مژده. 🎈 ❤️ 🎈 مژده
طلاب گرامی 🙏
✴️انشاءالله در هفته پیش رو از نسخه سوم پیام مروی در جلسه ایی با حضور شما طلاب عزیز رونمایی خواهد شد.
🙏🙏🙏🙏🙏
از تمامی دوستانی که مارا در این امر کمک کردند تشکر و توفیق روز افزون از خداوند متعال داریم.
🆔 @PajouheshgaraneMarvi
♨️کتابی بسیار نفیس حول حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که متشکل از سه جلد است :
1⃣مقامات فاطمة الزهرا "س"
2⃣الوراثة الاصطفائية لفاطمة الزهراء "س"
3⃣ام مقامات فاطمة الزهراء "س"
مولف : آیت الله شیخ محمد سند بحرانی (از مراجع نجف)
معرفی کتاب : این کتاب یکی از بهترین کتب موجود در حوزه ی شناخت مقامات حضرت زهرا(س) است. که به زبان عربی نگاشته شده.
آنطور که مولف در ابتدای کتاب اشاره میکند، این کتاب به صورت بحث استدلالی نگاشته شده است و به بررسی مقامات و منزلت حضرت صدیقه ی طاهره(س) از دیدگاه اهل سنت و قرآن میپردازد.
مولف در این کتاب مقاماتی همچون :
❇️حجیت حضرت زهراء بر ائمه و انبیاء
❇️حضرت زهرا مادر پیامبر است در مقابل مادر بودن همسران پیامبر نسبت به مومنین
❇️ولایت حضرت زهرا در امور عام
❇️همسان بودن حضرت زهراء با پیامبر در تمام مقامات غیر از نبوت و امامت
❇️مفترض الطاعه بودن حضرت بر تمام خلق ، حتی انبیاء
را مورد بررسی قرار داده.
و در ادامه به مقاماتی همچون : مقام نوریت ، محدثه ، لیله القدر ، کفوئیت ، ولایت الامر ؛ حوراء انسیه و ... به تفصیل پرداخته است.
✅ مناسب محققین و مبلغین
قیمت بازار : ۱۴۰ هزار تومان (در تصویر به تفکیک سه جلد مشخصه)
💎عرضه با تخفیف : ۸۵ هزار تومان
💢تحویل در قم ؛
هزینه ارسال به سایر شهرها به عهده خریدار ( حدود ۱۸ ت )
آیدی جهت سفارش :
@Seyedbagher
@Seyedbagher
🆔 @PajouheshgaraneMarvi
4_382396808267038761.apk
886.6K
✅نرم افزار اصطلاحات فقهی
بسیار عالی💥👌
#اصطلاحات_فقهی
#نرم_افزار
🆔 @PajouheshgaraneMarvi
base.apk
2.32M
✅فرهنگ لغت معین
بسیار کاربردی👌
#فرهنگ_لغت
🆔 @PajouheshgaraneMarvi
روش پایان نامه نویسی.rar
30.97M
✳️ روش پایان نامه نویسی ومقاله نویسی ده جلسه آموزشی
✳️برای دوستان خودفورواردکنید.
🆔 @PajouheshgaraneMarvi
هدایت شده از بانک مطالب
نویسنده: #توفیقی
چکیده: #ولتر_فرانسوی پس از نمايش بدفرجام «فناتيسم» كه ادعانامهاى بسيار ناروا عليه پيامبر اسلام(صلیاللهعلیهوآله) بود، به تحقیق گستردهای درباره اسلام میپردازد و به حقانیت اسلام و حضرت محمد(صلیاللهعلیهوآله) پی میبرد و میگوید: «من در حق محمّد(ص) بسيار بد كردم».
ولتر
رهروان ولایت ـ «فرانسوا-ماری آروئه» که بعدها نام «ولتر(voltair)» را بر خود نهاد به سال ۱۶۹۴ در پاریس متولد گردید، تحصیلات خود را در مدرسه لویی کبیر به اتمام رسانید، سپس به انجمنی به نام «تمپل» پیوست و به شاگردی یکی از قضات دادگستری فرانسه درآمد؛ او که نمایشنامهنویس بود، توانست تعدادی نمایشنامه را بنویسد و روی صحنه ببرد، همچنین از او مقالات و آثار تحقیقی متعددی بر جای مانده است؛ او پس از نمايش بدفرجام "فناتيسم" كه ادعانامهاى بسيار ناروا عليه پيامبر اسلام(صلیاللهعلیهوآله) بود به تحقیق گسترده در مورد اسلام میپردازد و به حقانیت اسلام و حضرت محمد(صلیاللهعلیهوآله) پی میبرد، و میگوید: «من در حق محمد(صلیاللهعلیهوآله) بسيار بد كردم».
ولتر با اين كه در ابتدا نظر نادرستى از اسلام داشت، اما پس تحقیق در مورد اسلام، از نظريات قبلى خويش منصرف شد و در دفاع از اسلام كتاب نوشت؛ يكى از كسانىكه بر انديشه ولتر در اين رویكرد جديد به اسلام، تأثير مهمى گذاشت بولن ويليه است كه شيوه تاريخنگارى علمى را به او آموخت.
وی به منظور تحقیق درباره اسلام، قرآن دوريه و قرآن جرج سيل را مىخواند و براى آن كه نظر مخالفان اسلام را نيز بداند «زندگى محمّد[(صلیاللهعلیهوآله)]» نوشته «پريدو» و «زندگى محمد[(صلیاللهعلیهوآله)]» تأليف گانيه را هم مىخواند و تحقيقات خود را در زمينه تاريخ پيدايش و گسترش اسلام، تحول علوم دينى مسلمانان و اصول عقايد آنان دنبال مىكند. بعد از این مطالعات قرآن را به زبان فرانسه ترجمه کرد و اسلام را دينى فطرى و مبنى بر اصول عقلانى نامید و در ستايش مسلمانان سخن گفت.
بر اثر اصرار و حقيقتگويى ولتر، شكافى كه قرنها مسيحيان را از مسلمانان جدا مىكرد، پر شد. پيامبر اسلام(صلیاللهعلیهوآله) از صرع و امراض ديگرى كه راويان متعصب و مغرض مسيحى به او نسبت داده بودند مبرا شد و دينش از شمار اديانى كه آنها را ساخته وسوسههاى شيطانى مىدانستند بيرون رفت. نخستين كتابى كه ولتر در آن آشكارا به دفاع از اسلام و مسلمانان پرداخت کتاب «شرعيات مردى شريف» نام داشت. او در رمان «ساده لوح» كه حاصل سى سال مطالعه او درباره پيغمبر اسلام(صلیاللهعلیهوآله) و پيروان اوست، چكيده افكار اسلامى خود را به خواننده مىآموزد و اسلام را از بدىهایی كه در سابق بسيار دربارهاش گفته بود، منزّه مىگرداند.
به هر حال ولتر در سال 1776 ميلادى به ياد نمايشنامه «فناتيسم» نخستين اثر ضد اسلامىاش، آخرين سخن خود را بر زبان آورد كه «من در حق #محمد(صلیاللهعلیهوآله) بسيار بد كردم» و چون برداشتهاى اوليه او از اسلام تحت تأثير نوشتههاى مغرضانه مسيحيان بود، از روى خشم مى گفت: «همه كتابهايى را كه تاكنون #مسيحيان درباره #مسلمانان نوشتهاند بايد سوزاند».
دفاع عالی ولتر از اسلام موجب شد كه پيروان مكتب ماترياليسم «هولباخ» نيز حق مسلمانان را بازشناسند و آنان را از بهتانهايى كه خود، موجب آن بودند منزه گردانند. از اين رو، در سال 1765 ميلادى در مقاله «محمديسم» (= اسلام) و در همان دايرةالمعارف، با استناد به نوشتههاى ولتر، سرگذشت پيامبر را به گونهاى نوشتند كه با آنچه در سال 1751 ميلادى درباره آن حضرت گفته بودند، اختلاف بسيار داشت.
سرانجام ولتر در ۳۰ مه ۱۷۷۸ زندگی فانی را بدرود گفت و به دلیل عقاید ضد کلیساییاش، مقامهای کلیسا قصد داشتند او را از آیین خاکسپاری مسیحی محروم سازند، به همین دلیل بلافاصله پس از مرگش، دوستان وی جنازه او را به کلیسای محلی منتقل کرده و به سرعت آداب خاکسپاری مسیحی را به صورت کامل اجرا نموده و دفن کردند.[1]
-----------------------------------
پینوشت
[1]. وب سایت جامع قرآنی ایکا؛ دانشنامه آزاد ویکی پدیا
🆔 @PajouheshgaraneMarvi
12726-fa-tarjomeh-sahefiyeh-razaveyeh.pdf
2.3M
نسخه قابل دانلود 👆👆
🆔 @PajouheshgaraneMarvi
بصیرت وفتنه.ppsx
7.61M
✳️ پاورپوینت بصیرت وفتنه ویژه 9دی
✳️برای دوستان خودفورواردکنید.
🆔 @PajouheshgaraneMarvi
مقاله رابطه شفاعت با مقام مومنان.pdf
704.6K
📙 مقاله رابطه شفاعت با مقام معنوی مومنان
✍ سید مصطفی حسینی نسب
🆔 @PajouheshgaraneMarvi
بررسی-تطبیقی-تنبیه.pdf
548.5K
📘 بررسی تطبیقی تنبیه بدنی زن در تفاسیر فریقین با توجه به آیه ۳۴ سوره نساء
✍رضا باقی زاده پلامی
🆔 @PajouheshgaraneMarvi
TQH_Volume-13_Issue-2_Pages-93-118.pdf
282.8K
📒 تحلیل مدخل ” زنان و قرآن ” در دایره المعارف قرآن “EQ”
✍ ساجده نبئی؛ سهیلا جلالی کندری
🆔 @PajouheshgaraneMarvi
📖 ولِلّهِ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى فَادْعُوهُ بِهَا؛ و نامهاى نيكو به خدا اختصاص دارد؛ پس او را با آنها بخوانيد (أعراف/ ۱۸۰).
🔍 ...حال باید دید حقیقت اسماء حسنای الهی چیست... «شیخ کلینی» رحمتاللهعلیه ... از امام صادق علیهالسلام، نقل میکند که حضرت در ذیل این آیۀ شریفه، فرمودند:
📜 نحْنُ وَاللَّهِ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى الَّتِي لَا يَقْبَلُ اللَّهُ مِنَ الْعِبَادِ عَمَلًا إِلَّا بِمَعْرِفَتِنَا؛ ما اسماءِ حسنی هستيم. خدا هيچ عملی را از كسی قبول نمیكند، مگر به معرفتِ ما (الکافی: ۱/ ۱۴۴).
✅ این حدیث صحیح و شریف، به وضوح گویای اتحاد فیمابین اسماء خداوند و وجودات حضرات معصومین علیهمالسلام است؛ و این اتحاد به قدری شدید است که ...
📗 بخشی از جلد دوم کتاب شریف فروغ توحید، #جدیدترین_تالیف استاد محقق حاج آقای موسوی دام عزه
📬برای #تهیه_کتاب میتوانید به آیدی @forooghtohid مراجعه و یا با شمارۀ 09300866998 تماس حاصل فرمایید.
#️⃣ #فروغ_توحید #معرفی_کتاب #اطلاعیه
🆔 @PajouheshgaraneMarvi