوم: احلاسیها
۸-۴-گروه چهارم : جیش الغضب
👇👇👇👇👇ادامه👇👇👇👇👇
🧐شخصیت شناسی🧐
آنچه از خود نوشت احمد اسماعیل بصری و منابع مرتبط این جریان به دست می آید، آن است که وی در میان طرفداران خود به «احمد الحسن» مشهور گشته؛ درسال ۱۹۶۸م (۱۳۴۹ش) در شهر بصره عراق متولد شده و تحصيلاتش را تا ليسانس و اخذ مدرك مهندسي معمارى ادامه داده است.
طبق ادعاي وي، در اواخر سال ۱۹۹۹ م (۱۳۷۸ ش) و در ۲۹ سالگي، به امر امام مهدى، به نجف هجرت ميكند و چنين ميپندارد كه روش تدريس در حوزه علميه، داراى خلل علمی است. او ادعا میکند طي سالهاي حضورش در نجف، با حوزه در تماس بوده؛ اما در آن شهر تحصيل نميكرده است. به زعم یارانش، وي در سال ۲۰۰۲م (۱۳۸۱ ش) و پس از دیدن حضرت مهدی در رؤیا و خوابهای متعدد، به اصلاح امور پرداخته است. همچنين پس از مدتي دعوت مخفيانه و ايمان آوردن برخي افراد، به دستور امام مهدى احمد بصری آشكارا به مردم اعلام كرد كه فرستاده حضرت مهدى عج است. وي دعوت مردم را در ماه جولای سال ۲۰۰۲م موافق با ماه جمادى الاول سال ۱۴۲۳ق در نجف اشرف آغاز كرد.
در آغاز دعوت، بين سالهاي ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۲ (۱۳۷۸ -۱۳۸۱ ش) و قبل از آشكار شدن دعوت، _ به زعم خود_ در اصلاح حوزه علميه نجف، به فعاليتهایی با عنوان اصلاح علمي و اصلاح عملي و اصلاح مالي حوزه مبادرت ورزید.
✦؛﷽✦
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
📚طرح تحقیق
✳️⬅️ چگونگی تعیین روش
لازم است که بین سوال و روش گردآوری و پردازش اطلاعات، سنخیت و تناسب لازم وجود داشته باشد.
🔺 وجود تناسب بین روش گردآوری و روش تحقيق
👈 در روش گردآوری اطلاعات و روش تحقيق انحصار وجود ندارد. بدین معنی که لزومی ندارد محقق مجبور باشد تنها از یک روش خاص به جمع آوری و پردازش اطلاعات بپردازد، بلکه شاید در موارد متعدد برای یک مسئله پژوهشی چندین روش گردآوری و چندین روش تحقیق قابل استخدام و به کار گیری باشد؛ ولی این گونه نیست که هر مسئله پژوهشی از هر روشی و از هر ابزاری قابل گردآوری اطلاعات و پردازش باشد، چرا که باید بین آن ها سنخیت و تناسب لازم وجود داشته باشد و این تناسب و سنخیت رعایت بشود؛
⬅️ به تعبیر دیگر محقق باید به حقیقت موضوع در مسئله پژوهشی دقت کند که یک نظریه و یا مفهوم ذهنی است و یا یک عین خارجی و یا یک رابطه و نسبت بین دو شیء و شيء ثالث که هر یک از این ها روش گردآوری و روش تحقیق متناسب با خودشان را می طلبد.
❌همان گونه که قبلا اشاره شد بین روش های گردآوری اطلاعات و روش های تحقیق نسبت متقابل وجود دارد.❌
✳️ اگر محقق قصد داشته باشد، از تحلیل و توصیف کیفی استفاده کند، باید داده ها و اطلاعات اولیه تحقیق نیز کیفی باشند و اگر از روش تحقیق آماری و کمی و ابزار ها و نرم افزار های تحقیقی آماری استفاده می کند، روش های گردآوری اطلاعات او نیز باید کمی باشد.
📚واحد پژوهش مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
╔══🌺🍃📚🍃🌺═══╗
https://eitaa.com/joinchat/3176005776Cfc63dd93ba
╚════🌺🍃📚🍃🌺═╝
🔴@pajoohesh_esfahan
✦؛﷽✦
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
📚طرح تحقیق
✳️ چگـونگی تعیین روش
✨ همان گونه که بین مسئله اصلی پژوهش و روش گردآوری و روش تحقیق باید تناسب رعایت بشود، بین روش گردآوری اطلاعات و روش تحقیق نیز باید همین تناسب و سنخیت رعایت شود؛ 👈 اگر داده ها و اطلاعات اولیه آماری است و کمی، روش تحقیق نمی تواند کیفی و توصیفی باشد.
سنخیت بین مسئله اصلی پژوهش و روش گردآوری اطلاعات و روش تحقیق از یک سو و تناسب و سنخیت روش گردآوری اطلاعات و روش تحقیق از سوی دیگر، باید تناسب باشد.
❇️روش گردآوری اطلاعات و روش تحقیق دو مقوله مستقل از هم هستند، گردآوری اطلاعات عملی فیزیکی است که با ابزار خاصی چون فیش برداری، اجرای پرسش نامه، انجام مصاحبه، تست یا آزمون، مشاهده ساده و ابتدایی یا مشاهده پیچیده به وسیله ابزار مثل میکروسکوپ، تلسکوپ و ... انجام می شود، محقق به وسیله هر یک از این ابزار می تواند اطلاعات مناسب را در اختیار بگیرد و پس از پردازش آنها که به آن روش تحقیق گفته می شود، به پاسخ سؤال تحقیقی دست یابد.
📚واحد پژوهش مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
╔══🌺🍃📚🍃🌺═══╗
https://eitaa.com/joinchat/3176005776Cfc63dd93ba
╚════🌺🍃📚🍃🌺═╝
🔴@pajoohesh_esfahan
#فرهنگ_پژوهش
🔸آیت الله العظمی بهجت(ره) میفرماید: زمانی که ما در کربلا بودیم، آقا شیخ عبدالله مامقانی رحمهالله در قید حیات بودند. گفته میشد که ایشان شبانهروزی چهار ساعت میخوابد، ولی در کتاب رجالش نوشته است: تألیف این کتاب سه سال طول کشید و من در این مدت، شبانهروزی سه ساعت میخوابیدم! اینها اتمام حجت است برای کسانی که خیال میکنند اگر خوابشان مقدار اندکی از هشت ساعت کم شود، میمیرند. شیخ آقا بزرگ تهرانی رحمهالله هم در وقت تألیف، نشسته میخوابید. ایشان هر روز مقداری مینوشت، حتی روزی که وفات کرده بود، به یک پهلو تکیه نموده و مقداری نوشته بود. آقایی نیز از پدرش نقل میکرد که سه سال نشسته میخوابیدم و در این مدت رختخواب خود را برای خواب باز نکردم.
.
🔸اینگونه عاشقِ علم و عاشق عمل بودند! آیا این کمخوابیها و پرکاریها بدون محبت ممکن است؟! البته امکان دارد کسی از ناراحتی نخوابد، اما آن کجا و راه محبت کجا که اصلاً نمیگذارد محب آرام بگیرد!
در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۵۵
.
🔸آیت الله العظمی شیخ عبدالله مامقانی(ره) در «تنقیح المقال» که یکی از آثار ارزشمند اوست، نوشته است: «اگر تمام آنچه را که نوشته ام جمع کنم، سه برابر حجم جواهر(جواهر الکلام کتاب فقهی در ۴۳ جلد) می شود. سپاس خدای تعالی را برای این نعمت بزرگ که به من عطا فرمود.
تلخیص از:
کانال سیره علما @sireolama
📚واحد پژوهش مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
╔══🌺🍃📚🍃🌺═══╗
https://eitaa.com/joinchat/3176005776Cfc63dd93ba
╚════🌺🍃📚🍃🌺═╝
22.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مناظره_امام_رضا_علیه السلام_
📺 فیلم مناظره امام رضا علیه السلام با علمای ادیان دیگر
*️⃣مناظرات امام على بن موسى الرضا ـ علیهالسلام ـ فراوان است، ولى از همه مهمتر هفت مناظره است.
این مناظرات را شیخ صدوق، در کتاب عیون اخبار الرضا آورده و مرحوم علامه مجلسى نیز در جلد 49 بحار الانوار از کتاب عیون نقل کرده و در کتاب مسند الامام الرضا جلد 2 نیز آمده است.
💠معرفی 6 #جستجوگر تخصصی گوگل:
1- جستجو در مقالات علمی:
🌐 https://www.scholar.google.com
2- جستجو در تصاویر:
🌐 https://goo.gl/CoFZdl
3- جستجو در متن کتابها:
🌐 https://books.google.com
4- جستجو در ثبت اختراعات:
🌐 https://goo.gl/S4Koja
5- جستجو در فیلم ها:
🌐 https://goo.gl/wWX4o9
6- بررسی روندهای پژوهشی
🌐 https://www.google.com/trends
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅
✍ چگونگی تهیۀ طرحنامۀ تحقیق
ــــــــــــــــــ
🔻هیچ قالب و شکل خاصی را نمیتوان برای طرحنامۀ انواع مختلف تحقیقات توصیه کرد.
✅ مهم این است که در طرحنامه تمامی اطلاعات، نیازها و جوانب یک تحقیق سنجیده و بیان شود.
🔺️بنابراین بسته به نوع، روش و شرایط
تحقیق طرحنامههای مختلفی میتوان ارائه کرد. معمولاً در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی با توجه به رشتههای تحصیلی، ضوابط و نوع تحقیقاتی که مورد نیاز است، فرمهای آمادهای برای نگارش طرحنامه وجود دارد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📚واحد پژوهش مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
╔══🌺🍃📚🍃🌺═══╗
https://eitaa.com/joinchat/3176005776Cfc63dd93ba
╚════🌺🍃📚🍃🌺═╝
@pajoohesh_esfahan
028_ayatollah_ali_marvi.jpg
19.3K
...سرم گیج رفت
🔶حجت الاسلام جواد مروی میفرمودند: روزی به یک کتاب احتیاج پیدا کردم. هر چه گشتم آن را در کتابفروشی ها پیدا نکردم. در کتابخانه ی مرحوم والد(آیت الله شیخ علی مروی) آن را دیدیم و خواستم آن را از ایشان بگیرم. وقتی ایشان میخواستند کتاب را به من بدهند طوری آن را به من دادند که گویی از یک چیز بسیار عزیز و ارزشمند جدا میشوند.
🔶به ایشان گفتم جریان چه بود و چرا با این حالت خاص این کتاب را به من دادید؟
🔶ایشان فرمودند: برای خرید این کتاب من توان مالی نداشتم و نمیتوانستم آن را تهیه کنم. در همان زمان از روستا برای من یک کوزه شیره ی انگور فرستاده بودند. کتابفروشی بود که کتاب را با چیزهایی که برای طلاب از روستا میفرستادند معاوضه میکرد.
🔶با وجود این که چندین روز بود که چیز درست و حسابی ای نخورده بودم و میل شدید داشتم که لااقل یک لقمه داخل این شیره ی انگور بزنم و بخورم با وجود این کوزه ی شیره را برداشتم و به سمت کتابفروشی حرکت کردم.
🔶کتابفروش بعد از محاسبه در مقابل آن کوزه ی شیره کتاب را به من داد و من به سمت مدرسه بازگشتم در حالی که با خوشحالی کتاب مورد نظرم را زیر بغل گرفته بودم.
🔶نرسیده به مدرسه ی باقریه ناگهان از شدت ضعف سرم گیج رفت و به زمین افتادم.
🔶وقتی به هوش آمدم دیدم عدهای از کسبه و طلاب بالای سرم ایستادهاند و نگران حال من هستند. وقتی به هوش آمدم پرسیدند چه شده؟ گفتم: هیچی. و با خوشحالی از این که کتاب مورد نظرم را به دست آورده بودم به سمت مدرسه راه افتادم.
🔶در حجره نشستم. از نانهای خشکی که در حجره داشتم در دهان گذاشتم و شروع کردم به مطالعه ی آن کتاب.
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
#برندگان_مسابقه_کتابخوانی
#کتاب_کیفیت_پیدایش_شیعه
✅ اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی (کتاب کیفیت پیدایش شیعه تالیف مرحوم علامه طباطبایی (ره) ) :
1. آقای محمود عابدی
2. آقای محمد بخشی
3. خانم مریم رحیمی
📎ضمنا مسابقه در سطح استان انجام شد و شرکت کنندگان از بین خواهران و برادران بوده است.
📚واحد پژوهش مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
╔══🌺🍃📚🍃🌺═══╗
https://eitaa.com/joinchat/3176005776Cfc63dd93ba
╚════🌺🍃📚🍃🌺═╝