028_ayatollah_ali_marvi.jpg
19.3K
...سرم گیج رفت
🔶حجت الاسلام جواد مروی میفرمودند: روزی به یک کتاب احتیاج پیدا کردم. هر چه گشتم آن را در کتابفروشی ها پیدا نکردم. در کتابخانه ی مرحوم والد(آیت الله شیخ علی مروی) آن را دیدیم و خواستم آن را از ایشان بگیرم. وقتی ایشان میخواستند کتاب را به من بدهند طوری آن را به من دادند که گویی از یک چیز بسیار عزیز و ارزشمند جدا میشوند.
🔶به ایشان گفتم جریان چه بود و چرا با این حالت خاص این کتاب را به من دادید؟
🔶ایشان فرمودند: برای خرید این کتاب من توان مالی نداشتم و نمیتوانستم آن را تهیه کنم. در همان زمان از روستا برای من یک کوزه شیره ی انگور فرستاده بودند. کتابفروشی بود که کتاب را با چیزهایی که برای طلاب از روستا میفرستادند معاوضه میکرد.
🔶با وجود این که چندین روز بود که چیز درست و حسابی ای نخورده بودم و میل شدید داشتم که لااقل یک لقمه داخل این شیره ی انگور بزنم و بخورم با وجود این کوزه ی شیره را برداشتم و به سمت کتابفروشی حرکت کردم.
🔶کتابفروش بعد از محاسبه در مقابل آن کوزه ی شیره کتاب را به من داد و من به سمت مدرسه بازگشتم در حالی که با خوشحالی کتاب مورد نظرم را زیر بغل گرفته بودم.
🔶نرسیده به مدرسه ی باقریه ناگهان از شدت ضعف سرم گیج رفت و به زمین افتادم.
🔶وقتی به هوش آمدم دیدم عدهای از کسبه و طلاب بالای سرم ایستادهاند و نگران حال من هستند. وقتی به هوش آمدم پرسیدند چه شده؟ گفتم: هیچی. و با خوشحالی از این که کتاب مورد نظرم را به دست آورده بودم به سمت مدرسه راه افتادم.
🔶در حجره نشستم. از نانهای خشکی که در حجره داشتم در دهان گذاشتم و شروع کردم به مطالعه ی آن کتاب.
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
#برندگان_مسابقه_کتابخوانی
#کتاب_کیفیت_پیدایش_شیعه
✅ اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی (کتاب کیفیت پیدایش شیعه تالیف مرحوم علامه طباطبایی (ره) ) :
1. آقای محمود عابدی
2. آقای محمد بخشی
3. خانم مریم رحیمی
📎ضمنا مسابقه در سطح استان انجام شد و شرکت کنندگان از بین خواهران و برادران بوده است.
📚واحد پژوهش مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
╔══🌺🍃📚🍃🌺═══╗
https://eitaa.com/joinchat/3176005776Cfc63dd93ba
╚════🌺🍃📚🍃🌺═╝
#نهم_آبان
#سالروز_درگذشت_شیخ_مفید(ره)
📚ابوعبدالله محمد بن نعمانی حارثی عکبری بغدادی ملقب به شیخ مفید، از بزرگان فقهای شیعه در سدههای چهارم و پنجم هجری است. این عالم در سال ۳۳۶ هـ.ق. در روستایی به نام عُکبرا دیده به جهان گشود.
شاگردانی چون سید مرتضی علمالهدی، سیدرضی، نجاشی، شیخ طوسی، ابن حمزه و... را پرورش داد که بعدها هر یک از ناموران بزرگ جهان اسلام و مایه فخر تشیّع شدند.
شیخ مفید در کلام، فقه و جدل بسیار زبردست بود و با پیروان همه مذاهب با جلالت و عظمت مناظره میکرد.
از شیخ مفید آثار ارزشمندی به جای مانده که نجاشی ۷۸ اثر نام میبرد.
✅شاخصههای نظر علمی شیخ مفید:
1️⃣شناسایی درست و دقیق مسائل علمی و اعتقادی جامعه،
2️⃣به خصوص راجع به غیبت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف؛
3️⃣ شناسایی نیازهای فکری و مسائل فقهی مبتلابه جامعه؛
4️⃣شناسایی شبهات و انحرافات و وارونگیهای القائی از طرف دشمنان،
5️⃣تولید محتوای علمی با سبک و روش متناسب با مخاطب و تربیت نیروی علمی و کادرسازی تخصصی
📚واحد پژوهش مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
╔══🌺🍃📚🍃🌺═══╗
https://eitaa.com/joinchat/3176005776Cfc63dd93ba
╚════🌺🍃📚🍃🌺═╝
#خبر_پژوهشی
معرفی سامانه انتشارات و نمایشگاه دائمی کتاب حوزه علمیه خراسان
حجت الاسلام سيد محسن ميرزاده در گفت و گو با خبرگزاري حوزه علميه خراسان به برخی از ویژگی های سامانه انتشارات و نمایشگاه دائمی کتاب اين حوزه كه امروز در محل اتاق جلسات مركز مديريت حوزه علميه خراسان رونمايي شد، پرداخت و گفت: اين سامانه به آدرس https://book.hozehkh.com به منظور تهیه و توزیع منابع علمی آموزشی و پژوهشی مورد نیاز حوزویان و تسهیل تأمین کتب درسی، کمک درسی و مطالعاتی مورد نیاز حوزویان و دانش پژوهان راه اندازی شده است.
📣اطلاع بیشتر در لینک خبر: 👇
https://www.hozehkh.com/OneEntry?entryID=41661
•┈┈•••🔅•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🔎 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
📚 @howzehpajohesh
#دهم_آذر_سالروز_شهادت_آیت_الله_مدرس(ره)
#فقیه_اسلام_شناس
✅سید حسن که همراه پدرش در شش سالگی به قمشه مهاجرت کرده بود، تا سن چهارده سالگی معلومات عربی و فارسی را در این شهر نزد استادانی که در منطقه اشتهار داشتند، فرا گرفت وی در بهار زندگی و به مدت سیزده سال تمام در این مدت بیش از سی استاد را در علوم گوناگون درک نمود .
آیات گرامی آخوند ملا محمد کاشی و جهانگیرخان قشقایی آیات عظام سید محمد باقر درچه ای، شیخ مرتضی ریزی
📚شهید آیت الله مدرس در سنین بیست یا بیست و دو سالگی اندیشه اش فراتر از قیل و قال مدرسه را نظاره گر بود و فضای اجتماعی - سیاسی را بخوبی می شناخت مدرس پس از یک سال اقامت در سامرا به نجف رفت و با عارف مشهور، حاج شیخ حسنعلی اصفهانی، معروف به «نخودکی » هم حجره گردید . و از حوزه درسی آیات عظام آخوند خراسانی، سید محمد کاظم یزدی، سید محمد فشارکی طباطبایی، شریعت اصفهانی، حاج میرزا حسین خلیلی بهره ها برد.
✳️ از سوی علمای عراق مرجعیت وی مورد تایید قرار گرفت و مرجعیت و رهبری شیعیان هند به وی پیشنهاد گردید که نپذیرفت و با سری پرشور عازم ایران گردید،در این زمان مدرس سی و یک سال داشت .
مدرس گرفتار سخت ترین شرایط زندگی گشت، تا آنکه در روز دوشنبه 16 مهر 1307 ه . ش . توسط عوامل شهربانی تهران، منزلش محاصره گردیدو آن شهید دستگیر و به قلعه خواف در خراسان تبعید گشت که به مدت نه سال در این قلعه مخوف زندانی بود . سرانجام دهم آذر 1316 ه . ش . سه جانی خبیث به نام های جهان سوزی، خلج و مستوفیان، آیت الله سید حسن مدرس رااز خواف به کاشمر انتقال دادند و در این شهر به شهادت رسانیدند.
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅
⬅️ 2ـ مشخصات مجری طرح:
ــــــــــــــــــ
✅ در طرحنامه باید اطلاعات کاملی از مشخصات فردی و سوابق علمی و پژوهشی و راههای دسترسی به کسی که قرار است تحقیق را انجام دهد، ارائه گردد. به گونهای که در این بخش به آسانی بتوان علاوه بر مشخصات فردی، سوابق و درجات علمی و راههای دسترسی به وی را به دست آورد.
✅ در صورتی که طرح تحقیق مربوط به پایاننامۀ دانشگاهی یا حوزوی باشد لازم است مشخصات دانشجو و طلبه ی مجری و محل و رشته تحصیل وی نیز قید شود و اگر قرار است طرح برای مراکز تحقیقاتی و نهادهای دیگر انجام گیرد، خوب است مشخصات محل خدمت و سوابق فعالیتها و سِمَتهای مجری طرح ذکر گردد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#طرح_نامه_تحقیق
#طرح_نامه
#آشنایی_با_مهارت_پژوهشگری
📚واحد پژوهش مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
╔══🌺🍃📚🍃🌺═══╗
https://eitaa.com/joinchat/3176005776Cfc63dd93ba
╚════🌺🍃📚🍃🌺═╝
@pajoohesh_esfahan
📸 گزارش تصویری
#نشست_هماندیشی
🔰با پیگیری ها و هماهنگی های انجام شده؛ نشستی با حضور عضو هیئت علمی مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی جناب حجت الاسلام گلکار در محل دفتر مدیریت مدرسه برگزار شد؛
📌در این جلسه که با حضور مدیریت محترم و مسئول پژوهش مدرسه برگزار شد هم اندیشی جهت آماده سازی و تدوین اساسنامه برای مدرسه و همچنین برنامه ای با چشم انداز 10 ساله برنامه ریزی شد.
✳️ در ادامه مدیریت محترم مدرسه حجت الاسلام ابراهیمی ضمن تاکید بر واقع گرایانه بودن این اساسنامه گفت : این اساسنامه که دارای چشم انداز 10 ساله می باشد باید واقع گرایانه و منطبق بر ظرفیتهای مدرسه باشد.
📚واحد پژوهش مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖
⚠️آخرین فرصت تحویل مدارک عضویت کتابخانه تا فردا⚠️
توجه.............................................توجه
📚طلابی که مدارک خودشون رو برای عضویت کتابخانه به واحد پژوهش تحویل ندادن زودتر مراجعه بفرمایند. در غیر اینصورت ثبت نام شما کان لم یکن خواهد شد.
📝 📝📝📝📝📝📝📝📝📝📝
✅ مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:
⬅️دو قطعه عکس
⬅️کپی شناسنامه
⬅️کپی کارت ملی
⬅️تکمیل فرم عضویت
🔖 منتظر مراجعه شما عزیزان هستیم.
📚واحد پژوهش مدرسه علمیه مسجد گوهرشاد
╔══🌺🍃📚🍃🌺═══╗
https://eitaa.com/joinchat/3176005776Cfc63dd93ba
╚════🌺🍃📚🍃🌺═╝